cumartesi ve pazar aynı menüyü uyguladım;
S; Yulaf kepekli ,peynirli krep+domates,salatalık biber
Ö; Fırında pişirilmiş soslu tavuk+mantar ve yağsız yoğurt
A; Grill de balık ve yağsız salata
Gece uyumadan önce 1 bardak süt içeceğim.
Öğünlerde kafi derecede yediğim için ara yapmıyorum, acıkmadan yemek yemeyi sevmiyorum, belki de bu yüzden diyetisyenlerin 6 öğünlük listeleri bana uygun olmuyor,4 saatten önce açlık hissetmiyorum.Ara yapmalıyım diye düşünüp yediğimde ağzımda büyüyor lokmalar o sebeple Dukan bana çok uygun.
Yarından itibaren, 5 gün protein ardından 5 gün sebze ve protein yiyeceğim.
Günde 1 saat sporumu mutlaka yapıyorum,2 litre bazen üstünde su içiyorum.
Bugünkü menümü hiç sevmedim kızlar. Paylaşacağım artık mecburen. Sabah biraz abarttım gibi. Sınav dolayısı ile hiçbir şey yapmak istemedi canım. Önüme hazır gelseydi şöyle tavuklar, köfteler, sebzeler, salatalar hayır demezdim valla ama nerdeee.
Sabah (10.30);
1.5 dilim tam buğday ekmeği
1 kk çerkez peyniri
3 kiraz domates
1 kaşık patates kavurması
3 yeşil zeytin
2 siyah zeytin
1 yumurtanın sarısı
Öğle yok artık mecburen kahvaltı yine geç oldu meşhur haftasonu kahvaltısı işte napalım
Ara (14.30);
1 kase nesfit
Akşam (17.30);
3 kepçe arpa şehriye çorbası
2 yemek kaşığı yoğurt
1 dilim tam buğday ekmeği
Ara (19.00);
3 avuç kadar sade nesfit (cips niyetine yedim kıtır kıtır)
Bugünlük benden bu kadar kızlarr. Yarına Allah yardımcım olsun sabah sınavım var. Ve okula gitmek 2 saat sürüyor. Sabah erkenden yollara düşeceğim anlayacağınız. Gelmem akşamı bulur. Atıştırmalık bir şeyler yerim herhalde bilmiyorum. Acıkmazsam da yemem. Şimdi ben dersime geri dönüyorum. Herkese iyi akşamlar.
Ben de oyle dusunuyorum.canım hemen her yediğimiz kg muza yansımıyor.nasıl çabalayıp çabalayıp kg muz bazen düşmüyorsa her kaçamagımızda artı olarak yansımıyor hemen.dünle bugun arasındaki 200 gr farka takılma su falan tutmustur vucudun.
hafta olarak bakıldıgında ileri geri gitmeye başlamıssın.hemen toparlarsan aynı şekilde kg vermeye devam edeceğine inanıyorum
iyi geceler arkadaşlar,
cumadan beri giremedim ve artık sizlere sorunum var demekten utanıyorum.ama çokk kötü günler geçiriyorum psikolojim tamamen çöktü.bir gün bişeylerin düzelmeye başladığını düşünüyorum ertesi gün yine aynı hatta daha kötü artık dayanma gücüm azalmış ne yapacağımı bilemiyorum.moralim bozuk olunca burayada girip bişey yazamıyorum inşallah geçiçi bir durumdur diyorum ama geçmiyorrrrr!!!! onurum gururum incindi ve ben bunu hazmedemiyorum her geçen gün kötüye gidiyorum.sizlerden kopmak istemiyorum etrafımda güçsüzlüğümü acizliğimi görmek isteyen o kadar çok insan varki sıkıntımı sadece sizlerle paylaşıyorum,beni anladığınızı umuyorum gerçi bu günlerde ben bile kendimi anlamıyorum....
prensesim bana haklı olarak kızmışsın söyliycek sözüm yok haklısın ,aslında benim için verilen sözleri tutmak ve sorumluluklarını yerine getirmek hayatımın en önemli kurallarından biri ama bu günlerde hatta 1-2 aydır kendime yetemiyorum çocuklarıma yetemiyorum her geçen gün batağın içine saplandığımı düşünüyorum haketmediğim şeyler yaşıyorum.ve hırsımı mutfaktan çıkarmaya başladım yine, lütfen bana yardım edin kızlar .arkadaşım çok ama gerçek dostum 1 taneydi onuda tarçını alınca kaybettim köpeğim var diye benimle görüşmeyi kesti sadece telefonda konuşuyoruz artık onada anlatamıyorum hiç bir derdimi .burdan ayrılırsamda kendimi tamamen salacam biliyorum sizlerden ayrılmayı hiçç istemiyorum ama bazı sorumluluklarımıda yerine getiremediğimin farkındayım.
