:82: biri bana mı seslendi ya cok azimli de bu kız bugün
bak hatta su içerkenki fotoğrafım --->> :126::126::126::126:
ahahaha
tünaydıınllarrrrrben de öyle demin bir kase nesfit yedimmm evde simdi 5 mil yapıcam sonra ders mers takılmacaa
sen okuyor musun? tanışamadık sanırım seninle?
pazara çıkmayıı çok seviyorum ama bu sanırım sebzeleriii pişmiş haliyle hayal ettiğimden değilll de tüketim çılgınlığımdan sanırım
ayrıca pazardaki peynirler çok güzel görünüyorlar bir de bizm pazarlarda gözleme tatlı vs yapan teyzelerimiz var of of yaniii
canım lütfen dikkatli ol hastalık ihmale gelmez.......kızlar benim için zor ve yorucu bir gündü sabah çok kötü hastaydım şimdide öyleyim de üstüne okul hiç çekilmedi ilaç içemiyorum çocuk olur diye yemek ve meyva yiyemiyorum diyetim bozulur diye inş kendi kendime iyileşebilirim
aramıza hoş geldin benimde ilk hafta güzeldi ama sonra toparlayamadım tabi bunda dış etkenlerin ve köstek kocamın payı büyük.Merhaba kızlar yeni geldim katıldım inş hayırlı olur :) Boyum 1.55 dün oldukça azalttım yediklerimi dün sabah 70'dim ondan sonra tartılmadım. Genelde 60-70 arasında salınıp dururum bir aşağıı bir yukarıı. Artık eşim de laf sokmaya başlayınca, sen görürsün deyip kendim için büyük bir adım attım. Çok kararlıyım arkadaşlar. Yalnız benim ilk hafta kilo kaybım güzel olur sonra bi dururum, yavaşlar falan. Ama olsun yılmayacağım.
Şimdi cumadan cumaya bildirim mi yapıyoruz arkadaşlar? 70dim dün. Geçerli kilom o mu? Son 10 sayfayı okudum hepsini okuyamadım da beni bilgilendirirseniz daha sağlıklı bir şekilde paylaşımda bulurum diye düşünüyorum
canım dün gece itibariyle toparladım sadece paylaşımda biraz sıkıntı olacak ama her fırsatı değerlendireceğimden emin ol..anlayışın için teşekkürler...kilo bildiriminde bulunacağım ama bi şekilde .....geçmişten alıntıladıklarım hep silinmiş.. o yüzden isim isim gideceğim.hiçkimse kırılmasın üzülmesin lütfen bana.3 gündür yokum listenin haline bak.bir alda abla birde vıdı vıdı kilo vermiş.geri kalanların hali nedir böyle
tugbacıgım ne yapmıssın öyle sen dukana başlayacagım diye 3 gün boşvermişsin.olmaz canım.giden 3 günün ardından toparlama süreci geliyor bide.geçen zamanlarına yazık.
mersa ablam.takıma çok az ugruyorsun.kafan çok dolu oldugu için üstüne gitmek istemyorum.neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum.ama takım içinde aktif olmaman diğer üyelere haksızlık oluyor.daha öncedende bu konuyla ilgili seni defalarca uyardım.yılbaşı hazırlıklarım var dedin aralık ayının 10 undan sonra nereyse hiç görünmedin takımda.olmuyor ablacıgım böyle hiç olmuyor..
dilara listeyi zeynep akşamdan yayınlamıs aradan biraz zaman geçmiş beni aynı geç demişsin.olmaz canım öyle keyfe keder beni aynı geç demek.artıda olsa o tartıya çıkılacak.gerçi sabah çıkmıssın yazmıssın onuda gördüm.burda takımlar birbirini takip ediyor.yazdıgın yanlış izlenim uyandırabilir.yemeni içmeni düzene koymanı bekliyorum.takıma geleli kaç hafta oldu yerinde sayıyorsun.
