menümü yazayım
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin,1 kk peynir, 1 bardak light süt, 1 çay kaşığı bal
ara: 1 mandalina
öğlen: yarım kase çorba ekmek ve kırıntıları, 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık makarna, 1 küçük but,2 kaşık yoğurt,salata
ara:1 avuç fındık-badem
ara: 2 mandalina
spor ve su zaten ne yesen götürür ablacımcumartesi ve pazar aynı menüyü uyguladım;
S; Yulaf kepekli ,peynirli krep+domates,salatalık biber
Ö; Fırında pişirilmiş soslu tavuk+mantar ve yağsız yoğurt
A; Grill de balık ve yağsız salata
Gece uyumadan önce 1 bardak süt içeceğim.
Öğünlerde kafi derecede yediğim için ara yapmıyorum, acıkmadan yemek yemeyi sevmiyorum, belki de bu yüzden diyetisyenlerin 6 öğünlük listeleri bana uygun olmuyor,4 saatten önce açlık hissetmiyorum.Ara yapmalıyım diye düşünüp yediğimde ağzımda büyüyor lokmalar o sebeple Dukan bana çok uygun.
Yarından itibaren, 5 gün protein ardından 5 gün sebze ve protein yiyeceğim.
Günde 1 saat sporumu mutlaka yapıyorum,2 litre bazen üstünde su içiyorum.
Bugünkü menümü hiç sevmedim kızlar. Paylaşacağım artık mecburen. Sabah biraz abarttım gibi. Sınav dolayısı ile hiçbir şey yapmak istemedi canım. Önüme hazır gelseydi şöyle tavuklar, köfteler, sebzeler, salatalar hayır demezdim valla ama nerdeee.
Sabah (10.30);
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk çerkez peyniri
3 kiraz domates
1 kaşık patates kavurması
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 yumurtanın sarısı
Öğle yok artık mecburen kahvaltı yine geç oldu meşhur haftasonu kahvaltısı işte napalım
Ara (14.30);
1 kase nesfit
Akşam (17.30);
3 kepçe arpa şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (19.00);
3 avuç kadar sade nesfit (cips niyetine yedim kıtır kıtır)
Bugünlük benden bu kadar kızlarr. Yarına Allah yardımcım olsun sabah sınavım var. Ve okula gitmek 2 saat sürüyor. Sabah erkenden yollara düşeceğim anlayacağınız. Gelmem akşamı bulur. Atıştırmalık bir şeyler yerim herhalde bilmiyorum. Acıkmazsam da yemem. Şimdi ben dersime geri dönüyorum. Herkese iyi akşamlar.
bu da benim menü ,
sabah: müsli süt
öğle: 1 tabak ıspanak , 3 kaşık makarna, yoğurt
ara 2 kayısı
akşam: 3 kaşık ıspanak, salata , yoğurt
3 mil leslie
yeşil çay
sonra da biraz meyve yerim ...
kızlar bugün ben kaçamaklıyım umarım bu cuma günü tartıma yansımaz
sabah:1 yumurta,1 dilim beyaz peynir.1 dilim kaşar,1 çatal krem peynir
öğlen:1 dilim hindi füme,1 dilim kaşar
ara:1 külah dondurma
akşam:1 tabak sarımsaklı tavuk corbası.biraz dukan usulü amerikan salata
kızlar bugün avm ye gittik orda baya yoruldum.spor günüde erkeklerin.spor yapamadım ama mekiklerimi hallettim:))
haftaya güpgüsel başlamak dileğiyle.sizleri seviyorum.
