Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

sanırım deneme dir . 1 yada 2 gün sadece kendimi tanıttım birde yeni olduğum için cevaplamaları falan beceremedim .
sonrada bilgisayar çöktü.

canım benim sen ne iyi arkadaşsın çok mutlu ettin beni senin de yeni yılın kutlu olsun

senin mutlulugun benide mutlu ediyor

çocuklugumda bayram ve yılbaşlarını hiç atlamadan simli kartlar alıp arkadaşlarıma akrabalarıma postalardım.şimdi elektronik ortamda yine aynı şeyi unutmamaya yaşamaya çalışıyorum

sanırım deneme dir . 1 yada 2 gün sadece kendimi tanıttım birde yeni olduğum için cevaplamaları falan beceremedim .
sonrada bilgisayar çöktü.

tamam o zaman canım ben yine bir diskalifiye listesine bakayım.dilaranın listeye alınması oylmayla falan oldu :44:

biraz kendinden yaşam tarzından bahsedermisin? düzenlimi yersin?herşeyden yermisin?

tamam o zaman canım ben yine bir diskalifiye listesine bakayım.dilaranın listeye alınması oylmayla falan oldu :44:

biraz kendinden yaşam tarzından bahsedermisin? düzenlimi yersin?herşeyden yermisin?

Tamam canım, 34 yaşındayım evliyim 1 kızım var , çalışmıyorum internette vakit geçirmeyi severim
doğal beslenmeye çok önem veririm ailece ,yani herşeyi mevsiminde yemeyi tercih ederim.
herşeyi yerim , sabah öğle akşam şeklin de düzenlidir. şuan 82.5 kiloyum ama biraz şişkinliğim var sanırım .
hedefim 60 inşallah ,bu takımı çok sevdim .ilgili ve azimli bir takım ,

teşekkür ederiz canım

beslenme düzenin güzel regl döneminde öyle oluyor zaten sonrasında hemen düşüyor kilon takılma

leslie yapıyorum demişsin yanlıs görmediysem kaç mil yapıyorsun günde

3 mil yapıyorum ama hergün 25 dk yürüyorum . leslie yeni başladım.enerjim olursa 5 mil çıkarıyorum.

tekrarrdan hoşşgeldinnn
adet döneminde sporr yap bol bol cok iyi geliyor hem şişlkler indiğinde bir bakarsın direk 80kg suun!! :)))))
burda beraber zayıflııcazz inşallahhhh

geçmişş olsun kaptanımmm ama şanslısınki ablan varr inşallahh hemencecikk iyileşiirsinnn

ayyy çok teşekkür ederim ablacımmmm seninn de yeni yılınn mutluu geçsin sağlık huzur seninle olsuun inşalllahhh

Arkadaşlarr merhabaaaa
nasılsınızzz? Ben bugün kalktım geç uyandık ailecek kahvaltı vs deerken saat 3 olduu annemle alışverişe gidip akşam için hazırlanııcazzz
menümüzdeee
paçanga böreği
internette bulupp aşık olduğumm şu tarifff var bir de ama biz içine sosis mantar domates biber oalrak yapııcazz Nibble Me This: Spaghetti and Meatball Pot Pie
sonraaa tahinlii piyazz
patlıcan salatasıı
bisküvili pastaa

bi de ana yemeğimizde patatesli tavuk var pirinçç pilavıı biz böle oluşturduk menümüzüü

Herkesee mutluu yılllarrrrrrrrrrrrrrrrr

geçmiş olsun tatlım tatili iyi değerlendir.inşallah cabucak iileşirsin.yeni yıl sana sağlık getirir mutluluk getirir.
Teşekkür ederim beni de kabul ettiğiniz için tamam çok sevindim. 5 kilo vermiş kadar oldum .bu saatte bir bardak su içtim
ve lesslie birazdan başlarım.
çok güzel azimli olman inşallah böle devam edersin.kaptanımda deneme sürecine alırsa seni son gaz yola devam.
ay cok güzel teeşkkr edrim cokkkkkkkkk:))

güzel menü tatlım.bol kalorili ama herlde hepimizde bi günlüğüne cok cozutmamak kaydıyla kendimize izin verdik.mutlu huzurlu bir yıl olur inşallahhhh:))

canlarım yarım saat kaldı yeni bir yılaaaaaa:)
herşey yeniden saf başlıycakmış gibi geliyorbana yılbaşı sabahı inanılmaz huzurla uyanırım.umarım yarın sabahta öle olur.gerçi kendi evmde ve yatağımda değilim ama öle hissedecem.

