canım meyvesiz sebzesiz ama kolasızda geçmiş günün o yüzden günün menüsü seçtim seni
harika çıkmıs
canımcım ikimizde online iken bakalım olurmu
seninkilerde çok güzel çıkmıspiyango biletn yoksa mutlaka almalısın
1 şubata mezuniyet hedefi koy bence kendine.sonrasında koruma sürecinde bizimle olursun
teşekkürler canım
canım hoşgeldintakımda yerimiz var.
2 ay öncelisteye girmişmiydin deneme sürecindeyken mi ayrıldın yoksa listeye girmişmiydin:44:
canım benim sen ne iyi arkadaşsın çok mutlu ettin beni senin de yeni yılın kutlu olsun
yeni üyemiz VIDIVIDI ya özel
sanırım deneme dir . 1 yada 2 gün sadece kendimi tanıttım birde yeni olduğum için cevaplamaları falan beceremedim .
sonrada bilgisayar çöktü.
tamam o zaman canımben yine bir diskalifiye listesine bakayım.dilaranın listeye alınması oylmayla falan oldu :44:
biraz kendinden yaşam tarzından bahsedermisin? düzenlimi yersin?herşeyden yermisin?
Tamam canım, 34 yaşındayım evliyim 1 kızım var , çalışmıyorum internette vakit geçirmeyi severim
doğal beslenmeye çok önem veririm ailece ,yani herşeyi mevsiminde yemeyi tercih ederim.
herşeyi yerim , sabah öğle akşam şeklin de düzenlidir. şuan 82.5 kiloyum ama biraz şişkinliğim var sanırım .
hedefim 60 inşallah ,bu takımı çok sevdim .ilgili ve azimli bir takım ,
teşekkür ederiz canım
beslenme düzenin güzelregl döneminde öyle oluyor zaten sonrasında hemen düşüyor kilon takılma
leslie yapıyorum demişsin yanlıs görmediysem kaç mil yapıyorsun günde
Canım ben verdim 1 kilo hala dikkat ediyorum. ama,bu sabah tartıya çıktım valla 82.5 çıktım , ama adet dönemindeyim
sanırım şişlik var .Ama azimliyim ,kesinlikle zayıflıyacağım .senin kilon gayet iyi ,iyi gidiyorsun. Takım da olmak şart
daha iyi motive oluyor.Ben 14 üncü takıma iki ay önce girmek istemiştim . Ama iki gün yazabildim bilgisayarım çöktü
tamire gitti . bir sorun olmaz sa senin takımın açısından ben de seninle bu takımda başlamak istiyorum .Takım kaptanınız beni bilgilendirir , benide kabul ederse sevinirim.
geçmişş olsun kaptanımmm ama şanslısınki ablan varr inşallahh hemencecikk iyileşiirsinnngünayyydıııınnn canlarım nasılsınız?
dün iş çıkışı doktora gittim doktor birsürü kızdı banaintihap ciğerlerime inmiş iğne verdi.Allahtan ablam hemşire.iğne yaptırma derdim olmuyor saati gelince hemen yapıyor.bugun daha iyi hissediyorum
dilaraya özel
geçmiş olsun tatlım tatili iyi değerlendir.inşallah cabucak iileşirsin.yeni yıl sana sağlık getirir mutluluk getirir.günayyydıııınnn canlarım nasılsınız?
dün iş çıkışı doktora gittim doktor birsürü kızdı banaintihap ciğerlerime inmiş iğne verdi.Allahtan ablam hemşire.iğne yaptırma derdim olmuyor saati gelince hemen yapıyor.bugun daha iyi hissediyorum
çok güzel azimli olman inşallah böle devam edersin.kaptanımda deneme sürecine alırsa seni son gaz yola devam.Teşekkür ederim beni de kabul ettiğiniz için tamam çok sevindim. 5 kilo vermiş kadar oldum .bu saatte bir bardak su içtim
ve lesslie birazdan başlarım.
