bu arada babacım geldi.
uyku abnesi var, onun için bi ameliyat geçircek inş. iyi olur, kolay atlatır.
yarın tahlilleri yaptırcaz.
bi kaç gün buralara uğrayamaYbilirim. haberiniz olsun.
menümmmm:18::18::18:
sabah: yulaf ezmasi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir,süt
ara:1 mandalina
öğle:1 kaşarlı tost, 2 kaşık tavuklu pilav
akşam: 5 kaşık bulgur, 1,5 dilim bisküvili tatlı. akşam komşu gününün parasını verirken menüye de fena kilitlendim.
ara: çok mısır patlağııı.
güzel olmuş canm ya.ben aşure çok sevdiğim için 4 kaşıkla benden geçtin:))İyi akşamlar arkadaşlar,
sabah 2 kaşık müsli, 1kuru incir, 2 kayısı, doğradım ve süt ekledim
ara: 4 tatlı kaşığı aşure (komşu getirince dayanamadım((()
öğle: 1 tabak, kıymalı bamya ,2 çatal yoğurt
akşam 1 kase çorba, 1 tabak bamya, salata
ben leslie yi sevmedim ve kızımda evde spor yapmama izin vermiyo.mekik bile çekemiyorum yanında.direk üstüme atlıyo:))canım ya bende yapmadım bugün spor 3 mil leslie yapsam fena olmaz, dur
bakalım ilerleyen saatlerde inşallah, menü süper
hazır almışken kullan raporunu arkadaşım:))sağolun haftaya kaldı ameliyat.
babam biraz grip gibi, 3 günlük bi tedavi verdiler.hastanede bırakmaya gerek de yok günde 2-3 getirip götürcem.
bana da bugün antibiyotik verdi doktor.
2 günde raporum var, babama eşlik ederim diye istedim. ameliyat da ertelendi.
oğlum da fena öksürüyor. bilmiyom yarın ne yapcamı.
okula mı gitsem,
babamımı rahat rahat götürüp getirsem, oğluma mı baksam.
haftaya da rapor almam gerekebilir tabi.
dersler de bitti gerçi.
sana da çok geçmiş olsun.
meyvelere aralar güzel tatlım.ama öğünlerinde hiç sebze yok.dikkattttmenümmmm:18::18::18:
sabah: yulaf ezmasi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir,süt
öğle:1 kaşarlı tost, 2 kaşık tavuklu pilav
akşam: 5 kaşık bulgur, 1,5 dilim bisküvili tatlı. akşam komşu gününün parasını verirken menüye de fena kilitlendim.
ara: çok mısır patlağııı.
gününü böle bitirdiysen güsel.bide birer kaşık sebze ekleseymişsin çok daha güzel olurmuş..sabah : 1 kase nesfit
ara : yok
öğle : corba 3 kuru köfte (tabldot)
ara : 2 top diyabetik dondurma
akşam : 1 tahta kaşık pilav 3 köfte 1 bardak şekersiz gazoz ha bir de 1 dilm tambugday ekmeği ( çok açımmmmmmmmmm halaaaaadoymadım bugün )
spor yapmadım sınavlaırm var yapası da yok bi de hastayım diye..
kızlar bu arada ben bu günden itibaren dukana başlıyorum allah gazamı mübarek eylesin gece boyunca dukan dukan diye sayıklamışım heryerde dukan yazısı gördüm rüyamdainş iyi yaparım tabi son iki günüdür dukana başlayacağım diye cozuttum yedim yedim ohhhhhhhhhh bu gün doğru düzgün bişey yemicem ne olacak halim merak içerisindeyim
Günü planladığın şekilde çorba ile bitirirsen yediklerin gayet güzel arkadaşım.Salata değil sosu kilo yapar diyorlar ya, çok çok bayılmasam da salatayı sadece limon ve sirke ile tatlandırıyorum, sosa aman dikkat et e mi..Selam arkadaşlar,
yarın için heyecanlıyım ilk haftam mı?yoksa her cuma,
bu heyecan olacak bilmiyorum ama süper valla,
menümm
sabah : müsli ,incir ,kayısı, süt, karışımı ( 1kase)
ara : 1 elma, 3 fındık
ara: 1muz
öğle : 1 tabak tavuk sote ,salata, 1 kaşık yoğurt ( öğle dediğim de saat 16:00)
sanırım akşam belki 1 kase çorba......
