- 16 Ağustos 2015
- 7.394
- 14.696
- 248
- 31
Insallah ya insallah bakiyorum attığı ekran fotoğrafı na saat 21.01de gelmis msj o zmn sofradaydi teli eline almjsti surati dustu bnde esinden sandim msji ona geliyodu esim geldi birakti evlerine gidince msj atmia korkmayin da poziitif diye sakami yapiyon sen dedim yook dedi madem oyle sonuc cikmadan nie geldiniz dedim cocugu yika bi diyo oyle yikanmayla gecseydi dunya yikanir kurtulurdu dedim evi barki doktum herseyi yikiyorum siliyorum ama kafamda heryete bukasmis gibi ayni
Iyidir kuzum. Tatil hazirliklari. Bi yorgunumki nasilll. Yarin geceeee turkiyeye ucuyorumm@Suzan Avci naber yivru
Bebegim sekiz aylik bu dedigin serum hangisi oluyo bnde burun spreyi var deniz tuzu sdce eger bundan farkli biseyse esime alırım hmnAhh canim cehalet iste ,tek.duamiz kapmammis olmaniz bebegin kac aylikti bizim doktorumuz ilk baslarda sadece serum fizyolojik kullanin solunum yoluyla bebek mikropu alir burnu tikali olursa en etkilisi demisti evde varsa belki faydasi plur aklima o geliyor su anda ,bebekler alsada cok hafif geçirdiği soyelniliyordu bizi haberdar et
AynenAh buraya da gelse biraz obsocaktan, yaz bitecek günesi göremedik resmen
Harikasın kiz maşallah ben çok kötü durumdayım vallahi regl oldum hemde tartı öncesi yarın muhtemelen tartı yansıyacak bu ve sen kazanacaksın
Sendeki sansin ben taaaa…Harikasın kiz maşallah ben çok kötü durumdayım vallahi regl oldum hemde tartı öncesi yarın muhtemelen tartı yansıyacak bu ve sen kazanacaksın
Sorma kizzz bende bendeSendeki sansin ben taaaa…
Yarin cumartesi baglayan geceee 04.00teeSorma kizzz bende bendeyarın mı çıkıyorsun yola bebisim
Harika şimdiden iyi yolculuklar iyj tatiller kuzucumYarin cumartesi baglayan geceee 04.00tee
Selam canım sen nasılsın görünmüyor sun BayadırSelam kızlar nasılsınız,
@Suzan Avci ülkenin durumu malum. Gideceğin bölge ile ilgili net bilgi edinmeden geçme o taraflara.
Huhuki görümcen çok ayıp etmiş, hatta ayıptan bile büyük önemli bir mesele bu. Testin sonucunu görmeden sevdiklerini nasıl tehlikeye atar. 2-3 gün içinde sizde test yaptırın kimseyle temaslı olmayın. Umarım korktuğun başına gelmez.
hangü ayelate geliyorsun beybisu ? seni gören herkes şaşıracakIyidir kuzum. Tatil hazirliklari. Bi yorgunumki nasilll. Yarin geceeee turkiyeye ucuyorumm
Sen nasilsin bitanem? Toparlandinmi biraz? Iyisin dimi? Lan nasil ozlemisim
Alanya ve konya. Herkes 4 gozle bekliyor benihangü ayelate geliyorsun beybisu ? seni gören herkes şaşıracak
Sagol bitanemmmHarika şimdiden iyi yolculuklar iyj tatiller kuzucum
Yes baby. Hersey ok orasi. Oyle dendiSelam kızlar nasılsınız,
@Suzan Avci ülkenin durumu malum. Gideceğin bölge ile ilgili net bilgi edinmeden geçme o taraflara.
Huhuki görümcen çok ayıp etmiş, hatta ayıptan bile büyük önemli bir mesele bu. Testin sonucunu görmeden sevdiklerini nasıl tehlikeye atar. 2-3 gün içinde sizde test yaptırın kimseyle temaslı olmayın. Umarım korktuğun başına gelmez.
stresliSelam canım sen nasılsın görünmüyor sun Bayadır
iyi yollar canım şimdidenAlanya ve konya. Herkes 4 gozle bekliyor beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?