prenses peri seni burda da göremesek hiç görüşemiycez sanırım :)
neyse yakında bende buraya terfi olacam zaten bu gidişle ahahahahha
Eşim mesaj atmış şimdi:"ne oldu sonuçlar diye:)))
Evde de anlatıyorum ya "takım ne yaptı acaba" falan diye, o bile merak etmiş, sonuç açıklansın bakalım:))
geçmiş olsun ablacım
sabah 6da kalkıp spor yapman hem de hastayken valla tebrik ederimm
selam kızlarrr,
günlerdir uğrayamadım suçluyum biliyorum ama geri sayım başladı benim işlerim çok yoğun.yılbaşı balosunun bütün ayrıntılarıyla ben ilgileniyorum restoranın temizliği masa düzeni ,müzisyenin repertuarı,mekanın süslenmesi daha aklıma gelmeyen bir sürü iş,bu gün nerdeyse eve çıkmadım hep aşağıdaydım yarında aynı yoğunlukta geçecek sanırım bide yarın canım annemimin ölüm yıldönümü onun içinde biraz site işlerinden ayrı işlerim var.moralim biraz daha iyi ama olduğu gibi kabullenmeyi başarabilsem sorunların çoğu azalacak ama onuda ben yapamıyorum.neyse kızlar sanırım yarın hiç gelemem inşallah pazartesi itibariyle burdayım.
bu arada geçmişe biraz göz attım kendimle ilgili yazıları hemen görüp okudum beni merak etmişsiniz çokkk teşekkür ederim.yokluğumu farketmenize çokkk sevindim ben sizleri seviyorum anladımki sizlerde beni sevmişsiniz.hepinizi denemek için gelmedim dermişimmmmm şaka tabikiiiii kızlar hepinizi çokk seviyorum eğer gelemezsem hepinize mutlu sağlıklı bereketli bir yıl diliyorum.
prensesim kaptanım,sen benim kilomu bu haftada aynı yaz çünki evde olamadığım için dikkat edemedim düzensiz yedim .79.500
sabah
2 adet haşlama yumurta
az peynir
bir bardak kayısı çayı
ara yok
öğlen
bir elma bir greyfurt
ara bir süt
akşam
bir kase çorba bir kase kuru fasülye yoğurt salata
ara meyve sütlü neskafe
Eki Görüntüle 317571
kızlar buda benim yılbaşı için hazırladığım yeni yıl kartlarımmmm.yeni yılınız kutlu olsunnnn
günaydın kızlar verdiğim kilo eskiden verdiklerime göre pek iç açıcı değil ama heralde hormon ilaçları ile artık ancak bukadar verebileceğim 700 gr gitmiş ama en çok da sonun da iki basamaklı en büyük tek sayıya düştüğüme sevindim artık benim de kilom iki basamaklı
Kızlar bu hafta da Dukan yardım etti bana,4 haftadır ilahi bir el aldı sürüklüyor beni:)
Bir haftada 1,9 kg vermişim ; 75.2 ağırlığım.Bununla birlikte toplam verdiğim 9 kg 800 gr oldu.
Dukan'a seyir dönemi ile devam ediyorum bugün.
Sabah salatalık, domates ve biber yedim ne mutluyum:)
Bugün nisbeten rahat bir gün, buralardayım, inşallah hepinizle yeni yıl dileklerimizi paylaşabiliriz bugün,yarın giremeyeceğim çünkü.
kızlar günaydınnnnnnnn
bugün çok mutluyum:))))))))))))))))))))))))))))
geçen haftaki kilom:76.600
bu haftaki kilom:74,600
tam tamına 2 kilo verdim :)))))))))))))))))))))))))))))
seninde mersa abla...umarım bu yeni yıl hepimize sağlık mutluluk ve muzur getirir..........
arkadaşlarım bende hepimizin yeni yılını kutluyorum...kiloların bolca gittiği hepimizin çıtır fıstıklar olduğu bir yıl olur 2012 inşallah..........
ben elma diyetine başlamak istiyorum son 4 kilom bu yüzden çok sıkıntılı oluyorum...zaten bu günlerde stressliyim sürekli yemekten kendimi zor alıyorum..........
ne dersiniz elma diyeti hakkında bilgisi olanınız varmı........
ben simdi kadıköye geçiyorum alışverişe yardım etcem arkadaşşıma
kafama koydum acıkırsam doğru ramiz köfte açıkbüfe salata o kadar başka bişi yemicem
söööz veriyoerummm
öptüm herkesii inşallahh 1. olmuşuzdur aksam gelince kutlama yaparız
oyyyyyyy geçmiş olsun kaptanım...geç oldu ama ancak gördüm inşallah atlatmışsındır.......
