canım sabah aranda ya elma ya leblebi olsaymıs süper olurmus.ama yinede güzel.leslie mekik yürüyüş güzel
ewt biraz abartmışım , ama bügn her yerim ağrıyor leslie beni yormuş,eğlenceli güzel
bir spor
,leslie yalnız çok konuşuyor biraz ondan şikayettçiyim . :)))))
maşşalllllllllllahhhh bu ne kız öğlene kadar gayet normal.öğleden sonra tam bir öğrenci coşması:))))sınvı atlat toparlarsın tatlım.bide dukanı dene bakalım.bence sanada ii gelecek.sınavlarımm fena geçmedi ama biri şüpheli yani kalabilirim... :2:
bu arada arkadaşım bugün bana Dukan kitabını getirdi biraz okumaya başlıcam
Yarın da çoook önemli bir sınavım var ve hem o psikoloji hem regl derken tıkınıyorumm azcık azcık
bugünlü menüm
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle 4 5 yk bulgur pilavı ve aynı oranda kuru fasulye ( suyunu yemedim) artı salata azck tabldotta vardı işte corbayı içmedim
ara : ders calısıoduk bi nescafe bi cikolata
aksam : 2 yk makarna 1 ufak kabak dolması
suanda kestane yiyodum bitti
gene de reglme göre az yedim ya kendmi sevdim
güzel kankam tabi bensiz yediğiniz mantı ve sarmalar dışında:)))kızlar ben geldim hemen menümü yazayım
sabah zeynodaydım
1 haşlama yumurta 2 yeşil zey
az menemen peynir
ara yok
öğle 2 kaşık mantı 4 tane lahana sarma
ara yarım ayva
akşam
az hamsi ve az salata
ara 2 incir
canım sorun eşim ve benim takımda paylaşım yapmama engel olması .o derece ki evde internete girmemem için elinden geleni yapıyor..bu yüzden takımda paylaşım yapamıyorum internete giremiyorum.......sanırım anlatabilmişimdir...paylaşım olmayınca haliyle size karşı mahçup oluyorum ...inan imkanım el verdiği müddet sizinle paylaşım yapabilmek için çabalıyorum şimdi annemlerdeyim paylaşım yapabilirim ama eve gidince ne olur bilemiyorum maalesef.....
kusura bakmayın lütfen çok üzgün ve bi o kadar da mahçubum.
ya var ya hepsi aynılar .her gün mü aynıymış hep pc başındaymışım.tam işaretledim cvb yazaaklarımı abuk subuk konuştu sinirlendirdi beni.yazamadan cıktım.yok yakında kıracakmış pc yi çok ilgileniyor ya benden benm pc ye olan ilgimi kıskanıyo bide. sl.kbende çok iyi biliyorum da o anlamıyor işte bunu.....eşimle aramı bozmam ama o da bana saygı duymalı değer verdiğim şeylere değer vermeli..ben bu takıma değer veriyorum zaman ayırıyorum ama o benim mücaledemi görmezden gelip sorun üstüne sorun çıkarıyor .....çok üzülüyorum hemde çokkk
ewet artık ne yediklerime gelince,
sabah , 1 dilim peynir. maydanoz,1 çaykaşığı reçel,1 dilim ekmek
ara 1 elma 1 çaybadağı süt, biraz leblebi( biraz abartmışım :))) yerken farketmedim ama
yazınca fark ettim)
5 mil leslie ,20 mekik ,20 dk yürüyüş
öğle: 1 tabak sebze yemeği, 4 köfte,1 dilim ekmek, salata
1 kaşık yoğurt
akşam : 1 kase yoğurt içine birazda müsli yeyip kapatacağım .
