Hoşgeldin ablacım bende seni bekliyordum
selam kızlarrr,
2- 3 gündür giremedim hem kendim biraz rahatsızdım hemde tarçın hasta ona çokkk üzülüyorum .4 gündür yattığı yerden kalkmıyor canım çok sıkkın.ve tabikiii yılbaşındaki yediklerim içtiklerim ,moralim bozuk olunca hiç dikkat etmeyişim ve sabah regli oluşum sebebiyle 1 kilo fazla çıktım.takıma zarar verdiğim için çok üzgünüm .kilom 80.500...
Dilara canm geçen haftaki yarışta 80.800 e düştün görünüyorsun.sen geçen hafta 79.5 diyosun ?bi farklılık var?
canım çok sevindim gözün aydın biliyorsun pco da yumurtlamanın olması bile güzel bi gelişme doktorunda belirtmiş zaten.....merhaba arkadaşlar ben hastaneden geldim bu ay da yumurtam oluşmuş çok iyi dedi doktor kilo veremedim ama yumurta açısından yüzüm güldü allahıma binlerce kez şükürler olsun inş haftaya da en az iki kilo vermiş olcam dediydi dersiniz
canım çok sevindim gözün aydın biliyorsun pco da yumurtlamanın olması bile güzel bi gelişme doktorunda belirtmiş zaten.....
bence sen bu azimle inanıyorum ki en kısa zamanda bebeğinin önce müjdeli haberini alıcak sonrada kendisini kollarına alacaksın..
dukana başlıyormuşsun sen bunun da üstesinden geliceksin buna eminim canım arkadaşım...........
mersa ablacım
öncelikle sana geçmiş olsun diyorun sonrada tarçın kuzuya geçmişler olsun.....
dilaracığım bu hafta okul açısından yoğun bi dönemdi üstiüne b,rde yılbaşı girdi bu nedenle kilo konusuna takılma fazla inanıyorum haftaya daha güzel haberlerle geleceksin buraya sen azimli bir kızsın........
vıdı vıdı ilk haftanda verdiğin kilondan dolayı tebrik ederim canım devamının geleceğine eminim diyet listelerinden azimli bir hanım olduğnu anladım .. inşallah emeğinin karşılığını alırsın.......
prensesim canım kaptanım ben geri dönünce yeniden ensemde olmam gerekecek sanırım neyse artık bi şekilde toparlayacağım bu işi......
zeynepçim lütfen bu hafaki kilona takılma 800 gr da iyidir bence haftaya daha da güzel olacaktır.........
şule bebeğim bu hafta artıda çıkmışsın olsun haftaya toparlarsın sen eminim canım......
alda abla herzamanki gibi mikemmel ötesi bir hatunsun maaşallah senin azmine ve iradene........
HEPİNİZİ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM.....
Merhaba kızlar yeni geldim katıldım inş hayırlı olur :) Boyum 1.55 dün oldukça azalttım yediklerimi dün sabah 70'dim ondan sonra tartılmadım. Genelde 60-70 arasında salınıp dururum bir aşağıı bir yukarıı. Artık eşim de laf sokmaya başlayınca, sen görürsün deyip kendim için büyük bir adım attım. Çok kararlıyım arkadaşlar. Yalnız benim ilk hafta kilo kaybım güzel olur sonra bi dururum, yavaşlar falan. Ama olsun yılmayacağım.
Şimdi cumadan cumaya bildirim mi yapıyoruz arkadaşlar? 70dim dün. Geçerli kilom o mu? Son 10 sayfayı okudum hepsini okuyamadım da beni bilgilendirirseniz daha sağlıklı bir şekilde paylaşımda bulurum diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?