Boyum 156 kilom 62Boy-kilo nasıl kaptanım?
Aksam baya hafif olmus ablaKAHVALTI ÖNCESİ
Z.yagli meyve kurusu marmelati, 400 ml su
KAHVALTI
200 Gr menemen, 30 Gr beyaz peynir, 22 Gr t.bugday ekmek, marul, salatalik, 8 dal maydonoz
Sade Türk kahvesi, 10 Gr bitter çikolata
20 Gr chia tohumu+100 ml komposto
ÖĞLEN
200 Gr ızgara köfte, bol yeşil salata, soda
Yeşil çay, 10 Gr çiğ çerez
AKSAM
250 Gr karpuz, 200 ml ayran
200 ml süt+1 tatlı kaşığı tahin ( gece içilecek)
3.5 lt su
Eki Görüntüle 2898172
Cok degil aslinda. Halledersin ama zaten aktif bir rutinin var. Kucuk dokunuslar yeterli olacaktirBoyum 156 kilom 62
Yag oranim hala yuksek
2aydir cok spor yapmiyorum. O yuzden de azalma yok. Ama bugun yeniden bol spor yapmaya basladim.
Birde ekmegi tamamen kesmeliyim. 1dilimde olsa zarari hemen oluyor
Ise tekrar dondugum icin aktif:)Cok degil aslinda. Halledersin ama zaten aktif bir rutinin var. Kucuk dokunuslar yeterli olacaktir
Öğlen dediğim 4 gibi olunca, acikmadim canım.Aksam baya hafif olmus abla
Ac olmadigin icin mi ?
Adimlar sahane
Verirsin o tempoda bir sey kalmazIse tekrar dondugum icin aktif:)
Izin ve kizimdan kalan dogum izni Vs derken aldim. Ama veririm tekrar.
Pazartesi okul ve cocuklarin dansi,resim kursu derken yine bol kosturmali donem basliyor
Adıma masallahÖğlen dediğim 4 gibi olunca, acikmadim canım.
Senin adımlara ne demeli sekercim? Kocaman bir masallah...Adıma masallah
Eşim dışında bizde sıkıntı yok şimdilik.Yok canim. Ailesinin yanina gitmisti. Kedisinin biri rahatsiz dogustan. Veteriner isleri cok. PC acmaya firsat yokmus. Birde yine tasinma isi cikmis. Emekli olmuslar :)
sedulu en son dun yazdi canim. Esi disinda onlarda birsey yoktu
Cok şükür. Böyle hafif atlatır, gecer gider inşallahEşim dışında bizde sıkıntı yok şimdilik.
Onun semptomları da grip gibi hala burun tıkanıklığı, halsizlik bas agrisi var. Koku alabiliyor bugün tuzlu yemekleri pek sevmedi tadı değişik geldi dedi. Tatlıların tadını alıyor. Daha 2. gündeyiz karantinada 14 gün sonra test için gidecek.
Ayri odalardayiz ve odadan her çıktığında dezenfektan sıkıyoruz kapı kollarına falan. Sabah olunca her yeri dezenfekte ediyorum. Lysol aldım. Pratik işime yarıyor koltuklar oyuncaklar ne varsa uyanınca ilk iş dezenfekte ediyorum.
Bende her hangi bir belirti yok şimdilik.
Evde o kadar aktifim ki spor yapmadan 12 bin adım yapmışım eva da yapsam 20 bin bulurdum
Umarım canım. Anca çocuk uyudu yazmaya fırsat buldum. Tüm gün onu oyalamak çok yoruyor beniCok şükür. Böyle hafif atlatır, gecer gider inşallah
Çok şükür kolay olmadı elbet ama zoru başarmak önemli olan
Çok geçmiş olsun tekrardanEşim dışında bizde sıkıntı yok şimdilik.
Onun semptomları da grip gibi hala burun tıkanıklığı, halsizlik bas agrisi var. Koku alabiliyor bugün tuzlu yemekleri pek sevmedi tadı değişik geldi dedi. Tatlıların tadını alıyor. Daha 2. gündeyiz karantinada 14 gün sonra test için gidecek.
Ayri odalardayiz ve odadan her çıktığında dezenfektan sıkıyoruz kapı kollarına falan. Sabah olunca her yeri dezenfekte ediyorum. Lysol aldım. Pratik işime yarıyor koltuklar oyuncaklar ne varsa uyanınca ilk iş dezenfekte ediyorum.
Bende her hangi bir belirti yok şimdilik.
Evde o kadar aktifim ki spor yapmadan 12 bin adım yapmışım eva da yapsam 20 bin bulurdum
Gidebildiğim yere kadar gideyim o zamanMasallah
Degilsin canim. Hedefin altina inebilirsin. Sabah sabah cok iyi motivasyon olmustur bu sana
Aleyküm selam çok özledim herkesi ya@Fatma Girik yani Ceydosun selami var kizlar.
Bir süre gelemeyecek takima
Vay canına yandığım
Sende az değilsin he kaptanımFilme daldim adimlar kaldiEki Görüntüle 2898208
Kaçamadım ki ya oğlan ateşlendiÖduller cok iyi:) yakindir 60
Ahaha guzel Plan
Kaçamadım ki ya oğlan ateşlendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?