Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok yoğundum
arkadaşıma gittim oradanda akşam başka gezmeye
menüm
sabah : müsli ,süt
öğlen : 1 tabağın içine 2 kaşık patates salatası, piyaz 2 kaşık 2 ısırık börek, 1 çatal pasta
1 çatalda keşkek malesef arkadaşım da bunları yapmış, tüm ısrarlara rağmen, bu kadarla kurtuldum.
akşam :salata , 1kase yoğurt
spor yapamadım yumurtalıklarım ağrıyor.
hepinizi öpüyorum .

bende kendime bu haftalık saati satine yiyeceğim bir sebze menüsü yaptım umarım sonuç güzel olur.....[/QUOTE]

olur canım benim, karar vermek önemli....

arkadaşlar biraz önce misafirlikteydik ,eşim çay içmek istedi . adamcağızı zorla kaldırıp eve
getirdim kk yazı yazmam gerekiyor diye ,
bağımlılık yapıyor. özledim valla sizi

Beğendim güzel olmuş başarılar canım

öğlen yediğin için birşey olmaz yediklerinden zaten cok azlar
akşamı hafif tutmuşssun tebrik ediyorummm

arkadaşlar biraz önce misafirlikteydik ,eşim çay içmek istedi . adamcağızı zorla kaldırıp eve

hahaha bağımlılık yapsın ama benim gibi yerinde saymazsın inşallahhh ama bu hafta umutluyum çok kimseyi en cok da kendimi utandrmak istemiyorum
karnm uzun zmndır ilk defa gurulduyo bu his hoşuma gidiyor

o his benide mutlu ediyor

Canım geçmiş olsun. Neyin var? Kaçırmışsın sanki. Tatlıyı çok yemişsin

nerden başlasam.

lili hoşgeldin.

şimdi geçmişe bakayım.

Hoşbulduk bu arada.

Yediklerin normal. Yasak şeyler ama o kadar az yemişsin ki problem yok canım.

tatlım sen nie bıraktın dukanı.ben azık yenilikciyim yeni lezzetleri severim.internetten soslar aromalar aldım.değişik değişik yapıyorum.carefourdan light ağzımın tadına uygun hindi füme light peynir felan aldım.ilk alışana kaadr zordu ama şimdi eğlenceli hale geldi.hatta o saman gibi krebim okadar güzel bi sandivic oldu ki.kankamın bile canı çekti:))
ne güzel bu arada en azından yarıda bırakmamışsın.devamını getiriyorsun üniversitenin.yaşıtız prenses sen ben tuğba
diğer günlere göre baya toparlamışsın şulem ama yorgunlukmu nedir bilmem alma baya bi götrmüşsün en karbonhidratlısından:))prenses seni yarın cısslar datlım
valla şu kurabiyeleri eve hiç yapmamak lazım.
canm katılıyorum kızlara ucundan almışsın herşeyin.çok büyük bi kaçamak sayılmaz.akşamda telafi etmişsin.ama dikket et yarında bi kaçmağın olursa devamı gelir.karbonhidratlar bulaşıcılar.bi kanına işledimi sürekli yeme isteği uyandırıyolar.

sorma eşimden ne zaman kaçacak bi delik bulsam hemen kk dayım.hastalık gibi bişi.ama şanslısın.ben eşime kk ya girecem desem hayatta eve gelmezdi:))

ben de simdi 3 mil leslie yapıp geliorum kızlar 40 dk ya

tabiki 3 mil yapamadım
yok kapı çaldı yok babam kızım kooşş tv ye baak flnn allahım ya
2.5 mil yaptım neyse o da bişeydir 1.5 lt su da bitti ama daha içmicem niyeyse sık wc ye cıkıorum anlamadım :2:
öpüldünüz kızlarr ben derse döndümmm sabah görüşürüzz

:)))ii geceler.Allah zihin acıklığı versin.

geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için ben

b
hahaha bizim altta kimse yok garaj var ama benim ayaklarım kaydığından spor ayakkabımı giyip yapıorum cok komik
spor ayakkabı ile daha güzel, zevkli oluyo.halı da kay kay oynuyom resmen.

