herkeslere günaydııınn
nasılsınız takıımıım?
bugün erkenciyiimm çok mutluyuumm
tabi sınavlarım var diye çok gerginim son senem olunca
bi kase nesfitle başladım güneee
hazırlanıp çıkıcamm
sporu diyeti aksatmayın ha
bu arada karnım da davull gibii hee sebebi meçhul
neyse ben kaçııyorummm öpptüüm
canlarım hepinize günaydın,
Neşeniz bol olsun .....
günaydın canımm tekıma da hoş geldinn:))))))
bugün kü menüm
sabah müsli süt
3 mil leslie
öğle : 1 kase çorba, salata 1 dilim ekmek
1 dilim kek
akşam: 1 kabak yemegi. salata. yoğurt
meraba kızlar ben geldim önce menümü yazayım
sabah hastaneye gittiğim için spor yapamadım
ama akşam yemeğinden sonra yaptım
sabah 2 haşlama yumurta az peynir 1 zeytin
ara yok
öğle bir kase çorba
ara yok
akşma bir kase çorba yarım tabak mantar az yoğurt
geç uyandım sınavım vardı gidemedim baş ağrısından..
öğlen : 1 kaşarlı simit
ara yok
akşam : 80gr light tonbalığı 1 domates 1 kk peynir yarım bardak gazoz
spor yatarken yapıcam 3 mil
sınav haftam cok stresliyim okulum uzayacak galiba cok zor bu dönemelimden geldiğinde burda olkmaya calıscam..
kızlar hemencecik bugün ki menümü yazayım:
sabah:yarım krep,1 kaşık lor,maydonoz,1 haş yumurta,1 yeşil seytin
öğlen:küçük bi kaseye tavuk göğüsle yoğurt koymuştum.yarım krep ve 1 kaşık lor
akşam:1 kase yoğurtlu kereviz,1 tabak yeşil salata,1 dilim hindi füme
kızlar dukan amca bu hafta duraklıyabileceğimi yazmış.duraklamamk için bugün bi saat yürüyorum.200 ip,50 mekik ve halim kalırsa ağırlık calışacam:)))
öpyrm sizi kızlar hayirli gecelerrrrrrrrrrrrrrr
Saol arkadaşım uğraşıyorum, Azimliyim ama ,bunda takıma girmiş olmanın etkisi büyük
bu açıdan mutluyum, başarı öykülerini hep okuyorum, motive olmak için .
sabah: 1 yumurta
ara: yarım elma
öğle: azcık çorba, 1 yumurta,bol meyve
akşam:1 kk peynir,4 köfte,1 dilim ekmek, 2 kaşık kereviz salatası,2 zeytin,2 zeytinyağlı yaprak dolma
ara: 1 muz
1 dilim mandalina ve 1 dilim bebiş portakal
4 mil yavaş leslie , hızlıya gücüm yok bu ara, 1 saati geçiyor bu da nerdeyse.
iyi geceler.
arkadaşlarım bazı sorunlarım olduğunu belirtmiştim bu yüzden lütfen izinli gösterin beni......
şimdi annemlerdeyim inşallah en kısa zamanda her şeyi yoluna koyup tekrar aranıza gelirim...
prenses eğer hala takımdaysam beni izinli sayarmısın..........