iyi geceler arkadaşlar,
cumadan beri giremedim ve artık sizlere sorunum var demekten utanıyorum.ama çokk kötü günler geçiriyorum psikolojim tamamen çöktü.bir gün bişeylerin düzelmeye başladığını düşünüyorum ertesi gün yine aynı hatta daha kötü artık dayanma gücüm azalmış ne yapacağımı bilemiyorum.moralim bozuk olunca burayada girip bişey yazamıyorum inşallah geçiçi bir durumdur diyorum ama geçmiyorrrrr!!!! onurum gururum incindi ve ben bunu hazmedemiyorum her geçen gün kötüye gidiyorum.sizlerden kopmak istemiyorum etrafımda güçsüzlüğümü acizliğimi görmek isteyen o kadar çok insan varki sıkıntımı sadece sizlerle paylaşıyorum,beni anladığınızı umuyorum gerçi bu günlerde ben bile kendimi anlamıyorum....
prensesim bana haklı olarak kızmışsın söyliycek sözüm yok haklısın ,aslında benim için verilen sözleri tutmak ve sorumluluklarını yerine getirmek hayatımın en önemli kurallarından biri ama bu günlerde hatta 1-2 aydır kendime yetemiyorum çocuklarıma yetemiyorum her geçen gün batağın içine saplandığımı düşünüyorum haketmediğim şeyler yaşıyorum.ve hırsımı mutfaktan çıkarmaya başladım yine, lütfen bana yardım edin kızlar .arkadaşım çok ama gerçek dostum 1 taneydi onuda tarçını alınca kaybettim köpeğim var diye benimle görüşmeyi kesti sadece telefonda konuşuyoruz artık onada anlatamıyorum hiç bir derdimi .burdan ayrılırsamda kendimi tamamen salacam biliyorum sizlerden ayrılmayı hiçç istemiyorum ama bazı sorumluluklarımıda yerine getiremediğimin farkındayım.
prensesim aslında takıma her gün uğruyorum yazılanlarında çoğunu okuyorum ama ama cevap yazacak gücü bile kendimde bulamıyorum.
geri zekalı kocam şimdide benden hırsını alamayınca bide kızlarıma kafayı taktı .büyük kızımı ağlattı akşamdan beri,çocuklar artık taraf olmaya başladı bunuda hazmedemiyor çocuklarada zehir saçıyor.
aklımdan ne geçtiyse yazdım kızlar ama toparlanacam onun istediğini elde etmesine izin vermiycem,diyceksinizki tek dert sendemi var biliyorum hepimizde var ve benim sizlere destek olmam gerekirken bide ablanızım sizlerden yardım bekliyorum.ama kendimi toparlıycam gerekirse ilaç kullanmaya başlıycam öncelikle sorumlu olduğum iki kızım var onlar için dimdik ayakta duracam sizlere karşı olan sorumluluğumuda yerine getirmeye çalışacam.tabiki haklı olarak diskalifiye edilmezsem.hepinizi çok seviyorum ve söz veriyorum yarın kendime yeni bir başlangıç yapacam ve beni burda çok daha fazla göreceksiniz:))))
bu saatte benden başka birini gördüm vıdıvıdı takıma hoş geldinnnn
menümü yazdımmı naptım hatırlamıyorm bida yazim
öğle : 1 kase nesfit
ara : 1 tabak kış çorbası 2 dilim eti form ekmek dilimiyle beraber
yarım bardak zero
akşam : 1 bardak nesquik
ara : 1 bardak çay
bu kadar
merhaba arkadaşlar ben hastaneden geldim bu ay da yumurtam oluşmuş çok iyi dedi doktor kilo veremedim ama yumurta açısından yüzüm güldü allahıma binlerce kez şükürler olsun inş haftaya da en az iki kilo vermiş olcam dediydi dersiniz
canım çok sevindim gözün aydın biliyorsun pco da yumurtlamanın olması bile güzel bi gelişme doktorunda belirtmiş zaten.....
bence sen bu azimle inanıyorum ki en kısa zamanda bebeğinin önce müjdeli haberini alıcak sonrada kendisini kollarına alacaksın..
dukana başlıyormuşsun sen bunun da üstesinden geliceksin buna eminim canım arkadaşım...........
mersa ablacım
öncelikle sana geçmiş olsun diyorun sonrada tarçın kuzuya geçmişler olsun.....