prensesim aslında takıma her gün uğruyorum yazılanlarında çoğunu okuyorum ama ama cevap yazacak gücü bile kendimde bulamıyorum.
geri zekalı kocam şimdide benden hırsını alamayınca bide kızlarıma kafayı taktı .büyük kızımı ağlattı akşamdan beri,çocuklar artık taraf olmaya başladı bunuda hazmedemiyor çocuklarada zehir saçıyor.
aklımdan ne geçtiyse yazdım kızlar ama toparlanacam onun istediğini elde etmesine izin vermiycem,diyceksinizki tek dert sendemi var biliyorum hepimizde var ve benim sizlere destek olmam gerekirken bide ablanızım sizlerden yardım bekliyorum.ama kendimi toparlıycam gerekirse ilaç kullanmaya başlıycam öncelikle sorumlu olduğum iki kızım var onlar için dimdik ayakta duracam sizlere karşı olan sorumluluğumuda yerine getirmeye çalışacam.tabiki haklı olarak diskalifiye edilmezsem.hepinizi çok seviyorum ve söz veriyorum yarın kendime yeni bir başlangıç yapacam ve beni burda çok daha fazla göreceksiniz:))))
Ben de oyle dusunuyorum.
Devam edecem ozen gostermeye salata yaptim bolbol dolaba koydum sebzemi aldim
Bu arada babam buyuk ihtimal yarin ameliyat olcak Su an hastanedeyiz bi dolu tetkik var.
Oglum hala oksuruyor Ben hastayim ama fena degilim guc olarak. Yattim haftasonu .
Sen nasilsin Prensesim
menümü yazdımmı naptım hatırlamıyorm bida yazim
öğle : 1 kase nesfit
ara : 1 tabak kış çorbası 2 dilim eti form ekmek dilimiyle beraber
yarım bardak zero
akşam : 1 bardak nesquik
ara : 1 bardak çay
bu kadar
kızlar şimdi 3 mil leslie mi yaptım.bu günde bütün yediklerimi sevabıyla günahıyla yazıyorum.
sabahkızlar bu neeeee demeyin) 2 kaşık pirinç pilavı
tarçını tuvalete götürdüm ,banyo yapıp yattım ve 12 de geri kalktım
öğlenhiç üşenmeden yağmur çamur demeden arabaya bindim doğru markete ve sarelle aldım) biraz sarelle peynir ,zeytin ve domates ve ekmek yedim.
akşambu sefer güzel oldu marketten iyi bişeylerde aldım yaniii) tavuk göğüs soya soslu azcık yağla tavada pişirdim yanındada bütün sebzelerden karışık sebze sote yaptım ve ekmek yemedimmm.
ne kadar dengeli olduğumu yediklerimden anlamışsınızdır .ama söz veriyorum yarın süper menü yazacam:)))))
prensesim canım nasıl oldun inşallah toparlanmışsındır.sen her yönden benden çok güçlü bir insansın seninde sıkıntıların olmasına rağmen kendini bırakmadın bende toparlanacam hatta başladım bileeee
canım ben kendi adıma söylediklerinin hiç birine kırılmadım hepsinde sonuna kadar haklısın.seninde bir sürü sorunun olmasına rağmen bir şekilde takıma gelip sorumluluklarını yerine getiriyosun ve doğal olarak bizlerdende aynı fedakarlığı bekliyosun.ne söylediysen hepsi kabulüm .nolur beni idare etmeye çalışın sizlere ihtiyacım var.iyikide böyle yazmışsın bak beni nasıl silkeledin canım seni seviyorum kaptanımmmmmm
uzun bir aradan sonra bu gün leslie ye başladım söz her gün yürütyüş veya leslie yapacam.bide su içebilsem kesin bu haftada fazla çıkacam ama söz veriyorum toparlanacammmm....
prensesim benide takibe al bende su içme özürlüsüyüm....
