Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydın 4.takımın güzel hanımları nasılsınız? Özlendiniz valla ben bu hafta içi covit 2.doz oldum fena çarptı baş ağrısı tüm vücut ağrısı ateş çıkacakmış gibi titreme dün ancak toparladım. Bugün tartıldım mezuniyetten +500deyim şükür Sizler nasılsınız takım hepten azalmış herkes tatilde Eylül’den sonra döneriz hepimiz tatil kilolarını vermeye

Günaydin
Sahsen ben iyiyim
evet baya azaldik. 30kisi oldugumuz donem ile simdiki donem baya farkli. Dedigin gibi eylul de kilo alan gelir
Gecmis olsun. Seyahat ne zamandi?

Günaydın kizlar...
Biz dün gece uyuyup kalmışız, gece gezintisi yalan oldu.
Demek ki ihtiyacımız varmış. Havada çok fazla nem vardı, sanırım yürüyüşte bizi yordu. Eşim benden sonra devam ederdi ( toplamda 1.5 saat yürür), 1 saat dolunca o da geldi. Darısı bugüne...
Yürüyorum diye, egemenliğini ilan etmiş bebeler gibi keyifliyim.
Hareket gibisi yok. Tembellik etmeyin kalkın bakayım.

Gunaydin abla ,
O kadar zaman yuruyemedin keyifli olursun tabiki
Her sabah erken kalkariz su 2 gundur ne kalkabiliyorum ne de cocuklar uyaniyor bizimde iyice yoruldular artik..
Bugun hastaneye gidip test islerini halledicez ,ardindan gelen giden valiz telasi olur kapatamadim bi turlu valizleri gunde 3kez kiyafet değiştiriyorlarson ana kadar acik mecbur

BLU3 ya sizin rutininizi cok merak ettim , nasil o kadar cok yuruyorsunuz acaba?
Gunde 3 ya da 4 sefer (ogleden once 1 kez, ogleden sonra 2 kez ve aksam) 1 saatten az olmamak kaydiyla aktif olmaya calisiyorum. Bunun 1-2 saati disarda, kalani muzik-dizi esliginde hizli adimlama seklinde
Kapisalim mi senle ama bugun sayilmasin yarindan itibaren.

Bebeler yatinca bende yatiyorum

Horul horul uyuyordum . Bugun basliyorum ben yürüyüse. Senin gibi BLU3 ile kapismaya karar verdim

Unutmadim ,sadece takimda aktif olanlari etiketliyorum
Simdi heyecanlandim bak

Ahh o çocuklar, iyi ki varlar. İyi ki dogurmusunuz. Biz de bedavadan seviyoruz...

Günaydın Bu sabah kendimi çok incelmiş hissederek uyandım hemen tartıya koştum.Bu sabah itibari ile hedef kiloma ulaşmış durumdayım 65i gördüm nihayet 4 sene sonra

Ama mezun olmak istemiyorum biraz daha inmeye çalışcam mezun olmak zorunda değilim di mi kaptanım Arrietty_

Gunde 3 ya da 4 sefer (ogleden once 1 kez, ogleden sonra 2 kez ve aksam) 1 saatten az olmamak kaydiyla aktif olmaya calisiyorum. Bunun 1-2 saati disarda, kalani muzik-dizi esliginde hizli adimlama seklinde

Simdi heyecanlandim bak
Cok iyi aslinda her an aktif olabilirim evettesekku ederim cevabiniz icin , sizi ornek aliyorum

Tebrik ederiiimmne guzel bir duygudur hedefe varmak

Faydalanılabilir....

Masallah
Degilsin canim. Hedefin altina inebilirsin. Sabah sabah cok iyi motivasyon olmustur bu sana

Kızlar açık havada yürüyüş yapmak elbette ki çok keyifli. Ancak kış aylarında cikamadigimiz oluyor. Eliptik bisiklet almayı düşünüyorum. Balkonumuz müsait, ancak priz yok. O yüzden elektriğe bağlanmayan ve sessiz bir ürün olmalı. Tabi ki kaliteli de olsun. Tavsiyeniz var mı?

Tesekkur ederim sekiz aylik suan
Kabak corbasinida kabak sogan sarimsak domates karabiber limon sumak ve cook az miktarda tuzla yaptim suan kaptanim hazir aksam yicem insallah minik bi kasede yogurt yerim yanina pazartesi guzel olcak hersey utandim valla sonuncu oldum ama su adim hic olmadi telin hafizasi dolu adim sayari indiremiyorum napacam bn yaa

Uzatma kablosu secenek olabilir mi ?
Bende Kettler in vardi. Memnundum ama kabloluydu

Azcik hafizayi temizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…