dilaracığım bu hafta okul açısından yoğun bi dönemdi üstiüne b,rde yılbaşı girdi bu nedenle kilo konusuna takılma fazla inanıyorum haftaya daha güzel haberlerle geleceksin buraya sen azimli bir kızsın........
vıdı vıdı ilk haftanda verdiğin kilondan dolayı tebrik ederim canım devamının geleceğine eminim diyet listelerinden azimli bir hanım olduğnu anladım .. inşallah emeğinin karşılığını alırsın.......
prensesim canım kaptanım ben geri dönünce yeniden ensemde olmam gerekecek sanırım neyse artık bi şekilde toparlayacağım bu işi......
zeynepçim lütfen bu hafaki kilona takılma 800 gr da iyidir bence haftaya daha da güzel olacaktır.........
şule bebeğim bu hafta artıda çıkmışsın olsun haftaya toparlarsın sen eminim canım......
alda abla herzamanki gibi mikemmel ötesi bir hatunsun maaşallah senin azmine ve iradene........
HEPİNİZİ GERÇEKTEN ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM CANIM ARKADAŞLARIM.....
kızlar benim için zor ve yorucu bir gündü sabah çok kötü hastaydım şimdide öyleyim de üstüne okul hiç çekilmedi ilaç içemiyorum çocuk olur diye yemek ve meyva yiyemiyorum diyetim bozulur diye inş kendi kendime iyileşebilirim
prensesim canım nasıl oldun inşallah toparlanmışsındır.sen her yönden benden çok güçlü bir insansın seninde sıkıntıların olmasına rağmen kendini bırakmadın bende toparlanacam hatta başladım bileeeeselam kızlar.nasılsınız?
yataktan kalkabildiğim her an nete baktım varmı diye.karşı komsumdan aldıgım için.çekmiyordu.ancak baglanabildim.
kızlar tek tek alıntılamadan geçmiş olsun dileklerinize çok teşekkür ediyorum
zeynepçiğim çok teşekkürler canımyapılabilecek birşey varmı diye sorman yeterli
şuleciğim babanada oğlunada sanada çok geçmişler olsun.Allah acil şifalar versin
Merhaba kızlar yeni geldim katıldım inş hayırlı olur :) Boyum 1.55 dün oldukça azalttım yediklerimi dün sabah 70'dim ondan sonra tartılmadım. Genelde 60-70 arasında salınıp dururum bir aşağıı bir yukarıı. Artık eşim de laf sokmaya başlayınca, sen görürsün deyip kendim için büyük bir adım attım. Çok kararlıyım arkadaşlar. Yalnız benim ilk hafta kilo kaybım güzel olur sonra bi dururum, yavaşlar falan. Ama olsun yılmayacağım.
Şimdi cumadan cumaya bildirim mi yapıyoruz arkadaşlar? 70dim dün. Geçerli kilom o mu? Son 10 sayfayı okudum hepsini okuyamadım da beni bilgilendirirseniz daha sağlıklı bir şekilde paylaşımda bulurum diye düşünüyorum
geçmişten alıntıladıklarım hep silinmiş.. o yüzden isim isim gideceğim.hiçkimse kırılmasın üzülmesin lütfen bana.3 gündür yokum listenin haline bak.bir alda abla birde vıdı vıdı kilo vermiş.geri kalanların hali nedir böyle
tugbacıgım ne yapmıssın öyle sen dukana başlayacagım diye 3 gün boşvermişsin.olmaz canım.giden 3 günün ardından toparlama süreci geliyor bide.geçen zamanlarına yazık.
mersa ablam.takıma çok az ugruyorsun.kafan çok dolu oldugu için üstüne gitmek istemyorum.neler yaşadıgını çok iyi anlıyorum.ama takım içinde aktif olmaman diğer üyelere haksızlık oluyor.daha öncedende bu konuyla ilgili seni defalarca uyardım.yılbaşı hazırlıklarım var dedin aralık ayının 10 undan sonra nereyse hiç görünmedin takımda.olmuyor ablacıgım böyle hiç olmuyor..
