Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

canım sabah aranda ya elma ya leblebi olsaymıs süper olurmus.ama yinede güzel.leslie mekik yürüyüş güzel

ewt biraz abartmışım , ama bügn her yerim ağrıyor leslie beni yormuş,eğlenceli güzel
bir spor
,leslie yalnız çok konuşuyor biraz ondan şikayettçiyim . :)))))

ewt biraz abartmışım , ama bügn her yerim ağrıyor leslie beni yormuş,eğlenceli güzel
bir spor
,leslie yalnız çok konuşuyor biraz ondan şikayettçiyim . :)))))

leslie yorar vucut alışana kadar bencede çok konusuyor.ben onun sesini tamamen kapatıyorum müzik açıyorum daha eğlenceli oluyor

kızlar ben geldim hemen menümü yazayım

sabah zeynodaydım

1 haşlama yumurta 2 yeşil zey
az menemen peynir

ara yok

öğle 2 kaşık mantı 4 tane lahana sarma

ara yarım ayva

akşam

az hamsi ve az salata

ara 2 incir

sınavlarımm fena geçmedi ama biri şüpheli yani kalabilirim... :2:

bu arada arkadaşım bugün bana Dukan kitabını getirdi biraz okumaya başlıcam
Yarın da çoook önemli bir sınavım var ve hem o psikoloji hem regl derken tıkınıyorumm azcık azcık

bugünlü menüm
sabah 1 kase nesfit
ara yok
öğle 4 5 yk bulgur pilavı ve aynı oranda kuru fasulye ( suyunu yemedim) artı salata azck tabldotta vardı işte corbayı içmedim
ara : ders calısıoduk bi nescafe bi cikolata
aksam : 2 yk makarna 1 ufak kabak dolması

suanda kestane yiyodum bitti
gene de reglme göre az yedim ya kendmi sevdim

maşşalllllllllllahhhh bu ne kız öğlene kadar gayet normal.öğleden sonra tam bir öğrenci coşması:))))sınvı atlat toparlarsın tatlım.bide dukanı dene bakalım.bence sanada ii gelecek.
güzel kankam tabi bensiz yediğiniz mantı ve sarmalar dışında:)))

ya var ya hepsi aynılar .her gün mü aynıymış hep pc başındaymışım.tam işaretledim cvb yazaaklarımı abuk subuk konuştu sinirlendirdi beni.yazamadan cıktım.yok yakında kıracakmış pc yi çok ilgileniyor ya benden benm pc ye olan ilgimi kıskanıyo bide. sl.k

güzel olmuş canm akşamıda öle kapattıysan arda fazla kaçırdığn gitmiştir:)afiyet olsun

kızlar bugünki menüm:
sabah:yumurtasız menemen 3 kaşık,2 dilim peynir,1 haş yumurta,1 zeytin,biraa z domates
öğlen:yarım kase yoğurtlu kereviz salatası bi dilim hindi füme,1 ayran
akşam:1 tabak kıymalı brokoli,yarım kase yoğurt

sporum:50 dakika yürüyüş,210 ip atladım,ağırlık çalıştım ve50 mekik

Merhaba Kızlar,
Nasılsınız? Geçmişi okudum, hepinizden (Blue dışında) güzel haberler, ondan da yakında güzel haberler alırız inşallah.
Ama ondaki sıkıntı bizde de var ciddi ciddi, evdeyken daha rahat giriyordum.Şimdi ofis uzun bir rapordan sonra geldiğim için birikmiş işlerden geçilmiyor, akşam girerim diye düşünüyordum, sevgili kocacığım kapı pencere çarpmaya başladı durduk yere. Bana birşey söylemiyor, söylese cevabını alacağını bildiği için surat asarak belli ediyor aklınca."ne varmış bu kadar yazacak, yaz yaz bitmiyormuş, pc başından kalkmıyormuşum vs vs" hiç böyle huyları olan bir adam da değil zira elinden telefonu düşmez,interneti izler devamlı, yada dizüstü pc hep açık ama niyeyse benim girmemden rahatsız ! Huyunu bilmesen kıskanıyor diyeceğim ama hayattaaaaaa kıskanmaz, derdi neyse artık..Neyse alırım ben onun gazını.

