Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Yeni fırsat buluyorum yazmaya iyi mi
Diş teli taktırdım canım, onlar zorluyor biraz..

Katılım formunu nasıl dolduruyorduk hatırlayamadım
Adım ebrar
Ev hanımıyım
2 buçuk ve 6 yaşlarında iki oğlum var
Bursada yaşıyorum
Kilom 70 kilo
İlk hedef 64
Boy 160

Hoşgeldiniz

Kontrol tartisi
Cuma:69.7
Guncel:69.1
Fark: 600 gr
Hedef:67.9
Arrietty_
Eki Görüntüle 2898706

Harikasın sennn

Nerde hata yaptigini dusunuyosun??

Düzensiz besleniyorum..
Ben zaten çok zor kilo veren biriyim, öyle yemeğimi azalttım, akşam yemedimle falan gitmiyor..
Saati saatine düzenli beslendiğim için verdim şimdiye kadar..
Son 2 haftam koşturmacalı geçti, yeme saatlerim hep aksadı, akşam çok geç yediğim oldu, regl gecikti aç olmadığm halde duygusal yeme isteklerim oldu derken durum bu..
Bugünden if e dönüyorum, ödem için de dukan hazırlıyorum, bakalım cuma sonuç ne olacak..

Günaydin
Sahsen ben iyiyim
evet baya azaldik. 30kisi oldugumuz donem ile simdiki donem baya farkli. Dedigin gibi eylul de kilo alan gelir

Gecmis olsun. Seyahat ne zamandi?
Saol kaptanım. Nasipse Cumartesi yola çıkacağız arabayla gideceğiz. Bende bu hafta dip bucak temizlik girişeceğim. Bu hafta baya yoğun alacak dr kontrolleri falan. Bu hafta instagramda bir diyetisyenin 5günlük Detox var ona başladım. Bugün 2.gün. İlk gün güzeldi ama bugün yiyecek pek birsey yok gibi smoothiler falan. İlk gün -500 gitti tabi ödemdir o. Ama tatil öncesi iyi olacak gibi. Diyetisyenin adını vermem sıkıntı değilse vereyim bakmak isteyen olursa diye limon, maydanoz kürleri var sabah karnına ve yatarken içmelik. Çaylarla baharatları demliyorsunuz. Diyetisyenin ayrıca baharat eğitimi varmış instagramda before afterlerda acayip farklar var. Ben temizlik yaparken yorulunca hep kalorili şeylere gidiyordu elim en azından şimdi öyle birsey yapmam DİE girdim bu yola inşallah tatil dönüşü çok kilo almamış olarak da takıma dönerim

Afiyet olsun, adımların da güzel..
Yumurtalı ekmeği fırında nasıl yapıyorsun? :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…