Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlarrr,
2- 3 gündür giremedim hem kendim biraz rahatsızdım hemde tarçın hasta ona çokkk üzülüyorum .4 gündür yattığı yerden kalkmıyor canım çok sıkkın.ve tabikiii yılbaşındaki yediklerim içtiklerim ,moralim bozuk olunca hiç dikkat etmeyişim ve sabah regli oluşum sebebiyle 1 kilo fazla çıktım.takıma zarar verdiğim için çok üzgünüm .kilom 80.500...

**4.takım 238. ETAP **

mersa(79,5/80,5/-1,00/-%1,25)
PrensesPeri(79,8/79,8/0,00/%0)
tugba8424(99,8/99,8/0,00/%0)
zeynepece2009 (74,6/73,8/0,8/1,07)
suleoz(64.5/64,8/-0,3/-%0,46)
BLUEmoon2009(66,7/66,7/0,00/%0)
alda(75,2/74,00/1,2/%1,59)
Drosofila (79,5/79,6/-0,1/-0,12)
Vıdıvıdı (82,5/81,4/1,1/1,33)

4.Takim ortalaması:%0,24

Son düzenleme:

geçmiş olsun ablacım.inşallah en yakın zamanda iileşirsiniz.sen okadar kilolar vermişsin inşallah en yakın zamanda toparlanıp tekrar vermeye devam edersin.menülerini paylaşırsan en azından yediklerini biraz daha kısmış olursun.spor olmasada en azından bugünlerini kilo almadan kapatmış olursun.kendine ii bak

ablacım bende bu hafta cok ii değildim.kaçamak bi kere bi parça çikolata ve bi tane ceviz oldu ama istediğim gibi veremedim.inşallah haftaya daha ii toparlarım.

merhaba arkadaşlar ben hastaneden geldim bu ay da yumurtam oluşmuş çok iyi dedi doktor kilo veremedim ama yumurta açısından yüzüm güldü allahıma binlerce kez şükürler olsun inş haftaya da en az iki kilo vermiş olcam dediydi dersiniz

canım çok sevindim gözün aydın biliyorsun pco da yumurtlamanın olması bile güzel bi gelişme doktorunda belirtmiş zaten.....
bence sen bu azimle inanıyorum ki en kısa zamanda bebeğinin önce müjdeli haberini alıcak sonrada kendisini kollarına alacaksın..
dukana başlıyormuşsun sen bunun da üstesinden geliceksin buna eminim canım arkadaşım...........

mersa ablacım
öncelikle sana geçmiş olsun diyorun sonrada tarçın kuzuya geçmişler olsun.....

dilaracığım bu hafta okul açısından yoğun bi dönemdi üstiüne b,rde yılbaşı girdi bu nedenle kilo konusuna takılma fazla inanıyorum haftaya daha güzel haberlerle geleceksin buraya sen azimli bir kızsın........

vıdı vıdı ilk haftanda verdiğin kilondan dolayı tebrik ederim canım devamının geleceğine eminim diyet listelerinden azimli bir hanım olduğnu anladım .. inşallah emeğinin karşılığını alırsın.......

prensesim canım kaptanım ben geri dönünce yeniden ensemde olmam gerekecek sanırım neyse artık bi şekilde toparlayacağım bu işi......

zeynepçim lütfen bu hafaki kilona takılma 800 gr da iyidir bence haftaya daha da güzel olacaktır.........

şule bebeğim bu hafta artıda çıkmışsın olsun haftaya toparlarsın sen eminim canım......

alda abla herzamanki gibi mikemmel ötesi bir hatunsun maaşallah senin azmine ve iradene........

HEPİNİZİ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM.....

Canım arkadaşım, saolasın , valla moral verdin . teşekkür ederim. umarım sende katılırsın hep beraber atacağız kilocukları

kızlar benim için zor ve yorucu bir gündü sabah çok kötü hastaydım şimdide öyleyim de üstüne okul hiç çekilmedi ilaç içemiyorum çocuk olur diye yemek ve meyva yiyemiyorum diyetim bozulur diye inş kendi kendime iyileşebilirim

canlarım menümü yazayım hemen gerçi pek bişey yok ama

sabah
kustum ve ishal olduğum için mutfağa giremedim
süt

ara yok

öğle
kankamın yaptığı krep e içinde peynir ve hindi füme vardı
kutu kolanın yarısı

akşam
çok az haşlama tavuk bir kase yoğurt

selam kızlar.nasılsınız?

yataktan kalkabildiğim her an nete baktım varmı diye.karşı komsumdan aldıgım için.çekmiyordu.ancak baglanabildim.

kızlar tek tek alıntılamadan geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum

zeynepçiğim çok teşekkürler canım yapılabilecek birşey varmı diye sorman yeterli

şuleciğim babanada oğlunada sanada çok geçmişler olsun.Allah acil şifalar versin

Merhaba kızlar yeni geldim katıldım inş hayırlı olur :) Boyum 1.55 dün oldukça azalttım yediklerimi dün sabah 70'dim ondan sonra tartılmadım. Genelde 60-70 arasında salınıp dururum bir aşağıı bir yukarıı. Artık eşim de laf sokmaya başlayınca, sen görürsün deyip kendim için büyük bir adım attım. Çok kararlıyım arkadaşlar. Yalnız benim ilk hafta kilo kaybım güzel olur sonra bi dururum, yavaşlar falan. Ama olsun yılmayacağım.

