• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

İyi akşamlar kızlar..
Annemdeyim ben hala..
Eskiden gelince dinlenirdim ama şimdi pert oluyorum.. Sıcak bir yandan, çocuklar bir yandan hiç halim kalmadı..

Iyi aksamlar kizlar. Tum gun mutfakdaydim. Ara verdikce ya cocuklari disari goturdum ya kitap okudum.
Simdi cocuklari banyo yaptirip yurume bandina cikacagim insallah.

Sizler ne yapiyorsunuz
İyi geceler oldu ben gruba girene kadar😂😂
Bugün iki çocuğum yetmiyormuş gibi kardeşimin iki küçük çocuğuna daha baktım düğüncülük işleri varmış kardeşimin beynim yandı :confused:
Puslu Kıtalar Atlası yaz ayında okunur mu kız:confused:

İki günde bitirdim polisiye ,zamanda yolculuk sevenlere gelsin :super:

Eklentiler

• DBF28B4D-7B24-4361-888B-CBF5097808F4.webp
    DBF28B4D-7B24-4361-888B-CBF5097808F4.webp
    23,8 KB · Görüntüleme: 29
Akşamdan beri çok kötüyüm, hiç halim yok.. Boğazım da ağrıyor, umarım hasta olmam 🙄
Eve geldim, duş aldım, yeni toparlanıyorum, menümü de yazdım kaçıyorum hemen uyumaya.. Sabah enerjim yerinde uyanmak umuduyla :)
İyi geceler kızlar ❤️

İyi geceler oldu ben gruba girene kadar😂😂
Bugün iki çocuğum yetmiyormuş gibi kardeşimin iki küçük çocuğuna daha baktım düğüncülük işleri varmış kardeşimin beynim yandı :confused:
Puslu Kıtalar Atlası yaz ayında okunur mu kız:confused:
Ne zaman okunur 😂 kitaplarin mevsimimi var 😂

Masallah ne guzel bir kilo oyle🌺
Teşekkürler canım, bu adımlarla sen de kısa sürede hedefine ulaşırsın inşaallah ❤
cokofesttt cokofesttt , Lenochka Lenochka hoşgeldiniz kızlar. Ben de takımın çifte kavrulmuş k.validesi ve iki evlat sahibi annesi, tek torun sahibi anneannesiyim. 🥰
Hoşbuldum teşekkür ediyorum 😊
cokofesttt cokofesttt hoşgeldin bolll eksiler🤩

Lenochka Lenochka hoşgeldin ben de hatırlıyorum seni sanki ama nereden :KK64:
Birkaç ay önce yarışmıştım ama esas listede değildim.

Back
X