canm geçen bendede öle oldu hayatta olmazdı 4 gün attı ödüm koptu hamileyim die.menünü begendim
ben şu 3 günde bol bol antibiyotik iğnesi ve çorba ile beslendim.regl olmam gerkiyordu ilaçlardan mı bilmiyorum olamadım
deneme
hoşgeldin, arkadaşım
deneme teşekkür ederimmm
anlarım sabah:küçük bi krep,1 yumurta,1 dilim peynir
öğlen:1 kase yoğurtlu ıspanak,biraz havuçlu kereviz
akşam:1 taabak kabak yemeği,yarım kase yoğurt
sonra evdekilere tavuk ve mantar yaptım:1 kase mantar,yarım baget
spor yok kızlar cok yoruldum. yarın temizlik yapacam akşamda yürüyüşşümü yapar telafi ederim.
bu arada dukan amanın tavsiye ettiği bikaç hareket var onları hergün arttırarak yapıyorum.ama onları yazmıyorum.yatakta yatarken ve uyanınca yapıyorum.öpyrm hepiinizi görüşürüz.
Menüm ,
sabah : müsli, incir, kayısı süt,, karışımı 1 kase
ara : 1elma
öğle : tambuğday unu ile hazırladığım pizza ( 2 küçük dilim) kızım istedi yoksa hamur işi yapmıyorum
ara 1 elma
akşam : yumurtalı,yeşil fasulye 2 kaşık, 2 çatal tavuk ,1 kaşık yoğurt
çay birazdan 3 yada 5 mil leslie
Menüm ,
sabah : müsli, incir, kayısı süt,, karışımı 1 kase
ara : 1elma
öğle : tambuğday unu ile hazırladığım pizza ( 2 küçük dilim) kızım istedi yoksa hamur işi yapmıyorum
ara 1 elma
akşam : yumurtalı,yeşil fasulye 2 kaşık, 2 çatal tavuk ,1 kaşık yoğurt
çay birazdan 3 yada 5 mil leslie
1 Şubat 2012 için hedef kilolarımız
mersa 77
PrensesPeri 74
tugba8424 95
zeynepece2009 68
suleoz 61
BLUEmoon2009 62
alda 70
Drosofila 75
VIDIVIDI ?
LiLiPuTaNa?
herkesin kendine bir hedef koymasını ve ona ulaşmak için canla başla elinden geleni yapmasını istiyorum
Hedef kilo belirliyoruz demek yeni öğrendim canım hemen hedef koyayım kendime süper olur gerçekten. Benim hedefim 65 kilo olmak 1 şubatta. Daha azına hayır demem elbet. İlk ay hızlı kilo kaybım olacağını düşündüğümden hedefime ulaşacağım gibime geliyor. İnşallah yaniii
canım listeye girerken hedefini ayrıca soracagım.kendi içimizde belirlediğimiz bir liste bu
Tamam o vakit :) Şimdi anladım olayı. Yeniyim ya çok soru sorabilirim kusuruma bakmayın. Disiplinsizlik yapmak istemiyorum..:)
Çok beğendim menünü. Öğle yemeği için gayet uygun pizzayı tam buğday unu ile yapmışsın sağlıklı olmuş, zarar gelmez.
Hedef kilo belirliyoruz demek yeni öğrendim canım hemen hedef koyayım kendime süper olur gerçekten. Benim hedefim 65 kilo olmak 1 şubatta. Daha azına hayır demem elbet. İlk ay hızlı kilo kaybım olacağını düşündüğümden hedefime ulaşacağım gibime geliyor. İnşallah yaniii
canım benim hedefim 1 şubatta 76 canım
leslie 3 mil yaptım (alt komşu huysuz biraz 5 tamamlayamadım)
bu haftada güzel sonuçlar alacaksın inşallah.800 gr da güzel gitmiş bence
inşallah herkese hoşgelmişimdir
canım dilara takıma alınamadıgı için kilosunu 2 ye bölmüştük ama önemli değil ben sorar öğrenirim onu
üşenmek yok.hemen şimdi kalkıp gidip suyunu alıyorsunbiz zayıflamaya çalışıyoruz üşenmek yok cümle dağarcıgımızda ona göre.sen spor salonuna devam ediyormusun? sınav zamanlarını bilirim zor geçer ama bu taraftadan zayıflamak için zaman kaybediyorsun ona göre
canım benim hedefim 1 şubatta 76 canım
leslie 3 mil yaptım (alt komşu huysuz biraz 5 tamamlayamadım)
Ben KK da kalmışım,çıkmayı unutmuşum sayfadan, sabahtan beri online görünüyorum ama bişey yazmadım haliyle, Periciğim kusura bakma.
