Günlük menü bildirimi yapıyorumm
Sabah (10.30);
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim peyaz peynir
3 kiraz domates
2 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 yumurta
Sabah çok geç kaldığımdan öğlen acıkmadım doğal olarak.
Ara (16.00); çok acıkmıştım atıştırmak zorunda kaldım.
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (17.00);
1 kepçe arpa şehriye çorbası
Barbun balığı (az yağlı tavada ortalama 300 gr kadar)
Salata
1 saat kadar yürüyüş de yaptım canlarım
öğlen yediğin için birşey olmaz yediklerinden zaten cok azlariyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok yoğundum
arkadaşıma gittim oradanda akşam başka gezmeye
menüm
sabah : müsli ,süt
öğlen : 1 tabağın içine 2 kaşık patates salatası, piyaz 2 kaşık 2 ısırık börek, 1 çatal pasta
1 çatalda keşkek malesef arkadaşım da bunları yapmış, tüm ısrarlara rağmen, bu kadarla kurtuldum.
akşam :salata , 1kase yoğurt
spor yapamadım yumurtalıklarım ağrıyor.
hepinizi öpüyorum .
arkadaşlar biraz önce misafirlikteydik ,eşim çay içmek istedi . adamcağızı zorla kaldırıp eve
getirdim kk yazı yazmam gerekiyor diye ,
bağımlılık yapıyor. özledim valla sizi
öğlen yediğin için birşey olmaz yediklerinden zaten cok azlar
akşamı hafif tutmuşssun tebrik ediyorummm
Varya ne mücadele verdim. herkes yerken , birde ye ye baskısı.....
hahaha bağımlılık yapsın ama benim gibi yerinde saymazsın inşallahhh ama bu hafta umutluyum çok kimseyi en cok da kendimi utandrmak istemiyorum
karnm uzun zmndır ilk defa gurulduyo bu his hoşuma gidiyor
kızlar hastane işi yorucu geçti çrş-per-cuma. bi de hastalıkla zor kaldırdım doğrusu.gündüzleri iyi geçirmeye çalışsam da akşamları olmadı. hem sanki yedikçe halsizliğimden kurtulcam sandım, bi de can sıkıntısı yaptım. yani can sıkıntısı ile mutfak arasındaki bağ kopmamış burada geçirdiğim süreçte. spor da yapmadım tabii. bugün de yapmadım. o kadar iyi değilim malesef. yediklerimi yine de yazayım. bugün daha dikkatli davrandım. prensesperi kızsın istemem bide.
cuma
sabah:biraz ekmek
ara:1 tost
öğlen: 1 süt, 1 paket light bisküvi, 1 köfte, 2 çatal kısır
ara:3 diyet bisküvi, 3 lokma çikolata
akşam:karnıbahar, meyve, 1 lokma helva, 2 kurabiye, makarna
ara: bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
per.
sabah: 3 dilim elma
ara:light süt
öğlen: 2 kaşık patates, 1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası, 2 lokma ekmek
ara:3 diyet bis
akşam:1 tabak yoğurtlu karnıbahar,3 kaşık bulgur, 1 kaşık pilav, 2 zeytin, azcık peynir,2 dilim salam, 1 dilim ekmek, meyve
ara:4 kurabiye, bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
çarşamba akşamı da kurabiye yedim. size yazdığım menüden sonra
nerden başlasam.
lili hoşgeldin.
şimdi geçmişe bakayım.
iyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok yoğundum
menüm
öğlen : 1 tabağın içine 2 kaşık patates salatası, piyaz 2 kaşık 2 ısırık börek, 1 çatal pasta
1 çatalda keşkek malesef arkadaşım da bunları yapmış, tüm ısrarlara rağmen, bu kadarla kurtuldum.
hepinizi öpüyorum .
27 yaşımdayım canım ya3 sene hiç okula uğrayınca böyle kaldı işte 7 senede okulu bitircem ne ayıp.
Dukan krebi anladımm :) Ay bilmem mi o krebi ya yemiş olmak için yiyosun işte öyle bi tadı var ya. Pardon canım dukan yaptığını bilmiyordum. Sıkılmazsın umarım ben yapmıştım bi ara da pek sıkılmıştım. Yulaf kepeği bende de var artık ara öğünlerinde yoğurdun içine katıp yiyeceğim valla harika çalıştırıyor bağırsaklarımı. Benimkiler pek bi tembel de dürtmek lazım illa ki.
