Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

1 catal kunefe ile yetine bildin mi :))

Puanlama yapmadim, ne de olsa fasulyeyim. Denemeydi, fena gecmedi. Daim olur ve süresi giderek artar inşaallah.
Az az baslasanda harika abla.
Afiyet olsun. Bence gayet iyi bir gun olmus. Adim sayin da baya yuksek bugun
Taslik nedir?
Su ve spor mukemmel
Sporuum=Allahim öldüm
Annemden kosa kosa eve geldim 20dkka tempolu yuruyus=40p
30dkka leslie =90p
Valla puanlar hic memnun etmiyo bni ama neyse artik =130p
Suyum 3 oldu sukur icerim biraz daha
O 20dk 1 catal kunefeyi eritmistir

1 catal kunefe ile yetine bildin mi :))

Az az baslasanda harika abla.

Afiyet olsun. Bence gayet iyi bir gun olmus. Adim sayin da baya yuksek bugun

Taslik nedir?
Su ve spor mukemmel

O 20dk 1 catal kunefeyi eritmistir
Inşallah erimistir kunefe degil kaptanim biz kendimiz kesiyoruz kadayifi yaglayip ceviz dokup firinliyoz çıkınca serbetliyoz kunefe cok agir oluyo bna gore

arkadaslar simdi menulerimi ve sporlarimi da yazdim.Puanlarimi da hesaplayip ekledim ama grup yoneticisi arkadaslari alintilamak gerekiyormus , onu nasil yapicam acaba ?
Iyi aksamlar
@ yapip sedulu ve beni etiketlemen yeterli
H3RA_ kaptan bu ara cok yogun. Dondugunde onuda etikerlersin

Bu arada bizim oğlanin cis eğitimi tamamdır sedulu sen naptin başladın mı. Başka biri daha vardı başlayan ama unuttum .
Ohh darısı başıma
Benimki yaptıktan sonra soyluyor tuvalet aldım ona bir iki oturdu ben buna yapmak istemiyorum beze yapicam dedi zorlamadım.
Bu sıra diyorum ona bak bezle çok sıcak oluyor bende yoruluyorum diye tamam anne cis gelince söylerim diyor yine yaptıktan sonra cis yaptım diyor
Haftaya bir hafta boyunca deneyeceğim hala inat ederse canı ne zaman isterse diye bırakacağım

Canim birakinca gece gunduz beraber birakmak en iyisi ,arkadasim oglu hala altina yapiyor kocaman oldu ilk basta geceleri bezlemis simdide biraktirmaiyor gece baglama yada baglasanda uyuyunca bagla uyanmadan cikart ,kendin uyaniyorsan 1kez uyandirsan aliskanlik yapar.. oglumu hic uyandirmadim2 kez kendi kalkti gece gelince cok sukur 1yildir hic islatmadi altını

Günaydın kızlar..
Bu hafta çok yoğun olacağım, hiç uğrayamıyorum.. Bu kadar işin arasında bir de regl oldum, gecikince de çok kötü oluyor, başımı atıp akşama kadar uyuyasım var

Şimdi yazacaktım, yetişemedim kaptanım..
Yazıyorum hemen..

Aslinda sen ne kadar zorlarsan zorla kendi istemediği sürece yapmiyo bu sipa lar ben çok korktum yine olmayacak diye ama ay çok şükür üzmedi bu sefer beni inşallah seninki de kısa sürede alışır canım.
Yaa bunu öğrendiğim iyi oldu bu geceden başlıyorum o zaman 1 kez uyandiriyim yaptiriyim bakalım sagol canım

Şimdi yazacaktım, yetişemedim kaptanım..
Yazıyorum hemen..
Yetişemedim bir bahane oluyor canım. Uzunca bir süre bırakıyorum tablo yapmak için. Dünün menülerini bugün tablo yapıyorum. Bu da epey bir süre demek.
Yogunluk vs olabilir anlıyorum diyorum ama ben sabah gözümü actigim gibi buradaki sorumluluğumu düşünüyorsam aynısını sizlerden de bekliyorum.
Sitem gibi oluyor yazdıklarım ama gerçekler böyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…