zeynep dukan senin diyetin.çok güzel gidiyordun.bu hafta neden artıda çıktın anlamadım :44:
alda ablam sana diyecek pek birşeyim yok.paylaşımların azaldı ama yinede çok güzel kg veriyorsun.sana diyebileceğim tek şey daha çok bizimle olman
şule canım sende iyi gidiyordun sende artıda çıkmıssın.hastalıklarla ugraşıyorsun okudum ama yinede diyetine ve takıma daha fazla önem vermeni canı gönülden isterim
vıdıvıdı canım ilk haftaya göre güzel birkayıp.devamını dilerim.ben seni bir hafta daha deneme sürecinde tutmayı planlıyordum ama kısmetinde bu hafta listeye girmek varmış.hayırlı olsun
blue canımcım sen ne kadar annenlerde kalacaksın ve eve gittiğinde nasıl bir düzen oturtacaksın?bunları belirlemeliyiz.takımda paylaşıma önem verioruz biliyorsun.eşinden dolayı giremiyorsun huzurunu bozmanı istemem.ben seni böylede idare ederim.arada gelir yazarsın.ama her hafta cuma senden kilo kaybı bekliyorum.takıma gelemiyorsun diye bize karşı olan sorumlulugun bitmiyor.diyetine devam et.izin meselesinide senin nezdinde tüm takıma yazmıs olayım.izin aslında sadece yaz tatiline gidenler için çıkartılmıs.benim gibi hastalıkta vs de kullanılıyor.aslında seni izinli saymamam lazım.ama kıyamıyorum hiçbirinize.anlamaya çalışıyor idare etmeye çalışıyorum.
kıyamıyordum gerçi.artık gözünüzün yaşına bakmayacagım.bu takım ya düzelecek ya düzelecek.herkes sağlıklı bir şekilde kilo verecek.hedeflerine ulaşacak.birazdan kurallar listesini tekrar yayınlayacagım.ona harfiyen uyulmasını istiyorum.1 şubat hedeflerimizide tekrar bulup koyacagım.1 şubata kadar sıkı takibimdesiniz ona göre.yapamam diyen varsa lütfen şimdiden bildirsin..
pizza haricinde sorunn yok oda tam buğday unuyla yapılmış zaten ...Menüm ,
sabah : müsli, incir, kayısı süt,, karışımı 1 kase
ara : 1elma
öğle : tambuğday unu ile hazırladığım pizza ( 2 küçük dilim) kızım istedi yoksa hamur işi yapmıyorum
ara 1 elma
akşam : yumurtalı,yeşil fasulye 2 kaşık, 2 çatal tavuk ,1 kaşık yoğurt
çay birazdan 3 yada 5 mil leslie
inşallah eski günlere döneceğiz ablacım bunu benden çok kimse isteyemez .....Ben KK da kalmışım,çıkmayı unutmuşum sayfadan, sabahtan beri online görünüyorum ama bişey yazmadım haliyle, Periciğim kusura bakma.
Ne desen hakılısın paylaşım + kilo verişi sorumluluğumdu , kilo verdim ama paylaşımda bulunmadım daha doğrusu az bulundum, hemen çeki düzen vereceğim bu duruma merak etme.
Takımdan asla ayrılmak istemediğim için, üye olarak yapmam gerekenlere azami dikkat göstereceğime emin olabilirsinSen olmayınca uğrayıp çıkmış gibi olmuşum hep ,doğru.
Zeynepciğim kotarmışsın cumayı, ellerine sağlık arkadaşım.
Şuleciğim, haftaya güzel sonuç alırsın sen, dert etme bu haftayı.
Blue ben de seni seviyorum canım.
Dilara ,Prenses su içerken çektirdiğin resimleri isterse şaşırma
Tuğba güzel haberini okudum canım, hadi hayırlısı innnnşallah
Mersacığım özlüyoruz seni..
Lili hoşgeldin canım, istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın umarım...