Canım tiramisuyu yarım dilim yeseydin keşke. Onun haricinde menü güzel hatta az bile diyebilirim. Tatlıyı o yüzden mi yedin bakalım yoksa
diğer günlere göre baya toparlamışsın şulem ama yorgunlukmu nedir bilmem alma baya bi götrmüşsün en karbonhidratlısından:))prenses seni yarın cısslar datlımsabah:2 dilim kepek ekmegi, light peynir,6 zeytin, 1 haşlama yumurta
ara:1 parça tost
öğlen: 1 kase çorba, 5 kaşık pilav, 1-2 çatal kıyma
ara:2 mandalina, 3 lokma muz
ara: gece 10da pizza ve çiğ köfte partisi vardı. marulla birer çatal yedim.
valla şu kurabiyeleri eve hiç yapmamak lazım.kızlar hastane işi yorucu geçti çrş-per-cuma. bi de hastalıkla zor kaldırdım doğrusu.gündüzleri iyi geçirmeye çalışsam da akşamları olmadı. hem sanki yedikçe halsizliğimden kurtulcam sandım, bi de can sıkıntısı yaptım. yani can sıkıntısı ile mutfak arasındaki bağ kopmamış burada geçirdiğim süreçte. spor da yapmadım tabii. bugün de yapmadım. o kadar iyi değilim malesef. yediklerimi yine de yazayım. bugün daha dikkatli davrandım. prensesperi kızsın istemem bide.
cuma
sabah:biraz ekmek
ara:1 tost
öğlen: 1 süt, 1 paket light bisküvi, 1 köfte, 2 çatal kısır
ara:3 diyet bisküvi, 3 lokma çikolata
akşam:karnıbahar, meyve, 1 lokma helva, 2 kurabiye, makarna
ara: bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
per.
sabah: 3 dilim elma
ara:light süt
öğlen: 2 kaşık patates, 1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası, 2 lokma ekmek
ara:3 diyet bis
akşam:1 tabak yoğurtlu karnıbahar,3 kaşık bulgur, 1 kaşık pilav, 2 zeytin, azcık peynir,2 dilim salam, 1 dilim ekmek, meyve
ara:4 kurabiye, bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
çarşamba akşamı da kurabiye yedim. size yazdığım menüden sonra
canm katılıyorum kızlara ucundan almışsın herşeyin.çok büyük bi kaçamak sayılmaz.akşamda telafi etmişsin.ama dikket et yarında bi kaçmağın olursa devamı gelir.karbonhidratlar bulaşıcılar.bi kanına işledimi sürekli yeme isteği uyandırıyolar.iyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok yoğundum
menüm
hepinizi öpüyorum .
arkadaşlar biraz önce misafirlikteydik ,eşim çay içmek istedi . adamcağızı zorla kaldırıp eve
getirdim kk yazı yazmam gerekiyor diye ,
bağımlılık yapıyor. özledim valla sizi
ben de simdi 3 mil leslie yapıp geliorum kızlar 40 dk ya
tabiki 3 mil yapamadım
yok kapı çaldı yok babam kızım kooşş tv ye baak flnn allahım ya
2.5 mil yaptım neyse o da bişeydir 1.5 lt su da bitti ama daha içmicem niyeyse sık wc ye cıkıorum anlamadım :2:
öpüldünüz kızlarr ben derse döndümmm sabah görüşürüzz
geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için benselam kızlarrr,
2- 3 gündür giremedim hem kendim biraz rahatsızdım hemde tarçın hasta ona çokkk üzülüyorum .4 gündür yattığı yerden kalkmıyor canım çok sıkkın.ve tabikiii yılbaşındaki yediklerim içtiklerim ,moralim bozuk olunca hiç dikkat etmeyişim ve sabah regli oluşum sebebiyle 1 kilo fazla çıktım.takıma zarar verdiğim için çok üzgünüm .kilom 80.500...
spor ayakkabı ile daha güzel, zevkli oluyo.halı da kay kay oynuyom resmen.b
hahaha bizim altta kimse yok garaj var ama benim ayaklarım kaydığından spor ayakkabımı giyip yapıorum cok komik
boğazım şişmişti, gribe döndü iyice.