İş de tuhaf, ben raporluyken başka birimlerden birinin müdürü vekaleten bakıyor yerime mevzuat gereği, kadın bir sürü ödeme emrini imzalamadan bekletmiş, benim olmadığım dönemin harcamaları, sen döndün sen imzala diyor s.l.k ! Ben de bilmeden yanlış bir imza atmayayım diye tek tek yeniden hesapladım hepsini, 2 gündür kafamı kaldıramadım ama aklım hep sizde.
Kadın 49 yaşında ve hiç evlenmemiş, üstüne de 100 küsür kilo 1.50 boya, bu beni böyle zayıflamış, makyajlı, şıkır şıkır falan da görünce kırmızı görmiş boğa gibi burnundan ateş attı resmen,neyse onu da yola getirdim bugün de olan 2 günüme oldu

Ben Dukan'la devam ediyorum, sabah kahvaltı yapamıyorum maalesef.06.45 te evden çıkıyorum,08.00 de ofise varıyorum ve öğlene kadar herşey çok yoğun oluyor, öğlenleri standart olarak tavuk ve salata, akşamları da et ve salata yiyorum. Menümü sabitlediğim için hergün yazmayacağım izninizle, sizin için uygunsa?Suyumu hiç ihmal etmedim, gece yatmadan da 3 ile 5 mil arası leslie yapıyorum, gece yarısı bile olsa.

Yılbaşı akşamı hepiniz gibi ben de azıcık kaçırdım,o nedenle 2 gündür çok dikkatli yedim, cumaya inşallah kilo kaybım iyi olur diliyorum.

Öğlen yemek arasında falan gireceğim artık, eve bırakmayacağım takım paylaşımını. Bu adamları ne yapmalı bacılar yaf

Yeni gelen arkadaşımıza hoşgeldin diyorum ben de.
Periciğim geçmiş olsun tekrar.
Şuleciğim 61 kg hedefi çok güzel, 10 kg gitmiş olacak 1 şubat'ta...
Zeynepciğim azmini hayranlıkla izliyorum.
Mersacığım çooook şık, çok güzelsin,çok beğendim seni.Balodaki başarını da ayrıca kutluyorum.
Tuğbacım oldukça dikkatli ve az yemişsin hep, tebrikler..
Dilaracım, özellikle sınavlarında başarılar.
Blue ,aklım sende....

sabah: 30 gr yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı, 1 kuru incir,süt(geç oldu biraz)
öğle: 1 kase çorba, 1 elma
akşam: 1 kase çorba, biraz ekmek, 1 dilim su böreği, 2 çatal patates salatası,2 çatal kırmızı biber salatası,bol meyve
ara:1 muz, 4 dilim elma, 3 çatal salata
3 mil leslie, 50 mekik

zeynepçiğim anlatmak istediğimi çok iyi anlamışsın sağol..evet eşimle sırf internete girmek istememden ötürü sorun yaşıyoruz.....özgürlüğüm ve kendimi mutlu hissettiğim yer elimden alınıyor maalesef.diyetim ve motivasyonum çok kötü size yansıtıp moralinizi bozmak istemem...

alda ablacım beni düşünmene sevindim evet benim eşimde aynı senin eşinin yaptığı tepkileri yapıyor kendisi sabahlara kadar nette okey oynardı ama onlar sorun olmuyor benim kk ya girmem sorun oluyor..neyse sıkmayayıom sizi..........

bende menü yok paylaşım yok afınıza sığınıyorum bi rahat bırakmadılarki sakin kafayla diyetimi yapayım kendimi toplayayım........

çok güzel yine yav. spor yapıyomusun.

bi çikolatadan ne anlıcaz şimdi. 1 paket, 5 gr lık dilim?
seni gidi yaramaz. ayy ben dünyaları yerdim sınav dönemiii.

zeynepcim çok iyi gidiyorsun. dukan sana çok yakışıyor.

kızmayın bana ama birazcık hak veriyom yani bu tepkilere. neyse ki eşim bişi demiyo. çünkü o sürekli bil başında.ders çalışıyo da.
ama eve geliyo, pc başındasın ilk fırsatta yine pc başına.
olmuyo bazen. onun yerine koyuyorum kendimi. gerçi o konumda çok kaldığım için anlıyom ben sanırım.
bi de ikinci husus çocuk da biraz etkileniyor yalan değil. neyseki oğlum 3 gündür erken yatıyor.
kızmayın adamlaraaa.
tabi bu demek değil ki buralardan vazgeçeçez, bi orta yol bulacaz işte.