Haftaya ciddi bir total kilo kaybı kokusu geliyor burnuma, bu takım bunu yaptı yine yapacak
bende bi toparlansam çok güzel olacak....günaydın canlarımhepinize iyi hafta sonları diliyorum
alda ablacıgım bu takım ya toparlanacak ya toparlanacak başka yolu yokherkesin üstüne düşeni yapacagına inanıyorum.yapmayanda sonra bana hiç küsmesin gücenmesin
Günaydınn. Kaçamaksız haftasonları
bende kendime bu haftalık saati satine yiyeceğim bir sebze menüsü yaptım umarım sonuç güzel olur.....Günaydın Arkadaşlar,
kızlar aylardır pazara gitmiyorum, marketten yada yazdan hazırladıklarımla
yemeklerimi ayarlıyordum. ama bu hafta pazara gitmeye karar verdim.
ne kadar sebze varsa alıcam. tabiii kış mevsimindekileri,
hem çeşit çok hemde 1 haftalık pişireceklerimi ayarlamış olurum.
diyetimi kolaylaştırırım. öpüyorum sizleri .......
güzel olmuş canm afiyetMenüm ,
sabah : müsli, incir, kayısı süt,, karışımı 1 kase
ara : 1elma
öğle : tambuğday unu ile hazırladığım pizza ( 2 küçük dilim) kızım istedi yoksa hamur işi yapmıyorum
ara 1 elma
akşam : yumurtalı,yeşil fasulye 2 kaşık, 2 çatal tavuk ,1 kaşık yoğurt
çay birazdan 3 yada 5 mil leslie
ne demek ablacım sizleri içn varızBen KK da kalmışım,çıkmayı unutmuşum sayfadan, sabahtan beri online görünüyorum ama bişey yazmadım haliyle, Periciğim kusura bakma.
Ne desen hakılısın paylaşım + kilo verişi sorumluluğumdu , kilo verdim ama paylaşımda bulunmadım daha doğrusu az bulundum, hemen çeki düzen vereceğim bu duruma merak etme.
Takımdan asla ayrılmak istemediğim için, üye olarak yapmam gerekenlere azami dikkat göstereceğime emin olabilirsinSen olmayınca uğrayıp çıkmış gibi olmuşum hep ,doğru.
Zeynepciğim kotarmışsın cumayı, ellerine sağlık arkadaşım.
Şuleciğim, haftaya güzel sonuç alırsın sen, dert etme bu haftayı.
Blue ben de seni seviyorum canım.
Dilara ,Prenses su içerken çektirdiğin resimleri isterse şaşırma
Tuğba güzel haberini okudum canım, hadi hayırlısı innnnşallah
Mersacığım özlüyoruz seni..
Lili hoşgeldin canım, istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın umarım...
Haftaya ciddi bir total kilo kaybı kokusu geliyor burnuma, bu takım bunu yaptı yine yapacak
pazar çok güzel oluyor.tze çeşit cok ve fiyatlarıda uygun.5 günlük proteinimi yapayım benmde canm bu hafta bürüksel lahanası çekiyor.salı günü pazarı talan ederim artık perşembe gününe hazırlık:))Günaydın Arkadaşlar,
tatlım ters etkimi etti noldu??sen pazara gitme algıda seciciliğin yanlış yerlerde geziniyor.bizi ilgilendiren bölüm sebze meyve ve otlar:))):82: biri bana mı seslendi ya cok azimli de bu kız bugün
bak hatta su içerkenki fotoğrafım --->> :126::126::126::126:
ahahaha
tünaydıınllarrrrrben de öyle demin bir kase nesfit yedimmm evde simdi 5 mil yapıcam sonra ders mers takılmacaa
pazara çıkmayıı çok seviyorum ama bu sanırım sebzeleriii pişmiş haliyle hayal ettiğimden değilll de tüketim çılgınlığımdan sanırım
ayrıca pazardaki peynirler çok güzel görünüyorlar bir de bizm pazarlarda gözleme tatlı vs yapan teyzelerimiz var of of yaniii
yeni gelen arkadaşım aramıza hoş geldin..........
