- 17 Mart 2013
- 5.095
- 14.270
- 448
- 37
Sıcak aylarda ağır edebi metinler okuyamıyorum da benNe zaman okunurkitaplarin mevsimimi var
Benim evimde değişik unlar yok hiç ya nedenKumraL_KrakeR senin mini bazlamayi yapacagim. Badem unu ile deneyecegim.
Eve yuruyorum simdi. Once spor sonra kahvalti.
Menu ve adim tablosunu ayrica hedef tablosunu aksam yapabilirim. PC i esim goturdu.
Ya ne denir ki simdi
Menun kotu degil. Evet adimlar azMenüm
Kahvaltı
2 yumurtadan omlet
2 k krem peynir
1 dilim ekmek
Öğlen
1 tavuk köfte
2 kaşık pilav
Ara
1 avuç üzüm
Akşam
1 parça haşlanmış balık
Su 2.250 ml
Adım sadece 7800 oldu, utanıyorum yazarken
Arrietty_
Tamamdir canimYok son hedefim 54. Hızlı ilerlerse güncellerim.
8 Ağustos menüm
Sabah, 8 gibi bir ceviz
11 kahvaltı
Bir porsiyon melemen,bir buçuk dilim ekmek,4 zeytin,3 yeşil biber, kk peynir bir dilim kaşar
2 gibi bir buçuk dilim karpuz bir dilim kavun
5 gibi çeyrek döner bol ayran küçük iki turşu
12 üzüm
Akşam 7 gibi ,iki kaşık kavurma yarım dilim ekmek,
9 gibi bir incir
Spor yapamadım yogundum
3 litre Su
Bugünün kontrol tartisi
Cuma tartım 75,8
Bugünün tartısı 75,7
Arrietty_ @sedulu
Regl oldun muGünaydın
Uyanamadım bir türlü, yeni kalktım yataktan..
Tartılıcam da canım sıkkın, yemeden içmeden göbeğim çıkmış, nasıl şişkinlikse artık bu..
Dün geceye kadar heyecanla adımlarımı tamamlamaya uğraştım , tam mesajımı göndericem kızım uyandı.Onu uyutmaya çalışırken ben de ortadan kaybolmuşum
8.8.2021
Sabah: 2 dilim fırında yumurtalı ekmek, 5 6 zeytin , yarım dilim peynir , azcık domates salatalık yeşillik , yarım dilim ekmekle süzme yoğurt
İkindi : azcık fıstık ve çilek
Akşam: Fırında sebzeli tavuk , 2 3 kaşık pilav
Gece: 1 bardak ayran
+2 litre su
Arrietty_
Ceza için çok teşekkür ederim
Sana cevap yazmayı da unutmuşum.Evet İskoçya da şu anda bol yağmurlu , yağmuru severim☺
Sorun olmaz herhalde. Ay bilemedimSaol kaptanım. Nasipse Cumartesi yola çıkacağız arabayla gideceğiz. Bende bu hafta dip bucak temizlik girişeceğim. Bu hafta baya yoğun alacak dr kontrolleri falan. Bu hafta instagramda bir diyetisyenin 5günlük Detox var ona başladım. Bugün 2.gün. İlk gün güzeldi ama bugün yiyecek pek birsey yok gibismoothiler falan. İlk gün -500 gitti tabi ödemdir o. Ama tatil öncesi iyi olacak gibi. Diyetisyenin adını vermem sıkıntı değilse vereyim bakmak isteyen olursa diye limon, maydanoz kürleri var sabah karnına ve yatarken içmelik. Çaylarla baharatları demliyorsunuz. Diyetisyenin ayrıca baharat eğitimi varmış instagramda before afterlerda acayip farklar var. Ben temizlik yaparken yorulunca hep kalorili şeylere gidiyordu elim en azından şimdi öyle birsey yapmam DİE girdim bu yola inşallah tatil dönüşü çok kilo almamış olarak da takıma dönerim
Valla Eve girince cok aciktigimi hissettim.Ben de gidip yemek hazırlayayım..
Geç kalkınca hemen de öğlen oluyor
Hmm aynn bnde cok zor veren biriyim sukurler olsunki bu kilolara inebildim bnde msjini omumaya basladigim anda if e baslayabilirsin dicektim ogun saatlerini duzenledigin zmn eminim tıkır tıkır gider kilo bn hm if hm iki ogun besleniyorum bide aksam ogununu olabildigince erken yapip aralikli oruca gecmeye calisiyorum bi tavsiye sdce deneyebilirsinDüzensiz besleniyorum..
Ben zaten çok zor kilo veren biriyim, öyle yemeğimi azalttım, akşam yemedimle falan gitmiyor..
Saati saatine düzenli beslendiğim için verdim şimdiye kadar..
Son 2 haftam koşturmacalı geçti, yeme saatlerim hep aksadı, akşam çok geç yediğim oldu, regl gecikti aç olmadığm halde duygusal yeme isteklerim oldu derken durum bu..
Bugünden if e dönüyorum, ödem için de dukan hazırlıyorum, bakalım cuma sonuç ne olacak..
