Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkeslere günaydııınn
nasılsınız takıımıım?
bugün erkenciyiimm çok mutluyuumm
tabi sınavlarım var diye çok gerginim son senem olunca

bi kase nesfitle başladım güneee
hazırlanıp çıkıcamm

sporu diyeti aksatmayın ha
bu arada karnım da davull gibii hee sebebi meçhul

neyse ben kaçııyorummm öpptüüm

prensesperi merhaba modelllden haberin varmı merak ettim bana yazarmısın?

Günaydınnnnnnn
başarılar canıııııııııııı

suleoz kullanıcısından alıntı
1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız

mersa
PrensesPeri 74
tugba8424 95
zeynepece2009 68
suleoz 61
BLUEmoon2009 --63
alda 70
Drosofila
vıdıvıdı

ben anca yazıyom 1 şubat hedefimi liste eksik olabilir alıntımda.

canı benim hedefim 76 inşallahhhh

günaydın kızlarrrr,
burda hava çok güzel güneş ışıl ışıl,bende bunu değerlendiriyim dedim 1 saat 15 dakika yürüdüm sanırım 8 kilometre civarı yürüdüm.az önce geldim hafif kahvaltımı yaptım bide sizlere bakim dedimmm

bugün kü menüm
sabah müsli süt
3 mil leslie
öğle : 1 kase çorba, salata 1 dilim ekmek
1 dilim kek
akşam: 1 kabak yemegi. salata. yoğurt

ara yapsanız süper olurmus

canım sınavlarında başarılar dilerim.menün az olmus ama akşamın gazoz hariç güzel.oda yarım bardak oldugu için görmüyrum

arasız ama güzel menü

Saol arkadaşım uğraşıyorum, Azimliyim ama ,bunda takıma girmiş olmanın etkisi büyük
bu açıdan mutluyum, başarı öykülerini hep okuyorum, motive olmak için .

inşallah istediğin kg ya ulaşırsın canım

güzel menü

canımcım seni bu hafta izinli yazıyorum.anlatabileceğin kadarıyla problemlerinden bahset ki senin için elimden geleni yapabileyim

burası o kadar sogukki kapıdan burnumu çıkartasım gelmiyor
yürüyüş süper hele birde yediklerini yaz

canımcım seni bu hafta izinli yazıyorum.anlatabileceğin kadarıyla problemlerinden bahset ki senin için elimden geleni yapabileyim
canım sorun eşim ve benim takımda paylaşım yapmama engel olması .o derece ki evde internete girmemem için elinden geleni yapıyor..bu yüzden takımda paylaşım yapamıyorum internete giremiyorum.......sanırım anlatabilmişimdir...paylaşım olmayınca haliyle size karşı mahçup oluyorum ...inan imkanım el verdiği müddet sizinle paylaşım yapabilmek için çabalıyorum şimdi annemlerdeyim paylaşım yapabilirim ama eve gidince ne olur bilemiyorum maalesef.....
kusura bakmayın lütfen çok üzgün ve bi o kadar da mahçubum.

tühh canım ya takıma neden bu kadar takıldı ki.hepimiz bayanız.dertlerimizi sorunlarımızı paylaşıp güzel güzel kilo veriyoruz.ama sen eşinle aranı bozma.takım için huzurun kaçmasın.bize arada haber ver yeter

bende çok iyi biliyorum da o anlamıyor işte bunu.....eşimle aramı bozmam ama o da bana saygı duymalı değer verdiğim şeylere değer vermeli..ben bu takıma değer veriyorum zaman ayırıyorum ama o benim mücaledemi görmezden gelip sorun üstüne sorun çıkarıyor .....çok üzülüyorum hemde çokkk

ay sen gibi azimli bir kız nasıl umutlu olmaz. konuşturma adamı....
çalışın çalışın hedefler uzak değil.

oh mis mis. kıskanıyom seni.

mahcup olacak bişi yok. biz anlamıyoz, ama kendine göre bi nedeni vardır. vereceğin kilo da az kaldı zaten, uğrayabildiğin kadar gel. seni özlüyoz o başka tabii. bozulmasın aralar.

vıdı aramıza hoş geldin..umarım senin içinm güzel ve faydalı bir deneyim olur takımımız ve isteğin kiloya ulaşırsın

saol canımm,

ewet artık ne yediklerime gelince,
sabah , 1 dilim peynir. maydanoz,1 çaykaşığı reçel,1 dilim ekmek
ara 1 elma 1 çaybadağı süt, biraz leblebi( biraz abartmışım :))) yerken farketmedim ama
yazınca fark ettim)
5 mil leslie ,20 mekik ,20 dk yürüyüş

öğle: 1 tabak sebze yemeği, 4 köfte,1 dilim ekmek, salata
1 kaşık yoğurt

akşam : 1 kase yoğurt içine birazda müsli yeyip kapatacağım .

canım sabah aranda ya elma ya leblebi olsaymıs süper olurmus.ama yinede güzel.leslie mekik yürüyüş güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…