PRENSESİM...
EVİME GELDİM AMA NET SORUNUMU ÇÖZEMEDİM ABLAMA GELDİKÇE PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM BU SEBEPTEN...
dün gece itibariyle lesliene ve diyetime yeniden dönüş yaptım 3 mil leslie yaptım...
beni idare ettiğin için teşekkür ederim canım takıma zarar veriyorsam eğer gereğini yapabilirsin diğer arkadaşlarıma zararım olsun istemem..
ama inan bu diyet olayını ve paylaşım yapabilmeyi çok istiyorum bilemezsin.....
TUĞBACIM
geçmiş olsun meleğim eğer çok kötüysen ilaç almadan atlatamazsın lütfen yemene içmene dikkat et önemli olan sağlığın.....
zeynepçiğim verdiğin kiloyu az bulmuşsun ama neticede vermişsin haftaya daha da çok gider takma kafana.......
Günaydın Arkadaşlar,
aramıza hoş geldin benimde ilk hafta güzeldi ama sonra toparlayamadım tabi bunda dış etkenlerin ve köstek kocamın payı büyük.
lili hoşgeldin aramıza canm.
dünden beri yazacam hep unutuyorum.
hep beraber fıstık olacaz inşallah:)
kızlar sporumu yaptım geldim:40 dakika yürüdüm,70 mekik,20 yerde kalça hareketi,230 ip atlama,10 dakika bisiklet ve ağırlık calıştım.
sabah:bi haş yumurta,bi kaşık lor,yarım dilim hindi füme
ara:ayran
öğlen:bi krep,bi dilim hindi füme,bi dilim kaşar(balık fırındaydı çok acıktım dayanamadım bunları hazırladım)
öğlen:250 gr hamsi buğulama
ara:1 ince dilim kaşar
akşam:1 bardak süt(en son planım bu)
kızlar kocamla kızım markete alışverişe gittiler fırsattan dukan sitesine girip değişik fikirler edinecem:))
Selam canım. Okuyorum ve evliyim :) Okulu çok uzattım bu dönem 1 dersim var pazartesi de finali ver umarım iyi geçer. Artık bitsin yani koca kız oldum ayıp di mi :
Günlük menü bildirimi yapıyorumm
Sabah (10.30);
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim peyaz peynir
3 kiraz domates
2 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 yumurta
Sabah çok geç kaldığımdan öğlen acıkmadım doğal olarak.
Ara (16.00); çok acıkmıştım atıştırmak zorunda kaldım.
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (17.00);
1 kepçe arpa şehriye çorbası
Barbun balığı (az yağlı tavada ortalama 300 gr kadar)
Salata
1 saat kadar yürüyüş de yaptım canlarım
canım ben dukandayım o yüzden yağ kullanmıyorum.unda koymadım ama normalde bi kaşık mısır unu poşetin içine döküyorun tuzladığım kimyon ve karabiber koyduğum hamsileri ve bi kaç dilim limonu içine atıyorum.kendi suyunda fırında ölece pişiyor.İnsan pazara gidince sebze yiyesi geliyor valla. İyi olur canım pazara gitmek senin için. Hem gözün gönlün açılır. Gelsin karnabaharlar, ıspanaklar, pırasalar. Oh oh
Selam canım. Okuyorum ve evliyim :) Okulu çok uzattım bu dönem 1 dersim var pazartesi de finali ver umarım iyi geçer. Artık bitsin yani koca kız oldum ayıp di mi :)
Hoşbuldum canım. Kocamın sesi çıkmıyor bu ara inş sessizleri oynamaya devam eder. Umarım benim motivasyonum düşmez ya kendimi çok iyi hissediyorum tabi daha 2. gün ama kararlıyım bişiycik olmaz :)
Amin inş canım. Hoşbuldumm. Fıstık olacağız ki ne fıstık oh oh
Balık öncesi o krebi götürmeyecektinnn :) Neyse spor yapmışsın ya birazı gitmiştir olsun. Poşette hamsiyi nasıl yapıyosun canım yanılmıyosam öyle bir şey okudum daha mı hafif oluyor ya da lezzetli? Poşette hiç denemedim de.