dilara listeyi zeynep akşamdan yayınlamıs aradan biraz zaman geçmiş beni aynı geç demişsin.olmaz canım öyle keyfe keder beni aynı geç demek.artıda olsa o tartıya çıkılacak.gerçi sabah çıkmıssın yazmıssın onuda gördüm.burda takımlar birbirini takip ediyor.yazdıgın yanlış izlenim uyandırabilir.yemeni içmeni düzene koymanı bekliyorum.takıma geleli kaç hafta oldu yerinde sayıyorsun.
zeynep dukan senin diyetin.çok güzel gidiyordun.bu hafta neden artıda çıktın anlamadım :44:
alda ablam sana diyecek pek birşeyim yok.paylaşımların azaldı ama yinede çok güzel kg veriyorsun.sana diyebileceğim tek şey daha çok bizimle olman
şule canım sende iyi gidiyordun sende artıda çıkmıssın.hastalıklarla ugraşıyorsun okudum ama yinede diyetine ve takıma daha fazla önem vermeni canı gönülden isterim
vıdıvıdı canım ilk haftaya göre güzel birkayıp.devamını dilerim.ben seni bir hafta daha deneme sürecinde tutmayı planlıyordum ama kısmetinde bu hafta listeye girmek varmış.hayırlı olsun
blue canımcım sen ne kadar annenlerde kalacaksın ve eve gittiğinde nasıl bir düzen oturtacaksın?bunları belirlemeliyiz.takımda paylaşıma önem verioruz biliyorsun.eşinden dolayı giremiyorsun huzurunu bozmanı istemem.ben seni böylede idare ederim.arada gelir yazarsın.ama her hafta cuma senden kilo kaybı bekliyorum.takıma gelemiyorsun diye bize karşı olan sorumlulugun bitmiyor.diyetine devam et.izin meselesinide senin nezdinde tüm takıma yazmıs olayım.izin aslında sadece yaz tatiline gidenler için çıkartılmıs.benim gibi hastalıkta vs de kullanılıyor.aslında seni izinli saymamam lazım.ama kıyamıyorum hiçbirinize.anlamaya çalışıyor idare etmeye çalışıyorum.
kıyamıyordum gerçi.artık gözünüzün yaşına bakmayacagım.bu takım ya düzelecek ya düzelecek.herkes sağlıklı bir şekilde kilo verecek.hedeflerine ulaşacak.birazdan kurallar listesini tekrar yayınlayacagım.ona harfiyen uyulmasını istiyorum.1 şubat hedeflerimizide tekrar bulup koyacagım.1 şubata kadar sıkı takibimdesiniz ona göre.yapamam diyen varsa lütfen şimdiden bildirsin..
4. TAKIM KURALLARI...
her cuma sabahı erken saatte kilo bildirimi yapılacak.cuma sabahı gelemeyecek olan perşembe günü bildirim yapacak
her gün düzenli menü paylasılacak
hergün düzenli olarak en az 5 mesaj yazılacak(mazereti olanlar bildirecek)
yeni üye 2 hafta deneme süresinde olacak
her üye diğer üyelerden en az 3 kişinin menüsüne yorum yapacak
her cuma listeyi takip etmek için bir kişi görevlendirilecek
her üye düzenli olarak paylasım alanını ve kardes takımları takipde olacak
kaptan yardımcısı kaptan olmadğında tam yetkilidir görev ve sorumlulukları bellidir.
kurallara uymamayı 3 kez tekrarlayan üye diskalifiye edilecek..
ve yeni 2 kural ekliyorum
her üye takıma gelirgelmez öncelikle yukarıda ki forum takip kısmından yazdıgım mesajlara tıklayarak takıma yazmıs oldugu son mesajı bulacak.ve sona kadar okuyup cevap yazacaklarını işaretlerek toplu cevap yazabilir.ama mutlaka takım geçmişi okunacak.herkesin birbirinden haberi olacak..
