Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yazdım bebişim menümü şimdi
62 yi görünce ödül vereceğim diyr söz vermiştim kendime, dün çiköfte yedim o münasebetle. Gerçi Karatay teyzecim diyette çiköfte yenmesine müsade ediyor sınırlandırmak koşuluyla.
60 ı gördüğümde de ödül vereceğim hand made hamburger menü ya da Karadeniz pide ya da bilmiyorum öyle bişiler canım ne isterse.

Toparlanmanıza sevindim Allah sağlık sıhhat versin gerisi halloluyor

Tamm kaptan çok teşekkür ederim.bulgur pilavı 3 yemek kaşığı ekmegi bir dilim de yiyebilirim.okey anlaştık

Öduller cok iyi:) yakindir 60
KV bir kaç günlüğüne bize geliyor fırsattan istifade yürüyüşe kaçarım o torunlarıyla oynasın
Ahaha guzel Plan

Hayir olsun. Bir sıkıntısı yok değil mi?
sedulu kaptandan haber var mı?
Yok canim. Ailesinin yanina gitmisti. Kedisinin biri rahatsiz dogustan. Veteriner isleri cok. PC acmaya firsat yokmus. Birde yine tasinma isi cikmis. Emekli olmuslar :)

sedulu en son dun yazdi canim. Esi disinda onlarda birsey yoktu

Kizzz
Masallah bu ne
Bende 20bine az kaldi diye sevineyim.
Kitap okuma isini yurume bandinda mi yapsam

Kizzz
Masallah bu ne
Bende 20bine az kaldi diye sevineyim.
Kitap okuma isini yurume bandinda mi yapsam
Bisiklette kitap okumuşluğum coktur da koşu bandını denemedim

20 bin normal zamandaki yürüyüşüm artık. Yarıs dediniz işler degişti. Bu hafta böyle gidersem 1 beden incelirim ben

Bisiklette kitap okumuşluğum coktur da koşu bandını denemedim

20 bin normal zamandaki yürüyüşüm artık. Yarıs dediniz işler degişti. Bu hafta böyle gidersem 1 beden incelirim ben
Adimlarimi 25bin yapim bari
Bisiklet ustunde okumadim hic
Ya incel incel tabi. Benim gunluk hedefim 15normalde
Ama uzun suredir Boyle. Yukseltmem gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…