Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

prenses peri seni burda da göremesek hiç görüşemiycez sanırım :)
neyse yakında bende buraya terfi olacam zaten bu gidişle ahahahahha

kusenim kusenim napıyorsun nasılsın?sen artık cumartesi çalışmıyorsun çalışsan ugrarım gelip geçerken?kaç kg aldın ki?aman doğumdan sonra atarsın.sanmıyorum sende kalacagını kaç kilo aldın şimdiye kadar:44:

Eşim mesaj atmış şimdi:"ne oldu sonuçlar diye
Evde de anlatıyorum ya "takım ne yaptı acaba" falan diye, o bile merak etmiş, sonuç açıklansın bakalım

Son düzenleme:
Eşim mesaj atmış şimdi:"ne oldu sonuçlar diye:)))
Evde de anlatıyorum ya "takım ne yaptı acaba" falan diye, o bile merak etmiş, sonuç açıklansın bakalım:))

süpermişş eşine selamlarımızı ilet .akşam 16,30 da belli olur.bu hafta takımımız yine süper maşallahhhh 1 takımdan korkuyorum onun dışında inşallah yine derece alırız

Son düzenleme:
ben simdi kadıköye geçiyorum alışverişe yardım etcem arkadaşşıma
kafama koydum acıkırsam doğru ramiz köfte açıkbüfe salata o kadar başka bişi yemicem
söööz veriyoerummm
öptüm herkesii inşallahh 1. olmuşuzdur aksam gelince kutlama yaparız

geçmiş olsun ablacım
sabah 6da kalkıp spor yapman hem de hastayken valla tebrik ederimm

teşekkür ederim canım benim hastalık nedeniyle dünle bugun yapamadım.inşallah bu hafta daha iyi sonuçlar alırım

ahh ablacıgım canım ablacıgım yılbaşından sonra mazaret asla kabul etmiyorum senden.daima takımda olmanı bekleyeceğim.blue gibi hep peşinde olacagım.hergün didikleyeceğim seni ona göre

güzel tugbacıgım

Eki Görüntüle 317571
kızlar buda benim yılbaşı için hazırladığım yeni yıl kartlarımmmm.yeni yılınız kutlu olsunnnn

teşekkürler ablacıgım.seninde yeni yılın kutlu olsun

canım bende öyle az az gidiyorum.ama toplamda 4,5 kg oldu benimde.gitsin de durmasın da şikayetim yok.sen 9 lu rakamları gördün bende 7 lere giriş yaptım inşallah daha güzel günler göreceğiz

kızlar günaydınnnnnnnn
bugün çok mutluyum:))))))))))))))))))))))))))))
geçen haftaki kilom:76.600
bu haftaki kilom:74,600
tam tamına 2 kilo verdim :)))))))))))))))))))))))))))))

dukan süper birşey başarmanız ayrıca süper kocaman tebrikler

teşekkürler canım

bende öyle diyetler hiçbir işe yaramıyor deneme derim ben

güle güle canım keyifli alışverişler inşallah oluruz akşam ne yediğini yaz yine olurmu köfte yiyeceğine sevindim sen sağlıklı bişeyler yiyince ben rahat ediyorum

teşekkürler canım atlatamadım hastalıgı bu akşam iş çıkışı otobüse binmeden doktora gideceğim yarına enerjimi toplamıs olmalıyım

akşam yemeğini 18,30 gibi yedim canım

güzel canım akşam geç olunca iyi kurtarmıssın

leslinin faydası büyük bu hafta hiç gün kaçırmadan hergün leslie mi yapacagım

menülerin güzel canım aynen devam

Hepinizi tebrik ediyorum,kilolar gayet güzel gitmiş:)
2011 in son cumasında, 2012 nin tüm cumaları tartılarda eksi olarak görülsün inşallah diyorum:)

inşallahhh ablacıgım

daha ensendeyim unutma hiç zaten

canım hızlı olması öndemli değil.az olsa her hafta gitmesi önemli gidenin hemen geri gelmemesi önemli

prenses ya ben bişey diyeceğim sen bana güleceksin ben kendime çizelge yapayım dedim ama yaptığınız çizelge formata uygun değildir diyor imza yerine kopyalayınca o neden olur ki canım

canım muhtemelen yanlış kısmı yapıştırıyorsundur.bende de aynı sorun olmustu.iyi hatırlattın bende çizelgemi değiştireyim.bununla ilgili bir konu var.link bakar veririm birazdan.ordan bak olmazsa ben yine yardımcı olamaya çalışırım