dünki menüm:
sabah:1 yumurtayla hazırlanmış krebin arasına lor ve maydonozla yeşilçayla yedim
öğlen .:bi bardak süt
ara :yarım yoğurt50 gr kadar içnde biraz yulaf kepeği vardı
akşam:bi ton balığı160 gr ve light
ara süt ve bi kaşık lor
spor yapamadım

bugün:
sabah bi tabak 1 yumurtalı ıspaank.üzerine küçük bi kase sarımsaklı ve yulaf kepekli yoğurt
öğlen:1 bardak süt,
akşam:1 sarma,1 parça köfte;küçücük tavuk,kaz,(tadımlık),1 kaşık ezme ve 1 kaşık şakşuka,bi parça börek,biraz pırasa
(sarma ve börek dukanı bozdu ama bu kadar yiyecek arasında en masumlarını sectim.1 tabağa hepsinden tadımlık aldım ve kapattım.bide kola içtim.)
öğlen 32 dakika yürüdüm ve 40 mekik çektim.

selam kızlar,
dün girip yeni yılınızı kutlamam gerekirdi ama dün çok yoğun ve yorucu ama bir o kadar güzel bir gün geçirdim.bende hepinizin yeni yılını bu gün kutlamak istiyorum .yeni yıl hepimize sağlık ,mutluluk ,huzur,bolluk ,barış getirsin.inşallah hepimizin bu yıl butun dilekleri gerçekleşir:))))

Merhaba arkadaşlar, bugün ki menüm
saat 1 de kaldım malesef, 1 bardak su ,3dilim sucuk, 3 çatal peynir
yarım dilim ekmek, ve 3 mil leslie,

kızlar yılbaşı balosunu alnımın akıyla yaptım,ben bile kendime inanamadım 30 -40 kişi olur derken bizim partiyi 110 kişide dondurmak zorunda kaldım inanılmaz talep geldi bende küçük bir organizasyon diye öncesi çok önemsememiştim ama olay büyüdü ve ben 110 kişiye harika bir gece yaşattım.saat 12 de herkesi bahçeye çıkardım volkanlar patlattım her kese yılbaşı şapkaları dağıttım.tuttuğum müzisyende gayet güzel eğlendirdi herkes çok memnun ayrıldı.beni tek tek tebrik edip teşekkür ettiler bende çok gururlandım tabi bayan başkan olmasının farkı dediler.ama gerçekten çok güzel oldu .bende çok şıktım amaaaa:))))
kızlar geceden resimler eklemek istiyorum ama eklenmiyor nasıl yapmam lazım değiştimi acaba resim ekleme şekli yaaaa...

teşekkr edriz ablaım tüm güzel dileklerin için.inşallah bu yıl tüm güzelliklerle birlikte gelir.:))
Merhaba arkadaşlar, bugün ki menüm
saat 1 de kaldım malesef, 1 bardak su ,3dilim sucuk, 3 çatal peynir
yarım dilim ekmek, ve 3 mil leslie,
pazar kahvaltısının kaçamağı olsun buda canm.yarın sende daha düzene girmiş bi menüyle güne başlarsın inşallah:))
kadının fendi erkeği yendi:)))ablacım bizim site 44 dairelik tek apartman ve kimse yöneticiliğe adaylığını koymadı.dışarıdan yönetici tutuldu.seni görüne özeniyorum ve hevesleniyorum acaba bende yapabilirmiyim die:))

ablacım çok şık ve güzel olmuşsun ve hiçte seksen kilo gibi durmuyorsun...kırmızılarada bayldım.süper.ayrıca maşallah hiçte 2 çocuk annesi gibi değilsin:))

zeynepcim 44 daire nedirki elinin ucuyla halledersin ben sana yardımcı olurum burdan.bizim burası 230 dairelik yazlık kışlık bir site 230 daire sakini kışın 13 yazın 18 personel bunların hepsini ayrı idare etmeye çalışıyorum.bide en uyuz olduğum genel kurullar en az 300 kişinin önünde elimde mikrofon konuşma yapıyorum en gerildiğim yer orası.keşke normal bir apartman gibi sadece aidat toplama olsa elektriğide biz topluyoruz mahkemelerle uğraşıyoruz bizim işimiz çok zor seninki kolay olur gir ben desteklerim seni.
ayyy teşekkür ederim gerçekten gecenin en şık hatunuydum çok mu mütevaziyim neeee:)))).ama olmak zorundaydım bütün geceyi organize eden kullanacakları peçeteye kadar ayarlayan benim.bide ister istemez en çok gözönünde olan benim o yüzden biraz özendim.saçlarım o kadar uzun değil aslında takma onlarrrrr:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…