Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

abla yulaf kepekli ekmeği nasıl yapıyorsun bi tarif verirmisin ben de yapayım

canlarım günaydın,
Kızlar eşimde benimle, zayıflama yarışın da ama o, daha hızlı kilo veriyor.
Şehirdışına gitti geldi adamın eli yüzü çökmüş valla,
üstelik , akşamları ben hiç bişey yemeyeyim diye
uğraşırken o, sıcak çikolatalar yatana kadar 3 ,4 fincan
içiyor yanında da kuruyemişiyle . anlayacağınız bizim evde de
tatlı bir rekabet var....

günaydın kızlar

antibiyotik kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ama ben daha da kötüledim.birazdan izin alıp gideceğim sanırım.gelemezsem haberiniz olsun.

öpüyorum hepinizi
geçmiş olsun kaptanım acilşifalar dilerim sana....

eşinin seninle rekabete girerek destek olması çok güzel bi duygu allahım mahçup etmesin seni canım....

selam kızlar

hastanede hemen serum taktılar.bu saate kadar yattım tekrar döneceğim yataga.10 tane iğnem var.baya ağır ilaçlar alıyorum.iyi yemem lazım toparlamak için.kendimi izinli sayıyorum bu hafta.yarın ve cuma gelmeye çalışırım.gelemezsem takım başta zeynep sana. sonra da birbirinize emanet ediyorum sizleri.çok öptüm

sınavlarım haftaya cuma bitiyor ertesi pzt de direk stajım başlıyor. dukan suan içn benim için askıda ama kendim yorumumu katarak ona benzer bir rejim deniyeceğim
ztn kurallar güzl bende etçil biriyim ztn su spor derken bu iş olcak
suan bir de adet dönemimdeyim diye karnım inanılmaz şiş hatta heryerim bi geçsin toparlaniim düşüncem bişiler
ama demin dondurma yicektik 2 top madodan diyabetik dondurma yedim ahaha harikayım

ne güzel rekabet olması
biz de erkek arkadaşımla uzak olduğumuzdan o orda spor yapıor ben burda birbirmize süpriz yapcaz görüşünce

çoook geçmiş olsn ablacım sen merak etme

bu arada babacım geldi.
uyku abnesi var, onun için bi ameliyat geçircek inş. iyi olur, kolay atlatır.
yarın tahlilleri yaptırcaz.
bi kaç gün buralara uğrayamaYbilirim. haberiniz olsun.
geçmiş olsun tatlım.Allah acil şifalar versin inşallah en yakın zamanda eski sağlığına kavuşur.
benmki dün artistlik yapıo pc yi kıracam sonunda felan.ama kendi geldiğimde apartman girişindeydi yarım saat oldu hala orda..arkileriyle takılıyor.bize gelince sorun amabugün eşime evlilik danışmanına gitmeyi teklif edecem inşallah kabul eder.
günaydın kızlar

antibiyotik kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ama ben daha da kötüledim.birazdan izin alıp gideceğim sanırım.gelemezsem haberiniz olsun.

öpüyorum hepinizi
canm tekrardan geçmiş olsun.kendine ii bak.yapabileceğimiz bişeyler varsa yardım edebilirim?bende istanbuldayım unutma!!
ablacım sende süper gidiyosun ama iraden çok kuvvetli maşallah.ekmeğinin tarifini bende merak ettim?ben yumurta süt ve kepekle yapıyorum.ya sen?bu arada ben 2.evreyi 5 gün sebze protein,5 gün saf protein yapmaya karar verdim.inşallah haftaya daha kolay verecem kara yağları:)
demi ya onlar öksürsene kilo veriyolar.bizim anlımızın damarı çatlıyo.adam bi haftada 5 kilo verdi.
anm benm aklın bizde kalmasın en yakın zamanda eski sağlığına kavuşursun inşallha.
hepinize kolay gelsin

teşekkr ederiz.

kızlar bugünki menm:
sabah:2 yumurta ,2 dilim peynir,1 zeytin,domates
öğlen:ıspanaklı mücver,kepekli 110 grlık yoğurt
akşam:1 tabak kıymalı ıspanak,yarım kase kepekli yoğurt.

kızlar bugün spor yok heralde erkeklerin günü.ama bi kaçağını bullursam hemen spor salonundayım:)))

İyi akşamlar arkadaşlar,
sabah 2 kaşık müsli, 1kuru incir, 2 kayısı, doğradım ve süt ekledim
ara: 4 tatlı kaşığı aşure (komşu getirince dayanamadım((()
öğle: 1 tabak, kıymalı bamya ,2 çatal yoğurt
akşam 1 kase çorba, 1 tabak bamya, salata

canım ya bende yapmadım bugün spor 3 mil leslie yapsam fena olmaz, dur
bakalım ilerleyen saatlerde inşallah, menü süper

geçmiş olsun canım allahım acil şifalar versin..

