Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

ablacım valla utandım kendimdennn... sınav haftam ve regl derken bir de yılbaşı kendimi çok saldım doğruya doğruu.. o 82 den 79.5 a da ztn ilk 1.5 haftada düştüm 2 haftadır yerimde sayıyorum. ama yarından itibaren öle olmicak söz bak 1 şubatta görün beni
simdi ztn 15 ocakta staja başlıorum o tempodada inş verebilirim... bu ara kilo verememin sebebi spor yapmamam ve su içmemem biliyorummm cunku sınavlardn dolayı cok yoruldum hep yapmadım leslie flnn.. :2:

**4.takım 238. ETAP ** Etap 6.sı

mersa(79,5/80,5/-1,00/-%1,25)
PrensesPeri(79,8/79,8/0,00/%0)
tugba8424(99,8/99,8/0,00/%0)
zeynepece2009 (74,6/73,8/0,8/1,07)
suleoz(64.5/64,8/-0,3/-%0,46)
BLUEmoon2009(66,7/66,7/0,00/%0)
alda(75,2/74,00/1,2/%1,59)
Drosofila (79,5/79,6/-0,1/-0,12)
Vıdıvıdı (82,5/81,4/1,1/1,33)

[COLOR]4.Takim ortalaması:%0,24

çok pardon zeynepçiğim ben seni neden artıda gibi gördüm.-800 yazıyordu senin yanında.senide tebrik ederim o zaman dilaranın kilosu ikiye bölünmüştü.yine ekside gibi olacaktı.ama olsun.sonunda düzene girmiş.umarım ana listelerde sorun çıkartmaz..

canım sende benim gibi sucunu biliyorsun.senide su takibine alıyorum.hergün geldiğinde en az 2 lt içmiş olmalısın.her sabah soracagım dün kaç lt içtin diye ona göre..sınavların nezaman bitiyor.leslie haberlerinide bekliyorum..

zeynep listeyide hallettiğin için çok teşekkürler canım ellerine sağlık

ne demek kaptanım.kızlarda saolsun erkenden yazdılar kilolarını da okul önesi halledebildim.listeye baktım kilomu doğru yazmışım.ben de bu hafta kendimden memnun deilim ama.dukan amcanın dediği gibi sebzeye geçmek beni duraksattı yarın hemen geri dönüyorum 5 günlük saf proteine bu kadarlık sebze yetti:)

Merhabalar , zeynepcim , bugün listeyle uğraştın , ellerine sağlık ,
prenses pericim, hoşgeldin , yerin belli valla, takıma disiplin geldi iyi oldu.listeye alındığım için çok teşekkür ederim
dilarammm canımmmm, senin azminden , örnek alarak yola çıktım , sıkıntılı dönemin geçer canım, azimli olduğunu biliyorum

az yemişssin ama aç kalıncak bir menü değil en azından güzel olmuş ya cok yesen pişman olurdun benim gibi ben sevdim

hoşgeldin aramızaa
burda inşallah istediğin kiloya ulaşırsın =) simdiden başarılar diliyorumm

bu kadaar dağılöış halimize göre bu bile ii bence:)
anm ya ben onu halledeyim dedim ama vaktim yoktu sordum cvblıyaak kimsede yoktu.o haliyle yazdım bende.kuralı anlamadım çünkü canm..bi sorum olursa anlatırsın.

evett ya hiiç su içmiorum nerdeyse mesela şuan susuzluktan ölüüyorum ama gidip almaya üşeniyorum içerisi balık kokuo bi de gitmek istemiyorum 1.5 ltlik su şişemi gözümün önnünden ayrmıım bence ben
sınavlarım da önnümüzdeki cuma bitiyor 13 ocakta.. ama tabi bi kaç dersten telafi sınavlarına gireceğim onlar da 23ocak haftasında.. stajım da 16 ocak-15 şubat arasıı bakalm bu dönemde kilo verdim verdimm veremedim yandımmm yani 1 şubatt hedefim 75 di unnuutmuyorum

inşalllah burda hepimiz birbrimizden örnekler alıyoruuzz güzle sonuclar elde etmemiz hepimizi mutlu ediyorr pes ettiğim zamanlarda kendime kızıyrum ama başlamak daha zor geliiyor :2: neyse yoluna koycam yarın sabahtan itibaren. kilo almamayı öğrendim en azından buna da cok seviniyorum

anlarım sabah:küçük bi krep,1 yumurta,1 dilim peynir

öğlen:1 kase yoğurtlu ıspanak,biraz havuçlu kereviz

akşam:1 taabak kabak yemeği,yarım kase yoğurt

sonra evdekilere tavuk ve mantar yaptım:1 kase mantar,yarım baget

spor yok kızlar cok yoruldum. yarın temizlik yapacam akşamda yürüyüşşümü yapar telafi ederim.
bu arada dukan amanın tavsiye ettiği bikaç hareket var onları hergün arttırarak yapıyorum.ama onları yazmıyorum.yatakta yatarken ve uyanınca yapıyorum.öpyrm hepiinizi görüşürüz.

arkadaşlar bir sayfada , herkese birden nasıl cevap veriyorsunuz. banada açıklarmısınız bi türlü yapamıyorum

arkadaşlar bir sayfada , herkese birden nasıl cevap veriyorsunuz. banada açıklarmısınız bi türlü yapamıyorum

canm bildirimlerin alt kısmında alıntı ile cevapla var onun yanında küçük bi işaret var.yorum yazmak istediğin bildirimlerin altında bunları işaretliyosun ve en son konuya cv b ver var her sayfanınn sonunda ve başında bu ikona tıklayınca yorum sayfası acılıyor.yorum yapacağın bildirimleride yorumlarken qoite gibi bişey yazıyo ondan ayırt ediyosun.

vıdı vıdı canım her mesajın altında alıntı ile cevaplanın yanında artı işareti olan kutucuk gibi birşey var.ona tıkladıgında yanında tik işareti var.cevaplamak istediklerini tikliyorsun en sonunda konuya cevap ver dediğinde tüm işaretlediklerin çıkıyor.bu akşam bir sorun var sanırım alıntılar çıkmıyor.dediğim çıkmazsa yarın dene

bu haftada güzel sonuçlar alacaksın inşallah.800 gr da güzel gitmiş bence

inşallah herkese hoşgelmişimdir

canım dilara takıma alınamadıgı için kilosunu 2 ye bölmüştük ama önemli değil ben sorar öğrenirim onu

üşenmek yok.hemen şimdi kalkıp gidip suyunu alıyorsun biz zayıflamaya çalışıyoruz üşenmek yok cümle dağarcıgımızda ona göre.sen spor salonuna devam ediyormusun? sınav zamanlarını bilirim zor geçer ama bu taraftadan zayıflamak için zaman kaybediyorsun ona göre

menünü begendim

ben şu 3 günde bol bol antibiyotik iğnesi ve çorba ile beslendim.regl olmam gerkiyordu ilaçlardan mı bilmiyorum olamadım

deneme
Hoşbulduk, desteklerle inş hepimiz kurtulacağız kilolardan :)

hoşgeldin, arkadaşım

deneme teşekkür ederimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…