çok güzel yine yav. spor yapıyomusun.kızlar ben geldim hemen menümü yazayım
sabah zeynodaydım
az menemen peynir
ara yok
ara yarım ayva
akşam
az hamsi ve az salata
ara 2 incir
sınavlarımm fena geçmedi ama biri şüpheli yani kalabilirim... :2:
bu arada arkadaşım bugün bana Dukan kitabını getirdi biraz okumaya başlıcam
Yarın da çoook önemli bir sınavım var ve hem o psikoloji hem regl derken tıkınıyorumm azcık azcık
bugünlü menüm
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle 4 5 yk bulgur pilavı ve aynı oranda kuru fasulye ( suyunu yemedim) artı salata azck tabldotta vardı işte corbayı içmedim
ara : ders calısıoduk bi nescafe bi cikolata
aksam : 2 yk makarna 1 ufak kabak dolması
suanda kestane yiyodum bitti
gene de reglme göre az yedim ya kendmi sevdim
zeynepcim çok iyi gidiyorsun. dukan sana çok yakışıyor.kızlar bugünki menüm:
sabah:yumurtasız menemen 3 kaşık,2 dilim peynir,1 haş yumurta,1 zeytin,biraa z domates
öğlen:yarım kase yoğurtlu kereviz salatası bi dilim hindi füme,1 ayran
akşam:1 tabak kıymalı brokoli,yarım kase yoğurt
sporum:50 dakika yürüyüş,210 ip atladım,ağırlık çalıştım ve50 mekik
Merhaba Kızlar,
Nasılsınız? Geçmişi okudum, hepinizden (Blue dışında) güzel haberler, ondan da yakında güzel haberler alırız inşallah.
Ama ondaki sıkıntı bizde de var ciddi ciddi, evdeyken daha rahat giriyordum.Şimdi ofis uzun bir rapordan sonra geldiğim için birikmiş işlerden geçilmiyor, akşam girerim diye düşünüyordum, sevgili kocacığım kapı pencere çarpmaya başladı durduk yere. Bana birşey söylemiyor, söylese cevabını alacağını bildiği için surat asarak belli ediyor aklınca."ne varmış bu kadar yazacak, yaz yaz bitmiyormuş, pc başından kalkmıyormuşum vs vs" hiç böyle huyları olan bir adam da değil zira elinden telefonu düşmez,interneti izler devamlı, yada dizüstü pc hep açık ama niyeyse benim girmemden rahatsız ! Huyunu bilmesen kıskanıyor diyeceğim ama hayattaaaaaa kıskanmaz, derdi neyse artık..Neyse alırım ben onun gazını.
İş de tuhaf, ben raporluyken başka birimlerden birinin müdürü vekaleten bakıyor yerime mevzuat gereği, kadın bir sürü ödeme emrini imzalamadan bekletmiş, benim olmadığım dönemin harcamaları, sen döndün sen imzala diyor s.l.k ! Ben de bilmeden yanlış bir imza atmayayım diye tek tek yeniden hesapladım hepsini, 2 gündür kafamı kaldıramadım ama aklım hep sizde.
Kadın 49 yaşında ve hiç evlenmemiş, üstüne de 100 küsür kilo 1.50 boya, bu beni böyle zayıflamış, makyajlı, şıkır şıkır falan da görünce kırmızı görmiş boğa gibi burnundan ateş attı resmen,neyse onu da yola getirdim bugün de olan 2 günüme oldu
Ben Dukan'la devam ediyorum, sabah kahvaltı yapamıyorum maalesef.06.45 te evden çıkıyorum,08.00 de ofise varıyorum ve öğlene kadar herşey çok yoğun oluyor, öğlenleri standart olarak tavuk ve salata, akşamları da et ve salata yiyorum. Menümü sabitlediğim için hergün yazmayacağım izninizle, sizin için uygunsa?Suyumu hiç ihmal etmedim, gece yatmadan da 3 ile 5 mil arası leslie yapıyorum, gece yarısı bile olsa.
Yılbaşı akşamı hepiniz gibi ben de azıcık kaçırdım,o nedenle 2 gündür çok dikkatli yedim, cumaya inşallah kilo kaybım iyi olur diliyorum.
Öğlen yemek arasında falan gireceğim artık, eve bırakmayacağım takım paylaşımını. Bu adamları ne yapmalı bacılar yaf
ewet artık ne yediklerime gelince,
sabah , 1 dilim peynir. maydanoz,1 çaykaşığı reçel,1 dilim ekmek
ara 1 elma 1 çaybadağı süt, biraz leblebi( biraz abartmışım :))) yerken farketmedim ama
yazınca fark ettim)
5 mil leslie ,20 mekik ,20 dk yürüyüş
öğle: 1 tabak sebze yemeği, 4 köfte,1 dilim ekmek, salata
1 kaşık yoğurt
akşam : 1 kase yoğurt içine birazda müsli yeyip kapatacağım .