güzel menü bence akşam yemeğini de çok geç yemediysen sorun yok.......
enteresan............bende ev işleri arasında en çok kalori yaktıran ütü yapmakmış onu ekleyeyim bari..........
sabah:30 gr. yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt
ara:1 elma
öğlen:2 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık kıymalı kabak , 1 kepçe çorba, 1 kaşık yoğurt
ara:çeyrek mandalina
akşam 8'de evdeydim. 1 muz, 2 kuru kayısı ve yarım mandalina yedim.
kayısı çayı ve yeşil çay içtim.
spor yapamadım. yine erkenden uyuyakaldım.
sağol canım benim..aslında ben bu hafta 66.400 ü de gördüm ama bu sabah böyle çıktım tartıcanda..neyse bunada şükür.......leslie mi hiç alsatmadım son 3 gündür onun faydası oldu sanırım........
çarşamba menüm....
sahur
1 nar, çubuk kraker. 2 kaşık çorba, salata......
iftar...
2 tane kabak dolma, nar, yoğurt,,,,,
booooollllll su ......
1.5 muz
perşembe münüm..
kahvaltı yok -hastanedeydim-
öğlen -2 çatal karnıyarık, 3 kaşık yoğurt,
ara biraz helva , yoğurt,1 dilim salam
akşam..
4 dilim patates 3 köfteli -patates köfte yemeği-
4 kaşık yoğurt
1 dilim ekmek...
Hepinizi tebrik ediyorum,kilolar gayet güzel gitmiş:)
2011 in son cumasında, 2012 nin tüm cumaları tartılarda eksi olarak görülsün inşallah diyorum:)
bende çıkıyorum kahvaltıya balama gidicem ...
bu hafta sadece 900 gr verebilmiş olmam ve prensesimin ensemde olmasını hiç aklımdan çıkarmadan uslu uslu yiyip geleceğim gelincede şöyle 5 mil leslie mi de yaparım.....
aslında 3 gündür takımla paylaşım yapamıyorum diye çok üzgündüm ama buraya gelince yine yerine geldi moralim......hepinizi çok seviyorum yüzünüzü görmesemde......gün içinde tekrar gelirim ablamlardan nete girerek.hpinizi öpüyorum hadi ben kaçar hepinize bayyyyyyyyyyyyyy bayyyyyyyyy
günaydınlarr herkesi verdiği kilolardan ötürüü çooook tebrik ediyorum!!
ilk haftam olduğu için verdiğim kilo çokmuş gibi duruyo yırttım haftaya napıcam :18::18: hızlanmamm lazm sizin desteğinizle vercem inşallah bu kiloları :44::44:
prenses ya ben bişey diyeceğim sen bana güleceksin ben kendime çizelge yapayım dedim ama yaptığınız çizelge formata uygun değildir diyor imza yerine kopyalayınca o neden olur ki canım
Kaptanııımm ben hep snuç listesinde geriden mi gelicemmm 79.5 um ama 80.8 görünüüyorum yaa ondan diyoorummm
kızlar ii akşamlar olsun :
sabah :2 haş yumurta,1 kaşık lor,maydonoz
ara :110 gr yoğurt,1 kaşık yulaf kepeği
öğlen:bi kaseye yoğrt ve haşlanmış tavuk koymuştum onu yedim
akşam:haş.tavuk ve bi kaşık lor
ara:1 bardak süt
sporumda:yarım saat yürüyüş,50 mekik,10 dakika bisiklet,200 ip atlama,ağırlk hareketleri
Afiyet olsun:)ben simdi kadıköye geçiyorum alışverişe yardım etcem arkadaşşıma
kafama koydum acıkırsam doğru ramiz köfte açıkbüfe salata o kadar başka bişi yemicem
söööz veriyoerummm
öptüm herkesii inşallahh 1. olmuşuzdur aksam gelince kutlama yaparız
prenses pericim izninle ben de bunu bizim takımda paylaşabilir miyim?
237.ETAP
ETAP 1. 5.TAKIM
ETAP 2. 4. TAKIM
ETAP 3. 2.TAKIM
süperiz aferin bize:)))))))))))))alkışşşşş.haftaya 1. olalım kızlar.kimseye kaptırmayalım.canlarım ikinci olmusuz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
buda güzel.sonuçta derecedeyiz.hepinizi kocaman tebrik ediyorum
günün menüsü
bunu burdaki arkadaşlarım göndermiş çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedimben neler okudum
1 mutluluk
2 dostluk
3 tatmin3. süne çok güldüm
bakalım size neler çıkacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?