Ne desen hakılısın paylaşım + kilo verişi sorumluluğumdu , kilo verdim ama paylaşımda bulunmadım daha doğrusu az bulundum, hemen çeki düzen vereceğim bu duruma merak etme.
Takımdan asla ayrılmak istemediğim için, üye olarak yapmam gerekenlere azami dikkat göstereceğime emin olabilirsinSen olmayınca uğrayıp çıkmış gibi olmuşum hep ,doğru.
Zeynepciğim kotarmışsın cumayı, ellerine sağlık arkadaşım.
Şuleciğim, haftaya güzel sonuç alırsın sen, dert etme bu haftayı.
Blue ben de seni seviyorum canım.
Dilara ,Prenses su içerken çektirdiğin resimleri isterse şaşırma
Tuğba güzel haberini okudum canım, hadi hayırlısı innnnşallah
Mersacığım özlüyoruz seni..
Lili hoşgeldin canım, istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın umarım...
Haftaya ciddi bir total kilo kaybı kokusu geliyor burnuma, bu takım bunu yaptı yine yapacak
günaydın canlarımhepinize iyi hafta sonları diliyorum
alda ablacıgım bu takım ya toparlanacak ya toparlanacak başka yolu yokherkesin üstüne düşeni yapacagına inanıyorum.yapmayanda sonra bana hiç küsmesin gücenmesin
Hoşbulduk canım. Valla ben bi fırtınaya mı denk geldim bilmiyorum artık ama iyi olacak gibime geldi benim de. Sorumluluk güzel bir şey :)
Günaydınlar olsun herkese. Ay tünaydın mı deseydim :) Sabah kahvaltımı geç yaptım bugün. Malum haftasonu. Öğle yemeğini mecburen es geçeceğim, belki öğleden sonra bir şeyler atıştırırım. Hava da yağdı yağacak ama yürüyüş yapmayı düşünüyorum kısmet bakalım :) Onun dışında pazartesi sınavım var bu yüzden şimdi ders çalışmaya başlıyorum. Arada görüşürüz kızlar :)
Günaydınn. Kaçamaksız haftasonları
Günaydın Arkadaşlar,
kızlar aylardır pazara gitmiyorum, marketten yada yazdan hazırladıklarımla
yemeklerimi ayarlıyordum. ama bu hafta pazara gitmeye karar verdim.
ne kadar sebze varsa alıcam. tabiii kış mevsimindekileri,
hem çeşit çok hemde 1 haftalık pişireceklerimi ayarlamış olurum.
diyetimi kolaylaştırırım. öpüyorum sizleri .......
günaydın canlarımhepinize iyi hafta sonları diliyorum
alda ablacıgım bu takım ya toparlanacak ya toparlanacak başka yolu yokherkesin üstüne düşeni yapacagına inanıyorum.yapmayanda sonra bana hiç küsmesin gücenmesin
Hoşbulduk canım. Valla ben bi fırtınaya mı denk geldim bilmiyorum artık ama iyi olacak gibime geldi benim de. Sorumluluk güzel bir şey :)
Günaydınlar olsun herkese. Ay tünaydın mı deseydim :) Sabah kahvaltımı geç yaptım bugün. Malum haftasonu. Öğle yemeğini mecburen es geçeceğim, belki öğleden sonra bir şeyler atıştırırım. Hava da yağdı yağacak ama yürüyüş yapmayı düşünüyorum kısmet bakalım :) Onun dışında pazartesi sınavım var bu yüzden şimdi ders çalışmaya başlıyorum. Arada görüşürüz kızlar :)
Günaydın Arkadaşlar,
kızlar aylardır pazara gitmiyorum, marketten yada yazdan hazırladıklarımla
yemeklerimi ayarlıyordum. ama bu hafta pazara gitmeye karar verdim.
ne kadar sebze varsa alıcam. tabiii kış mevsimindekileri,
hem çeşit çok hemde 1 haftalık pişireceklerimi ayarlamış olurum.
diyetimi kolaylaştırırım. öpüyorum sizleri .......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?