Leslie yada başka cardio videoaları yapmaya çalış. Yarım saat bile olsa kârdır.Vallahi ya biktim su 69dna bi 68i gorseydim motive olcaktim karantinada bisey yapasimda gelmiyo el isi dikis bebek ev yemek derken geciyo zmn ama surekli gozum yiceklerde malesef
Kaptanım merhaba eşim Afyon dönüşü bizi alacaktı ama işi uzadığı için alamadı dönemedik yani iznimi uzatabilirmiyiz lütfenGunaydin kizlar
Pazartesi kontrol tarti gunumuz
Cuma kilonuzu ,kontrol kilonuzu ve cuma hedefinizi belirtmeyi unutmayiniz
Lusi @Tavsannesi Huhuki @KumraL_KrakeR cokofesttt suspushanimcim @deanvillage matilda34 Dahlia_ @tomrs BLU3
Lenochka
Umarim kimseyi unutmadim
Dukan birasini bi hafta yapabildim madensuyum bitti disari cikip alamiyorum malesef ztn bu adimlari leslie eva fitness yaparak atmis oluyorum evislerinde adim saymiyorumLeslie yada başka cardio videoaları yapmaya çalış. Yarım saat bile olsa kârdır.
Tokluk hissi için detoks suyuna tarçın atmanı öneririm. Tarçınlı türk kahvesi yada elmaları dilimle tarçın serp gibi gibi.
Dukan birası da bana tokluk hissi vermişti. Onuda tavsiye edebilirim.
Hoşbuldum, teşekkür ederimYeniden hoşgeldin kilolarımız çok yakın.
Mezun oldum ama 53 ü görmek istiyorum bende.
Şu telaşım bitsin yeniden başlayacağım.
İsteyebileceğin biri yok mu? Biz de karantinadayken arkadaşlar ya da komşulara istediklerimizi söylüyorduk, kapımızın önüne bırakıyordu.Dukan birasini bi hafta yapabildim madensuyum bitti disari cikip alamiyorum malesef ztn bu adimlari leslie eva fitness yaparak atmis oluyorum evislerinde adim saymiyorum
Ya ne denir ki simdi
Gencler utansin
Menun kotu degil. Evet adimlar az
Tamamdir canimcuma listeye giris yaptiginda belirtmeliyim hedefi :)
61.3 ile izne ayrilmissin 681. Etapda.
O kilo altina dusene kadar veya 5% fazlan oldugu icin listeye girebilirsin.
Menu daha az karborhidratli. Guzel menu olmus
Regl oldun mu
Tursu suyuna ragmen
Menu ve adimlar şahane
Sorun olmaz herhalde. Ay bilemedim
Valla Eve girince cok aciktigimi hissettim.
Bazlama kaldi.
Hemen du tabagi hazirladim
200 kaloriymis hepsiEki Görüntüle 2898806
Yeniden hoşgeldin kilolarımız çok yakın.
Mezun oldum ama 53 ü görmek istiyorum bende.
Şu telaşım bitsin yeniden başlayacağım.
3 günde -600 gr süper bir rakam. Üstelik hafta sonundan çıkış rakamın.
İstikrarına hayranım.
Hoşgeldiniz daha önce de takımdaydınız sanırım.
Umarım bol motiveli ve istikrarlı bir süreç olur.
Kontrol tartıların da eksi görmek pek nasip olmazdı.
Sende harikasın canımNe yapıyorsan cumaya kadar aynen devam et.
İf e döneceğini okudum. Kendimde farkettiğim şeyi yazayım, fikir yürütelim.
Ramazan ayında tek öğün beslenerek güzel kilo vermiştim.
Son 2 haftadır 2-3 gün dışında yine tek ana öğün beslenmeye başladım.
Öğleden sonra 15 gibi yapıyorum ana öğünü.
Ama ramazanda ki o hızla veremiyorum. Yerimde sayıyorum da denebilir hatta.
Benim bundan çıkarttığım sonuç ramazanda gerçekten açlık yapıyordum oruçlu olduğum için.
Şimdi ana öğün öncesi yada sonrası ceviz/meyve gibi şeylerle açlık bastırıyorum.
Buda kalorisi az olsa bile açlığın vücutta yaratacağı yağ yakımını önlüyor.
Bu hafta araları yapmayıp dukan birası yada tarçınlı detoks su ile açlık bastıracağım.
Bakalım fark nasıl olacak.
3 günde -1 kg
Naptın kuzum kendine
Hoşbulduk bol eksiler olur İnşaAllahYeniler gelenler, eskiden olup yeniden gelenler hepiniz hosgeldiniz kizlar.
Ben de 2 cocuk annesiyim, Almanya'da yasiyorum.
Iste guya bu haftaBLU3 ile yarista idik ilk gunden kaybettim.
Hoşbuldum canım teşekkürlerYeniler gelenler, eskiden olup yeniden gelenler hepiniz hosgeldiniz kizlar.
Ben de 2 cocuk annesiyim, Almanya'da yasiyorum.
Iste guya bu haftaBLU3 ile yarista idik ilk gunden kaybettim.
Aynn spor videolarim flasta ztn tviye takip yapıyorum sporumu madensuyu bitince aldircak kimse yoktu o an icin ertesi gun de gecti artik diye aldirmadim kimseye karantina sonrasi alir yaparim insallahİsteyebileceğin biri yok mu? Biz de karantinadayken arkadaşlar ya da komşulara istediklerimizi söylüyorduk, kapımızın önüne bırakıyordu.
Adım için ise tv izlerken koy telefonu cebine hem tv izle hem de leslie yapar gibi olduğun yerde yürü. Ev işi yaparken de telefon cebinde olsa sayar adımları aslında.
İnşaallah canım, bir an önce kurtulmanız dileğiyle.Aynn spor videolarim flasta ztn tviye takip yapıyorum sporumu madensuyu bitince aldircak kimse yoktu o an icin ertesi gun de gecti artik diye aldirmadim kimseye karantina sonrasi alir yaparim insallah
Kizlar hepinizi tebrik ediyorum ,misafirdi yorgunluktu anca gelebildim.
BLU3 sana da teessüflerimi sunuyorum, wzdin gectin bizi.
Tüm takimi toplasak senin bir gunluk yuruyusun etmez.
Cuma 72.7
Bugün 71.8
Hedef 71.5 olsun☺
Oğlan iyi oldu canım da kızın ateşi düşüyor geri çıkıyorGecmis olsun. Nasil oldular?
Çok geçmiş olsun, Allah şifa versinOğlan iyi oldu canım da kızın ateşi düşüyor geri çıkıyor
Teşekkür ederim takıma hoşgeldiniz kaynaşamadık henüz ama kaynaşırızÇok geçmiş olsun, Allah şifa versin
Hoşbuldum, teşekkürler.Teşekkür ederim takıma hoşgeldiniz kaynaşamadık henüz ama kaynaşırız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?