Geçmiş olsun Şuleciğim, en kısa sürede sağlığına kavulur inşallah...Allah şifa versin.
sağolun haftaya kaldı ameliyat.
babam biraz grip gibi, 3 günlük bi tedavi verdiler.hastanede bırakmaya gerek de yok günde 2-3 getirip götürcem.
bana da bugün antibiyotik verdi doktor.
2 günde raporum var, babama eşlik ederim diye istedim. ameliyat da ertelendi.
oğlum da fena öksürüyor. bilmiyom yarın ne yapcamı.
okula mı gitsem,
babamımı rahat rahat götürüp getirsem, oğluma mı baksam.
haftaya da rapor almam gerekebilir tabi.
dersler de bitti gerçi.

sana da çok geçmiş olsun.

14 çıkmıştır yaşın canım, çatır çatır veriyosun işte kilocukları. maşallah.NazarNazarNazar

varmı böyle bişi ya. bu konuda da pek gıcıklar bu erkekler.

güzel manüler. aşuresiz daha şık olurdu tabi.

menümmmm:18::18::18:

sabah: yulaf ezmasi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir,süt
ara:1 mandalina
öğle:1 kaşarlı tost, 2 kaşık tavuklu pilav
ara:1 mandalina
akşam: 5 kaşık bulgur, 1,5 dilim bisküvili tatlı. akşam komşu gününün parasını verirken menüye de fena kilitlendim.
ara: çok mısır patlağııı.

sabah : 1 kase nesfit
ara : yok
öğle : corba 3 kuru köfte (tabldot)
ara : 2 top diyabetik dondurma
akşam : 1 tahta kaşık pilav 3 köfte 1 bardak şekersiz gazoz ha bir de 1 dilm tambugday ekmeği ( çok açımmmmmmmmmm halaaaaa doymadım bugün )

spor yapmadım sınavlaırm var yapası da yok bi de hastayım diye..

abla yulaf kepekli ekmeği nasıl yapıyorsun bi tarif verirmisin ben de yapayım
Canım zeynep'in yaptığına yakın; yulaf kepeği içine az süt,1 yumurta beyazı ve peynir koyuyorum, şişmesi için 15 dakika bekletiyorum.1 damla Yağ damlatıp peçeteyle yaydığım tavaya kaşıkla yayıyorum ,ince olduğunda daha güzel pişiyor, her iki tarafını pembeleşene kadar 3-4 dakika pişiriyorum.Sıcak yemek lazım ama hemen kahvaltıda hazırlayıp.Tuz katmayın fazla geliyor. Yulaf kepeği yenilecek şey değil de, çay ve domatesle iyi gidiyor. Peynir miktarını fazla tutuyorum , daha yenilesi hale geliyor. Komşum lor ve maydanoz ekleyerek yapmıştı geçen sabah, o da hoşuma gitti ama krep çok daha yenesi oluyor.

Çok geçmiş olsun periciğim, dinlenmene bak sen...

Dondurma konusu takdire şayan

Menü düzenine ve spor azmine alkışHarikasın....

Aşure 4 kaşıkla kalmış oleyOnun dışındakiler çok dengeli olmuş, tebrikler

14 çıkmıştır yaşın canım, çatır çatır veriyosun işte kilocukları. maşallah.NazarNazarNazar

Zeynebim, valla hafifledikçe metabolizmamı bilmem ama ruhum 30 lu yaşlarına dönüyor, 10 kilo sonra ne olurum bilmem

Eşim sabah kahvaltı etmeden hayatta çıkmaz.Sabahın köründe tereyağlı sucuklu yumurta yaparım, zeytin peynir ohooo hepsini yer.
Her öğlen dışarıdalar, fastfood falan da değil, bayağı bayağı yemek yer.
Akşamları da bir akşam pilav bir akşam makarna ister, yanında da mutlaka sulu yemek ve yoğurt, ha bi de yarım ekmek, evlendiğimzde kaç kiloysa hala aynı kiloda,100 gr almadan yaşıyor valla.akşam yemeğinden sonra, salep, kuruyemiş, meyve ve annesinin kabak tatlılarını hiiiiiç saymıyorum. Bütün gün de oturarak çalışıyor ve her yere arabayla gidiyor. Ben bunları yesem günde 1-2 kg alırım kesin, metabolizmaları farklı işte anacım, yakıyolar

haklısın abla benim eşim de öyle herşeyi yer hiç kilo almaz

geçmiş olsun kaptan allahım tez zamanda iyileştirsin seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…