Bir orta boy lahmacun 220 kalori civarında. Dert edecek bir şey değil, afiyet olsun sekercim.Keske de çıkamam ama evde biseler yaparım du bakalim
Herkesin metabolizmasi farkli. Her gun tartil ki hangi besine nasil tepki veriyor gorursun. Ben tek ogun yapsam ve sadece bulgurlu bir sey yesem ornegin (400-500 kalorilik bir ogun dusun), ertesi gun minimum +300 gelirYaa tartilcam da korkuyorum ahahaama yine de bi bakarım sabah inşallah artı olmaz diyelim
Ay abla valla içimi ferahlatiyosun sagolBir orta boy lahmacun 220 kalori civarında. Dert edecek bir şey değil, afiyet olsun sekercim.
Su soda votkaNe iciyorsun?
He ya bulgur yok mu hakikaten nasi sisiriyo insani ama çok da güzel bu ara pek yemedim açıkçasıHerkesin metabolizmasi farkli. Her gun tartil ki hangi besine nasil tepki veriyor gorursun. Ben tek ogun yapsam ve sadece bulgurlu bir sey yesem ornegin (400-500 kalorilik bir ogun dusun), ertesi gun minimum +300 gelir
Ay supersin ablaaaİki ay aradan sonra bu akşam ilk defa 34 dk süren tempolu yürüyüş yapabildim.Baldirimin yarınki tepkisine göre devam veya tamam. Şimdilik sorun yok, gerildi ama iyi sayılır. Sabır benim işim, olacak...
Bu hafta odule niyetleniyorum bakalimHe ya bulgur yok mu hakikaten nasi sisiriyo insani ama çok da güzel bu ara pek yemedim açıkçası
Ay ne fena demi resmen bulgur odulumuz olmuş vah vahBu hafta odule niyetleniyorum bakalim
Kolay gelsinBu arada bizim oğlanin cis eğitimi tamamdırsedulu sen naptin başladın mı. Başka biri daha vardı başlayan ama unuttum .
Yaa valla ben bi 2 ay önce denedim olmamıştı çok inat etti bıraktım tekrar bi denemek istedim çok şükür alıştı şimdi soyluyo geldi diye ama geceleri kaldırmadım daha gece de sorunumuz var bakalım buna alıştı ya geceye de alışır diye umut ediyorum senin ki ne kadarlık canımKolay gelsinDetay-yontem paylasirsan bana da lazim olacak
1.5 yasinda. Ocaktan sonra izlemeye baslarim. Hazir sinyali alirsam bir deneme yaparimYaa valla ben bi 2 ay önce denedim olmamıştı çok inat etti bıraktım tekrar bi denemek istedim çok şükür alıştı şimdi soyluyo geldi diye ama geceleri kaldırmadım daha gece de sorunumuz var bakalım buna alıştı ya geceye de alışır diye umut ediyorum senin ki ne kadarlık canım
Daha küçükmüş evet eğer baktın söyleyecek gibi devam edersin ama çok zorlama daha erken çünkü canım1.5 yasinda. Ocaktan sonra izlemeye baslarim. Hazir sinyali alirsam bir deneme yaparim
İnşallaaaah iki aya kalmazMeydan okuma degil, tatli rekabet diyelim. Kilomuz da hedefimiz de yakin. Guzel motivasyonla hedefimize 2 ayda ulasiriz nasipse
Hazir olmadan hic tesebbus etmem. Surec uzar yok yereDaha küçükmüş evet eğer baktın söyleyecek gibi devam edersin ama çok zorlama daha erken çünkü canım
Insallahİnşallaaaah iki aya kalmaz
Hadi gozun aydinBu arada bizim oğlanin cis eğitimi tamamdırsedulu sen naptin başladın mı. Başka biri daha vardı başlayan ama unuttum .
Sagol datlimHadi gozun aydin
Ben nasil yemek yaptim bilmiyorumAkşama bende köfte var. Bir de patates yapicam eşimle çocuk için. Bol salata ayranla ziyafet olur. Sonra parkta yürüyüşle yakarım yediklerimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?