O yuzden bu platformdayiz ya hepimiz. Kendi basimiza bir ileri iki geri oluyor. Burada hepimiz birbirimizi motive ediyoruz. Hem de her yerde ne oldugu belirsiz yuzlerce online diyetisyenin turedigi su gunlerde. Buradaki emek karsiliksiz, samimi. O yuzden bu firsati cok iyi degerlendirmek lazimBacim tebrik de ediyorum valla, masallah sana
Saka bir yana bize de ask sevk veriyorsun sen ve @sedulu
Hayirlisini versin elbet de emek olmadan netice olmuyor. Ter dokmek lazim. Sporu hayatina sokman gerekiyor. Kacarin yokAmaaaa yaaa@BLU3 cok adim atiyo onun sansi cok yuksek allah hayirlisini versin
Aynen dedigin gibi kaptanim. Diyet isin %70 i bana sorarsan. Yoksa o yurudugumle ancak yedigimi yakarimAdimlarin etkisi buyukdur Ama su ve yedigi seylerinde katkisinin cok olduguna eminim
Ipim yok ama var gibi atlarim. Sevdigim bir aktivite degil, iddiali degilim. Ama hic bir etkinligi es gecmemYarin ip mi atlasak extradan:) ?
Kesinlikle belki de insanlar bu kadar basari sagliyor hayallerini gerceklestiriyor.O yuzden bu platformdayiz ya hepimiz. Kendi basimiza bir ileri iki geri oluyor. Burada hepimiz birbirimizi motive ediyoruz. Hem de her yerde ne oldugu belirsiz yuzlerce online diyetisyenin turedigi su gunlerde. Buradaki emek karsiliksiz, samimi. O yuzden bu firsati cok iyi degerlendirmek lazim
Ipli mi ipsiz mi? Olur bana uyar cocuklari parka goturur ben de ip atalarim.Yarin ip mi atlasak extradan:) ?
Allah kolaylik versin, gitsen bir turlu gitmesen bin turlu.Slmm ,nasilsiniz kizlartum gece uyuyamadim boluk borcuk uyudugum belki 1saatir ,havaalaniydi ucustu derken anca bu saate eve geldik simdi valiz telasim basliyor 4buyuk valiz ve kucukler beni bekler bugun yikama isi biterse birkac gunede ütüler biter ,hazir esimde karantinadayken evdeki herseyi halletmeyi dusunuyorum tabi simdiden bogazim aciyor hava degisiminden hasta olmazsak
Nasil istersenizIpli mi ipsiz mi? Olur bana uyar cocuklari parka goturur ben de ip atalarim.
Sana neler uygun mesela ?Ipim yok ama var gibi atlarim. Sevdigim bir aktivite degil, iddiali degilim. Ama hic bir etkinligi es gecmem
Kolay gelsin canimSlmm ,nasilsiniz kizlartum gece uyuyamadim boluk borcuk uyudugum belki 1saatir ,havaalaniydi ucustu derken anca bu saate eve geldik simdi valiz telasim basliyor 4buyuk valiz ve kucukler beni bekler bugun yikama isi biterse birkac gunede ütüler biter ,hazir esimde karantinadayken evdeki herseyi halletmeyi dusunuyorum tabi simdiden bogazim aciyor hava degisiminden hasta olmazsak
Hayırlı akşamlar arkadaşlar
Bugün ki menüm
Sabah bi dilim tam buğday ekmeği bi yumurta bi dilim peynir 7 zeytin domates salata
Öğlen bi wasa bi tatlı kaşığı fıstık ezmesi nescafe
Akşam bi kase tarhana çorbası fırında tavuklu patates yoğurt
Spor yapamıyorum temizlikteyim tüm gün tüy yıkadım
Arrietty_
Allah kolaylik versin, gitsen bir turlu gitmesen bin turlu.
Kolay gelsin canim
Hava degisimindendir. Tatil donusunun bu kismi kotu. Bol camasir yika,utule,katla ve yerlestir
Kulaklarım çınlamış
Iyi aksamlar canimİyi akşamlar..
Ne yapiyorsunuz ? Biz cocuklarla yuruyusten geldik yemek yedik, oturuyorum.
Bizim burda kindergartenlar yeni kapandi cocuklari hergun bir yerlere goturmem gerek.
Kulaklarım çınlamış
Zeynommm ben 2-3 kılo vermek ıstıyorum. Bu hafta tartılmadım korkuyorum bıde regl oldum. Cuma tartılayım. Detoks gıbı bısey lazım bana harı bıaey oner bana burdan uzak kalmak yaramıyor
Iyi aksamlar canim
Nasilsin? Sabah canin skkindi 100gramcik artiya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?