DimiMasallah ne guzel bir kilo oyle
HoşbuldukHos geldiniz
HosgeldinizHoşbulduk
Kim dediHani 20lerde kaliyorduk
İyi geceler oldu ben gruba girene kadarIyi aksamlar kizlar. Tum gun mutfakdaydim. Ara verdikce ya cocuklari disari goturdum ya kitap okudum.
Simdi cocuklari banyo yaptirip yurume bandina cikacagim insallah.
Sizler ne yapiyorsunuz
Geçmiş olsun kaç dereceDün oğlandı Şimdi de kızın ateşi çıktı düşüremedim duş şurup fayda etmedi balkona çıkardım ferahlar düşer inşallah
Hoşbuldum teşekkür ederimHosgeldiniz
Hoşbuldum MaşaAllah sizecokofesttt , Lenochka hoşgeldiniz kızlar. Ben de takımın çifte kavrulmuş k.validesi ve iki evlat sahibi annesi, tek torun sahibi anneannesiyim.
Hoşbulduk teşekkürler
Evet oluyorPazartesi sabah tartı kontrolü oluyormu
Ne zaman okunurİyi geceler oldu ben gruba girene kadar
Bugün iki çocuğum yetmiyormuş gibi kardeşimin iki küçük çocuğuna daha baktım düğüncülük işleri varmış kardeşimin beynim yandı
Puslu Kıtalar Atlası yaz ayında okunur mu kız
Ah lusican gecmis olsun. Ates disinda baska biseyleri var mi ?Dün oğlandı Şimdi de kızın ateşi çıktı düşüremedim duş şurup fayda etmedi balkona çıkardım ferahlar düşer inşallah
Teşekkürler canım, bu adımlarla sen de kısa sürede hedefine ulaşırsın inşaallah ❤Masallah ne guzel bir kilo oyle
Hoşbuldum teşekkür ediyorumcokofesttt , Lenochka hoşgeldiniz kızlar. Ben de takımın çifte kavrulmuş k.validesi ve iki evlat sahibi annesi, tek torun sahibi anneannesiyim.
Birkaç ay önce yarışmıştım ama esas listede değildim.
Ne kadar güzel maşaallah.cokofesttt , Lenochka hoşgeldiniz kızlar. Ben de takımın çifte kavrulmuş k.validesi ve iki evlat sahibi annesi, tek torun sahibi anneannesiyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?