Günlük menü bildirimi yapıyorumm
Sabah (10.30);
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim peyaz peynir
3 kiraz domates
2 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 yumurta
Sabah çok geç kaldığımdan öğlen acıkmadım doğal olarak.
Ara (16.00); çok acıkmıştım atıştırmak zorunda kaldım.
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (17.00);
1 kepçe arpa şehriye çorbası
Barbun balığı (az yağlı tavada ortalama 300 gr kadar)
Salata
1 saat kadar yürüyüş de yaptım canlarım
İşte bugünkü sınav menüm, bi bitmedilerkii düzgün besleneyimm cok sttressim çoook:2:
12:00 : 1 kase nesfit
15:30 3 ızgara köfte 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yk kaşığı yogurt ve 1 çk mayonezle tatlandrılmıs domates ve kornişon
1 bardak cola zero
saat 18:30 1 dilim tiramisu ev yapımı annecik yapımı =)) yarım bardak nescafe
günü böyle kapattım suan sadece su içiyorum duy benii prensesperiiii
spor yapcam 3 mil leslie 1-2 saate menüm budur
ha bu arada su 1.5 lt bitmek üzere 2 lt de kapatırım günü
olsun ya biter gider :) yaş kaçtı? ben de okuyorum son senem ama benim de uzayacak baya gerçi hala okulum bitmeden evlilik gibi bir durumum olamıcak maalesef ama koca kızken okuma riskim maalesef cok fazla
gayet güzel olmuş tebrik ediyorum canım
canım ben dukandayım o yüzden yağ kullanmıyorum.unda koymadım ama normalde bi kaşık mısır unu poşetin içine döküyorun tuzladığım kimyon ve karabiber koyduğum hamsileri ve bi kaç dilim limonu içine atıyorum.kendi suyunda fırında ölece pişiyor.
tatlım benm krebim sizin kreplerden değil.yulaf kepeği yumurta ve sütle yağsız tuzsus bi saman:))))
çok güzel olmuş alkışşşşş sana:)
İşte bugünkü sınav menüm, bi bitmedilerkii düzgün besleneyimm cok sttressim çoook:2:
12:00 : 1 kase nesfit
15:30 3 ızgara köfte 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yk kaşığı yogurt ve 1 çk mayonezle tatlandrılmıs domates ve kornişon
1 bardak cola zero
saat 18:30 1 dilim tiramisu ev yapımı annecik yapımı =)) yarım bardak nescafe
günü böyle kapattım suan sadece su içiyorum duy benii prensesperiiii
spor yapcam 3 mil leslie 1-2 saate menüm budur
ha bu arada su 1.5 lt bitmek üzere 2 lt de kapatırım günü
GÜZEL OLMUŞ TATLIM.tabi tiramisu hariç onuda ayakata biraz fazla dur baride eritiver:))
27 yaşımdayım canım ya3 sene hiç okula uğrayınca böyle kaldı işte 7 senede okulu bitircem ne ayıp.
ben de 23 yasındayım da uzuucak gibi 24ümde anca bitircem en kötü ihtimal olarakkk :18::18:
Canım tiramisuyu yarım dilim yeseydin keşke. Onun haricinde menü güzel hatta az bile diyebilirim. Tatlıyı o yüzden mi yedin bakalım yoksa
evet evet leslie yapcam 3 mil=)))
ay tamamen oburlugumdan yedim vallahi bi de dersi zevkli hale getirsn diye çünkü zor mühendislik okuyorum ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?