Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Merhaba nerelerdesin arkadaşım , kendime takım ararken seni gördüm .
Eleman açığınız varsa benide alın . :))) takımınızı görüşmek üzere:))

Eşim mesaj atmış şimdi:"ne oldu sonuçlar diye
Evde de anlatıyorum ya "takım ne yaptı acaba" falan diye, o bile merak etmiş, sonuç açıklansın bakalım
eşine 4. takımdan selamlar...
canım benim ben burdan da yaptım dikkat ettim kırmızı çizgiyede baktım ama yine formata uygun değil diye yazı çıkıyor
çizelge yerine .png ile biten satırı alıp yapıştır sadece
çok tatlısın sen arkadaşım.
aynı gariplik bende de var. 1 şubat için ne dicemi bile bilemedim günlerdir. onu ayrıca bulup kendimi eklicem.
yine ağzından bal damlamış.
bunu burdaki arkadaşlarım göndermiş çok hoşuma gitti sizinlede paylaşmak istedim ben neler okudum

1 mutluluk
2 dostluk
3 tatmin 3. süne çok güldüm

bakalım size neler çıkacak
arba, piyango, sağlık
çok güzel di mi?
canlarım ikinci olmusuz:118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118::118:

buda güzel.sonuçta derecedeyiz.hepinizi kocaman tebrik ediyorum

tebrikler kızlar.
yine iyiyiz. 2012de daha da iyi olacaz.çıtır olcaz çıtırr.

canlarım yeni yılınız kutlu olsun.
sağlık, sevgi, huzur dolu bir yıl diliyorum herbirinize.
(yılbaşında çozutmayalım lütfen)
sizleri seviyorum

tabiki canm gelebilrsin takıma hoşgeldinnn hatta:)).bir haftalık deneme süren var.hergün takıma uğrayıp bildirimde bulunuyorsun,spor yapıyoruz,menülerimizi yazıyoruz,arkadaşların bildirimlerine yorum yapıyoruz.performansına göre haftaya oylama yaparız ve takıma geçip geçmemene karar veririz..
sizleri seviyorum

kızlar çokçok çok güzel bir yıl geçirmeniz dileğiyle.sağlıklı mutlu huzurlu paralı işte gönlünüzdeki tüm dileklerin gerçek olduğu yeni bir yıl olsun inşallah.2013 e çıtır prensesler olarak girecez inşallah..

hoşşbuldukk ::))). ben de bu takımda yarışıyorum zayıflamaya çalışıyorum iştee
bak deneme süren başlasın her gün buda paylaşımm yapp birlikte zayıflayalımm:))
suan ne alemdesin? ben veremedim kilo pek iyi dikkat edemedimmm
79.5 kiloyumm

Canım ben verdim 1 kilo hala dikkat ediyorum. ama,bu sabah tartıya çıktım valla 82.5 çıktım , ama adet dönemindeyim
sanırım şişlik var .Ama azimliyim ,kesinlikle zayıflıyacağım .senin kilon gayet iyi ,iyi gidiyorsun. Takım da olmak şart
daha iyi motive oluyor.Ben 14 üncü takıma iki ay önce girmek istemiştim . Ama iki gün yazabildim bilgisayarım çöktü
tamire gitti . bir sorun olmaz sa senin takımın açısından ben de seninle bu takımda başlamak istiyorum .Takım kaptanınız beni bilgilendirir , benide kabul ederse sevinirim.

Teşekkür ederim beni de kabul ettiğiniz için tamam çok sevindim. 5 kilo vermiş kadar oldum .bu saatte bir bardak su içtim
ve lesslie birazdan başlarım.

günayyydıııınnn canlarım nasılsınız?

dün iş çıkışı doktora gittim doktor birsürü kızdı bana intihap ciğerlerime inmiş iğne verdi.Allahtan ablam hemşire.iğne yaptırma derdim olmuyor saati gelince hemen yapıyor.bugun daha iyi hissediyorum

Son düzenleme:

benimde ne kadar zor zamanlar geçirdiğimi biliyorsunuz.en büyük desteğim başta sen ve takım oldu.burda size tutanarak atlatmaya çalışıyorum hepinizin yeri bende ayrı.hepinizi ayrı ayrı çok seviyorum dua ederken anneme babama sağlık ver,kardeşlerime huzur ver diye dua ederdim artık burdakilerde dualarımda.Allah hepimizin gönlüne göre versin

canım meyvesiz sebzesiz ama kolasızda geçmiş günün o yüzden günün menüsü seçtim seni

dua keyif ve sağlık tam bana göre çıktı yemin ediyorum

harika çıkmıs

canım benim ben burdan da yaptım dikkat ettim kırmızı çizgiyede baktım ama yine formata uygun değil diye yazı çıkıyor

canımcım ikimizde online iken bakalım olurmu

çok tatlısın sen arkadaşım.
aynı gariplik bende de var. 1 şubat için ne dicemi bile bilemedim günlerdir. onu ayrıca bulup kendimi eklicem.

arba, piyango, sağlık
çok güzel di mi?

seninkilerde çok güzel çıkmıspiyango biletn yoksa mutlaka almalısın
1 şubata mezuniyet hedefi koy bence kendine.sonrasında koruma sürecinde bizimle olursun

sizleri seviyorum

teşekkürler canım

canım hoşgeldin takımda yerimiz var.
2 ay öncelisteye girmişmiydin deneme sürecindeyken mi ayrıldın yoksa listeye girmişmiydin:44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…