Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kizim gece uyumadi 3 saat ve hersyerim sizliyor vakiy biraz gecsin onla uyumayi dusunuyorum.

Ve dun son ogunumu 15.30da yemistim aciktim.

Ama bisey hazirlamaya halim yok.
Selam canım Sen eskilerden miydin çıkaramadım ben seni dün bende erken bitirdim bu hafta buraya girmeyi kafaya koyunca
Kilolarımız yakın takibimdesin

Allah şifa versin, şimdiden gelmiş geçmiş olsun canım.

Gunaydin Oglan ateslendi dun aksam, dis sanirim. Ilacla dusuremedik. Dus aldirdim simdi tekrar. Biraz uyursa, gozumu acamiyorum ben de...

Halim olursa aksam uzeri yururum biraz. suspushanimcim menulerimizi yazdigimiz topicte 1. sayfada puanlamalar var. Oradan adimi, yuruyusu vs ayri ayri hesaplayip toplam puan olarak veriyoruz.

Günaydın takım
Bugün video yok. Perşembe günü dinlenme günümüz.
Spor yapacaksanız yürüyüş gibi hafif şeyler yapmalısınız.
Kaslarınız dinlensin. Temizlikte yapabilirsiniz bol bol
Bugun spora firdat bulamicam galiba dun aksam gorumcem geldi bebeleriyle dokuz buçuk gibi gittiler bi saat sonra msk atmis korkmayin tmm mi diye msj geldim korona testi pozitif cikmisallah akil fikir versin ekran resmi atmis msjin saat dokuzda gelmis msj ekran resmine baktim burda teli aldi eline surati bi degisik oldu ztn kizimi öptü offf insallah kuzuma bisey olmaz msji gorur görmez herseyi yikamaya evi temixlemeye basladim bugun aksama kdr temizlik var yani

Bu nasıl bir sorumsuzluktur! Test yaptirdigina göre şüphesi vardı. Test yaptırdığını bile bile kabul ettiysen, sen de hatalisin. İnşallah bulasmamistir...

Ben de o sayfaya yaziyorum.
Benim anlamadigim gunluk evin icinde yuruduklerinizi de mi yaziyorsunuz.?

Cunku adim ve yuruyus ayri hesaplananlar vardi.

Insanlar nasil sorumsuz ya, belirtilerden de mi farketmemis. Bebege bisey olmaz da siz kendinize dikkat edin.

Burda arakadaslarim oldu bebekleri vardi ,bebekler sadece ateslendi bol bol emzirmeyle gecti.

sedulu kaptanim bazi puanlamada adimlama ile zamanin ayri ayri hesaplandigini gordum , nasil oluyor ?
Örneğin dışarıda 40 dk yürüyüş yaptın 100 puan etti onu yazıyorsun.
Gun sonunda da 10000 adımın var o da 300 puan onu da yazıyorsun.
Ev içinde tempolu yürüyüş yapıyorum dersen bahsettiğim örnekteki gibi puanlayabilirsin.
Parcak pincik adımları zaten gün sonunda adım sayısı olarak hesaplıyoruz.

Sana test yaptırdığını söyledi mi ? Eğer öyleyse seninde sorumluluğun büyük.
Hastalik geçmiş değil maalesef eve fazla misafir kabul etmeyin. Zira değişik mutasyonları mevcut etkileri bilinmiyor. Aşı korumuyor tamamen

Aaa yani sizdeyken biliyordu ve hic soylemedi bu nasil sorumsuzluk ustelik test yaptirip ziyarete gelmek apayri bi sorumsuzluk ,bile bile nssil oper cocugu temasli olarak hemen test verseniz bile Allah korusun simdi sonucta cikmaz sanirim ,bu yüzden kismeyle tokalasmiyorum ins. Kuzucuk almamistir mikropu

Bu nasıl bir sorumsuzluktur! Test yaptirdigina göre şüphesi vardı. Test yaptırdığını bile bile kabul ettiysen, sen de hatalisin. İnşallah bulasmamistir...
Bnm testten haberim bile yokki olsa nie kabul edim bn zaten ona kizdim madem verdin test ne diye geldin

Insanlar nasil sorumsuz ya, belirtilerden de mi farketmemis. Bebege bisey olmaz da siz kendinize dikkat edin.

Burda arakadaslarim oldu bebekleri vardi ,bebekler sadece ateslendi bol bol emzirmeyle gecti.
Insallah bisey olmaz emzirirken maske takiyorum emzirmeden once emziridikten sonra sürekli ellerimi yikiyorum ama bebegim surekli maskeyi cekistiriyo agliyo korkuyo galiba maskeden bi kac gun sonra gidip test vercez hic bi belirtisi yoktuki onda da çocuklarında da

Oda aşılı ama korumamis belliki bana hic demedi esimin bile haberi yok testten bn simdi dusununve farkina vardim bn esinden msj geldiyse ona surati dusmustur dedim ama eve gidince oyle msj atmis simdi dusundukce diyorum demek o yizden oyleydi diyeyoksa bn goz gore göre bebegimin yanina nasl kabul edim annemde baskasina gitmem annem bnden baskasina gitmez normalde gelmez bana pek isi dusmedikce isivarmis indan geldi ama ne maske ne mesafe bn uzaktan hosgeldin dedim ama gelir gelmez kizimi kucagina aldi kendinede soyledim madem test verdin sonucu cikmadan niye geldin diye hep veriyoz aklima bile gelmedi diyo sanki ortaligin halini bilmiyo gibi yaa

Insallah ya insallah bakiyorum attığı ekran fotoğrafı na saat 21.01de gelmis msj o zmn sofradaydi teli eline almjsti surati dustu bnde esinden sandim msji ona geliyodu esim geldi birakti evlerine gidince msj atmia korkmayin da poziitif diye sakami yapiyon sen dedim yook dedi madem oyle sonuc cikmadan nie geldiniz dedim cocugu yika bi diyo oyle yikanmayla gecseydi dunya yikanir kurtulurdu dedim evi barki doktum herseyi yikiyorum siliyorum ama kafamda heryete bukasmis gibi ayni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…