ve 2. kural herkes leslie yapacak.yapamayan yürüyüşünü yapacak.onuda yapamayan mekik çekecek.herkes bir şekilde spor yapmanın yolunu bulacak..
bu kurallara uymayan arkadaşlar şimdiden bildirebilir.diskalifiye söz konusu oldugunda tekrar cuma yarışmalarında yarışamadıgınızı hatırlatmak isterim..
canım sende benim gibi sucunu biliyorsun.senide su takibine alıyorum.hergün geldiğinde en az 2 lt içmiş olmalısın.her sabah soracagım dün kaç lt içtin diye ona göre..sınavların nezaman bitiyor.leslie haberlerinide bekliyorum..
Ben KK da kalmışım,çıkmayı unutmuşum sayfadan, sabahtan beri online görünüyorum ama bişey yazmadım haliyle, Periciğim kusura bakma.
Ne desen hakılısın paylaşım + kilo verişi sorumluluğumdu , kilo verdim ama paylaşımda bulunmadım daha doğrusu az bulundum, hemen çeki düzen vereceğim bu duruma merak etme.
Takımdan asla ayrılmak istemediğim için, üye olarak yapmam gerekenlere azami dikkat göstereceğime emin olabilirsinSen olmayınca uğrayıp çıkmış gibi olmuşum hep ,doğru.
Zeynepciğim kotarmışsın cumayı, ellerine sağlık arkadaşım.
Şuleciğim, haftaya güzel sonuç alırsın sen, dert etme bu haftayı.
Blue ben de seni seviyorum canım.
Dilara ,Prenses su içerken çektirdiğin resimleri isterse şaşırma
Tuğba güzel haberini okudum canım, hadi hayırlısı innnnşallah
Mersacığım özlüyoruz seni..
Lili hoşgeldin canım, istediğin kiloya en sağlıklı şekilde ulaşırsın umarım...
Haftaya ciddi bir total kilo kaybı kokusu geliyor burnuma, bu takım bunu yaptı yine yapacak
Günaydın Arkadaşlar,
kızlar aylardır pazara gitmiyorum, marketten yada yazdan hazırladıklarımla
yemeklerimi ayarlıyordum. ama bu hafta pazara gitmeye karar verdim.
ne kadar sebze varsa alıcam. tabiii kış mevsimindekileri,
hem çeşit çok hemde 1 haftalık pişireceklerimi ayarlamış olurum.
diyetimi kolaylaştırırım. öpüyorum sizleri .......
süper suyu arttırmışsın şimdi bende şişeyi aldım içiyorum...İşte bugünkü sınav menüm, bi bitmedilerkii düzgün besleneyimm cok sttressim çoook:2:
12:00 : 1 kase nesfit
15:30 3 ızgara köfte 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yk kaşığı yogurt ve 1 çk mayonezle tatlandrılmıs domates ve kornişon
1 bardak cola zero
saat 18:30 1 dilim tiramisu ev yapımı annecik yapımı =)) yarım bardak nescafe
günü böyle kapattım suan sadece su içiyorum duy benii prensesperiiii
spor yapcam 3 mil leslie 1-2 saate menüm budur
ha bu arada su 1.5 lt bitmek üzere 2 lt de kapatırım günü
kızlar hastane işi yorucu geçti çrş-per-cuma. bi de hastalıkla zor kaldırdım doğrusu.gündüzleri iyi geçirmeye çalışsam da akşamları olmadı. hem sanki yedikçe halsizliğimden kurtulcam sandım, bi de can sıkıntısı yaptım. yani can sıkıntısı ile mutfak arasındaki bağ kopmamış burada geçirdiğim süreçte. spor da yapmadım tabii. bugün de yapmadım. o kadar iyi değilim malesef. yediklerimi yine de yazayım. bugün daha dikkatli davrandım. prensesperi kızsın istemem bide.
