Ekstra bir sey yoksa evin isi 2 saatte biter. Aksamdan toparlayip yatarsan, sabaha rutin disinda pek is kalmazYav hangi ara spor yapiyonuz ben daha evin isini bitiremedim
Korkutmayin beniBide gecmiste wc egitimi konusulmus , benim kizimda 29aylik olmus olacak , cisim geldi diyor ama yaptiktan sonra.
Oglumda cok yiprandim bunda tirsiyorum ve baslamayi erteleliyorum.
Istedigim kadar olmadi. Hava cok sicak bugun. Aksam 1 saat daha yaparsam cok guzel olacak..Huhuuuuuu ,spor mu yapiyonuz
Iyi tatillerTirnaklari da yaptirdimmm
Hazirim tatile
Aksam dolmalar cok olmus. Yogurtlu as da bakliyatli sanirim. Ama 1-2 hafta izlemek lazim. Bu sekilde de veriyorsan, kilon azaldikca duzenleme yaparsinSlm gece yazamadım dunun menüsü,
3 Ağustos
12 gibi, Kahvaltı: melemen bir porsiyon,3 dilim e yakın ekmek,tuzu alınmış kiprt k.peynir, 11 siyah zeytin tuzsuz, 4 yeşil biber 5 dilim domates
Ara bir ceviz
4 de bir porsiyon yeşil fasulye yemeği,
6 gibi ,2 patlıcan dolması,4 sarma ve iki biber dolmasi
Bir kase yoğurtlu aş
Akşam bir avuc fistik
3 litre su
TsklerrIyi tatiller
Tamam o haldeHarika soru:)
Dakikasi 5 puan diyelim
Teşekkür ederim evet dolmalar çok oldu malesef emzirdigim için aç zamanima denk geldi. Bebeğimde hiç bir şey yemez oldu. Sıcaklardan sanırım.zamanla düzelecek inşallahAksam dolmalar cok olmus. Yogurtlu as da bakliyatli sanirim. Ama 1-2 hafta izlemek lazim. Bu sekilde de veriyorsan, kilon azaldikca duzenleme yaparsin
Dur daha ben gitmedimBizim takim tatilden dönemedi
Ooo maşallah yawrum bende ulaşacak gibiyim supriz olsun bakalım kim kazanacak
Yav hangi ara spor yapiyonuz ben daha evin isini bitiremedim
Menulerimizi yazdigimiz topigin ilk sayfasinda cnmArkadaşlar puanlar nerede bulamadım
ederimMenulerimizi yazdigimiz topigin ilk sayfasinda cnm
O sicaktan buraya da gonderseniz.Istedigim kadar olmadi. Hava cok sicak bugun. Aksam 1 saat daha yaparsam cok guzel olacak..
Burası da öyle. Akşamları sandalyemizi kapıp, torunu da alıp, yakınımızda Podyumpark denen bir yer var oraya gidiyoruz. Serin serin oturuyoruz. Ev çekilecek gibi değil.İyi geceler kızlar
Bugün verimli geçti spor olarak günüm
Çok sıcak sabahtan sporu bitirip akşama sadece yürüyüş bırakıyorum.
Su an 29 derece dışarısı hissedilen 30 diyor. Hiç rüzgar yok.
Yahu arkadaslar bn gecmise donup okuyamadım burda olmadigim zamanlari fatma girik arkadaşımız nerelerde isimmi degisti yoksa takimdan ayrildimi izinemi cikti kacirdim valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?