zeynepçiğim anlatmak istediğimi çok iyi anlamışsın sağol..evet eşimle sırf internete girmek istememden ötürü sorun yaşıyoruz.....özgürlüğüm ve kendimi mutlu hissettiğim yer elimden alınıyor maalesef.diyetim ve motivasyonum çok kötü size yansıtıp moralinizi bozmak istemem...
alda ablacım beni düşünmene sevindim evet benim eşimde aynı senin eşinin yaptığı tepkileri yapıyor kendisi sabahlara kadar nette okey oynardı ama onlar sorun olmuyor benim kk ya girmem sorun oluyor..neyse sıkmayayıom sizi..........
bende menü yok paylaşım yok afınıza sığınıyorum bi rahat bırakmadılarki sakin kafayla diyetimi yapayım kendimi toplayayım........
mikemmel bir möni olmuş baciiiiiii çok beğendim ben....kızlar ben geldim hemen menümü yazayım
sabah zeynodaydım
az menemen peynir
ara yok
ara yarım ayva
akşam
az hamsi ve az salata
ara 2 incir
maaşallah çok güzel menü...:44:tuğbişle çakışmış kahvaltı menün aynı yerde mi yaptınız kahvaltıyıkızlar bugünki menüm:
sabah:yumurtasız menemen 3 kaşık,2 dilim peynir,1 haş yumurta,1 zeytin,biraa z domates
öğlen:yarım kase yoğurtlu kereviz salatası bi dilim hindi füme,1 ayran
akşam:1 tabak kıymalı brokoli,yarım kase yoğurt
sporum:50 dakika yürüyüş,210 ip atladım,ağırlık çalıştım ve50 mekik
canım ben kendim için uğraşmıyorum ki sırf eşim için mücadelem çünkü benim kendimle bir sorunum yok aksine beğenirler vucut tipimi kilom bedenimle orantılı...doktorum bile kilon ideal dedi c.tesi günü....güzelim tamam eşinin tepkisi abartılı ve haksızlık.
ancak diyetini bir kenara koyman için bir sebep değil, kendin için yaptığın bu işe devam etmelisin.
haftada bir kere girip kilo verdim canlarım desen de biz razıyız. ama salmana asla.
seni seviyom cadı.
geçmiş olsun canım allahım acil şifalar versin..bu arada babacım geldi.
uyku abnesi var, onun için bi ameliyat geçircek inş. iyi olur, kolay atlatır.
yarın tahlilleri yaptırcaz.
bi kaç gün buralara uğrayamaYbilirim. haberiniz olsun.
Geçmiş olsun periciğim..günaydın kızlar
antibiyotik kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ama ben daha da kötüledim.birazdan izin alıp gideceğim sanırım.gelemezsem haberiniz olsun.
öpüyorum hepinizi
Oluyor böyle dönemler canım..Mekanik şeyler değiliz malum, kilo programımıza yan yollardan başka konular eklenebiliyor, o dönemlerde almamaya çalışmak önemli olan, diyetine odaklanma çok da, kafanı topla, sular durulsun başlarsın yine yeniden, senin azmin ortada zaten...canım ben kendim için uğraşmıyorum ki sırf eşim için mücadelem çünkü benim kendimle bir sorunum yok aksine beğenirler vucut tipimi kilom bedenimle orantılı...doktorum bile kilon ideal dedi c.tesi günü....
evet cadıyım ama çok hassas ve duygusal bir cadı bu aralar gerçekten kötü günler geçiriyorum anlatamam nasıl durumdayım bide yemezsem hastanelik olurum ama demiyorum ki ben abartarak yiyorum sadece kilo vermem için yeterli değil bu dönemdeki gayretim.....
evime gideyim tekrardan temiz bir sayfayla başlayacağım kaldığım yerden inşallah...bu dönemde yanımda olmanız çok ii geliyor bana........
Geçmiş olsun Şuleciğim, en kısa sürede sağlığına kavulur inşallah...Allah şifa versin.bu arada babacım geldi.
uyku abnesi var, onun için bi ameliyat geçircek inş. iyi olur, kolay atlatır.
yarın tahlilleri yaptırcaz.
bi kaç gün buralara uğrayamaYbilirim. haberiniz olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?