Kaptanııımm ben hep snuç listesinde geriden mi gelicemmm 79.5 um ama 80.8 görünüüyorum yaa ondan diyoorummm

dilaracıgım senin sonucun geçen haftaya yetişmediği için kilon ikiye bölündü.bu hafta 1 kg verdin diyelim mesela 2,3 gr olarak geçeceğim kg nu normal düzene geçirmiş olacagız seni

Son düzenleme:

günün menüsü

Afiyet olsun:)
Köfte salata güzel menü,1 bardak da ayran:)

zeynepçiğim alda ablacıgım dukanın sihri dokundu size.süper sonuçlar almıssınız devamını dilerim

mersa ablam seninde katılımını bekliyorum.bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum.takıma ugradıgında hep peşinde olacagım sakın kaçma sonra

şule hedefine çok az kaldı.maşallah maşallah takımdan ayrılacagın için bir anda içim buruldu ama hedefine ulaşıp mezuniyet karneni gördüğüm gün çok ama çok sevineceğim

tugba seninle benim yolumuz uzun.sabırlı olacagız sen 89 bende 69 oldugum gün burayı bayram yerine çevirelim

dilara hep söylüyorum sana inancım tam.başaracaksın bu hafta daha fazla meyve tüket daha güzel günler göreceksin

blue balımmm senin peşinde bu hafta baya koştum bunalttım seni ama sonuca değdi bence.seninle birlikte bugun bende çok mutlu oldum

bana gelince kaptan olarak yavaş ilerliyorum pek iyi örnek değilim sanırım daha çok çabalayacagım bu haftada.pazarteside tartıda aynı kg yu görmeyi umuyorum :18::18::18:

kısacası takımımız süper süper süper umarım hem diyette hem zorluklarına rağmen hayatlarımızda güzelliklerle karşılaşırız.hep mutlu oluruz

Prensesim, herkes için iyi dileklerine, ben de tüm yüreğimle katılıyorum..
Eksik yaptığımızı,hatalarımızı, doğrularımızı görüyoruz yada takım kardeşleri olarak birbirimizi uyarıyoruz, inşallah daha güzel sonuçlar da göreceğiz beraber.
Bu hafta yine süper hatta süper ötesiyizÖnemli olan;az yada çok olması değil, fazlalıklarımızın bizi yıpratmadan, üzmeden, germeden azar azar da olsa sürekli azalması ki tablomuz da aynen bunu gösteriyor
Kaybettiğim kg larla ilgili sevdiklerimden aldığım iltifatlar güzeldi ama sizin karşılıksız desteğiniz, benimseyişiniz bu sürede bu başarıyı elde etmemin en önemli sebebi.

Ne yazık ki çıkmak zorundayım, bir iş arkadaşımın nikahında şahitlik yapacağım bu akşam, yarın da evde olamayacağım için giremem, o sebeple; sizi tanımasam da çok sevdiğimi söylemek, azalan her kilomla yeniden hayata daha şık tutunmama olan desteğiniz ve kardeşliğiniz için teşekkür etmek, sevdiklerinizle huzur ve sağlık dolu bir yıl geçirmenizi dilemek istiyorum.
Tuğbacım sana hasseten dileklerde bulunuyorum, bugün değil her gün, inşallah kardeşim...
Bu haftaki başarımızı, Prenses'in çabasını, sizin gayretinizi çok çok kutluyorum tekrar.

Yeni yılda görüşmek üzere, hoşçakalıııın

Son düzenleme:
bunu burdaki arkadaşlarım göndermiş çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim ben neler okudum

1 mutluluk
2 dostluk
3 tatmin 3. süne çok güldüm

bakalım size neler çıkacak

Eklentiler

• $noname.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 29
canlarım ikinci olmusuz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

buda güzel.sonuçta derecedeyiz.hepinizi kocaman tebrik ediyorum
süperiz aferin bize:)))))))))))))alkışşşşş.haftaya 1. olalım kızlar.kimseye kaptırmayalım.
günün menüsü

vuvvv teşekkr ederim.dukan menüleri pek örnek menü olmuyolar sebzesiz meyvesiz.ama yinede bana moral oldu:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…