Dışarıya çıkıyorum yine aynı arada ufak bir esinti geliyor o kadar. Biraz daha bekleyeyim de klima acicam dayanılmıyor.Burası da öyle. Akşamları sandalyemizi kapıp, torunu da alıp, yakınımızda Podyumpark denen bir yer var oraya gidiyoruz. Serin serin oturuyoruz. Ev çekilecek gibi değil.
Cocuklarin ikisinide su saate anca uyutabildim ,kiz bir turlu birakmadi bugun emzirirken bugunku video yalannoldu
Ah buraya da gelse biraz obsocaktan, yaz bitecek günesi göremedik resmenDışarıya çıkıyorum yine aynı arada ufak bir esinti geliyor o kadar. Biraz daha bekleyeyim de klima acicam dayanılmıyor.
Hazirda hep yemegin olsun. Yoksa emzirme sonrasi gozu donuyor insaninTeşekkür ederim evet dolmalar çok oldu malesef emzirdigim için aç zamanima denk geldi. Bebeğimde hiç bir şey yemez oldu. Sıcaklardan sanırım.zamanla düzelecek inşallah
Keske kardes payi yapsakO sicaktan buraya da gonderseniz.
Gunesi göremeden yaz bitecek
Allah sifa versinIyi geceler hanımlar. Evimize geleli 2 hafta olacak neredeyse. Cok sıcak nefes aldırmıyor. Yangınlara da çok üzülüyorum güzel cennet ülkem alev alev yanıyor.insallah en kısa zamanda sondururler.
Bu ara da memlekete tekrar gidicem. Annem bayram öncesi küçük bi atak geçirdi. Tetkikler sonucu beyinde ödem olduğu söylendi. Yarin doktorla randevusu var . Günü belli olursa ameliyat olucak . Bende yanında olmak istiyorum.
Sizede yazmak istedim. Kendinize iyi bakın. Hepinize hayırlı geceler
Çok iyi bir şey de değil sıcak su an normalin üzerinde bir sıcaklık mevcut ve her yerde yangın var maalesefAh buraya da gelse biraz obsocaktan, yaz bitecek günesi göremedik resmen
Aynen çok doğruHazirda hep yemegin olsun. Yoksa emzirme sonrasi gozu donuyor insanin
Yetişemedim bir bahane oluyor canım. Uzunca bir süre bırakıyorum tablo yapmak için. Dünün menülerini bugün tablo yapıyorum. Bu da epey bir süre demek.
Yogunluk vs olabilir anlıyorum diyorum ama ben sabah gözümü actigim gibi buradaki sorumluluğumu düşünüyorsam aynısını sizlerden de bekliyorum.
Sitem gibi oluyor yazdıklarım ama gerçekler böyle.
Gunaydin kizlar
Ne kadar cabuk persembe oldu.
Is yogunlugundan pek giremedim
Birbirinizin menulerine yorum yapmayi unutmayin
Bugunu hafif gecirelim ki ,yarin tarti bizi üzmesin
Gideyim de 6 beslenme cantasi hazirlayim
Sen menü paylaş yeter bebek ameliyatlısın daha
Ben de diyecektim sedulu kaptanim gece bebeler uyumadi , vucudum sizliyor diyecektim. Sukur ki dinlenme gunu olmus.Günaydın takım
Bugün video yok. Perşembe günü dinlenme günümüz.
Spor yapacaksanız yürüyüş gibi hafif şeyler yapmalısınız.
Kaslarınız dinlensin. Temizlikte yapabilirsiniz bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?