cuma
sabah:biraz ekmek
ara:1 tost
öğlen: 1 süt, 1 paket light bisküvi, 1 köfte, 2 çatal kısır
ara:3 diyet bisküvi, 3 lokma çikolata
akşam:karnıbahar, meyve, 1 lokma helva, 2 kurabiye, makarna
ara: bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
per.
sabah: 3 dilim elma
ara:light süt
öğlen: 2 kaşık patates, 1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası, 2 lokma ekmek
ara:3 diyet bis
akşam:1 tabak yoğurtlu karnıbahar,3 kaşık bulgur, 1 kaşık pilav, 2 zeytin, azcık peynir,2 dilim salam, 1 dilim ekmek, meyve
ara:4 kurabiye, bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
çarşamba akşamı da kurabiye yedim. size yazdığım menüden sonra
geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için ben
spor ayakkabı ile daha güzel, zevkli oluyo.halı da kay kay oynuyom resmen.
boğazım şişmişti, gribe döndü iyice.
taa yılbaşından kalma kurabiyeler ya. yemiyolar. yaş pasta bile dolapta yaşlandı.
ben de size özenip pazar olayına giremesem de marketten sebze, meyve topladım geldim.
yarın daha çok gelmeye çalışcam.
vınnımda vınnlarsa tabii.
bugün 1 saat öncesinde bile berbattı
Canım benim , İnan ki şöyle bir etrafıma bakıyorum herkes de bir sorun , konular farklı ama
yaşanan sıkıntı hep aynı bunun için toparlanıp, kendinize gelin , buradan gördüğüm kadarıyla çok güçlü birisiniz
bu sıkıntıların size vızzz geleceğine inanıyorum.zaten sizde toparlanıp leslie adımınızı atmışsınız bile . sizi seviyorum kendinize iyi bakınnnn
butun cephelerde mucadele veriyoruz vallateşekkür ederim canım,biliyorum herkesin sorunu var ve herkesin sorunu kendine göre çok büyük.bende kendimi bazen inanılmaz güçlü görüyorum ve etrafımada hep öyle gösteriyorum o da beni çok yoruyor ondan sonra bir bakıyorum ne kadar güçsüzüm diyorum kendime ama ayakta durmak zorundayım şu anda psikolojik bir savaştayım ama bu savaştan galip çıkacammmm:)))))
yeni gelen arkadaşım aramıza hoş geldin..........
PRENSESİM...
EVİME GELDİM AMA NET SORUNUMU ÇÖZEMEDİM ABLAMA GELDİKÇE PAYLAŞIMDA BULUNACAĞIM BU SEBEPTEN...
dün gece itibariyle lesliene ve diyetime yeniden dönüş yaptım 3 mil leslie yaptım...
beni idare ettiğin için teşekkür ederim canım takıma zarar veriyorsam eğer gereğini yapabilirsin diğer arkadaşlarıma zararım olsun istemem..
ama inan bu diyet olayını ve paylaşım yapabilmeyi çok istiyorum bilemezsin.....
canım dün gece itibariyle toparladım sadece paylaşımda biraz sıkıntı olacak ama her fırsatı değerlendireceğimden emin ol..anlayışın için teşekkürler...kilo bildiriminde bulunacağım ama bi şekilde .....
kızlar sporumu yaptım geldim:40 dakika yürüdüm,70 mekik,20 yerde kalça hareketi,230 ip atlama,10 dakika bisiklet ve ağırlık calıştım.
sabah:bi haş yumurta,bi kaşık lor,yarım dilim hindi füme
ara:ayran
öğlen:bi krep,bi dilim hindi füme,bi dilim kaşar(balık fırındaydı çok acıktım dayanamadım bunları hazırladım)
öğlen:250 gr hamsi buğulama
ara:1 ince dilim kaşar
akşam:1 bardak süt(en son planım bu)
kızlar kocamla kızım markete alışverişe gittiler fırsattan dukan sitesine girip değişik fikirler edinecem:))
Günlük menü bildirimi yapıyorumm
Sabah (10.30);
1.5 dilim kepek ekmeği
1 dilim peyaz peynir
3 kiraz domates
2 yeşil zeytin
1 siyah zeytin
1 yumurta
Sabah çok geç kaldığımdan öğlen acıkmadım doğal olarak.