YaaaaYa ne denir ki simdi
Gencler utansin
Menun kotu degil. Evet adimlar az
Tamamdir canimcuma listeye giris yaptiginda belirtmeliyim hedefi :)
61.3 ile izne ayrilmissin 681. Etapda.
O kilo altina dusene kadar veya 5% fazlan oldugu icin listeye girebilirsin.
Menu daha az karborhidratli. Guzel menu olmus
Regl oldun mu
Tursu suyuna ragmen
Menu ve adimlar sahane
Sorun olmaz herhalde. Ay bilemedim
Valla Eve girince cok aciktigimi hissettim.
Bazlama kaldi.
Hemen du tabagi hazirladim
200 kaloriymis hepsiEki Görüntüle 2898806
tesekkur ederim:)Afiyet olsun, adımların da güzel..
Yumurtalı ekmeği fırında nasıl yapıyorsun? :)
Yaaaaustume yapisti tursu suyu haha ama dedim kabizliga ragmen boyle bi 68i gormek nasip olmadi insallah gorcem bu haftaaa off sıkıldım valla omrum gitti diyet spor al ver al ver
Miyomun çıkmasıyla birlikte 3 aydır olmayan adetim de söküldü vücudum rahatladı adetaKiz bu nasil guzel eksi
Bu hafta sonuc listesi bende
Yaz sıcağında bitirebilirsen yıldızlı aferin vercem sana kaptanımNeyse kizlar. Su son 90küsür sayfayida okuyayim da,yazin okunmamasi gereken kitabi bitireyim
Burda sicak yok kiiYaz sıcağında bitirebilirsen yıldızlı aferin vercem sana kaptanım
Burda sicak yok kii
Korkacak ne var. Ne guzel iste kilomuz ayni. Rekabet tatli olurAynn valla korkuyom girer girmez senn kilona bakiyorum hemnsenn adimlar da menude cok guzel masallah bu hafta beni gecersin bnm okdr adim atmam imkansiz karantinadayim bide evde ne uaparsam artik neyse kismet seni tebrik ederim daha. Cok eksilerin olur insallah
Yeniden hoşgeldin kilolarımız çok yakın.Eki Görüntüle 2898701
Günaydın kızlar
Kontrol tartısı eskiden böyle değildi ama ben her ihtimale karşı bu şekilde fotoğrafını çekip yükledim.
Cuma hedefim 57.9 inşaallah
3 günde -600 gr süper bir rakam. Üstelik hafta sonundan çıkış rakamın.
Hoşgeldiniz daha önce de takımdaydınız sanırım.
Kontrol tartıların da eksi görmek pek nasip olmazdı.
İf e döneceğini okudum. Kendimde farkettiğim şeyi yazayım, fikir yürütelim.
3 günde -1 kg
-200 hedef mi
Valla bana gelmeden once kaynanamda kalmis iki gun onunda sekeri tansiyonu astimi var surekli esime soruyorum ondada görümcemle redesign bi sıkıntı yokmus hastalik belirtisi yok yani sukurler olsin bizdede bisey yok ama daha bugun bizim 5. Kaynanamla esimin 7.8.gunu olmasi lazim karantinadayiz bekliyoruz bklm
Vallahi ya biktim su 69dna bi 68i gorseydim motive olcaktim karantinada bisey yapasimda gelmiyo el isi dikis bebek ev yemek derken geciyo zmn ama surekli gozum yiceklerde malesefYeniden hoşgeldin kilolarımız çok yakın.
Mezun oldum ama 53 ü görmek istiyorum bende.
Şu telaşım bitsin yeniden başlayacağım.
3 günde -600 gr süper bir rakam. Üstelik hafta sonundan çıkış rakamın.
İstikrarına hayranım.
Hoşgeldiniz daha önce de takımdaydınız sanırım.
Umarım bol motiveli ve istikrarlı bir süreç olur.
Kontrol tartıların da eksi görmek pek nasip olmazdı.
Sende harikasın canımNe yapıyorsan cumaya kadar aynen devam et.
İf e döneceğini okudum. Kendimde farkettiğim şeyi yazayım, fikir yürütelim.
Ramazan ayında tek öğün beslenerek güzel kilo vermiştim.
Son 2 haftadır 2-3 gün dışında yine tek ana öğün beslenmeye başladım.
Öğleden sonra 15 gibi yapıyorum ana öğünü.
Ama ramazanda ki o hızla veremiyorum. Yerimde sayıyorum da denebilir hatta.
Benim bundan çıkarttığım sonuç ramazanda gerçekten açlık yapıyordum oruçlu olduğum için.
Şimdi ana öğün öncesi yada sonrası ceviz/meyve gibi şeylerle açlık bastırıyorum.
Buda kalorisi az olsa bile açlığın vücutta yaratacağı yağ yakımını önlüyor.
Bu hafta araları yapmayıp dukan birası yada tarçınlı detoks su ile açlık bastıracağım.
Bakalım fark nasıl olacak.
3 günde -1 kg
Naptın kuzum kendine
Evet guzel tabiKorkacak ne var. Ne guzel iste kilomuz ayni. Rekabet tatli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?