Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam herkese
bugün 12 de uyandım teyzemler geldi kahvaltıyı kaçrdım yani sonra kuzenler olunca ufak limonata yappiim dedim
1 bardak ev yapımı limonata 1 kase de nesfit yedim =)

teyzem kereviz çorbası yaptı 1 saat sonra da ondan yerim azcık öptüm herlesi köpeimle sahile gidiyoorumm

kızlar ben geldim kaç gündür yoktum ama çok hastaydım yemek ve meyve yiyemediğim için hastalığım arttı ilça yazacaklar diye hastaneyede gidemedim tam yumurtlama dönemindeyim doktor kesinlikle ilaç kullanma dedi dün ateşim 39,5 çıktı eşim çok korktu sonra allahdan düştü bende ilaç kullanmaktansa 2 gün dukana ara vermeyi tercih ettim eşimin yaptığı meyve suları ve sıcacık çorbası iyi geldi bugün de hala hastayım ama en azından ayağa kalkabildim bu sefer çok kötüydü hastalığım kulağımın üstünde misket gibi beze çıktı oda kullaklarıma basınç yapıyordu dün çok kötü geçti bu gün biraz daha toparladım benim zaten herşey üst üstüne gelir hastalık dukan ve yumurtala dönemi ama ben en az zararla atlatmaya çalışıyorum inş

bu arada prenses bana kızmışsın heralde haklısın ne diyeyim ama insan bi yerden sonra bıkıyor bir kaç günlük ara verme onu tekrar şevklendiriyor ne bileyim ben öyle hissetiyorum ama inş şubat için verdiğim hedefe ineceğim

Oo süpersin canım valla kıskandım ne diyeyim :)

Çok çok geçmiş olsunnn.

hepsi aynı takılmıyom eskisi kadar.
2,8 hafta için çok güzel. yavaş gitsin ki dönüşü de olmasın.

sınavda başarılar dilerim.
hangi bölümde okuyordun

çok geçmiş olsun. önce sağlık tabii kendine dikkat et yine.

çok geçmiş olsun canım dikkat et kendine sağlığın herşeyden daha önemli diyet 2. planda bunu sakın unutma.
sürekli vitamin almaya bak ne güzel eşin de ilgileniyor seninle bu durumdann faydalan da iyileşş!!

menümü yazayım
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin,1 kk peynir, 1 bardak light süt, 1 çay kaşığı bal
ara: 1 mandalina
öğlen: yarım kase çorba ekmek ve kırıntıları, 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık makarna, 1 küçük but,2 kaşık yoğurt,salata
ara:1 avuç fındık-badem
ara: 2 mandalina

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun canım, inşallah en kısa sürede toparlarsın, salgın mıdır nedir kimle konuşsam hasta Tekrar çok geçmiş olsun...

cumartesi ve pazar aynı menüyü uyguladım;

S; Yulaf kepekli ,peynirli krep+domates,salatalık biber
Ö; Fırında pişirilmiş soslu tavuk+mantar ve yağsız yoğurt
A; Grill de balık ve yağsız salata
Gece uyumadan önce 1 bardak süt içeceğim.

Öğünlerde kafi derecede yediğim için ara yapmıyorum, acıkmadan yemek yemeyi sevmiyorum, belki de bu yüzden diyetisyenlerin 6 öğünlük listeleri bana uygun olmuyor,4 saatten önce açlık hissetmiyorum.Ara yapmalıyım diye düşünüp yediğimde ağzımda büyüyor lokmalar o sebeple Dukan bana çok uygun.

Yarından itibaren, 5 gün protein ardından 5 gün sebze ve protein yiyeceğim.

Günde 1 saat sporumu mutlaka yapıyorum,2 litre bazen üstünde su içiyorum.

Güzel canım menün. Doyurucu ve sağlıklı görünüyor.

Çok güzel bi menü tam benim tarzım olmuş :) Afiyet olsun..

Bugünkü menümü hiç sevmedim kızlar. Paylaşacağım artık mecburen. Sabah biraz abarttım gibi. Sınav dolayısı ile hiçbir şey yapmak istemedi canım. Önüme hazır gelseydi şöyle tavuklar, köfteler, sebzeler, salatalar hayır demezdim valla ama nerdeee.

Sabah (10.30);
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk çerkez peyniri
3 kiraz domates
1 kaşık patates kavurması
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 yumurtanın sarısı

Öğle yok artık mecburen kahvaltı yine geç oldu meşhur haftasonu kahvaltısı işte napalım

Ara (14.30);
1 kase nesfit

Akşam (17.30);
3 kepçe arpa şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği

Ara (19.00);
3 avuç kadar sade nesfit (cips niyetine yedim kıtır kıtır)

Bugünlük benden bu kadar kızlarr. Yarına Allah yardımcım olsun sabah sınavım var. Ve okula gitmek 2 saat sürüyor. Sabah erkenden yollara düşeceğim anlayacağınız. Gelmem akşamı bulur. Atıştırmalık bir şeyler yerim herhalde bilmiyorum. Acıkmazsam da yemem. Şimdi ben dersime geri dönüyorum. Herkese iyi akşamlar.

zeyneple çok güzel oturtunuz dukanı. bravo. şu sitenin adını bana da gönderir misin ablacım. haberim olsun istiyorum.ilerde lazım olur, isteyen arkadaşlarım falan olur belki.

canım güzel menün bence.

ben de anca yarın akşama gelirim kızlar. öptüm

bu da benim menü ,
sabah: müsli süt
öğle: 1 tabak ıspanak , 3 kaşık makarna, yoğurt
ara 2 kayısı
akşam: 3 kaşık ıspanak, salata , yoğurt
3 mil leslie
yeşil çay
sonra da biraz meyve yerim ...

tatlım sen sanırım kitabını felan okumadan başlamışsın ondan eksik yapmışsın.teşekkr ederim :)))

toparlamışsın akşam menüsünü çok güsel:)

kankam önce iileş hele bir sen bölede vermişsindr zaten
süper olmuş toparlamışsın kendini beğendim:))
çok güzel ablacım.dukan amcanın bu yönü güzel limit koymuyo yiyeceklerine:))doyuncada arada bişey yemek istemiyosun
Allah zihin acıklığı versin tatlım.menünüde beğendim hiçte cok kacırmamışsın.güzel olmuş menün:))
zeyneple çok güzel oturtunuz dukanı. bravo. şu sitenin adını bana da gönderir misin ablacım. haberim olsun istiyorum.ilerde lazım olur, isteyen arkadaşlarım falan olur belki.
teşekkr ederiz tatlım dukan ürünleri aldığımız gurmenet.

çok güzel canm senn menünüde beğendim.bu hafta güzel başlıyaacağa benziyo.haftaya hepimiz eksilerdeyiz inşallah

kızlar bugün ben kaçamaklıyım umarım bu cuma günü tartıma yansımaz

sabah:1 yumurta,1 dilim beyaz peynir.1 dilim kaşar,1 çatal krem peynir

öğlen:1 dilim hindi füme,1 dilim kaşar

ara:1 külah dondurma

akşam:1 tabak sarımsaklı tavuk corbası.biraz dukan usulü amerikan salata

kızlar bugün avm ye gittik orda baya yoruldum.spor günüde erkeklerin.spor yapamadım ama mekiklerimi hallettim:))

haftaya güpgüsel başlamak dileğiyle.sizleri seviyorum.

dukanda yok ama dondurmadan biz de ara oluyo canım. sen yine de dukan amcaya uy.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…