Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Menüm ,
sabah : müsli, incir, kayısı süt,, karışımı 1 kase
ara : 1elma
öğle : tambuğday unu ile hazırladığım pizza ( 2 küçük dilim) kızım istedi yoksa hamur işi yapmıyorum
ara 1 elma
akşam : yumurtalı,yeşil fasulye 2 kaşık, 2 çatal tavuk ,1 kaşık yoğurt
çay birazdan 3 yada 5 mil leslie

gayet güzel menün ,2 gündür ben de spor yapamadım ama kızımın okulu için her gün 20 dk yürüyorum.

1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız

mersa 77
PrensesPeri 74
tugba8424 95
zeynepece2009 68
suleoz 61
BLUEmoon2009 62
alda 70
Drosofila 75
VIDIVIDI ?
LiLiPuTaNa 65

herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum

Son düzenleme:

pizza haricinde begendim canım tam olarak kaç mil leslie yaptıgını yaz olurmu?

Çok beğendim menünü. Öğle yemeği için gayet uygun pizzayı tam buğday unu ile yapmışsın sağlıklı olmuş, zarar gelmez.

Hedef kilo belirliyoruz demek yeni öğrendim canım hemen hedef koyayım kendime süper olur gerçekten. Benim hedefim 65 kilo olmak 1 şubatta. Daha azına hayır demem elbet . İlk ay hızlı kilo kaybım olacağını düşündüğümden hedefime ulaşacağım gibime geliyor. İnşallah yaniii

canım listeye girerken hedefini ayrıca soracagım.kendi içimizde belirlediğimiz bir liste bu

Tamam o vakit :) Şimdi anladım olayı. Yeniyim ya çok soru sorabilirim kusuruma bakmayın. Disiplinsizlik yapmak istemiyorum.. :)

canım sor hiç önemli değil.sen yeterki öğrenmek iste.zayıflamak isteğin devam etsin kimseler rahatsız olmaz sorularından aklına takılan herşeyi sorabilirsin

canım benim hedefim 1 şubatta 76 canım
leslie 3 mil yaptım (alt komşu huysuz biraz 5 tamamlayamadım)

canım benim hedefim 1 şubatta 76 canım
leslie 3 mil yaptım (alt komşu huysuz biraz 5 tamamlayamadım)

b
hahaha bizim altta kimse yok garaj var ama benim ayaklarım kaydığından spor ayakkabımı giyip yapıorum cok komik

Ben KK da kalmışım,çıkmayı unutmuşum sayfadan, sabahtan beri online görünüyorum ama bişey yazmadım haliyle, Periciğim kusura bakma.
Ne desen hakılısın paylaşım + kilo verişi sorumluluğumdu , kilo verdim ama paylaşımda bulunmadım daha doğrusu az bulundum, hemen çeki düzen vereceğim bu duruma merak etme.
Takımdan asla ayrılmak istemediğim için, üye olarak yapmam gerekenlere azami dikkat göstereceğime emin olabilirsin Sen olmayınca uğrayıp çıkmış gibi olmuşum hep ,doğru.
Zeynepciğim kotarmışsın cumayı, ellerine sağlık arkadaşım.
Şuleciğim, haftaya güzel sonuç alırsın sen, dert etme bu haftayı.
Blue ben de seni seviyorum canım.
Dilara ,Prenses su içerken çektirdiğin resimleri isterse şaşırma
Tuğba güzel haberini okudum canım, hadi hayırlısı innnnşallah
Mersacığım özlüyoruz seni..
Lili hoşgeldin canım, istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın umarım...

Haftaya ciddi bir total kilo kaybı kokusu geliyor burnuma, bu takım bunu yaptı yine yapacak

1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız

mersa 77
PrensesPeri 74
tugba8424 95
zeynepece2009 68
suleoz 61
BLUEmoon2009 62
alda 70
Drosofila 75
VIDIVIDI 76
LiLiPuTaNa 65

herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum

günaydın canlarım hepinize iyi hafta sonları diliyorum

alda ablacıgım bu takım ya toparlanacak ya toparlanacak başka yolu yok herkesin üstüne düşeni yapacagına inanıyorum.yapmayanda sonra bana hiç küsmesin gücenmesin

Hoşbulduk canım. Valla ben bi fırtınaya mı denk geldim bilmiyorum artık ama iyi olacak gibime geldi benim de. Sorumluluk güzel bir şey :)

Günaydınlar olsun herkese. Ay tünaydın mı deseydim :) Sabah kahvaltımı geç yaptım bugün. Malum haftasonu. Öğle yemeğini mecburen es geçeceğim, belki öğleden sonra bir şeyler atıştırırım. Hava da yağdı yağacak ama yürüyüş yapmayı düşünüyorum kısmet bakalım :) Onun dışında pazartesi sınavım var bu yüzden şimdi ders çalışmaya başlıyorum. Arada görüşürüz kızlar :)

Günaydın Arkadaşlar,
kızlar aylardır pazara gitmiyorum, marketten yada yazdan hazırladıklarımla
yemeklerimi ayarlıyordum. ama bu hafta pazara gitmeye karar verdim.
ne kadar sebze varsa alıcam. tabiii kış mevsimindekileri,
hem çeşit çok hemde 1 haftalık pişireceklerimi ayarlamış olurum.
diyetimi kolaylaştırırım. öpüyorum sizleri .......

güzel olacak canım güzel olacak.bu kadar sıkıntısını çekeceğiz ama fıstık gibi güzel hatunlar olacagız inşallah

Günaydınn. Kaçamaksız haftasonları

hepimize inşallah

ben pazar yapmaya bayılıyorum.ıspanak pırasa karnabahar lahana ohh misler gibi oluyor yemekleri

:82: biri bana mı seslendi ya cok azimli de bu kız bugün
bak hatta su içerkenki fotoğrafım --->> :126::126::126::126:
ahahaha

tünaydıınllarrrrr ben de öyle demin bir kase nesfit yedimmm evde simdi 5 mil yapıcam sonra ders mers takılmacaa
sen okuyor musun? tanışamadık sanırım seninle?

pazara çıkmayıı çok seviyorum ama bu sanırım sebzeleriii pişmiş haliyle hayal ettiğimden değilll de tüketim çılgınlığımdan sanırım
ayrıca pazardaki peynirler çok güzel görünüyorlar bir de bizm pazarlarda gözleme tatlı vs yapan teyzelerimiz var of of yaniii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…