Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sedulu ay ne diyorsun virüs bitiyor derken birde bu mu çıktı çok geçmiş olsun kolay atlatırsınız umarım

@Suzan Avci oo gittim geldim hiç değişmemişsin yavrum birinciliği kimseye bırakmıyorsun he

Arrietty_ anam kaptanım nettin yüzdeme böle böle bişecik kalmamış iyi ki erken döndüm he
Reklamsız seçeneğini niye kaldırmışlar oldu mu hiç böle şimdi..zaten telden yeterince zor oluyor girmek

Dahlia_ senin dişlerde ne sıkıntın var canım

Kiz yok bi kac hafta durmustum resmen. Yeni yeni gisiyor gene

Günaydin kizlar Hayirli haftasonu dilerim.
Adim yarisimiz baslamistir ,saglik sorunu olanlar muafdir :)

Dün 2. Olduk. Tebrik ederim sizleri

Huhuki maalesef etap sonuncusu oldun. Ilk firsatda altdaki konulara yazmalisin

Iyi mi geceler bana gun daha yeni oluyor bebeler uyudu, ev temizlendi toparlandi tam keyf zamanim.
Bebeler yatinca bende yatiyorum
Uyudunuz mu , yürüyonuz mu
Horul horul uyuyordum . Bugun basliyorum ben yürüyüse. Senin gibi BLU3 ile kapismaya karar verdim
Ben adım yarışında yokum kaptanıçem unuttun mu Arrietty_
Unutmadim ,sadece takimda aktif olanlari etiketliyorum

Günaydın kızlar..
Dün akşam guya sohbete geldim ama oğlum o kadar huysuzluk yaptı ki, menümü bile yazamadım.. Geç yattım erken kalktım sersem gibiyim hala.. Hızlıca bir evi toparlayayım, sonra belki biraz daha dinlenirim.. Adım yarışı da var, dün yürüyemedim çok, bugün bari birşeyler yapayım, hareketsizlikten şiştim resmen

Günaydin.
Hareketsizlik sisiriyor cidden. Kolay gelsin.
Bende tabloyu halledip spora gidecegim erkenden. Ama uykumda var. Kiz gece uyandi bir ara,yaninda uyuya kalmisim. 5de kalktik

TUM CITIRLARIN DIKKATINE

• Uyelerimizin cogunlugunun karari ile artik menulerimizdeki kacamaklar, yenilen gidaya ve uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​

• Ayni sekilde egzersizlerimizdeki eksiklikler de uyenin durumuna gore degerlendirilecektir.​
  • Tablomuzdaki MUAF ibaresinin anlami, bir saglik sorunu veya olagan disi bir durumdan oturu uyemizin muaf tutulmasini belirtir.​
  • Tablomuzdaki ODUL ibaresinin anlami, haftada 1 ogun, cuma tarti bildiriminizden sonra dilediginizi yediginiz ODUL OGUNUNU belirtir. Odul ogunlerinden dolayi ceza almazsiniz.​

Kaçamaklar türü ceza puani asagidadir. Telafi icin bir alttaki spor puan tablosunda seçerek yapabilirsiniz

hamur isi ➡ 60 p
alkollu gazli icecek ➡30 p
tatli serbetli/sutlu ➡ 70/50 p
cips/kraker/kurabiye➡50 p
çikolata/seker ➡50 p
kızartma ➡40 p
3 dilim den fazla ekmek ➡50 p

KISALTMALARIN ANLAMLARI:

JJ: Jumping jack hareketi
IA: Ip atlama
M:Mekik egzersizi
DK: Dizleri karina cekerek oldugumuz yerde kosma
S: Squat
A: Adimlama DK
D: Dans DK

