Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyi geceler arkadaşlar,
cumadan beri giremedim ve artık sizlere sorunum var demekten utanıyorum.ama çokk kötü günler geçiriyorum psikolojim tamamen çöktü.bir gün bişeylerin düzelmeye başladığını düşünüyorum ertesi gün yine aynı hatta daha kötü artık dayanma gücüm azalmış ne yapacağımı bilemiyorum.moralim bozuk olunca burayada girip bişey yazamıyorum inşallah geçiçi bir durumdur diyorum ama geçmiyorrrrr!!!! onurum gururum incindi ve ben bunu hazmedemiyorum her geçen gün kötüye gidiyorum.sizlerden kopmak istemiyorum etrafımda güçsüzlüğümü acizliğimi görmek isteyen o kadar çok insan varki sıkıntımı sadece sizlerle paylaşıyorum,beni anladığınızı umuyorum gerçi bu günlerde ben bile kendimi anlamıyorum....

prensesim bana haklı olarak kızmışsın söyliycek sözüm yok haklısın ,aslında benim için verilen sözleri tutmak ve sorumluluklarını yerine getirmek hayatımın en önemli kurallarından biri ama bu günlerde hatta 1-2 aydır kendime yetemiyorum çocuklarıma yetemiyorum her geçen gün batağın içine saplandığımı düşünüyorum haketmediğim şeyler yaşıyorum.ve hırsımı mutfaktan çıkarmaya başladım yine, lütfen bana yardım edin kızlar .arkadaşım çok ama gerçek dostum 1 taneydi onuda tarçını alınca kaybettim köpeğim var diye benimle görüşmeyi kesti sadece telefonda konuşuyoruz artık onada anlatamıyorum hiç bir derdimi .burdan ayrılırsamda kendimi tamamen salacam biliyorum sizlerden ayrılmayı hiçç istemiyorum ama bazı sorumluluklarımıda yerine getiremediğimin farkındayım.

prensesim aslında takıma her gün uğruyorum yazılanlarında çoğunu okuyorum ama ama cevap yazacak gücü bile kendimde bulamıyorum.
geri zekalı kocam şimdide benden hırsını alamayınca bide kızlarıma kafayı taktı .büyük kızımı ağlattı akşamdan beri,çocuklar artık taraf olmaya başladı bunuda hazmedemiyor çocuklarada zehir saçıyor.

aklımdan ne geçtiyse yazdım kızlar ama toparlanacam onun istediğini elde etmesine izin vermiycem,diyceksinizki tek dert sendemi var biliyorum hepimizde var ve benim sizlere destek olmam gerekirken bide ablanızım sizlerden yardım bekliyorum.ama kendimi toparlıycam gerekirse ilaç kullanmaya başlıycam öncelikle sorumlu olduğum iki kızım var onlar için dimdik ayakta duracam sizlere karşı olan sorumluluğumuda yerine getirmeye çalışacam.tabiki haklı olarak diskalifiye edilmezsem.hepinizi çok seviyorum ve söz veriyorum yarın kendime yeni bir başlangıç yapacam ve beni burda çok daha fazla göreceksiniz:))))

öğlen çok olmuş ama akşam olmadığı için çok güzel

spor ve su zaten ne yesen götürür ablacım menün de çok güzel karnımı acıktırdı o grill lafı bile yetiyor

yemeeeeeee hiçbişi yemeeee ben 3 saattir açlkıkla boğuşuyorum her an yiyebiliriim ama elim gitmiyoo senin de gitmesinnn onun dışında menün cok güzel

ıspanağı keşke ben de sevseydim düşünün arıtk bu menüye bile güzel yazamıyorum o kadar sevmiyorum
ama tebrik ederim başarılı bir çalışma olmuş

harika olmuş valla kaçamak görmedi benim gözüm dondurmadan nolcakkk çok masum o

menümü yazdımmı naptım hatırlamıyorm bida yazim

öğle : 1 kase nesfit
ara : 1 tabak kış çorbası 2 dilim eti form ekmek dilimiyle beraber
yarım bardak zero
akşam : 1 bardak nesquik
ara : 1 bardak çay

bu kadar

kızlar şimdi 3 mil leslie mi yaptım.bu günde bütün yediklerimi sevabıyla günahıyla yazıyorum.
sabahkızlar bu neeeee demeyin)2 kaşık pirinç pilavı
tarçını tuvalete götürdüm ,banyo yapıp yattım ve 12 de geri kalktım
öğlenhiç üşenmeden yağmur çamur demeden arabaya bindim doğru markete ve sarelle aldım) biraz sarelle peynir ,zeytin ve domates ve ekmek yedim.
akşambu sefer güzel oldu marketten iyi bişeylerde aldım yaniii) tavuk göğüs soya soslu azcık yağla tavada pişirdim yanındada bütün sebzelerden karışık sebze sote yaptım ve ekmek yemedimmm.