Ara (16.00); çok acıkmıştım atıştırmak zorunda kaldım.
1.5 dilim tam buğday ekmeği
Akşam (17.00);
1 kepçe arpa şehriye çorbası
Barbun balığı (az yağlı tavada ortalama 300 gr kadar)
Salata
1 saat kadar yürüyüş de yaptım canlarım
İşte bugünkü sınav menüm, bi bitmedilerkii düzgün besleneyimm cok sttressim çoook:2:
12:00 : 1 kase nesfit
15:30 3 ızgara köfte 1 dilim tam buğday ekmeği 1 yk kaşığı yogurt ve 1 çk mayonezle tatlandrılmıs domates ve kornişon
1 bardak cola zero
saat 18:30 1 dilim tiramisu ev yapımı annecik yapımı =)) yarım bardak nescafe
günü böyle kapattım suan sadece su içiyorum duy benii prensesperiiii
spor yapcam 3 mil leslie 1-2 saate menüm budur
ha bu arada su 1.5 lt bitmek üzere 2 lt de kapatırım günü
sabah:2 dilim kepek ekmegi, light peynir,6 zeytin, 1 haşlama yumurta
ara:1 parça tost
öğlen: 1 kase çorba, 5 kaşık pilav, 1-2 çatal kıyma
ara:2 mandalina, 3 lokma muz
ara: gece 10da pizza ve çiğ köfte partisi vardı. marulla birer çatal yedim.
kızlar hastane işi yorucu geçti çrş-per-cuma. bi de hastalıkla zor kaldırdım doğrusu.gündüzleri iyi geçirmeye çalışsam da akşamları olmadı. hem sanki yedikçe halsizliğimden kurtulcam sandım, bi de can sıkıntısı yaptım. yani can sıkıntısı ile mutfak arasındaki bağ kopmamış burada geçirdiğim süreçte. spor da yapmadım tabii. bugün de yapmadım. o kadar iyi değilim malesef. yediklerimi yine de yazayım. bugün daha dikkatli davrandım. prensesperi kızsın istemem bide.
cuma
sabah:biraz ekmek
ara:1 tost
öğlen: 1 süt, 1 paket light bisküvi, 1 köfte, 2 çatal kısır
ara:3 diyet bisküvi, 3 lokma çikolata
akşam:karnıbahar, meyve, 1 lokma helva, 2 kurabiye, makarna
ara: bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
per.
sabah: 3 dilim elma
ara:light süt
öğlen: 2 kaşık patates, 1 kaşık bulgur pilavı,2 kaşık kereviz salatası, 2 lokma ekmek
ara:3 diyet bis
akşam:1 tabak yoğurtlu karnıbahar,3 kaşık bulgur, 1 kaşık pilav, 2 zeytin, azcık peynir,2 dilim salam, 1 dilim ekmek, meyve
ara:4 kurabiye, bişiler daha yedim ama hatırlamıyom.
çarşamba akşamı da kurabiye yedim. size yazdığım menüden sonra
iyi akşamlar arkadaşlar bu gün çok yoğundum
arkadaşıma gittim oradanda akşam başka gezmeye
menüm
sabah : müsli ,süt
öğlen : 1 tabağın içine 2 kaşık patates salatası, piyaz 2 kaşık 2 ısırık börek, 1 çatal pasta
1 çatalda keşkek malesef arkadaşım da bunları yapmış, tüm ısrarlara rağmen, bu kadarla kurtuldum.
akşam :salata , 1kase yoğurt
spor yapamadım yumurtalıklarım ağrıyor.
hepinizi öpüyorum .
