Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

leslie yaparken susamıyormusun?ben aralarda falan su içmeden duramıyorum
su içmeye başladınmı bakim sen
pazardaki o teyzeler cıss görür görmez yönünü değiştir

meraba cankuşlarım ben yokken su gibi akmış sayfalar maaşallah..geçmişe dalıp geleyim bakalım neler kaynatılmış neler yenilip neler içilmiş.......

yeni gelen arkadaşım aramıza hoş geldin..........
PRENSESİM...
EVİME GELDİM AMA NET SORUNUMU ÇÖZEMEDİM ABLAMA GELDİKÇE PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM BU SEBEPTEN...
dün gece itibariyle lesliene ve diyetime yeniden dönüş yaptım 3 mil leslie yaptım...

beni idare ettiğin için teşekkür ederim canım takıma zarar veriyorsam eğer gereğini yapabilirsin diğer arkadaşlarıma zararım olsun istemem..
ama inan bu diyet olayını ve paylaşım yapabilmeyi çok istiyorum bilemezsin.....

TUĞBACIM
geçmiş olsun meleğim eğer çok kötüysen ilaç almadan atlatamazsın lütfen yemene içmene dikkat et önemli olan sağlığın.....

zeynepçiğim verdiğin kiloyu az bulmuşsun ama neticede vermişsin haftaya daha da çok gider takma kafana.......

Son düzenleme:
canım lütfen dikkatli ol hastalık ihmale gelmez.......
aramıza hoş geldin benimde ilk hafta güzeldi ama sonra toparlayamadım tabi bunda dış etkenlerin ve köstek kocamın payı büyük.

canım dün gece itibariyle toparladım sadece paylaşımda biraz sıkıntı olacak ama her fırsatı değerlendireceğimden emin ol..anlayışın için teşekkürler...kilo bildiriminde bulunacağım ama bi şekilde .....
pizza haricinde sorunn yok oda tam buğday unuyla yapılmış zaten ...

inşallah eski günlere döneceğiz ablacım bunu benden çok kimse isteyemez .....

bende bi toparlansam çok güzel olacak....
Günaydınn. Kaçamaksız haftasonları

bende kendime bu haftalık saati satine yiyeceğim bir sebze menüsü yaptım umarım sonuç güzel olur.....

güzel olmuş canm afiyet
ne demek ablacım sizleri içn varız P
bugün ben saf proteine döndm haftaya en az 1,5 bekliyorum bakalım:))
pazar çok güzel oluyor.tze çeşit cok ve fiyatlarıda uygun.5 günlük proteinimi yapayım benmde canm bu hafta bürüksel lahanası çekiyor.salı günü pazarı talan ederim artık perşembe gününe hazırlık:))
tatlım ters etkimi etti noldu??sen pazara gitme algıda seciciliğin yanlış yerlerde geziniyor.bizi ilgilendiren bölüm sebze meyve ve otlar:)))

tatlım az buldum çünkü dukandayım ve harfiyen uyuyorum.abartı şekilde sporda yapıyorum.ama dukan amcada dediydi zaten sebzeye geçince durabilir die.5 gün saf proteindeyim bu hafta temizlenecem inşallah:)

sabah :1 haş yumurta bi kaşık lor ve yarım dilim hindi füme yedim.okulda 1 bardak light ayran

şimdide hamsi koydum fırın poşetine onu bekliyorum.acımmmmmmmm.balığın cabuk gelmesi lazım:))yiyip spora inecem.

kızlar sporumu yaptım geldim:40 dakika yürüdüm,70 mekik,20 yerde kalça hareketi,230 ip atlama,10 dakika bisiklet ve ağırlık calıştım.

sabah:bi haş yumurta,bi kaşık lor,yarım dilim hindi füme

ara:ayran

öğlen:bi krep,bi dilim hindi füme,bi dilim kaşar(balık fırındaydı çok acıktım dayanamadım bunları hazırladım)