ne kadar dengeli olduğumu yediklerimden anlamışsınızdır .ama söz veriyorum yarın süper menü yazacam:)))))

Canım benim , İnan ki şöyle bir etrafıma bakıyorum herkes de bir sorun , konular farklı ama
yaşanan sıkıntı hep aynı bunun için toparlanıp, kendinize gelin , buradan gördüğüm kadarıyla çok güçlü birisiniz
bu sıkıntıların size vızzz geleceğine inanıyorum.zaten sizde toparlanıp leslie adımınızı atmışsınız bile . sizi seviyorum kendinize iyi bakınnnn

Bana göre sen bu gün açsın hiç bişi yememişsin ...hep içmişsin

canımm çok sevindim inşallah her şey istediğin gibi olur.sakın hiç bişeye moralini bozma stresten uzak durmaya çalış bu dönemde

canım teşekkür ederim belki sizlere abartı gibi geliyodur benim tarçına düşkünlüğüm ama artık evin bir ferdi oldubiz onu köpek gibi görmüyoruz garip olan o da köpek olduğunun farkında değil üzülüyor küsüyor dediğini yapmasak ağlıyor ve tabi hastalanıyor 2 gece ağladım çok üzüldüm ama nihayet iyleşti.iyiki hayatımıza girmiş bu günlerde kızlara ve bana tek iyi gelen şey oooooo....

tuğbacım geçmiş olsun canım .doğal ilaçlar iç biraz sabret inşallah emeklerinin karşılığını alacaksın.

prensesim canım nasıl oldun inşallah toparlanmışsındır.sen her yönden benden çok güçlü bir insansın seninde sıkıntıların olmasına rağmen kendini bırakmadın bende toparlanacam hatta başladım bileeee

hoş geldinnnnn,eşini boşver kendin için yap kendini sevdiğin için yap tabi naçizane benim fikrim...

canım ben kendi adıma söylediklerinin hiç birine kırılmadım hepsinde sonuna kadar haklısın.seninde bir sürü sorunun olmasına rağmen bir şekilde takıma gelip sorumluluklarını yerine getiriyosun ve doğal olarak bizlerdende aynı fedakarlığı bekliyosun.ne söylediysen hepsi kabulüm .nolur beni idare etmeye çalışın sizlere ihtiyacım var.iyikide böyle yazmışsın bak beni nasıl silkeledin canım seni seviyorum kaptanımmmmmm

uzun bir aradan sonra bu gün leslie ye başladım söz her gün yürütyüş veya leslie yapacam.bide su içebilsem kesin bu haftada fazla çıkacam ama söz veriyorum toparlanacammmm....

prensesim benide takibe al bende su içme özürlüsüyüm....

aldacım bende sizleri çokk özledim hemen hergün takıma geldim yazdıklarınızı okudum ama o kadar kötüydümki cevap bile yazamadım.aslında hala çok kötüyüm çocuklarım olaylara dahil olmaya başladı bu beni çok üzüyor bu gün günlerdir konuşmazken çocukların önünde kavga ettik.ve her zamanki gibi çekti gitti.herhalde geri dönmez dedim ama kuyruğunu kıstırıp geri geldi biz yine kavga ettik belkide bu iyi bişeydir kavga etmekde bir iletişim yolu diye düşünüyorum tabi bir sonuca bağlanırsa bakalım zaman gösterecek neler olacağını.sen nasılsın canım sağlığına dikkat ediyormusun bebişi benim yerime öp.

bende dün sebze aldım ve bu gün başladım sebze yemekleri yapmaya .ben bide ıspanağı dondurulmuş alıyorum metrodan hem fiyatı uygun hemde sürekli elimin altında sebze oluyor.

süper suyu arttırmışsın şimdi bende şişeyi aldım içiyorum...