ay cok güzel teeşkkr edrim cokkkkkkkkk:))zeynebe özel
Arkadaşlarr merhabaaaa
nasılsınızzz? Ben bugün kalktım geç uyandık ailecek kahvaltı vs deerken saat 3 olduu annemle alışverişe gidip akşam için hazırlanııcazzz
menümüzdeee
paçanga böreği
internette bulupp aşık olduğumm şu tarifff var bir de ama biz içine sosis mantar domates biber oalrak yapııcazz Nibble Me This: Spaghetti and Meatball Pot Pie
sonraaa tahinlii piyazz
patlıcan salatasıı
bisküvili pastaa
bi de ana yemeğimizde patatesli tavuk var pirinçç pilavıı biz böle oluşturduk menümüzüü
Herkesee mutluu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrr
mersaya özel
teşekkr edriz ablaım tüm güzel dileklerin için.inşallah bu yıl tüm güzelliklerle birlikte gelir.:))selam kızlar,
dün girip yeni yılınızı kutlamam gerekirdi ama dün çok yoğun ve yorucu ama bir o kadar güzel bir gün geçirdim.bende hepinizin yeni yılını bu gün kutlamak istiyorum .yeni yıl hepimize sağlık ,mutluluk ,huzur,bolluk ,barış getirsin.inşallah hepimizin bu yıl butun dilekleri gerçekleşir:))))
pazar kahvaltısının kaçamağı olsun buda canm.yarın sende daha düzene girmiş bi menüyle güne başlarsın inşallah:))Merhaba arkadaşlar, bugün ki menüm
saat 1 de kaldım malesef, 1 bardak su ,3dilim sucuk, 3 çatal peynir
yarım dilim ekmek, ve 3 mil leslie,
kadının fendi erkeği yendi:)))ablacım bizim site 44 dairelik tek apartman ve kimse yöneticiliğe adaylığını koymadı.dışarıdan yönetici tutuldu.seni görüne özeniyorum ve hevesleniyorum acaba bende yapabilirmiyim die:))kızlar yılbaşı balosunu alnımın akıyla yaptım,ben bile kendime inanamadım 30 -40 kişi olur derken bizim partiyi 110 kişide dondurmak zorunda kaldım inanılmaz talep geldi bende küçük bir organizasyon diye öncesi çok önemsememiştim ama olay büyüdü ve ben 110 kişiye harika bir gece yaşattım.saat 12 de herkesi bahçeye çıkardım volkanlar patlattım her kese yılbaşı şapkaları dağıttım.tuttuğum müzisyende gayet güzel eğlendirdi herkes çok memnun ayrıldı.beni tek tek tebrik edip teşekkür ettiler bende çok gururlandım tabi bayan başkan olmasının farkı dediler.ama gerçekten çok güzel oldu .bende çok şıktım amaaaa:))))
kızlar geceden resimler eklemek istiyorum ama eklenmiyor nasıl yapmam lazım değiştimi acaba resim ekleme şekli yaaaa...
Eki Görüntüle 318800 Eki Görüntüle 318801 Eki Görüntüle 318802 Eki Görüntüle 318803
kızlar bu 80 kiloluk tombik mersa ablanızzzzzzz:))))
teşekkr edriz ablaım tüm güzel dileklerin için.inşallah bu yıl tüm güzelliklerle birlikte gelir.:))
pazar kahvaltısının kaçamağı olsun buda canm.yarın sende daha düzene girmiş bi menüyle güne başlarsın inşallah:))
kadının fendi erkeği yendi:)))ablacım bizim site 44 dairelik tek apartman ve kimse yöneticiliğe adaylığını koymadı.dışarıdan yönetici tutuldu.seni görüne özeniyorum ve hevesleniyorum acaba bende yapabilirmiyim die:))
ablacım çok şık ve güzel olmuşsun ve hiçte seksen kilo gibi durmuyorsun...kırmızılarada bayldım.süper.ayrıca maşallah hiçte 2 çocuk annesi gibi değilsin:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?