leblebi kaçsa da iyi menün bence.

güzelim tamam eşinin tepkisi abartılı ve haksızlık.
ancak diyetini bir kenara koyman için bir sebep değil, kendin için yaptığın bu işe devam etmelisin.
haftada bir kere girip kilo verdim canlarım desen de biz razıyız. ama salmana asla.
seni seviyom cadı.

bu arada babacım geldi.
uyku abnesi var, onun için bi ameliyat geçircek inş. iyi olur, kolay atlatır.
yarın tahlilleri yaptırcaz.
bi kaç gün buralara uğrayamaYbilirim. haberiniz olsun.

mikemmel bir möni olmuş baciiiiiii çok beğendim ben....

maaşallah çok güzel menü...:44:tuğbişle çakışmış kahvaltı menün aynı yerde mi yaptınız kahvaltıyıbravo size ya.....

canım ben kendim için uğraşmıyorum ki sırf eşim için mücadelem çünkü benim kendimle bir sorunum yok aksine beğenirler vucut tipimi kilom bedenimle orantılı...doktorum bile kilon ideal dedi c.tesi günü....
evet cadıyım ama çok hassas ve duygusal bir cadı bu aralar gerçekten kötü günler geçiriyorum anlatamam nasıl durumdayım bide yemezsem hastanelik olurum ama demiyorum ki ben abartarak yiyorum sadece kilo vermem için yeterli değil bu dönemdeki gayretim.....

evime gideyim tekrardan temiz bir sayfayla başlayacağım kaldığım yerden inşallah...bu dönemde yanımda olmanız çok ii geliyor bana........

günaydın kızlar

antibiyotik kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ama ben daha da kötüledim.birazdan izin alıp gideceğim sanırım.gelemezsem haberiniz olsun.

öpüyorum hepinizi

günaydın kızlar

antibiyotik kullanmaya başlayalı 5 gün oldu ama ben daha da kötüledim.birazdan izin alıp gideceğim sanırım.gelemezsem haberiniz olsun.

öpüyorum hepinizi
Geçmiş olsun periciğim..
Keşke elimden gelen birşey olsa, bi çay çorba...
Toparlanana kadar yemeğinden kesme diyet yapacağım diye..
Allah şifa versin canım.

Oluyor böyle dönemler canım..Mekanik şeyler değiliz malum, kilo programımıza yan yollardan başka konular eklenebiliyor, o dönemlerde almamaya çalışmak önemli olan, diyetine odaklanma çok da, kafanı topla, sular durulsun başlarsın yine yeniden, senin azmin ortada zaten...

bu arada babacım geldi.
uyku abnesi var, onun için bi ameliyat geçircek inş. iyi olur, kolay atlatır.
yarın tahlilleri yaptırcaz.
bi kaç gün buralara uğrayamaYbilirim. haberiniz olsun.
Geçmiş olsun Şuleciğim, en kısa sürede sağlığına kavulur inşallah...Allah şifa versin.

Sabah yulaf kepekli,peynirli ekmek..
Öğlen; soslu tavuk,salata
Akşam ; yağsız et ve yoğurt
Günlük sabit menüm oldu.

Tavuk ve eti farklı soslayarak tat değişikliği yapıyorum.
salatayı da bi çoban bi mevsim salatası yapıyorum beni zorlamıyor o yüzden.
Bugün de bu menüyü uygulayacağım.

Dilaracım sınavların bitsin, Dukan'ı dene bence de, çok rahat ve aç kalmadan kilo veriyorsun.
Hele de beni örnek düşünürsen, 40 yaşımda olmama rağmen menapoza girdiğim için doktorda metabolizma yaşım 54 çıktı ! Ona rağmen çok şükür teklemeden hergün düzenli kilo veriyorum ve yeterli de yiyorum.
Tek kötü yanı kilo verene kadar olan süreçte meyve yiyememek..
Sen yaparsın, Zeynep harika götürüyor, ona da sorarak sınavlardan sonra başla bence...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…