şulecim geçmiş olsun canım nasıl oldun,sende benim gibi cozutmuşsun ama benim kadar olman mümkün değil

canım çok haklısın burdan bir uzaklaşırsak kendimizi bırakıyoruz.yokkk gitmem bir yere benim yerim burası her gün burdayım inşallah kızlar didikleyin beni kızın bana hemen damlıyorum o zaman ......

vıdıvıdı bu tablo tam benlik ,benimde bilgisayarımda bir su içme programı vardı saat başı alarm veriyodu su iç diye 1 saattir onu aradım ama bulamdım bulsam buraya ekliycektim çok güzel bir program.

teşekkür ederim canım,biliyorum herkesin sorunu var ve herkesin sorunu kendine göre çok büyük.bende kendimi bazen inanılmaz güçlü görüyorum ve etrafımada hep öyle gösteriyorum o da beni çok yoruyor ondan sonra bir bakıyorum ne kadar güçsüzüm diyorum kendime ama ayakta durmak zorundayım şu anda psikolojik bir savaştayım ama bu savaştan galip çıkacammmm:)))))

Hastanede internet buldum cok mutluyum
Aslinda en iyisi telefona net edinmek

butun cephelerde mucadele veriyoruz valla
Inancli olmak onemli. O da sen de var.

tamam canım.bizleri habersiz bırakma yeter.her hafta kilo verirsen takıma zarar vermezsin zaten senden tek beklentim bu.burdan uzak kalıp diyeti bırakmanı istemiyorum

istersen telefonumu vereyim sana.cuma günleri mesaj da atabilirsin

bu menünün yorumunu alda ablama bırakıyorum

menün güzel ama ara olarak ekmek tercih etmesen daha iyiymiş

tiramisuyu görmezden gelsem kolayı görüyorum dilara bu hafta düşüşte görmeliyim seni ona göre ye iç su ve lesliler süper

akşam aran olmasa gün güzel geçmiş aslında

şuleciğim çok çok geçmiş olsun diyorum tekrar öncelikle.baban oğlun sen nasıl oldunuz?menülerindeki fazlalıkları yazmakta bir cesaret.bunun için ayrıca teşekkür ederim.menülerin kaçmıs yazınca sende farketmişsindir zaten benim yorum yapmama çokta gerek yok.yarın sabah bir tartılıp artıdamısın bakmanı istiyorum senden.cumaya kadar ona göre bir yol izlersin

Son düzenleme:

öğlen baya yogun geçmiş ama menüdeki çeşitliliği düşününce ve akşam salata ile iyi kurtarmıssın.

arkadaşlar biraz önce misafirlikteydik ,eşim çay içmek istedi . adamcağızı zorla kaldırıp eve
getirdim kk yazı yazmam gerekiyor diye ,
bağımlılık yapıyor. özledim valla sizi

işte budur

suyun güzel ama 2 ye tamamlasan süper olur sana tavsiyem en geç 20.00 ye kadar su işini bitirmen değilse gece wc ye kalkmak sinir bozucu

geçmiş olsun. ama burdan ayrı kalınca daha çok kopuyo insan örneğin bu günler için ben

canım toparlayacagına inanıyorum.bu kadar güzel giderken aman diyim bırakma.bir an önce toparla

teşekkürler.yatmadan öncesi hariç uygulayabilirim

pazar kahvaltısı kaçmıs bi pazar değilki sende hep kaçan birşeyler var hep peşindeyim unutma

canım sanada geçmiş olsun umarım daha iyisindir

bir sana değil tüm takıma kızdım kendimde dahil.zamanımız geçiyor.verelim kurtulalım şu kg dan

öğlen baya kalabalık olmus sanki ama menün toparlanmış

Canim vallahi bu da az olmus Ama iyi bir baslangic boyle bisiye ihtiyacin vardi gibi
Devam canisi...

Prensesim Ben bisi anlamadim
Dun 64.0 dim. Bugun 64.2.
Biliyosun bu cuma 64.8dim. Onceki cuma 64.5

bu da benim menü ,
sabah: müsli süt
öğle: 1 tabak ıspanak , 3 kaşık makarna, yoğurt
ara 2 kayısı
akşam: 3 kaşık ıspanak, salata , yoğurt
3 mil leslie
yeşil çay
sonra da biraz meyve yerim ...

aslında menün güzel ama dukana nasıl yansır bilmiyorum :44:

günün menüleri

Son düzenleme:
Prensesim Ben bisi anlamadim
Dun 64.0 dim. Bugun 64.2.
Biliyosun bu cuma 64.8dim. Onceki cuma 64.5

canım hemen her yediğimiz kg muza yansımıyor.nasıl çabalayıp çabalayıp kg muz bazen düşmüyorsa her kaçamagımızda artı olarak yansımıyor hemen.dünle bugun arasındaki 200 gr farka takılma su falan tutmustur vucudun.

hafta olarak bakıldıgında ileri geri gitmeye başlamıssın.hemen toparlarsan aynı şekilde kg vermeye devam edeceğine inanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…