hepinizi öpüyorummmmm
ablacım bi öğlen atıştırması daha keşfettim bugün:krep arasına ince bi dilim kaşar bi dilim hindi füme maydonoz ve domates koydum kolayla süper gitti.süt ve çaylada süper olur.yada ben açtım o sandivic bana çok güsel geldi.:))Selam arkadaşlar,
yarın için heyecanlıyım ilk haftam mı?yoksa her cuma,
bu heyecan olacak bilmiyorum ama süper valla,
menümm
sabah : müsli ,incir ,kayısı, süt, karışımı ( 1kase)
ara : 1 elma, 3 fındık
ara: 1muz
öğle : 1 tabak tavuk sote ,salata, 1 kaşık yoğurt ( öğle dediğim de saat 16:00)
sanırım akşam belki 1 kase çorba......
hepinizi öpüyorummmmm
ablacım bugün soya sosu ve dijon hardalıda aldım.daha doğru kankam sipariş verirken sonuna eklettim :))hardalı sarmısaklı yoğurtun içine bi kaşık kattım çok hoş oldu:..soya sosunu da yarın mantarlı tavukta deniyecem.bu arada yarın sebzeli son günüm.5 günlük saf proteine dönüyorum cumartesiPrenses nasıl oldun camım,iyi misin biraz daha,yormuyorsun değil mi kendini,dinlenmelisin...
Tuğbacım Dukan'ın hayırlı olsun şimdiden..
Dukan ciddi bir sabır istiyor ben onu anladım,meyveye dayanmak benim için çok zor ama genel olarak memnunum çok şükür
Eti ve tavuğu çok çok sevmeme rağmen bazen yememek için aç oturuyorum valla,şimdi öğle yemeğimi bir gün haşlanmış yumurta bir gün tavuk şekline çevireceğim.
En güzel yanı, bozmadığım ve sporunu aksatmadığım zaman, tartıya her çıkışımda kilo kaybettiğimi görmek.
Herşey internette var ama yine de aklına takılan birşey olursa sor olu rmu, nacizane..
menümü yazayım
sabah
bir buçuk haşlama yumurta
öğle
bir bardak lıgt kola ve ton balığı ve bir krep
akşam
yarım tabak kavurma ve kola
ara
bir aktivya daha yemedim
**4.takım 238. ETAP **
mersa(79,5)
PrensesPeri(79,8)
tugba8424(99,8)
zeynepece2009 (74,6)
suleoz(64.5)
BLUEmoon2009(66,7)
alda(75,2)
Drosofila (80,8)
4.Takim ortalaması
canlkarım yarın saat 12,30 da okula gitmeden önce herkes kilosunu yazarsa paylaşım alanına yazıpta gitmeye calışacam.ben yetişemesem canlarım ilk gelen halletmeye calışsın emeklerimiz boşa gitmesin.sizleri seviyorum gazamız mübarek olsun:)))
**4.takım 238. ETAP **
mersa(79,5)
PrensesPeri(79,8)
tugba8424(99,8)
zeynepece2009 (74,6)
suleoz(64.5)
BLUEmoon2009(66,7)
alda(75,2)
Drosofila (80,8)
4.Takim ortalaması
canlkarım yarın saat 12,30 da okula gitmeden önce herkes kilosunu yazarsa paylaşım alanına yazıpta gitmeye calışacam.ben yetişemesem canlarım ilk gelen halletmeye calışsın emeklerimiz boşa gitmesin.sizleri seviyorum gazamız mübarek olsun:)))
beni yarın aynı yazarmısınz ya da 79.5 olarak yazın geçen hafta 79.5 tum.. hasta olduğumdan çok şişim tartılkmak istemiyorum kesin 81 fln cıkcam:2::2::2:
**4.takım 238. ETAP **
mersa(79,5)
PrensesPeri(79,8)
tugba8424(99,8)
zeynepece2009 (74,6)
suleoz(64.5)
BLUEmoon2009(66,7)
alda(75,2)
Drosofila (80,8)
4.Takim ortalaması
canım ben belirtmiştim prensese bi süre izinliyim onu hatırlatmak istedim...zaten annemlerdeyim tartı değişikliği de oldu haliyle...
tuğbişim dukanın hayırlı olsun canım allah yardımcın olsun...
canlarım buraya yazamasamda bütün geçmişi okuyorum .......hepinizi çok seviyorum cuma günü evime geçicem inşallah arık iyice hasret kalıcam sizlere...
Hasta dönemlerimizde artı çıkabiliyorsunuz sorun etme bunu,100 gr şişlik çok iyi bencegeçen hafta 79.5
bbu hafta 79.6
hasta olduğumdan artıda gözüküyorum.:2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?