Canım geçmiş olsun. Neyin var? Kaçırmışsın sanki. Tatlıyı çok yemişsin
taa yılbaşından kalma kurabiyeler ya. yemiyolar. yaş pasta bile dolapta yaşlandı.diğer günlere göre baya toparlamışsın şulem ama yorgunlukmu nedir bilmem alma baya bi götrmüşsün en karbonhidratlısından:))prenses seni yarın cısslar datlım
valla şu kurabiyeleri eve hiç yapmamak lazım.
tatlım sen nie bıraktın dukanı.ben azık yenilikciyim yeni lezzetleri severim.internetten soslar aromalar aldım.değişik değişik yapıyorum.carefourdan light ağzımın tadına uygun hindi füme light peynir felan aldım.ilk alışana kaadr zordu ama şimdi eğlenceli hale geldi.hatta o saman gibi krebim okadar güzel bi sandivic oldu ki.kankamın bile canı çekti:))
ne güzel bu arada en azından yarıda bırakmamışsın.devamını getiriyorsun üniversitenin.yaşıtız prenses sen ben tuğba
geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için ben
spor ayakkabı ile daha güzel, zevkli oluyo.halı da kay kay oynuyom resmen.
taa yılbaşından kalma kurabiyeler ya. yemiyolar. yaş pasta bile dolapta yaşlandı.
ben de size özenip pazar olayına giremesem de marketten sebze, meyve topladım geldim.
yarın daha çok gelmeye çalışcam.
vınnımda vınnlarsa tabii.
bugün 1 saat öncesinde bile berbattı
geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için ben
spor ayakkabı ile daha güzel, zevkli oluyo.halı da kay kay oynuyom resmen.
taa yılbaşından kalma kurabiyeler ya. yemiyolar. yaş pasta bile dolapta yaşlandı.
ben de size özenip pazar olayına giremesem de marketten sebze, meyve topladım geldim.
yarın daha çok gelmeye çalışcam.
vınnımda vınnlarsa tabii.
bugün 1 saat öncesinde bile berbattı
Canım benim psikolojim bozuldu resmen. Geçen sene uyguladım 1.5 kadar ama bende tabi yok dukan krebi yok dukanella yok yulaf kepeği lüksü yoktu. Haberim yoktu ki onlardan :) Et yumurta peynir domates. Hayatım bu 4lü arasında gidip geliyordu. 10 kg verdim 1.5 ayda. Ama durduk yere ağlamalar, bayılmalar başlayınca her şeyi bıraktım. bırakınca da geri aldım tabi. Şimdi 1 gün abartayım anında alıyorum. Bünye bağışıklık kazandı resmen :)
Yaşıt olmamıza da sevindim ayrıca
:)))))))))))))))yaş pasta bile yaşlandı süper:)))eşim doğum günümde yaş pasta almış gelmiş.hazır pastaları hiç sevmem ayrıca bu kadar kiloyla dalgamı geçiyosun sen benle dedim.insan bi meyvenin üstüne mum dikler gelir dedim.ben ona sinirlendim beni anlmıyosun süprizin bile sırf formaliteden hatırlamassan beyninin etini yemeyim die gibisinden dedim.oda bana sende hiç bişeyden memnun olmuyorsun.ne yapıyım sana daha die sinirlendi.dolapta durdu durdu döktm küçücük bi pasta yarısını.
ooo sen baya bi zorlamışsın.ben baya bi dukan amcanın fransız soslarından faydalanıyorum.ilk bikaç gün öğrenene kadar zorladı ama şimdi hiç fena değilim yeni şeyler üretmede:)
mesela bugün sarımsaklı bi kaşık mısır unuda kullandığım sirkeli ve içine tavuk diddiğim bi çorbamı yapacam.kelle paca gibi oluyo süper.yağ kullanmıyorum ama tereyağ aroması katıyorum içine.dukan amcanın tüm fransız soslarından öğtlerinden faydalanıyorum .çokda güsel vermişsin keşke güçlendirmeye geçseydin hemen.paniğe kapılmıssın sanırım:?
bu arada heralde o tatlardan dolayıda aşırı kilo veremiyorum senin gibi 2,8 oldu iki haftada.
evet su içmeklzım her konuda cok işe yarıyooor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?