Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Kolay gelsin canım benim aynen ülkedeki durumu hiç sorma canımız çok sıkkın

Baskasiyla teması gectim bebegime yaklasirken bile maske takıyorum emziriken de takiyorum onun disinda oturtuyorum oyuncaklarla oyalaniyo kucagima alip uyutmuyorum bile ama gece birlikte uyuduk insallah bi sıkıntı olmaz allah buyuktur

Arrietty_ sedulu slm menü yazabildim sporumu yapamadım 11 aylık bebeğim var emziriyorum ve iki kızım var yetişemedim hafta içi fırsat buldukça yapsam olur mu
Iki kucuk cocuk ile zordur. Yediklerine ve suyuna dikkat et yeter bence. Emziriyorsunda zaten
Kizim gece uyumadi 3 saat ve hersyerim sizliyor vakiy biraz gecsin onla uyumayi dusunuyorum.

Ve dun son ogunumu 15.30da yemistim aciktim.

Ama bisey hazirlamaya halim yok.
Bir rahatsizligi mi var kizinin?
Sizede gecmis olsun
AA sorumsuz tam. Birde sizde iken gelmis mesaj
Cahillik resmen dedikleri. Umarim bulasmamistir sizlere
Gaddar reisimm kosusturma fln bugun ve yarin beni tatilde sayarmisin kiz bebisim
Yarin tartida varim tabiki
Temem Bebe. Muafsin sedulu
Tarti fotodan degilsin Ama
Harikasın kiz maşallah ben çok kötü durumdayım vallahi regl oldum hemde tartı öncesi yarın muhtemelen tartı yansıyacak bu ve sen kazanacaksın
Ayse aklima geldin. Cunku dun aksam regl oldum hep tarti oncesine denk geliyoruz. Takimca

Tarti fotodan muaf olmak istemiyorum zatennn. Guzel bi eksi geliyoooooo

Ayıp etmiş çok kızdımkendi keyfi için sizi harcamış biraz umarım geçmemiştir
Yalniz o gordugun kiloslnun üstüne 4 kilocuk eklemelisin
Olsun ya veririsin nolcakki
Iyidir kuzum. Tatil hazirliklari. Bi yorgunumki nasilll. Yarin geceeee turkiyeye ucuyorumm
Sen nasilsin bitanem? Toparlandinmi biraz? Iyisin dimi? Lan nasil ozlemisim
Bende özledim kızZ ay yoksa izine mi ayrılıyosun sende.Memleketimizi yaktılar suzim dikkatli ol aman
Selam canim
Evet girebilirsin
Tarih ve kullanici ismi notunu unutma:))
Unuturmuyum kız hiç

Inşallah bilmiyorum ki temasliyiz ya gecmeme ihtimal varmidir ki

Teşekkür ederim.tamm fırsat buldukça yaparım erken uyurlarsa vaktim oluyor. Yedikleri nede zamanla alışacağım. Nede olsa emziriyorum deyip dikkat etmiyor dum. Çok kilo aldım malesef.

Bebegim sekiz aylik bu dedigin serum hangisi oluyo bnde burun spreyi var deniz tuzu sdce eger bundan farkli biseyse esime alırım hmh

Otri bebe siye satiliyordu sanirim canim burun temizledigimiz tek kullanimlik aliyordum hatirladigim ,ihtiyacıniz olmaz ins. Deniz tuzu kullaniliyoru mu bebege bilgim yok belki bilen ark.vardir

Afiyet olsun
Oglun nasil oldu ?
Canim elma istedi,elmayi gorunce
Afiyet olsun abla. Harika menu
Gece gezmesi ile birlikte +3000 olur.
Masallah adimlara

iyi yollar canım şimdiden
diyet işini nasıl yapacaksın etli ekmek yemeden olmaz ıımmmhhh
Sagol kuzumm Zayiflarim kizz. Oyuzden izine ayrilmiyorum. Cunku her cuma gene tartilacam. Tartimi da goturuyorum sabah tartilip direk valize koyacam
@Suzan Avci iyi tatiller canimm ,ben valiz toplamaya basladim senin tatil yeni basliyor
Sen giderkende ben gun sayiyordum hayirli tatiller olsun kuzum. Sag selamet gidip gelelim kazasiz belasiz

Teşekkür ederim.tamm fırsat buldukça yaparım erken uyurlarsa vaktim oluyor. Yedikleri nede zamanla alışacağım. Nede olsa emziriyorum deyip dikkat etmiyor dum. Çok kilo aldım malesef.
Emzirmek acayip kalori yakiyo aslinda. Ben emzirirken eridim. Nasil biraktim ayni hizla geri geldi tabiki
Benim doktorum bana demisti hamileyken ve emzirirken diyet falan yapmayin. Cocuk icin iyi degilmis.
saglikli ye. Bol sebze fln.

Sayarken gecmiyorda ,tatil baslayinca ne ara bittigi anlasilmiyor kuzum ,aminn cumlemize kazasiz belasiz insallah

Aslinda net biseyi yok, dun gece babalari yoktu ben gergindim o da etkilendi sanirim.

Bune sacma bıawy ya. Bu bır grıp degıl bıyolojık bı hastalık, gecırelı 8 ay oldu hala tatları kokuları çirkin alıyorum. Hasar bırakıyor. Nasıl test yapıyor ve sonuç cıkmadan sana gelıyor. Ne basıte alıyolar ben şaşıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…