- 13 Mart 2020
- 4.453
- 17.558
- 138
- 36
Kolay gelsin canım benim aynen ülkedeki durumu hiç sorma canımız çok sıkkınstresli
ofis çok stresli ve yoğundu hafta başına kadar
Kızımın üniversite tercihleri için okulları dolaşıyoruz bir kaç gündür.
O konuda biraz aile içinde strese sebep oldu.
Ülkemde ki malum durumlar kahroluyoruz hepimiz, biraz içime çekildim bu ara.
Hiç bir şey yapasım gelmiyor.
Selam canim
Baskasiyla teması gectim bebegime yaklasirken bile maske takıyorum emziriken de takiyorum onun disinda oturtuyorum oyuncaklarla oyalaniyo kucagima alip uyutmuyorum bile ama gece birlikte uyuduk insallah bi sıkıntı olmaz allah buyukturSelam kızlar nasılsınız,
@Suzan Avci ülkenin durumu malum. Gideceğin bölge ile ilgili net bilgi edinmeden geçme o taraflara.
Huhuki görümcen çok ayıp etmiş, hatta ayıptan bile büyük önemli bir mesele bu. Testin sonucunu görmeden sevdiklerini nasıl tehlikeye atar. 2-3 gün içinde sizde test yaptırın kimseyle temaslı olmayın. Umarım korktuğun başına gelmez.
Iki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten
Bir rahatsizligi mi var kizinin?Kizim gece uyumadi 3 saat ve hersyerim sizliyor vakiy biraz gecsin onla uyumayi dusunuyorum.
Ve dun son ogunumu 15.30da yemistim aciktim.
Ama bisey hazirlamaya halim yok.
Sizede gecmis olsunGunaydinOglan ateslendi dun aksam, dis sanirim. Ilacla dusuremedik. Dus aldirdim simdi tekrar. Biraz uyursa, gozumu acamiyorum ben de...
Halim olursa aksam uzeri yururum biraz.suspushanimcim menulerimizi yazdigimiz topicte 1. sayfada puanlamalar var. Oradan adimi, yuruyusu vs ayri ayri hesaplayip toplam puan olarak veriyoruz.
AA sorumsuz tam. Birde sizde iken gelmis mesajBugun spora firdat bulamicam galiba dun aksam gorumcem geldi bebeleriyle dokuz buçuk gibi gittiler bi saat sonra msk atmis korkmayin tmm mi diye msj geldim korona testi pozitif cikmisallah akil fikir versin ekran resmi atmis msjin saat dokuzda gelmis msj ekran resmine baktim burda teli aldi eline surati bi degisik oldu ztn kizimi öptü offf insallah kuzuma bisey olmaz msji gorur görmez herseyi yikamaya evi temixlemeye basladim bugun aksama kdr temizlik var yani
Cahillik resmen dedikleri. Umarim bulasmamistir sizlereInsallah ya insallah bakiyorum attığı ekran fotoğrafı na saat 21.01de gelmis msj o zmn sofradaydi teli eline almjsti surati dustu bnde esinden sandim msji ona geliyodu esim geldi birakti evlerine gidince msj atmia korkmayin da poziitif diye sakami yapiyon sen dedim yook dedi madem oyle sonuc cikmadan nie geldiniz dedim cocugu yika bi diyo oyle yikanmayla gecseydi dunya yikanir kurtulurdu dedim evi barki doktum herseyi yikiyorum siliyorum ama kafamda heryete bukasmis gibi ayni
Temem Bebe. MuafsinGaddar reisimm kosusturma fln bugun ve yarin beni tatilde sayarmisin kiz bebisim
Yarin tartida varim tabiki
Ayse aklima geldin. Cunku dun aksam regl oldumHarikasın kiz maşallah ben çok kötü durumdayım vallahi regl oldum hemde tartı öncesi yarın muhtemelen tartı yansıyacak bu ve sen kazanacaksın
Tarti fotodan muaf olmak istemiyorum zatennn. Guzel bi eksi geliyooooooIki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten
Bir rahatsizligi mi var kizinin?
