Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi geceler kızlar
Ben yine epey geç vakitte bakmaya fırsat buldum.
Aksam eşimin ailesiyle yemek yemeye gittik. Oradan park derken yeni uzattım ayaklarımı
Bir de dün gece klimayı epey soguk açıp yatmıştık eşimi rahatsız etmiş. Onun nazıyla uğraşıyorum çocuk gibi

Puffff isin zor senin

Gecmis olsun, sana da kolay gelsin.

Günaydin kizceler

Tarti gunumuz bugun
Tartilirken ufak bir kagida isim + gunun tarihini yazmayi unutmayin

***4.Takım 738. Etap***

Suzan Avci (104,1)
Yzgt66 (69.2/)
BLU3 (70,9)
Lusi ( 63,7)

4. Takım ortalaması: %

*** Alt Liste***

Akovser (66.3) 652.Etapda 67 kg ile izne ayrildi
suspushanim (70) BK 70.8 , HK 60 , BT 22.07.2021
Lady Tenar (54.3)
Tavsannesi (57.9)
neutral (56.5)
Ayse_M ( 81,5) 79.8 kg ile 730.Etapda mezun olan üye
Fatma Girik (70.8/) 670.Etapda 63.9 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
matilda34 (84)
681. Etapda 81.5 kg ile izne ayrilan üye geri döndü
Melegimkorusun (59,8)
tomrs (76) 613. etaptan mezun olan uye geri dondu. BK 76 HK 60
Deanvillage (73.8) Yeni üye B.T 02.08.2021 BK 73.8 HK 62
Kumral_kraker (66.7) 735. Etapda 66.7 ile izne ayrildi

Emzirmek acayip kalori yakiyo aslinda. Ben emzirirken eridim. Nasil biraktim ayni hizla geri geldi tabiki
Benim doktorum bana demisti hamileyken ve emzirirken diyet falan yapmayin. Cocuk icin iyi degilmis.
saglikli ye. Bol sebze fln
Evet çok güzel yakıyor yemezssem de olmuyor dediğin gibi bol sebze yemek lazım.ah bı de tutabilsem ağzımı karbonhidrat kacirmasam.bende iki kızımda emzirirken çok iyi verdim. Hamilelik planlarken ben de almıştım malesef Umarım bunda da veririm.

Cook teşekkür ederim beni eklemissiniz

Bugun menun bence olmamış canım baya bi karb yoğunlukta bir ogun de kalsa idare edilebilir ama her öğün de bise var pogaca patates gibi biraz daha dikkat edebilirsin

Haftaya 2 haftalik gider. Adette her eksi guzel

Bugun menun bence olmamış canım baya bi karb yoğunlukta bir ogun de kalsa idare edilebilir ama her öğün de bise var pogaca patates gibi biraz daha dikkat edebilirsin
Evet olmadı kendi baya suçlu hissettim. Sabah küçük kızım istedi bende tabi aç karna çok canm istedi yedim malesef yumurtalı ekmeği. Öğle sonrası komşu gezmen oldu bayadr pogaca yemiyordum sutumde çekmesin dedim yedim kızartmayi çok yiyorum ikigune bir kahvaltı da eşim ve çocuklarım seviyorlar diye yapiyorum artık yememeye çalışacağım bana kiloyu aldıran da kızartma galiba

Günaydın kızlar..
Bol eksili gün olsun
Benim koşturmacam bitti sonunda..
Burayı da ihmal ettiğim için epey rahatsızdım..
Bugünden normal düzenime dönüyorum çok şükür..
Gece geç geldim, çok yorgundum, şimdi de zor uyandım sersem gibiyim..
Bugün bir tek kayınvalideme uğramam gerek, sonrasında evdeyim, dinlenirim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…