1 catal kunefe ile yetine bildin mi :))Selam
Kahvalti (9:10)=2has.yumurta
3zeytin
1dlm çavdar ekmeği
1dilim peynir
Dom. Sal.
Ara=1catal kadayif tatlisi
Yarim armut
Aksam(15:20)=1 kabak
3yk yogurt
3catal cokelek sundurmesi
Bi koparmalik ekmek
Su 2litre oldu devam ediyorum
Spor birazdan eve gecicem yapip guncellerim sporumuda
Arrietty_ sedulu
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli kuru meyve marmelati, 400 ml limonlu su.
KAHVALTI
45 Gr mom's granola+200 ml süt, 1 haşlanmış yumurta, marul, salatalik, yeşil biber, kapya biber, domates
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
20 Gr chia tohumu+100 ml şekersiz komposto
ÖĞLEN
150 Gr ciğer sote, bol karışık salata, 200 ml kefir
Yeşil çay, 5 adet çiğ badem
AKŞAM
200 Gr ev yoğurdu, 200 Gr kavun
3.5 lt su
Az az baslasanda harika abla.Puanlama yapmadim, ne de olsa fasulyeyim.Denemeydi, fena gecmedi. Daim olur ve süresi giderek artar inşaallah.
Afiyet olsun. Bence gayet iyi bir gun olmus. Adim sayin da baya yuksek bugunIyi akşamlar kızlar bugün menum
Sabah 1 haşlanmış yumurta 1 kaşık soğanlı yumurta 1 dilim peynir 3 zeytin domates ve salatalık
Ara sade nescafe
Ogle 2 kaşık yulaf 1 kase yoğurt üstüne biraz üzüm ve ahududu
Ara yarim kocan mısır haşlanmış
Aksam 1 lahmacun soğan salatası maydanoz ve 1 bardak ayran
Su 3 lt
Spor 45 dk eva video 450 puan di demi yanlış olmasın
45 dk tempolu yürüyüş 112.5 puan
19000 adım 570 puan
Toplam 1132.5 puan
Arrietty_ sedulu
Taslik nedir?Menu
Sabah (8.30)
Salata (1 yumurta, marul, mor lahana, domates, 3 dilim peynir) ve yarim elma ile cay
Ara
Sutlu nescafe
Aksam (17.00)
Taslik (acili domates soslu) ve yogurt
Su:3.5 litre
Adim: 21 bin - 630
Gunun videosu:450
2 saat tempolu yuruyus: 300
Toplam:1380
Arrietty_ sedulu
Eki Görüntüle 2896428
Sporuum=Allahim öldüm
Annemden kosa kosa eve geldim 20dkka tempolu yuruyus=40p
30dkka leslie =90p
Valla puanlar hic memnun etmiyo bni ama neyse artik =130p
Suyum 3 oldu sukur icerim biraz daha
Inşallah erimistir1 catal kunefe ile yetine bildin mi :))
Az az baslasanda harika abla.
Afiyet olsun. Bence gayet iyi bir gun olmus. Adim sayin da baya yuksek bugun
Taslik nedir?
Su ve spor mukemmel
O 20dk 1 catal kunefeyi eritmistir
Cok geldi bileAnaam bn bu kdr eccik yesem cop olurdum ellam nasl dayaniyon gii hey maşallah
Iyi aksamlararkadaslar simdi menulerimi ve sporlarimi da yazdim.Puanlarimi da hesaplayip ekledim ama grup yoneticisi arkadaslari alintilamak gerekiyormus , onu nasil yapicam acaba ?
Ohh darısı başımaBu arada bizim oğlanin cis eğitimi tamamdırsedulu sen naptin başladın mı. Başka biri daha vardı başlayan ama unuttum .
Yaa valla ben bi 2 ay önce denedim olmamıştı çok inat etti bıraktım tekrar bi denemek istedim çok şükür alıştı şimdi soyluyo geldi diye ama geceleri kaldırmadım daha gece de sorunumuz var bakalım buna alıştı ya geceye de alışır diye umut ediyorum senin ki ne kadarlık canım
TUM CITIRLARIN DIKKATINE
Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir. Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir. Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.
Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz
hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p
KISALTMALARIN ANLAMLARI:
JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK
738. Etap - SPOR CIZELGEMIZ
Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.
Cuma Cumartesi Pazar Pazartesi Salı Çarşamba Perşembe sedulu MUAF
1571 PMUAF
850 PMUAF
1030 PMUAF
969 PMUAF
1274 Ptavsannesi
1350 P
783 P
511 P
340 P
436 PDahlia_ ÖDÜL
459 P
375 P
222 P
353 Psuspushanimcim ÖDÜL
540 P
541 P
520 P
351 PBLU3
990 P
780 P
1500 P
1135 P
1380 PE English_teacherrr ÖDÜL
793 P
593 P
563 P
600 P
1133 P@Suzan Avci
1015 P
1099 P
1030 P
727 PHuhuki
380 P
325 P
130 P@Lusi
220 PD deanvillage
327 P
Aslinda sen ne kadar zorlarsan zorla kendi istemediği sürece yapmiyo bu sipa lar ben çok korktum yine olmayacak diye ama ay çok şükür üzmedi bu sefer beni inşallah seninki de kısa sürede alışır canım.Ohh darısı başıma
Benimki yaptıktan sonra soyluyor tuvalet aldım ona bir iki oturdu ben buna yapmak istemiyorum beze yapicam dedi zorlamadım.
Bu sıra diyorum ona bak bezle çok sıcak oluyor bende yoruluyorum diye tamam anne cis gelince söylerim diyor yine yaptıktan sonra cis yaptım diyor
Haftaya bir hafta boyunca deneyeceğim hala inat ederse canı ne zaman isterse diye bırakacağım
Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu bu geceden başlıyorum o zaman 1 kez uyandiriyim yaptiriyim bakalım sagol canımCanim birakinca gece gunduz beraber birakmak en iyisi ,arkadasim oglu hala altina yapiyor kocaman oldu ilk basta geceleri bezlemis simdide biraktirmaiyor gece baglama yada baglasanda uyuyunca bagla uyanmadan cikart ,kendin uyaniyorsan 1kez uyandirsan aliskanlik yapar.. oglumu hic uyandirmadim2 kez kendi kalkti gece gelince cok sukur 1yildir hic islatmadi altını
Günaydın canım en sevdiğim video su tamamdırGünaydın kızlar
Bugünün videosu Ergin Kırbaç'tan olsun dedim.
15 dk bir antrenman
Videoyu tamamlayan 200 Puan eklesin hanesine
Ooo hem kisa hem hit , 2 kere yaparsak 400pointGünaydın kızlar
15 dk bir antrenman
Tavugun sindirim sistemimde bir organ kaptanim1 catal kunefe ile yetine bildin mi :))
Az az baslasanda harika abla.
Afiyet olsun. Bence gayet iyi bir gun olmus. Adim sayin da baya yuksek bugun
Taslik nedir?
Su ve spor mukemmel
O 20dk 1 catal kunefeyi eritmistir
Yetişemedim bir bahane oluyor canım. Uzunca bir süre bırakıyorum tablo yapmak için. Dünün menülerini bugün tablo yapıyorum. Bu da epey bir süre demek.Şimdi yazacaktım, yetişemedim kaptanım..
Yazıyorum hemen..
Ben bazi hareketleri modifiye ederim kaptanim bilgin olsunGünaydın kızlar
15 dk bir antrenman
Benim için hiç sıkıntı değil canım hareket olsun da nasıl olursa olsunBen bazi hareketleri modifiye ederim kaptanim bilgin olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?