Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

süper süper

sabah patates ve ekmek olmamış.akşam nesfit olmamıs helede 3 avuç diyetin ilk haftası çok oturmuyor yedikleri insanın

Ben de oyle dusunuyorum.
Devam edecem ozen gostermeye salata yaptim bolbol dolaba koydum sebzemi aldim
Bu arada babam buyuk ihtimal yarin ameliyat olcak Su an hastanedeyiz bi dolu tetkik var.
Oglum hala oksuruyor Ben hastayim ama fena degilim guc olarak. Yattim haftasonu .
Sen nasilsin Prensesim

ablacıgım çok üzüldüm yazdıklarına Allah yardımcın olsun.hakkında hayırlısı ne ise rabbim sana onu yaşatsın sık gel içini dök.birşey yapamasakta okudukça dua ederiz sana bol bol

canım inşallah Allah babanada sizlere acil şifalar verir

salatalar süper olmus

bende bugun bir parça daha iyiyim.ilaçlarımı almaya devam ediyorum.akşam işten çıkınca yine iğnemi yaptıracagım.bu kadar iyileştiğime şükür ediyorum

günaydın kızlarrrr dün yeni başlangıç yapacağımı yazmıştım bu güne çok iyi başladım inşallah bütün hafta böyle devam eder.sabah yürüyüşü yapamadım ev işlerim çoktu benim evim çok büyük bizim burayada daha doğal gaz gelmediği için ve en üst katta oturduğum için soba kuruyorum ve soba yakıyorum.az önce bitirdim boruları temizledik siteden bir görevli yardıma geldide kolay oldu şimdide diğer işlerime bakacam yürüyüş olmazsa akşam kesin leslie var tabi inşallah.herkese iyi haftalarrrrrr

bu menüleri yorumsuz bırakıyorum

teşekkürler canım inşallah çok daha iyi olacagım günler gelecek tabi seninde.Allah gönlüne göre versin

bende seni seviyorum ve toparlanmanı dört gözle bekliyorum.hiç kimse için değil kendin için başaracaksın

prensesim günaydın canım bu gün nasılsın biraz iyiyim yazmışsın geçmiş olsun.yazdıkların içinde çok teşekkür ederim.biz kadınlar güçlü yaratıklarız hepsinin altından kalkacağız evel Allah.leslie ye başladım bide su işini hallettimmi tamamdır.
şimdi çok hafif kahvaltımı yaptım ne yediklerimi akşam toplu yazarım hepinizi çokk öpüyorummmm

prensesim benide takibe al bende su içme özürlüsüyüm....

canım dün ne kadar su içtin? bugun gözünün önüne bir sürahi al ve bitirmeden de sakın bırakma.yarın soracagım

günaydın ablam.sanada iyi haftalar.seni sabahtan burda görmek yürüyüş yada leslie yapacagını yazdıgını görmek çok güzel

dilara sen dün ne kadar su içtin?

bu arada amma çok yazdım ama geçmişe anca yetiştim idare edin

prensesim hepsini yorumsuz bırakta akşam menüm süper ve artık hep böyle menüler göreceksin bu gün günün menüsüne adayım haberin olsun accıkta torpil yaptınmı ablana tamamdır.
gerçekten hepinizi çok seviyorum ve sizleri özlüyorum desteğinizle bütün bunları atlatacam tabii sende

şimdi biraz iş yapıp geliyim....

Kizlar evi bir gorseniz her odada 2 - 3 bardak dolaniyor
Toplayan yok iciyom birakiyom valla

Bana göre sen bu gün açsın hiç bişi yememişsin ...hep içmişsin

evet cok az yedim ama canım pek istemedii yemek gece acıktım ama hiçbişii yemedimmm

günaydın kızlar mutlu bir hafta diliyorum
günaydın kaptanımmm

evett doğru diyorsun ben genelde geceleri daha mutlu olduğumdan nedendir bilmiyorum. suyu da gece içiorum sporu da gece yapıorum dersi de gece calısıorummm

bu arada pazar kahvaltısı kaçmımşş lafını cok yedim olarak anladın yani kahvaltıya yetişemedim sadece nesfit yedim demek istedimm kaptanım kızma hemenn dikkat ediyorum

bu arada dün 1.5 lt su bitirdim gene :) spor yapamadım arkadaşım geldi sınavı varmış ona ingilizce çalıştrdım sadece 1 mil leslie yapabildim
bir de cola zero ya kızmıssın ama valla içmiodum sırf dukan amca serbest bırakmış ve kalorisi 1 diye içiyorum arada.. eger problem oluorsa onu da içmeyeyiimmm :)

bir güzel haber daha demin tartıldım 78.5 um =)

Canim vallahi bu da az olmus Ama iyi bir baslangic boyle bisiye ihtiyacin vardi gibi
Devam canisi...

evet yaa ihtiyacım varmıss gerçekten uzun süre soınra gene karnım gurulddadı o mutlu hisle güzel güzel uyuduumm :) simdi de düzgn bir kahvaltı yapıcamm ve işlerimi haleltmeye gidicem

hadi canım güzel menüler güzel haber bekliyorum senden

kolanın zerosuna bile karşıyım.dukandakiler yavanlıktan içiyormus sen hiç içme bana sorarsan

güzel haberini aldım mutlu oldum hemde çokkk

böyle böyle ben sana kızacagım sen vereceksin başka bir konuda fotografını gördüm.çok güzel kızsın maşallah hele şu fazlalarından bir kurtul afet olacaksın afettt

ay tahmin ettiğim fttoğrafsa diyet günlüğündekii onu hiç sevmiiyorumm albümüme koyim de sen gör beni
hehehe
evet kaptanım vercez başka yoluuu yokkkk=))))) simdi 2 fotoluk bi albüm yapıoorummm

Kizlar evi bir gorseniz her odada 2 - 3 bardak dolaniyor
Toplayan yok iciyom birakiyom valla

şulecim günaydın bu arada geçmiş olsun hastanedeymişsiniz inşallah kolaylıkla geçer babanın ameliyatı sende hastaymışsın sende kendine iyi bak.bende başladım su içmeye bide bilgisayarıma su programı indirdim saat başı alarm veriyor su iç diye sizde deneyin isterseniz bana iyi geldi gibiiii...

Su problemim yok Cok dilution goturuyorum bolbol

dilara nerde bu resimler bende merak ettim bende görmek istiyorummmmm:))))

azmin elinden hiç bişey kurtulmazmış valla buldum resmini çok tatlısın yaaa maşallah sana .aslında boyunda uzun kilon çok göze batmıyodur ama yağ oranın fazla yağ oranını düşürdünmü gayet güzel fıstık gibisin erken evlenseydim senin yaşında kızım olurdu benim yaaaaaa:)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…