tugbacıgım aşağıdaki linkten bakabilirsin kilo çizelgesineson aşamaya gelip son aşamada yanlış kısmı yapıştırıyorsun.doğru olan kısmın altı kırmızıyla çizilmiş
http://www.kadinlarkulubu.com/kk-yo...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html
ben simdi kadıköye geçiyorum alışverişe yardım etcem arkadaşşıma
kafama koydum acıkırsam doğru ramiz köfte açıkbüfe salata o kadar başka bişi yemicem
söööz veriyoerummm
öptüm herkesii inşallahh 1. olmuşuzdur aksam gelince kutlama yaparız
eşine 4. takımdan selamlar...Eşim mesaj atmış şimdi:"ne oldu sonuçlar diye
Evde de anlatıyorum ya "takım ne yaptı acaba" falan diye, o bile merak etmiş, sonuç açıklansın bakalım
çizelge yerine .png ile biten satırı alıp yapıştır sadececanım benim ben burdan da yaptım dikkat ettim kırmızı çizgiyede baktım ama yine formata uygun değil diye yazı çıkıyor
çok tatlısın sen arkadaşım.zeynepçiğim alda ablacıgım dukanın sihri dokundu size.süper sonuçlar almıssınızdevamını dilerim
mersa ablam seninde katılımını bekliyorum.bu hafta güzel sonuçlar bekliyorum.takıma ugradıgında hep peşinde olacagım sakın kaçma sonra
şule hedefine çok az kaldı.maşallah maşallahtakımdan ayrılacagın için bir anda içim buruldu ama hedefine ulaşıp mezuniyet karneni gördüğüm gün çok ama çok sevineceğim
tugba seninle benim yolumuz uzun.sabırlı olacagız sen 89 bende 69 oldugum gün burayı bayram yerine çevirelim
dilara hep söylüyorum sana inancım tam.başaracaksınbu hafta daha fazla meyve tüket daha güzel günler göreceksin
blue balımmm senin peşinde bu hafta baya koştum bunalttım seni ama sonuca değdi bence.seninle birlikte bugun bende çok mutlu oldum
bana gelince kaptan olarak yavaş ilerliyorumpek iyi örnek değilim sanırım daha çok çabalayacagım bu haftada.pazarteside tartıda aynı kg yu görmeyi umuyorum :18::18::18:
kısacası takımımız süper süper süperumarım hem diyette hem zorluklarına rağmen hayatlarımızda güzelliklerle karşılaşırız.hep mutlu oluruz
yine ağzından bal damlamış.Prensesim, herkes için iyi dileklerine, ben de tüm yüreğimle katılıyorum..
Eksik yaptığımızı,hatalarımızı, doğrularımızı görüyoruz yada takım kardeşleri olarak birbirimizi uyarıyoruz, inşallah daha güzel sonuçlar da göreceğiz beraber.
Bu hafta yine süper hatta süper ötesiyizÖnemli olan;az yada çok olması değil, fazlalıklarımızın bizi yıpratmadan, üzmeden, germeden azar azar da olsa sürekli azalması ki tablomuz da aynen bunu gösteriyor
Kaybettiğim kg larla ilgili sevdiklerimden aldığım iltifatlar güzeldi ama sizin karşılıksız desteğiniz, benimseyişiniz bu sürede bu başarıyı elde etmemin en önemli sebebi.
Ne yazık ki çıkmak zorundayım, bir iş arkadaşımın nikahında şahitlik yapacağım bu akşam, yarın da evde olamayacağım için giremem, o sebeple; sizi tanımasam da çok sevdiğimi söylemek, azalan her kilomla yeniden hayata daha şık tutunmama olan desteğiniz ve kardeşliğiniz için teşekkür etmek, sevdiklerinizle huzur ve sağlık dolu bir yıl geçirmenizi dilemek istiyorum.
Tuğbacım sana hasseten dileklerde bulunuyorum, bugün değil her gün, inşallah kardeşim...
Bu haftaki başarımızı, Prenses'in çabasını, sizin gayretinizi çok çok kutluyorum tekrar.
Yeni yılda görüşmek üzere, hoşçakalıııın
arba, piyango, sağlıkbunu burdaki arkadaşlarım göndermiş çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedimben neler okudum
1 mutluluk
2 dostluk
3 tatmin3. süne çok güldüm
bakalım size neler çıkacak
canlarım ikinci olmusuz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:
buda güzel.sonuçta derecedeyiz.hepinizi kocaman tebrik ediyorum
Merhaba nerelerdesin arkadaşım , kendime takım ararken seni gördüm .