arkadaşlar biraz önce misafirlikteydik ,eşim çay içmek istedi . adamcağızı zorla kaldırıp eve
getirdim kk yazı yazmam gerekiyor diye ,
bağımlılık yapıyor. özledim valla sizi
tabiki 3 mil yapamadım
yok kapı çaldı yok babam kızım kooşş tv ye baak flnn allahım ya
2.5 mil yaptım neyse o da bişeydir 1.5 lt su da bitti ama daha içmicem niyeyse sık wc ye cıkıorum anlamadım :2:
öpüldünüz kızlarr ben derse döndümmm sabah görüşürüzz
geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için ben
selam herkese
bugün 12 de uyandım teyzemler geldi kahvaltıyı kaçrdım yani sonra kuzenler olunca ufak limonata yappiim dedim
1 bardak ev yapımı limonata 1 kase de nesfit yedim =)
teyzem kereviz çorbası yaptı 1 saat sonra da ondan yerim azcık öptüm herlesi köpeimle sahile gidiyoorumm
kızlar ben geldim kaç gündür yoktum ama çok hastaydım yemek ve meyve yiyemediğim için hastalığım arttı ilça yazacaklar diye hastaneyede gidemedim tam yumurtlama dönemindeyim doktor kesinlikle ilaç kullanma dedi dün ateşim 39,5 çıktı eşim çok korktu sonra allahdan düştü bende ilaç kullanmaktansa 2 gün dukana ara vermeyi tercih ettim eşimin yaptığı meyve suları ve sıcacık çorbası iyi geldi bugün de hala hastayım ama en azından ayağa kalkabildim bu sefer çok kötüydü hastalığım kulağımın üstünde misket gibi beze çıktı oda kullaklarıma basınç yapıyordu dün çok kötü geçti bu gün biraz daha toparladım benim zaten herşey üst üstüne gelir hastalık dukan ve yumurtala dönemi ama ben en az zararla atlatmaya çalışıyorum inş
bu arada prenses bana kızmışsın heralde haklısın ne diyeyim ama insan bi yerden sonra bıkıyor bir kaç günlük ara verme onu tekrar şevklendiriyor ne bileyim ben öyle hissetiyorum ama inş şubat için verdiğim hedefe ineceğim
menümü yazayım
sabah: 2 dilim kepek ekmeği, 1 haşlanmış yumurta, 6 zeytin,1 kk peynir, 1 bardak light süt, 1 çay kaşığı bal
ara: 1 mandalina
öğlen: yarım kase çorba ekmek ve kırıntıları, 4 kaşık zeytinyağlı pırasa, 2 kaşık makarna, 1 küçük but,2 kaşık yoğurt,salata
ara:1 avuç fındık-badem
ara: 2 mandalina
menümü yazdımmı naptım hatırlamıyorm bida yazim
öğle : 1 kase nesfit
ara : 1 tabak kış çorbası 2 dilim eti form ekmek dilimiyle beraber
yarım bardak zero
akşam : 1 bardak nesquik
ara : 1 bardak çay
bu kadar
bu da benim menü ,
sabah: müsli süt
öğle: 1 tabak ıspanak , 3 kaşık makarna, yoğurt
ara 2 kayısı
akşam: 3 kaşık ıspanak, salata , yoğurt
3 mil leslie
yeşil çay
sonra da biraz meyve yerim ...
kızlar bugün ben kaçamaklıyım umarım bu cuma günü tartıma yansımaz
sabah:1 yumurta,1 dilim beyaz peynir.1 dilim kaşar,1 çatal krem peynir
öğlen:1 dilim hindi füme,1 dilim kaşar
ara:1 külah dondurma
akşam:1 tabak sarımsaklı tavuk corbası.biraz dukan usulü amerikan salata
Prensesim Ben bisi anlamadim
Dun 64.0 dim. Bugun 64.2.
Biliyosun bu cuma 64.8dim. Onceki cuma 64.5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?