Gecmis olsun. Nasil oldular?Dün oğlandı Şimdi de kızın ateşi çıktı düşüremedim duş şurup fayda etmedi balkona çıkardım ferahlar düşer inşallah
Eki Görüntüle 2898701
Günaydın kızlar
Kontrol tartısı eskiden böyle değildi ama ben her ihtimale karşı bu şekilde fotoğrafını çekip yükledim.
Cuma hedefim 57.9 inşaallah
Harika eksi
Yok son hedefim 54. Hızlı ilerlerse güncellerim.Hadi bakalim. Son hedef 52miydi
Harika eksi
Bu hafta beslenmende degisiklik var mi ?
Yok kaptanim. Miktarlari da arttirmadim.Hadi bakalim. Son hedef 52miydi
Harika eksi
Bu hafta beslenmende degisiklik var mi ?
Boyun kacti?Yok son hedefim 54. Hızlı ilerlerse güncellerim.
Pazartesi 70.3
Cuma’ya hedefim 69.5
Günaydın kaptanGunaydin kizlar
Pazartesi kontrol tarti gunumuz
Cuma kilonuzu ,kontrol kilonuzu ve cuma hedefinizi belirtmeyi unutmayiniz
Lusi tavsannesi Huhuki KumraL_KrakeR cokofesttt suspushanimcim D deanvillage matilda34 Dahlia_ tomrs BLU3
Lenochka
Umarim kimseyi unutmadim
@sedulu ay ne diyorsunvirüs bitiyor derken birde bu mu çıktı çok geçmiş olsun kolay atlatırsınız umarım
@Suzan Avci oo gittim geldim hiç değişmemişsin yavrumbirinciliği kimseye bırakmıyorsun he
Arrietty_ anam kaptanım nettin yüzdeme böle böle bişecik kalmamış iyi ki erken döndüm he
Reklamsız seçeneğini niye kaldırmışlar oldu mu hiç böle şimdi..zaten telden yeterince zor oluyor girmek
Dahlia_ senin dişlerde ne sıkıntın var canım
Katılım formunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım
Adım ebrar
Ev hanımıyım
2 buçuk ve 6 yaşlarında iki oğlum var
Bursada yaşıyorum
Kilom 70 kilo
İlk hedef 64
Boy 160
1.65Boyun kacti?
Hoşbuldum canım
Nerde hata yaptigini dusunuyosun??
Nerde hata yaptigini dusunuyosun??
Saol kaptanım. Nasipse Cumartesi yola çıkacağız arabayla gideceğiz. Bende bu hafta dip bucak temizlik girişeceğim. Bu hafta baya yoğun alacak dr kontrolleri falan. Bu hafta instagramda bir diyetisyenin 5günlük Detox var ona başladım. Bugün 2.gün. İlk gün güzeldi ama bugün yiyecek pek birsey yok gibiGünaydin
Sahsen ben iyiyim
evet baya azaldik. 30kisi oldugumuz donem ile simdiki donem baya farkli. Dedigin gibi eylul de kilo alan gelir
Gecmis olsun. Seyahat ne zamandi?
Dün geceye kadar heyecanla adımlarımı tamamlamaya uğraştım , tam mesajımı göndericem kızım uyandı.Onu uyutmaya çalışırken ben de ortadan kaybolmuşum
8.8.2021
Sabah: 2 dilim fırında yumurtalı ekmek, 5 6 zeytin , yarım dilim peynir , azcık domates salatalık yeşillik , yarım dilim ekmekle süzme yoğurt
İkindi : azcık fıstık ve çilek
Akşam: Fırında sebzeli tavuk , 2 3 kaşık pilav
Gece: 1 bardak ayran
+2 litre su
Arrietty_
Ceza için çok teşekkür ederim
Sana cevap yazmayı da unutmuşum.Evet İskoçya da şu anda bol yağmurlu , yağmuru severim☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?