739. Etap - Menü tablosu

Tablomuzda her gun icin 2 adet emoji bulunmaktadir.Ilki menulerimiz icin, ikincisi ise yaptigimiz egzersizlerimiz icindir.
Spor puanlarını hesaplamayı unutmayın
Hesaplanmayan sporları tabloya geçirmiyorum
Ertesi güne tabloya ekleme yapmıyorum !
Kaçamaklardan dolayı puan kırıyorum !
Ertesi gün Cezalar yerine getirilmedigi sürece sari kart verilir . 2. gün de yapilmadigi süre kirmizi kart verilir. 3. gün de yapilmadigi takdirde Takimdan diskalifiye edilir.
Kacamaklari telafi etmek icin spor listesinden sizde spor secebilirsiniz. Kaçamaklarin türüne göre ceza puani yukarıdadır.​

CumaCumartesiPazarPazartesiSalıÇarşambaPerşembe
tavsannesi 🎗🎗
Dahlia_ 🎗🎗
suspushanimcim 🎗🎗
BLU3 🎗🎗
Huhuki 🎗🎗
Lusi
D deanvillage 🎗🎗
tomrs ÖDÜL🎗
KumraL_KrakeR 🎗🎗

Lusi Zalim . Nerde menün

739. Etap 4. Takim Adim Yarisi
CumaCumartesiPazarPazartesiSaliCarsambaPersembe
tavsannesi 8535
Dahlia_ 7409
suspushanimcim 4851
BLU3 21222
Huhuki
Lusi
D deanvillage 2014
tomrs 2330
Arrietty_

Puan hesabi yapmaniza gerek yoktur bu hafta. Sadece Adim yarisimiz var. Yormayin kendinizi : ))

Son düzenleme:
Afiyet olsun
Hangi kabak detoksu ? Benim vardi bir tarifim. Seve seve iciyordum. Bayada etkili
Minikde agrisiz sizisiz gecirsin dis cikarma dönemini. Ne kadarlik suan?

Yine yanlis yere gondermisim mesaji

Spor videosu : 200 puan
Yuruyus : 60 puan
Baslarda oluyor öyle :) Alisirsin
Birsey yememissin. ödül diye saymadim o yuzden. Su miktarin cok iyi
Selamlar

Ögle 12
Bikac kanat
Kara bugdaydan pilav bir tabak
Yogurt

Aksam 16.30
Biraz mercimek cipsi

Su 2 litre
Spor atiyorum simdi.
Sende birsey yememissin. Vaktin mi olmadi ? Su miktarini 2,5 altina dusurmemeye calis :)

Su miktarin guzel
Ögle 3 dilim ekmek aksam 4 yk bulgur ve misafirlikdeki tatlida olunca,karbonhidrat patlamasi yasamissin.
Bugunden itibaren daha dikkatli olacagina eminim. Dünde konusmustuk cunku :)

Spor cezalarina bugun basliyorum

Tablonun durumu fena, hiç yürümüyoruz ya bizz

Ben yanlış görmedim sanırım ödül mü var bana kaptan

Bulgur pilavı kaç kaşık olmalı kaptan, emziriyorum ya bulgur süt yapıyor diye tercih ediyorum, ekmeğe daha da dikkat ederim ,cezamı da çekeceğim mecbur

Bulgur pilavı kaç kaşık olmalı kaptan, emziriyorum ya bulgur süt yapıyor diye tercih ediyorum, ekmeğe daha da dikkat ederim ,cezamı da çekeceğim mecbur
3yk dan fazla olmasin diyoruz ama emzirdigin icin ve sut yapiyor diyorsan 4yk anlasiriz. Makarnda 3yk dan fazla olmasin. Ama ozaman ekmegi 2e indir olur mu ? Tatliyi ödülden saydim. Normalde cuma veya en gec cumartesi oglen, ödül yapmak isteyen varsa yapabiliyor. Tum hafta kacamak yapmayip hakkinizi o gunlerden birinde yapmak icin. Ama tek 1 sey yiyebilirsiniz.
Yoksa tum hafta cope gidiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…