Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Aksam baya hafif olmus abla
Ac olmadigin icin mi ?
Adimlar sahane

Boyum 156 kilom 62
Yag oranim hala yuksek
2aydir cok spor yapmiyorum. O yuzden de azalma yok. Ama bugun yeniden bol spor yapmaya basladim.
Birde ekmegi tamamen kesmeliyim. 1dilimde olsa zarari hemen oluyor
Cok degil aslinda. Halledersin ama zaten aktif bir rutinin var. Kucuk dokunuslar yeterli olacaktir

Yok canim. Ailesinin yanina gitmisti. Kedisinin biri rahatsiz dogustan. Veteriner isleri cok. PC acmaya firsat yokmus. Birde yine tasinma isi cikmis. Emekli olmuslar :)

sedulu en son dun yazdi canim. Esi disinda onlarda birsey yoktu
Eşim dışında bizde sıkıntı yok şimdilik.
Onun semptomları da grip gibi hala burun tıkanıklığı, halsizlik bas agrisi var. Koku alabiliyor bugün tuzlu yemekleri pek sevmedi tadı değişik geldi dedi. Tatlıların tadını alıyor. Daha 2. gündeyiz karantinada 14 gün sonra test için gidecek.
Ayri odalardayiz ve odadan her çıktığında dezenfektan sıkıyoruz kapı kollarına falan. Sabah olunca her yeri dezenfekte ediyorum. Lysol aldım. Pratik işime yarıyor koltuklar oyuncaklar ne varsa uyanınca ilk iş dezenfekte ediyorum.
Bende her hangi bir belirti yok şimdilik.
Evde o kadar aktifim ki spor yapmadan 12 bin adım yapmışım eva da yapsam 20 bin bulurdum

Cok şükür. Böyle hafif atlatır, gecer gider inşallah

KumraL_KrakeR tebrik ederim canım. Azmettin ve başardın, şimdi kendinle gurur duyma vakti...
Çok şükür kolay olmadı elbet ama zoru başarmak önemli olan
Çok geçmiş olsun tekrardan
Ben covid olduğumda eşimle aynı durumu yaşadık bulaştırmadan atlattık umarım sizde kolay atlatırsınız

Hayırlı geceler kızlar..
Akşam arkadaşıma çaya davetliydim, erkenden çıktım evden o yüzden uğrayamadım.. Pek bir geçmiş de birikmemiş
Oğlum akşam oturmamı burnumdan getirdi resmen, ne oturdum ne konuştum bilemedim hiç uyudu şimdi, ben de size bakıp menümü yazıp öyle uyuyayım dedim..
Şişkinliğim hala devam ediyor, moralim de hiç iyi değil.. 3-5 gün gecikiyor, sıkıntısı günlerce devam ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…