günaydın kızlarrrr,
burda hava çok güzel güneş ışıl ışıl,bende bunu değerlendiriyim dedim 1 saat 15 dakika yürüdüm sanırım 8 kilometre civarı yürüdüm.az önce geldim hafif kahvaltımı yaptım bide sizlere bakim dedimmm
canım sorun eşim ve benim takımda paylaşım yapmama engel olması .o derece ki evde internete girmemem için elinden geleni yapıyor..bu yüzden takımda paylaşım yapamıyorum internete giremiyorum.......sanırım anlatabilmişimdir...paylaşım olmayınca haliyle size karşı mahçup oluyorum ...inan imkanım el verdiği müddet sizinle paylaşım yapabilmek için çabalıyorum şimdi annemlerdeyim paylaşım yapabilirim ama eve gidince ne olur bilemiyorum maalesef.....canımcım seni bu hafta izinli yazıyorum.anlatabileceğin kadarıyla problemlerinden bahset ki senin için elimden geleni yapabileyim
canım sorun eşim ve benim takımda paylaşım yapmama engel olması .o derece ki evde internete girmemem için elinden geleni yapıyor..bu yüzden takımda paylaşım yapamıyorum internete giremiyorum.......sanırım anlatabilmişimdir...paylaşım olmayınca haliyle size karşı mahçup oluyorum ...inan imkanım el verdiği müddet sizinle paylaşım yapabilmek için çabalıyorum şimdi annemlerdeyim paylaşım yapabilirim ama eve gidince ne olur bilemiyorum maalesef.....
kusura bakmayın lütfen çok üzgün ve bi o kadar da mahçubum.
bende çok iyi biliyorum da o anlamıyor işte bunu.....eşimle aramı bozmam ama o da bana saygı duymalı değer verdiğim şeylere değer vermeli..ben bu takıma değer veriyorum zaman ayırıyorum ama o benim mücaledemi görmezden gelip sorun üstüne sorun çıkarıyor .....çok üzülüyorum hemde çokkk
tühh canım ya takıma neden bu kadar takıldı ki.hepimiz bayanız.dertlerimizi sorunlarımızı paylaşıp güzel güzel kilo veriyoruz.ama sen eşinle aranı bozma.takım için huzurun kaçmasın.bize arada haber ver yeter
ay sen gibi azimli bir kız nasıl umutlu olmaz. konuşturma adamı....sağol bitanem çok güzel olmuş ellerine sağlık .......
maaşallah çakma tombikim sana yaa çok güzel ve şık duruyorsun....
benim hedefimde sözde 63 ama hiç umutlu değilim helede bende bu koca varken çok zor çoooooooookkkkkkkkk...
vıdı vıdı aramıza hoş geldin..umarım senin içinm güzel ve faydalı bir deneyim olur takımımız ve isteğin kiloya ulaşırsın..
çalışın çalışın hedefler uzak değil.1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız
mersa
PrensesPeri 74
tugba8424 95
zeynepece2009 68
suleoz 61
BLUEmoon2009 --63
alda 70
Drosofila
vıdıvıdı 76
ben anca yazıyom 1 şubat hedefimi liste eksik olabilir alıntımda.
canı benim hedefim 76 inşallahhhh
günaydın kızlarrrr,
burda hava çok güzel güneş ışıl ışıl,bende bunu değerlendiriyim dedim 1 saat 15 dakika yürüdüm sanırım 8 kilometre civarı yürüdüm.az önce geldim hafif kahvaltımı yaptım bide sizlere bakim dedimmm
canım sorun eşim ve benim takımda paylaşım yapmama engel olması .o derece ki evde internete girmemem için elinden geleni yapıyor..bu yüzden takımda paylaşım yapamıyorum internete giremiyorum.......sanırım anlatabilmişimdir...paylaşım olmayınca haliyle size karşı mahçup oluyorum ...inan imkanım el verdiği müddet sizinle paylaşım yapabilmek için çabalıyorum şimdi annemlerdeyim paylaşım yapabilirim ama eve gidince ne olur bilemiyorum maalesef.....
kusura bakmayın lütfen çok üzgün ve bi o kadar da mahçubum.
ewet artık ne yediklerime gelince,
sabah , 1 dilim peynir. maydanoz,1 çaykaşığı reçel,1 dilim ekmek
ara 1 elma 1 çaybadağı süt, biraz leblebi( biraz abartmışım :))) yerken farketmedim ama
yazınca fark ettim)
5 mil leslie ,20 mekik ,20 dk yürüyüş
öğle: 1 tabak sebze yemeği, 4 köfte,1 dilim ekmek, salata
1 kaşık yoğurt
akşam : 1 kase yoğurt içine birazda müsli yeyip kapatacağım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?