Sizede gecmis olsun
AA sorumsuz tam. Birde sizde iken gelmis mesaj
Cahillik resmen dedikleri. Umarim bulasmamistir sizlere
Temem Bebe. Muafsinsedulu
Tarti fotodan degilsin Ama
Ayse aklima geldin. Cunku dun aksam regl oldumhep tarti oncesine denk geliyoruz. Takimca
Ayıp etmiş çok kızdımBugun spora firdat bulamicam galiba dun aksam gorumcem geldi bebeleriyle dokuz buçuk gibi gittiler bi saat sonra msk atmis korkmayin tmm mi diye msj geldim korona testi pozitif cikmisallah akil fikir versin ekran resmi atmis msjin saat dokuzda gelmis msj ekran resmine baktim burda teli aldi eline surati bi degisik oldu ztn kizimi öptü offf insallah kuzuma bisey olmaz msji gorur görmez herseyi yikamaya evi temixlemeye basladim bugun aksama kdr temizlik var yani
Olsun ya veririsin nolcakkiYalniz o gordugun kiloslnun üstüne 4 kilocuk eklemelisin
Bende özledim kızZIyidir kuzum. Tatil hazirliklari. Bi yorgunumki nasilll. Yarin geceeee turkiyeye ucuyorumm
Sen nasilsin bitanem? Toparlandinmi biraz? Iyisin dimi? Lan nasil ozlemisim
Unuturmuyum kız hiçSelam canim
Evet girebilirsin
Tarih ve kullanici ismi notunu unutma:))
Inşallah bilmiyorum ki temasliyiz ya gecmeme ihtimal varmidir kiAyıp etmiş çok kızdımkendi keyfi için sizi harcamış biraz umarım geçmemiştir
Olsun ya veririsin nolcakki
Bende özledim kızZay yoksa izine mi ayrılıyosun sende.Memleketimizi yaktılar suzim dikkatli ol aman
Unuturmuyum kız hiç
Teşekkür ederimIki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten
Sizede gecmis olsun
Ayse aklima geldin. Cunku dun aksam regl oldumhep tarti oncesine denk geliyoruz. Takimca
Bebegim sekiz aylik bu dedigin serum hangisi oluyo bnde burun spreyi var deniz tuzu sdce eger bundan farkli biseyse esime alırım hmh
Afiyet olsun
KAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli kuru meyve marmelati+1 tatlı kaşığı keten tohumu, 400 ml limonlu su
KAHVALTI
40 Gr sepet peyniri ile yulaf tostu, 10 Gr çiğ çerez, marul, salatalik, kapya ve yeşil biber
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
20 Gr chia tohumu+100 ml şekersiz komposto
OGLEN
300 Gr kuzu külbastı, bol yeşil salata, 200 ml ayran
Yeşil çay, küçük bir armut
AKSAM
200 Gr z.yagli kabak yemeği, 200 ml kefir
1cay bardağı sıcak süt+1 tatlı kaşığı tahin ( gece içilecek)
3.5 lt su
Masallah adimlaraGece gezmesi ile birlikte +3000 olur.
Sagol kuzummiyi yollar canım şimdiden
diyet işini nasıl yapacaksın etli ekmek yemeden olmaz ıımmmhhh
Sen giderkende ben gun sayiyordum
Emzirmek acayip kalori yakiyo aslinda. Ben emzirirken eridim. Nasil biraktim ayni hizla geri geldi tabikiTeşekkür ederim.tamm fırsat buldukça yaparım erken uyurlarsa vaktim oluyor. Yedikleri nede zamanla alışacağım. Nede olsa emziriyorum deyip dikkat etmiyor dum. Çok kilo aldım malesef.
Sagol kuzummZayiflarim kizz. Oyuzden izine ayrilmiyorum. Cunku her cuma gene tartilacam. Tartimi da goturuyorum sabah tartilip direk valize koyacam
Sen giderkende ben gun sayiyordumhayirli tatiller olsun kuzum. Sag selamet gidip gelelim kazasiz belasiz
Daha iyi oldu sukur. Dus yaptirip uyuttum. Ben de biraz ter attim. Kahve yapip icecegim simdiAfiyet olsun
Oglun nasil oldu ?
Canim elma istedi,elmayi gorunce
Afiyet olsun abla. Harika menu
Masallah adimlara
Aslinda net biseyi yok, dun gece babalari yoktu ben gergindim o da etkilendi sanirim.Iki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten
Sizede gecmis olsun
Hadi bakalim saglikla sihhatle fit gel.Alanya ve konya. Herkes 4 gozle bekliyor beni
Bune sacma bıawy ya. Bu bır grıp degıl bıyolojık bı hastalık, gecırelı 8 ay oldu hala tatları kokuları çirkin alıyorum. Hasar bırakıyor. Nasıl test yapıyor ve sonuç cıkmadan sana gelıyor. Ne basıte alıyolar ben şaşıyorum yaOda aşılı ama korumamis belliki bana hic demedi esimin bile haberi yok testten bn simdi dusununve farkina vardim bn esinden msj geldiyse ona surati dusmustur dedim ama eve gidince oyle msj atmis simdi dusundukce diyorum demek o yizden oyleydi diyeyoksa bn goz gore göre bebegimin yanina nasl kabul edim annemde baskasina gitmem annem bnden baskasina gitmez normalde gelmez bana pek isi dusmedikce isivarmis indan geldi ama ne maske ne mesafe bn uzaktan hosgeldin dedim ama gelir gelmez kizimi kucagina aldi kendinede soyledim madem test verdin sonucu cikmadan niye geldin diye hep veriyoz aklima bile gelmedi diyo sanki ortaligin halini bilmiyo gibi yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?