günaydın kızlarrrr dün yeni başlangıç yapacağımı yazmıştım bu güne çok iyi başladım inşallah bütün hafta böyle devam eder.sabah yürüyüşü yapamadım ev işlerim çoktu benim evim çok büyük bizim burayada daha doğal gaz gelmediği için ve en üst katta oturduğum için soba kuruyorum ve soba yakıyorum.az önce bitirdim boruları temizledik siteden bir görevli yardıma geldide kolay oldu şimdide diğer işlerime bakacam yürüyüş olmazsa akşam kesin leslie var tabi inşallah.herkese iyi haftalarrrrrr
bu menüleri yorumsuz bırakıyorum
teşekkürler canıminşallah çok daha iyi olacagım günler gelecek tabi seninde.Allah gönlüne göre versin
bende seni seviyorum ve toparlanmanı dört gözle bekliyorum.hiç kimse için değil kendin için başaracaksın
canım dün ne kadar su içtin? bugun gözünün önüne bir sürahi al ve bitirmeden de sakın bırakma.yarın soracagım
günaydın ablam.sanada iyi haftalar.seni sabahtan burda görmek yürüyüş yada leslie yapacagını yazdıgını görmek çok güzel
dilara sen dün ne kadar su içtin?
bu arada amma çok yazdım ama geçmişe anca yetiştim idare edin
Bana göre sen bu gün açsın hiç bişi yememişsin ...hep içmişsin
günaydın kızlarmutlu bir hafta diliyorum
günaydın kaptanımmm
suyun güzel ama 2 ye tamamlasan süper olursana tavsiyem en geç 20.00 ye kadar su işini bitirmen değilse gece wc ye kalkmak sinir bozucu
pazar kahvaltısı kaçmısbi pazar değilki sende hep kaçan birşeyler var hep peşindeyim unutma
Canim vallahi bu da az olmus Ama iyi bir baslangic boyle bisiye ihtiyacin vardi gibi
Devam canisi...
Kizlar evi bir gorseniz her odada 2 - 3 bardak dolaniyor
Toplayan yok iciyom birakiyom valla
1.5 ltlik şişe tşaı inan daha kolay oluyor toplama derdinden kurtulursun
prensesim hepsini yorumsuz bırakta akşam menüm süper ve artık hep böyle menüler göreceksin bu gün günün menüsüne adayım haberin olsun accıkta torpil yaptınmı ablana tamamdır.
gerçekten hepinizi çok seviyorum ve sizleri özlüyorum desteğinizle bütün bunları atlatacam tabii sende
şimdi biraz iş yapıp geliyim....
evet cok az yedim ama canım pek istemedii yemek gece acıktım ama hiçbişii yemedimmm
evett doğru diyorsun ben genelde geceleri daha mutlu olduğumdan nedendir bilmiyorum. suyu da gece içiorum sporu da gece yapıorum dersi de gece calısıorummm
bu arada pazar kahvaltısı kaçmımşş lafını cok yedim olarak anladın yani kahvaltıya yetişemedim sadece nesfit yedim demek istedimm kaptanım kızma hemenn dikkat ediyorum
bu arada dün 1.5 lt su bitirdim gene :) spor yapamadım arkadaşım geldi sınavı varmış ona ingilizce çalıştrdım sadece 1 mil leslie yapabildim
bir de cola zero ya kızmıssın ama valla içmiodum sırf dukan amca serbest bırakmış ve kalorisi 1 diye içiyorum arada.. eger problem oluorsa onu da içmeyeyiimmm :)
bir güzel haber daha demin tartıldım 78.5 um =)
evet yaa ihtiyacım varmıss gerçekten uzun süre soınra gene karnım gurulddadı o mutlu hisle güzel güzel uyuduumm :) simdi de düzgn bir kahvaltı yapıcamm ve işlerimi haleltmeye gidicem
hadi canım güzel menüler güzel haber bekliyorum senden
kolanın zerosuna bile karşıyım.dukandakiler yavanlıktan içiyormus sen hiç içme bana sorarsan
güzel haberini aldım mutlu oldum hemde çokkk
böyle böyle ben sana kızacagım sen vereceksinbaşka bir konuda fotografını gördüm.çok güzel kızsın maşallah hele şu fazlalarından bir kurtul afet olacaksın afettt
Kizlar evi bir gorseniz her odada 2 - 3 bardak dolaniyor
Toplayan yok iciyom birakiyom valla
ay tahmin ettiğim fttoğrafsa diyet günlüğündekii onu hiç sevmiiyorumm albümüme koyim de sen gör beni
hehehe
evet kaptanım vercez başka yoluuu yokkkk=))))) simdi 2 fotoluk bi albüm yapıoorummm
şulecim günaydın bu arada geçmiş olsun hastanedeymişsiniz inşallah kolaylıkla geçer babanın ameliyatı sende hastaymışsın sende kendine iyi bak.bende başladım su içmeye bide bilgisayarıma su programı indirdim saat başı alarm veriyor su iç diye sizde deneyin isterseniz bana iyi geldi gibiiii...
dilara nerde bu resimler bende merak ettim bende görmek istiyorummmmm:))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?