Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

kızlar bu arada ben bu günden itibaren dukana başlıyorum allah gazamı mübarek eylesin gece boyunca dukan dukan diye sayıklamışım heryerde dukan yazısı gördüm rüyamda inş iyi yaparım tabi son iki günüdür dukana başlayacağım diye cozuttum yedim yedim ohhhhhhhhhh bu gün doğru düzgün bişey yemicem ne olacak halim merak içerisindeyim

canım kötü değil menün iki gündür dukana başlıcam diye benim yediklerimi bi bilsen oooo

güzel olmuş canm ya.ben aşure çok sevdiğim için 4 kaşıkla benden geçtin:))
canım ya bende yapmadım bugün spor 3 mil leslie yapsam fena olmaz, dur
bakalım ilerleyen saatlerde inşallah, menü süper
ben leslie yi sevmedim ve kızımda evde spor yapmama izin vermiyo.mekik bile çekemiyorum yanında.direk üstüme atlıyo:))
hazır almışken kullan raporunu arkadaşım:))
meyvelere aralar güzel tatlım.ama öğünlerinde hiç sebze yok.dikkatttt
gününü böle bitirdiysen güsel.bide birer kaşık sebze ekleseymişsin çok daha güzel olurmuş..

gın gınnnn kankam had,i bakalım hayırlısı:))

Selam arkadaşlar,
yarın için heyecanlıyım ilk haftam mı? yoksa her cuma,
bu heyecan olacak bilmiyorum ama süper valla,
menümm
sabah : müsli ,incir ,kayısı, süt, karışımı ( 1kase)
ara : 1 elma, 3 fındık
ara: 1muz
öğle : 1 tabak tavuk sote ,salata, 1 kaşık yoğurt ( öğle dediğim de saat 16:00)
sanırım akşam belki 1 kase çorba......
hepinizi öpüyorummmmm

Prenses nasıl oldun camım,iyi misin biraz daha,yormuyorsun değil mi kendini,dinlenmelisin...

Tuğbacım Dukan'ın hayırlı olsun şimdiden..
Dukan ciddi bir sabır istiyor ben onu anladım,meyveye dayanmak benim için çok zor ama genel olarak memnunum çok şükür
Eti ve tavuğu çok çok sevmeme rağmen bazen yememek için aç oturuyorum valla,şimdi öğle yemeğimi bir gün haşlanmış yumurta bir gün tavuk şekline çevireceğim.
En güzel yanı, bozmadığım ve sporunu aksatmadığım zaman, tartıya her çıkışımda kilo kaybettiğimi görmek.

Herşey internette var ama yine de aklına takılan birşey olursa sor olu rmu, nacizane..

Günü planladığın şekilde çorba ile bitirirsen yediklerin gayet güzel arkadaşım.Salata değil sosu kilo yapar diyorlar ya, çok çok bayılmasam da salatayı sadece limon ve sirke ile tatlandırıyorum, sosa aman dikkat et e mi..

kızlar dukanda ilk günümdü fazla zorlanmadım ama ben eti fazla seven biri değilim midem bulanıyor yerken nasıl olacak bilmem ama kankam krep yapmıştı onu tuttum güzeldi artık şu beş günü bi atlatayım da hayırlısıyla bakacağız ondan sonra

menümü yazayım

sabah
bir buçuk haşlama yumurta

öğle
bir bardak lıgt kola ve ton balığı ve bir krep

akşam
yarım tabak kavurma ve kola

ara
bir aktivya daha yemedim

ablacım bi öğlen atıştırması daha keşfettim bugün:krep arasına ince bi dilim kaşar bi dilim hindi füme maydonoz ve domates koydum kolayla süper gitti.süt ve çaylada süper olur.yada ben açtım o sandivic bana çok güsel geldi.:))
ablacım bugün soya sosu ve dijon hardalıda aldım.daha doğru kankam sipariş verirken sonuna eklettim :))hardalı sarmısaklı yoğurtun içine bi kaşık kattım çok hoş oldu:..soya sosunu da yarın mantarlı tavukta deniyecem.bu arada yarın sebzeli son günüm.5 günlük saf proteine dönüyorum cumartesi(
menümü yazayım

sabah
bir buçuk haşlama yumurta

öğle
bir bardak lıgt kola ve ton balığı ve bir krep

akşam
yarım tabak kavurma ve kola

ara
bir aktivya daha yemedim

kankam bi kaç gün sonra alışcan sende değişik tatlar bulup tadını cıkaraan.ascık zahmetli ama değiyor emeğimize:)))

kızlar canlarım yarın büyük gün bugün sabah dünden 300 gr fazla cıktım onun siniriyle bugün tikkat ettim ve sporda coştm.

sabah:1,5 yumurta,1 kaşık lor,domates

öğlen:bi krepli sandiviç(arasında bi dilim hindi füme,bi dilim kaşar,domates ve maydonoz vardı)1 bardak kola

akşam:1 tabak kıymalı kabak yemeği,yarım kase yoğurt,salata.

spor:bi saat yürüdüm,220 ip atladım,80 mekik,ağırlık calıştım,20 de kalça hareketi yaptm..

vıdıvıdı ben her hafta aynı heyecenda oluyorum ya:))o sabah kalbim hızlı çarparak uyanıyorum

Son düzenleme:

kızlar ben hastaneye gidiyorum acil çıkmam lazım kilom aynı çıktı aslında 3 gün öncesi eksideydim ama dukana başlıcam diye son 3 günü cozuttum onda verememiş gözüküyorum neyse artık önümüzdeki hafta fazlasıyla veririm

Günaydın kızlar.
Zeynebim ben 74 kiloyum.1,2 kg vermişim.
İnşallah sen okula gitmeden herkes yazmış olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…