öğlen:250 gr hamsi buğulama

ara:1 ince dilim kaşar

akşam:1 bardak süt(en son planım bu)

kızlar kocamla kızım markete alışverişe gittiler fırsattan dukan sitesine girip değişik fikirler edinecem:))

İnsan pazara gidince sebze yiyesi geliyor valla. İyi olur canım pazara gitmek senin için. Hem gözün gönlün açılır. Gelsin karnabaharlar, ıspanaklar, pırasalar. Oh oh

tünaydıınllarrrrr ben de öyle demin bir kase nesfit yedimmm evde simdi 5 mil yapıcam sonra ders mers takılmacaa
sen okuyor musun? tanışamadık sanırım seninle?

Selam canım. Okuyorum ve evliyim :) Okulu çok uzattım bu dönem 1 dersim var pazartesi de finali ver umarım iyi geçer. Artık bitsin yani koca kız oldum ayıp di mi :)

aramıza hoş geldin benimde ilk hafta güzeldi ama sonra toparlayamadım tabi bunda dış etkenlerin ve köstek kocamın payı büyük.

Hoşbuldum canım. Kocamın sesi çıkmıyor bu ara inş sessizleri oynamaya devam eder. Umarım benim motivasyonum düşmez ya kendimi çok iyi hissediyorum tabi daha 2. gün ama kararlıyım bişiycik olmaz :)

lili hoşgeldin aramıza canm.
dünden beri yazacam hep unutuyorum.
hep beraber fıstık olacaz inşallah:)

Amin inş canım. Hoşbuldumm. Fıstık olacağız ki ne fıstık oh oh

Balık öncesi o krebi götürmeyecektinnn :) Neyse spor yapmışsın ya birazı gitmiştir olsun. Poşette hamsiyi nasıl yapıyosun canım yanılmıyosam öyle bir şey okudum daha mı hafif oluyor ya da lezzetli? Poşette hiç denemedim de.

Günlük menü bildirimi yapıyorumm

Sabah (10.30);
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim peyaz peynir
3 kiraz domates
2 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 yumurta

Sabah çok geç kaldığımdan öğlen acıkmadım doğal olarak.

Ara (16.00); çok acıkmıştım atıştırmak zorunda kaldım.
1.5 dilim tam buğday ekmeği

Akşam (17.00);
1 kepçe arpa şehriye çorbası
Barbun balığı (az yağlı tavada ortalama 300 gr kadar)
Salata

1 saat kadar yürüyüş de yaptım canlarım

Selam canım. Okuyorum ve evliyim :) Okulu çok uzattım bu dönem 1 dersim var pazartesi de finali ver umarım iyi geçer. Artık bitsin yani koca kız oldum ayıp di mi :

olsun ya biter gider :) yaş kaçtı? ben de okuyorum son senem ama benim de uzayacak baya gerçi hala okulum bitmeden evlilik gibi bir durumum olamıcak maalesef ama koca kızken okuma riskim maalesef cok fazla

gayet güzel olmuş tebrik ediyorum canım

canım ben dukandayım o yüzden yağ kullanmıyorum.unda koymadım ama normalde bi kaşık mısır unu poşetin içine döküyorun tuzladığım kimyon ve karabiber koyduğum hamsileri ve bi kaç dilim limonu içine atıyorum.kendi suyunda fırında ölece pişiyor.
tatlım benm krebim sizin kreplerden değil.yulaf kepeği yumurta ve sütle yağsız tuzsus bi saman:))))

çok güzel olmuş alkışşşşş sana:)

İşte bugünkü sınav menüm, bi bitmedilerkii düzgün besleneyimm cok sttressim çoook:2:

12:00 : 1 kase nesfit
15:30 3 ızgara köfte 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yk kaşığı yogurt ve 1 çk mayonezle tatlandrılmıs domates ve kornişon
1 bardak cola zero

saat 18:30 1 dilim tiramisu ev yapımı annecik yapımı =)) yarım bardak nescafe

günü böyle kapattım suan sadece su içiyorum duy benii prensesperiiii

spor yapcam 3 mil leslie 1-2 saate menüm budur
ha bu arada su 1.5 lt bitmek üzere 2 lt de kapatırım günü

GÜZEL OLMUŞ TATLIM.tabi tiramisu hariç onuda ayakata biraz fazla dur baride eritiver:))

27 yaşımdayım canım ya 3 sene hiç okula uğrayınca böyle kaldı işte 7 senede okulu bitircem ne ayıp.

