Bence de güvenme o totemeeSaatleri sarj ettim. Arkandan gelecegim bende
Bu hafta 1.cilik son and kacti
Ellssa cok kilo vermeseydi keske
Ama totemime gore haftaya ben hazirliyacagim sonuc listelerini. Ozaman birinciyiz
Tabi toteme guvenmiyelim.
Birbirimize destek olup birlikte yarisalim
Az önce takımda dedim yine diyorum
Ay sorma simdi bi korona suphesi olduya bi gör akil verenleri dedjler tursu suyu ic hic sevmem tuz deposu sdce ya anam icim dedim yok bana gire değil halletcem merak etme bu hafya allahin izniyle insallah su korona suphesi ortadan kalkar bi saglik problemi yasamazsam guzel olcak eminim valla bu en ufak bi degisiklikte yada spor yapmadigimda arti cikmaktan biktim usandim yaSen persembe gunu tursu suyu icersen olacagi buBu hafta asil, bak yoksa arkamdan el sallarsin
Atiyorum hemen.@LusiHuhuki KumraL_KrakeR tomrs suspushanimcim tavsannesi D deanvillage @AKovser menüler +adimlar nerede kizlar
Günaydın kızlar
Bugünün videosu Ergin Kırbaç'tan olsun dedim.
15 dk bir antrenman
Videoyu tamamlayan 200 Puan eklesin hanesine
@LusiHuhuki KumraL_KrakeR tomrs suspushanimcim tavsannesi D deanvillage @AKovser menüler +adimlar nerede kizlar
Afiyet olsun ,bol cesitli olmus❤Menu
Sabah (8.30)
Peynirli ceri domatesli dereotlu omlet, sovus domate, salatalik ve kapya, cay
Ara
Elma
Sade nescafe
Aksam (17.30)
Kebap (kusbasi ve kiyma), ezme salata, sogan salatasi, köz biber ve biber ile ayran
Su: 3 litre+
Adim: 15 bin — 450 puan (devam edersem guncellerim)
Arrietty_ @sedulu
Eki Görüntüle 2897772
Cok fazlalik yok gibi menunde ama diyet döneminde muz sık tuketmemek daha iyi olur bazen siskinlik yapiyor :)6.8.2021
sabah: 2 haslanmis yumurta , 1 fincan cay , 1.5 dilim ekemk. bir dilim peynir , 10 zeytin , yesillik , azcik domates salatalik ceviz
Ogle: 1 sutlu soguk kahve
Ikindi : 1 muz 1 portakal minik bir kase yogurt
aksam: 1 kase haslama ; 4 kasik makarna , yogurt , 1 bardak ev limonatasi
+2 litre su
Yaa dikkat edeyimAfiyet olsun ,bol cesitli olmus❤
Cok fazlalik yok gibi menunde ama diyet döneminde muz sık tuketmemek daha iyi olur bazen siskinlik yapiyor :)
Kaptanim kizi anca uyutup yazabildim.@LusiHuhuki KumraL_KrakeR tomrs suspushanimcim tavsannesi D deanvillage @AKovser menüler +adimlar nerede kizlar
Ne kadar ya pro olmak?Bosunami haci abiye para odedik
Iyi mi geceler bana gun daha yeni oluyorIyi geceler
Kapisalim mi senleGunluk hedefimi 20 bin yapmistim ben zaten kaptanim. Yarin yaris icin yuklenirim. Bugunluk boyle olsun
Arkadaslar, etkinlikleri firsata cevirin. Haftanizi bosa harcamayin. Haftaya cuma yasayacaginiz mutlulugu ve o hafiflik hissini dusunun. Herkesten guzel adimlar bekliyorum. Beni yalniz birakmayin
Iyi mi geceler bana gun daha yeni oluyorbebeler uyudu, ev temizlendi toparlandi tam keyf zamanim.
Aynen ben de merak ediyorum, yemek yemiyonuz mu uyumuyonuz mu?
Valla ben de ne yapacagimi sasiriyorum. Hobimi mi yapsam, kitap mi okusam ders mi calissam ...Onlar uyudu mu benim hic birsey yaasim gelmiyor anca uzaniyorumsimdi uyudular az haber okur uyurum ,evimde olsam dizi izlerdim
Ay napim evde yat yat sıkıldım kınaya gittimİyi akşamlar kızlar..
Napıyorsunuz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?