Şimdi cumadan cumaya bildirim mi yapıyoruz arkadaşlar? 70dim dün. Geçerli kilom o mu? Son 10 sayfayı okudum hepsini okuyamadım da beni bilgilendirirseniz daha sağlıklı bir şekilde paylaşımda bulurum diye düşünüyorum

geçmişten alıntıladıklarım hep silinmiş.. o yüzden isim isim gideceğim.hiçkimse kırılmasın üzülmesin lütfen bana.3 gündür yokum listenin haline bak.bir alda abla birde vıdı vıdı kilo vermiş.geri kalanların hali nedir böyle

tugbacıgım ne yapmıssın öyle sen dukana başlayacagım diye 3 gün boşvermişsin.olmaz canım.giden 3 günün ardından toparlama süreci geliyor bide.geçen zamanlarına yazık.

mersa ablam.takıma çok az ugruyorsun.kafan çok dolu oldugu için üstüne gitmek istemyorum.neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum.ama takım içinde aktif olmaman diğer üyelere haksızlık oluyor.daha öncedende bu konuyla ilgili seni defalarca uyardım.yılbaşı hazırlıklarım var dedin aralık ayının 10 undan sonra nereyse hiç görünmedin takımda.olmuyor ablacıgım böyle hiç olmuyor..

dilara listeyi zeynep akşamdan yayınlamıs aradan biraz zaman geçmiş beni aynı geç demişsin.olmaz canım öyle keyfe keder beni aynı geç demek.artıda olsa o tartıya çıkılacak.gerçi sabah çıkmıssın yazmıssın onuda gördüm.burda takımlar birbirini takip ediyor.yazdıgın yanlış izlenim uyandırabilir.yemeni içmeni düzene koymanı bekliyorum.takıma geleli kaç hafta oldu yerinde sayıyorsun.

zeynep dukan senin diyetin.çok güzel gidiyordun.bu hafta neden artıda çıktın anlamadım :44:

alda ablam sana diyecek pek birşeyim yok.paylaşımların azaldı ama yinede çok güzel kg veriyorsun.sana diyebileceğim tek şey daha çok bizimle olman

şule canım sende iyi gidiyordun sende artıda çıkmıssın.hastalıklarla ugraşıyorsun okudum ama yinede diyetine ve takıma daha fazla önem vermeni canı gönülden isterim

vıdıvıdı canım ilk haftaya göre güzel birkayıp.devamını dilerim.ben seni bir hafta daha deneme sürecinde tutmayı planlıyordum ama kısmetinde bu hafta listeye girmek varmış.hayırlı olsun

blue canımcım sen ne kadar annenlerde kalacaksın ve eve gittiğinde nasıl bir düzen oturtacaksın?bunları belirlemeliyiz.takımda paylaşıma önem verioruz biliyorsun.eşinden dolayı giremiyorsun huzurunu bozmanı istemem.ben seni böylede idare ederim.arada gelir yazarsın.ama her hafta cuma senden kilo kaybı bekliyorum.takıma gelemiyorsun diye bize karşı olan sorumlulugun bitmiyor.diyetine devam et.izin meselesinide senin nezdinde tüm takıma yazmıs olayım.izin aslında sadece yaz tatiline gidenler için çıkartılmıs.benim gibi hastalıkta vs de kullanılıyor.aslında seni izinli saymamam lazım.ama kıyamıyorum hiçbirinize.anlamaya çalışıyor idare etmeye çalışıyorum.

kıyamıyordum gerçi.artık gözünüzün yaşına bakmayacagım.bu takım ya düzelecek ya düzelecek.herkes sağlıklı bir şekilde kilo verecek.hedeflerine ulaşacak.birazdan kurallar listesini tekrar yayınlayacagım.ona harfiyen uyulmasını istiyorum.1 şubat hedeflerimizide tekrar bulup koyacagım.1 şubata kadar sıkı takibimdesiniz ona göre.yapamam diyen varsa lütfen şimdiden bildirsin..

canım merhabalar.hoşgeldin öncelikle takımımıza başlangıç kg nu 70 kg olarak alacagız ilk haftalarda hepimizde kg kaybı güzel oluyor sonra dediğin gibi daha düşük kg lar veriyoruz ama önemli olanda yavaş yavaş sağlıklı gitmesi.2 haftalık deneme süren var.bol paylaşımda bulunman beni mutlu eder.hergün ne yedin içtin yazmalısın spor yapma imkanın varmı?biraz kendinden ve yaşam tarzından bahsedermisin?düzenlimi yersin herşeyden yermisin?

ve eşine inat zayıflayacaksın canım.sen yeterki bugunku kadar azimli ol

4. TAKIM KURALLARI...

her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak

kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.

kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..

ve yeni 2 kural ekliyorum

her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..

ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..

bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..

Teşekkürler açıklamaların için PrensesPeri.

Haftada 2 gün pilatese gidiyorum 1 gün de dansa gidiyorum. Havalar pek bozdu yoksa düzenli yürüyüş yapıyorum normalde. Her şey gayet yolunda aslında. Tabi boğazı kısmadan hiçbir şey mümkün değil :) aynı zamanda diyet günlüğüm de var çok iyi motive oluyorum böylece. Eskiden uyguladığım diyetler hep sağlıksızdı bu yüzden hızlı verip hızlı alıyordum. Şimdi daha düzenli her şeyden az az yiyerek yavaş yavaş hedefe doğru ilerlemeyi düşünüyorum.

Bugün neler yedim paylaşayım o halde.

Sabah (09.30);
1 dilim kepek ekmeği
1.5 kk çerkez peyniri
2 yeşil zeytin
3 siyah zeytin
3 kiraz domates

Öğle (12.30);
1 kase yoğurtlu hamurlu çorba

Ara (14.00);
1 adet cevizden biraz büyük tuzlu kurabiye

Akşam (18.15);
2 yemek kaşığı patates yemeği
6 yemek kaşığı kremalı tavuk sote

Şimdi de çay keyfi yapıyorum. Şekersiz tabii. Kociş bisküvileri götürüyor umrumda diill

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…