Canım geçmiş olsun. Neyin var? Kaçırmışsın sanki. Tatlıyı çok yemişsin
boğazım şişmişti, gribe döndü iyice.

taa yılbaşından kalma kurabiyeler ya. yemiyolar. yaş pasta bile dolapta yaşlandı.
ben de size özenip pazar olayına giremesem de marketten sebze, meyve topladım geldim.

yarın daha çok gelmeye çalışcam.
vınnımda vınnlarsa tabii.
bugün 1 saat öncesinde bile berbattı

Canım benim psikolojim bozuldu resmen. Geçen sene uyguladım 1.5 kadar ama bende tabi yok dukan krebi yok dukanella yok yulaf kepeği lüksü yoktu. Haberim yoktu ki onlardan :) Et yumurta peynir domates. Hayatım bu 4lü arasında gidip geliyordu. 10 kg verdim 1.5 ayda. Ama durduk yere ağlamalar, bayılmalar başlayınca her şeyi bıraktım. bırakınca da geri aldım tabi. Şimdi 1 gün abartayım anında alıyorum. Bünye bağışıklık kazandı resmen :)
Yaşıt olmamıza da sevindim ayrıca

Malum salgın desene. O zaman beslenmene dikkat et bu dönem. Bol meyve tüket fazla da yorma kendini, ben 1 ay kalkamadım ortalık kırılıyor.

İyi geceler kızlar dersimi de çalıştım içim rahat yarın görüşürüz artık. :80:

:)))))))))))))))yaş pasta bile yaşlandı süper:)))eşim doğum günümde yaş pasta almış gelmiş.hazır pastaları hiç sevmem ayrıca bu kadar kiloyla dalgamı geçiyosun sen benle dedim.insan bi meyvenin üstüne mum dikler gelir dedim.ben ona sinirlendim beni anlmıyosun süprizin bile sırf formaliteden hatırlamassan beyninin etini yemeyim die gibisinden dedim.oda bana sende hiç bişeyden memnun olmuyorsun.ne yapıyım sana daha die sinirlendi.dolapta durdu durdu döktm küçücük bi pasta yarısını.

ooo sen baya bi zorlamışsın.ben baya bi dukan amcanın fransız soslarından faydalanıyorum.ilk bikaç gün öğrenene kadar zorladı ama şimdi hiç fena değilim yeni şeyler üretmede:)
mesela bugün sarımsaklı bi kaşık mısır unuda kullandığım sirkeli ve içine tavuk diddiğim bi çorbamı yapacam.kelle paca gibi oluyo süper.yağ kullanmıyorum ama tereyağ aroması katıyorum içine.dukan amcanın tüm fransız soslarından öğtlerinden faydalanıyorum .çokda güsel vermişsin keşke güçlendirmeye geçseydin hemen.paniğe kapılmıssın sanırım:?
bu arada heralde o tatlardan dolayıda aşırı kilo veremiyorum senin gibi 2,8 oldu iki haftada.

Canım sen en doğrusunu yapıyorsun ben hiç yemiyordum ki. Yediklerim de belli zaten bi süre sonra yiyesim de gelmiyordu. Senin dukan harika bence yavaş olsun sağlam olsun sonuçta kilolar gidiyor ya ona bak. Bayıldım aroma işine ve bir şeyler üretmene. Üşengeçlik de vardı sanırım bende şimdi imrendim valla sana :) Maşallah diyeyim.

Kızlarr kahvaltıyı biraz kaçırdım bugün akşam menü bildiriminde nasıl elim gidecek de yazacağım acaba :18: Akşama sadece çorba içerim o yüzden. Şimdi derse dönüyorum malum yarın sınav günü. Akşama görüşürüzz.

Merhaba kızlar, Aman hayatı çocukla sil baştan
tekrar ediyorum . sabahtan beri sosyal bilgisi çalıştık
4 sınıf zormuş offf offff,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…