Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Vallahi ya biktim su 69dna bi 68i gorseydim motive olcaktim karantinada bisey yapasimda gelmiyo el isi dikis bebek ev yemek derken geciyo zmn ama surekli gozum yiceklerde malesef
Leslie yada başka cardio videoaları yapmaya çalış. Yarım saat bile olsa kârdır.
Tokluk hissi için detoks suyuna tarçın atmanı öneririm. Tarçınlı türk kahvesi yada elmaları dilimle tarçın serp gibi gibi.
Dukan birası da bana tokluk hissi vermişti. Onuda tavsiye edebilirim.

Dukan birasini bi hafta yapabildim madensuyum bitti disari cikip alamiyorum malesef ztn bu adimlari leslie eva fitness yaparak atmis oluyorum evislerinde adim saymiyorum

Yeniden hoşgeldin kilolarımız çok yakın.
Mezun oldum ama 53 ü görmek istiyorum bende.
Şu telaşım bitsin yeniden başlayacağım.
Hoşbuldum, teşekkür ederim yapabildikçe neden daha iyisi olmasın ki diye düşünüyor insan. İnşaallah en kısa zamanda görürüz yeni hedeflerimizi ❤

Dukan birasini bi hafta yapabildim madensuyum bitti disari cikip alamiyorum malesef ztn bu adimlari leslie eva fitness yaparak atmis oluyorum evislerinde adim saymiyorum
İsteyebileceğin biri yok mu? Biz de karantinadayken arkadaşlar ya da komşulara istediklerimizi söylüyorduk, kapımızın önüne bırakıyordu.
Adım için ise tv izlerken koy telefonu cebine hem tv izle hem de leslie yapar gibi olduğun yerde yürü. Ev işi yaparken de telefon cebinde olsa sayar adımları aslında.

Regl de oldum olmasına ama takıldım işte..
Sorun bende, çözeceğim

Son düzenleme:

Aynen katılıyorum.. Tamamen açlık olmadan kilo veremiyorum ben de..
Kilo verdiğim süreçte meyve falan da çok yedim hani ama ara öğün olarak değil, yemekten hemen sonra yedim.. Eskiden bu kadar meyve sevmezdim ama şimdi canım çekiyor, akşam ya da olur olmaz zamanda yemeyeyim diye yemeklerden sonra yiyordum.. Yine o düzene döndüm bugünden itibaren.. Bakalım sonuç nasıl olucak..
Bu arada dukan da hazırladım, onu da içerim akşama kadar, ödemim azalır umarım..

Gecmisi okuyamadim sedulu nasil oldunuz? Rabbim acil tastamam sifanizi versin.

@Suzan Avci nasil gidiyor tatil?

Kemiklerini soyle bizim icin de isit emi.

Dun guya piknige gittik sofra ortada iken yagmura yakalandik.Söyle bikac gun gunesi goreydik iyiydi.

Aynn spor videolarim flasta ztn tviye takip yapıyorum sporumu madensuyu bitince aldircak kimse yoktu o an icin ertesi gun de gecti artik diye aldirmadim kimseye karantina sonrasi alir yaparim insallah

Merhabalar....
Bugün eşim kaplıcaya gitti, bir hafta kalacak. Amcamın kızı yalnız, bakalım yarın oburgun o gelecek.
Karşılıklı diyet sofralarında bakisip, yürüyüş parkurlarinda da kapisacagiz.
Epey hırs yapmış, bugün 4. haftası bitti ve 90.9'dan 87 kg'a düşmüş.

Bugünü temizliğe ayırdım, içime sine sine evimi temizledim. Annemin yemeğini de hazırladım. Biraz uzanayim da dinlenebilirsem yürüyüşe çıkarım. Olmadı kendime izin veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…