Eleman açığınız varsa benide alın . :))) takımınızı görüşmek üzere:))
canlarım yeni yılınız kutlu olsun.
sağlık, sevgi, huzur dolu bir yıl diliyorum herbirinize.
(yılbaşında çozutmayalım lütfen)
sizleri seviyorum
Prensesim, herkes için iyi dileklerine, ben de tüm yüreğimle katılıyorum..
Eksik yaptığımızı,hatalarımızı, doğrularımızı görüyoruz yada takım kardeşleri olarak birbirimizi uyarıyoruz, inşallah daha güzel sonuçlar da göreceğiz beraber.
Bu hafta yine süper hatta süper ötesiyizÖnemli olan;az yada çok olması değil, fazlalıklarımızın bizi yıpratmadan, üzmeden, germeden azar azar da olsa sürekli azalması ki tablomuz da aynen bunu gösteriyor
Kaybettiğim kg larla ilgili sevdiklerimden aldığım iltifatlar güzeldi ama sizin karşılıksız desteğiniz, benimseyişiniz bu sürede bu başarıyı elde etmemin en önemli sebebi.
Ne yazık ki çıkmak zorundayım, bir iş arkadaşımın nikahında şahitlik yapacağım bu akşam, yarın da evde olamayacağım için giremem, o sebeple; sizi tanımasam da çok sevdiğimi söylemek, azalan her kilomla yeniden hayata daha şık tutunmama olan desteğiniz ve kardeşliğiniz için teşekkür etmek, sevdiklerinizle huzur ve sağlık dolu bir yıl geçirmenizi dilemek istiyorum.
Tuğbacım sana hasseten dileklerde bulunuyorum, bugün değil her gün, inşallah kardeşim...
Bu haftaki başarımızı, Prenses'in çabasını, sizin gayretinizi çok çok kutluyorum tekrar.
Merhaba nerelerdesin arkadaşım , kendime takım ararken seni gördüm .
Eleman açığınız varsa benide alın . :))) takımınızı görüşmek üzere:))
hoşşbuldukk ::))). ben de bu takımda yarışıyorum zayıflamaya çalışıyorum iştee
bak deneme süren başlasın her gün buda paylaşımm yapp birlikte zayıflayalımm:))
suan ne alemdesin? ben veremedim kilo pek iyi dikkat edemedimmm
79.5 kiloyumm
tabiki canm gelebilrsin takıma hoşgeldinnn hatta:)).bir haftalık deneme süren var.hergün takıma uğrayıp bildirimde bulunuyorsun,spor yapıyoruz,menülerimizi yazıyoruz,arkadaşların bildirimlerine yorum yapıyoruz.performansına göre haftaya oylama yaparız ve takıma geçip geçmemene karar veririz..
kızlar çokçok çok güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle.sağlıklı mutlu huzurlu paralı işte gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçek olduğu yeni bir yıl olsun inşallah.2013 e çıtır prensesler olarak girecez inşallah..
Prensesim, herkes için iyi dileklerine, ben de tüm yüreğimle katılıyorum..
süperiz aferin bize:)))))))))))))alkışşşşş.haftaya 1. olalım kızlar.kimseye kaptırmayalım.
vuvvv teşekkr ederim.dukan menüleri pek örnek menü olmuyolar sebzesiz meyvesiz.ama yinede bana moral oldu:))))
dua keyif ve sağlık tam bana göre çıktı yemin ediyorum
canım benim ben burdan da yaptım dikkat ettim kırmızı çizgiyede baktım ama yine formata uygun değil diye yazı çıkıyor
çok tatlısın sen arkadaşım.
aynı gariplik bende de var. 1 şubat için ne dicemi bile bilemedim günlerdir. onu ayrıca bulup kendimi eklicem.
arba, piyango, sağlık
çok güzel di mi?
canlarım yeni yılınız kutlu olsun.
sağlık, sevgi, huzur dolu bir yıl diliyorum herbirinize.
(yılbaşında çozutmayalım lütfen)
sizleri seviyorum
Canım ben verdim 1 kilo hala dikkat ediyorum. ama,bu sabah tartıya çıktım valla 82.5 çıktım , ama adet dönemindeyim
sanırım şişlik var .Ama azimliyim ,kesinlikle zayıflıyacağım .senin kilon gayet iyi ,iyi gidiyorsun. Takım da olmak şart
daha iyi motive oluyor.Ben 14 üncü takıma iki ay önce girmek istemiştim . Ama iki gün yazabildim bilgisayarım çöktü
tamire gitti . bir sorun olmaz sa senin takımın açısından ben de seninle bu takımda başlamak istiyorum .Takım kaptanınız beni bilgilendirir , benide kabul ederse sevinirim.
tuğbaya özel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?