Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yaa tartilcam da korkuyorum ahaha ama yine de bi bakarım sabah inşallah artı olmaz diyelim
Herkesin metabolizmasi farkli. Her gun tartil ki hangi besine nasil tepki veriyor gorursun. Ben tek ogun yapsam ve sadece bulgurlu bir sey yesem ornegin (400-500 kalorilik bir ogun dusun), ertesi gun minimum +300 gelir

Herkesin metabolizmasi farkli. Her gun tartil ki hangi besine nasil tepki veriyor gorursun. Ben tek ogun yapsam ve sadece bulgurlu bir sey yesem ornegin (400-500 kalorilik bir ogun dusun), ertesi gun minimum +300 gelir
He ya bulgur yok mu hakikaten nasi sisiriyo insani ama çok da güzel bu ara pek yemedim açıkçası

Kolay gelsin Detay-yontem paylasirsan bana da lazim olacak
Yaa valla ben bi 2 ay önce denedim olmamıştı çok inat etti bıraktım tekrar bi denemek istedim çok şükür alıştı şimdi soyluyo geldi diye ama geceleri kaldırmadım daha gece de sorunumuz var bakalım buna alıştı ya geceye de alışır diye umut ediyorum senin ki ne kadarlık canım

1.5 yasinda. Ocaktan sonra izlemeye baslarim. Hazir sinyali alirsam bir deneme yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…