Dukan krebi anladımm :) Ay bilmem mi o krebi ya yemiş olmak için yiyosun işte öyle bi tadı var ya. Pardon canım dukan yaptığını bilmiyordum. Sıkılmazsın umarım ben yapmıştım bi ara da pek sıkılmıştım. Yulaf kepeği bende de var artık ara öğünlerinde yoğurdun içine katıp yiyeceğim valla harika çalıştırıyor bağırsaklarımı. Benimkiler pek bi tembel de dürtmek lazım illa ki.

Canım tiramisuyu yarım dilim yeseydin keşke. Onun haricinde menü güzel hatta az bile diyebilirim. Tatlıyı o yüzden mi yedin bakalım yoksa

GÜZEL OLMUŞ TATLIM.tabi tiramisu hariç onuda ayakata biraz fazla dur baride eritiver:))

evet evet leslie yapcam 3 mil=)))

ay tamamen oburlugumdan yedim vallahi bi de dersi zevkli hale getirsn diye çünkü zor mühendislik okuyorum ben

evet evet leslie yapcam 3 mil=)))

ay tamamen oburlugumdan yedim vallahi bi de dersi zevkli hale getirsn diye çünkü zor mühendislik okuyorum ben

tabi canım sen de haklısın sınav dönemi olunca bir de insanın canı neler çekiyor neler. aklın bir yandan yemekte oluyor.. neyse canım canın sağolsunnn sınavlardan sonra daha güzel olur her şey eminim. olsun o kadar moral verici yemekler di mi ama.

sabah:2 dilim kepek ekmegi, light peynir,6 zeytin, 1 haşlama yumurta
ara:1 parça tost
öğlen: 1 kase çorba, 5 kaşık pilav, 1-2 çatal kıyma
ara:2 mandalina, 3 lokma muz
ara: gece 10da pizza ve çiğ köfte partisi vardı. marulla birer çatal yedim.

kızlar hastane işi yorucu geçti çrş-per-cuma. bi de hastalıkla zor kaldırdım doğrusu.gündüzleri iyi geçirmeye çalışsam da akşamları olmadı. hem sanki yedikçe halsizliğimden kurtulcam sandım, bi de can sıkıntısı yaptım. yani can sıkıntısı ile mutfak arasındaki bağ kopmamış burada geçirdiğim süreçte. spor da yapmadım tabii. bugün de yapmadım. o kadar iyi değilim malesef. yediklerimi yine de yazayım. bugün daha dikkatli davrandım. prensesperi kızsın istemem bide.

cuma
sabah:biraz ekmek
ara:1 tost
öğlen: 1 süt, 1 paket light bisküvi, 1 köfte, 2 çatal kısır
ara:3 diyet bisküvi, 3 lokma çikolata
akşam:karnıbahar, meyve, 1 lokma helva, 2 kurabiye, makarna
ara: bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.

per.
sabah: 3 dilim elma
ara:light süt
öğlen: 2 kaşık patates, 1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası, 2 lokma ekmek
ara:3 diyet bis
akşam:1 tabak yoğurtlu karnıbahar,3 kaşık bulgur, 1 kaşık pilav, 2 zeytin, azcık peynir,2 dilim salam, 1 dilim ekmek, meyve
ara:4 kurabiye, bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.

çarşamba akşamı da kurabiye yedim. size yazdığım menüden sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…