kızlar ben yine işlere dönmeliyim yoruldukça oturup neler yazmışsınız bakıyorum ben buralardayımmmmm:))))
ay tahmin ettiğim fttoğrafsa diyet günlüğündekii onu hiç sevmiiyorumm albümüme koyim de sen gör beni
hehehe
evet kaptanım vercez başka yoluuu yokkkk=))))) simdi 2 fotoluk bi albüm yapıoorummm
selam kızlar, hava çok kapalı ben de bugün yatatan yeni çıktım
soluğu burada aldım . bakiiimmm neler yaılmış geçmiş yapıp geleyim
238. Etapla İlgili Olarak:
6. Takım:
heidin adlı üyenin mezuniyet karnesi hazır. Tebrikler.
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet...lama-yarismasi-mezunlari-33.html#post22538796
arkadaşlar hiç mezuniyet karnesine denk gelmişmiydiniz? bir bakın istersenizallah hepimize nasip etsin
kızlar işlerimi şimdi bitirdim banyoya girmeden önce yine bir uğrayım dedim.giremediğim günlerin acısını çıkarıyorum.evi köşe kıyı temizledim sobam çırpıldı temizlendi bütün ev mis gibi oldu evim temiz olunca bende çok huzurlu oluyorum .allahtan yönetimdede işim çıkmadı bu gün evime vakit ayırdım.bu gün harika bir menü yazacam size kesinlikle bu gün adayım günün menüsüneeeeee
prensesim baktım çok güzel inşallah bizde görürüz ama toplam vermesi gereken 9 kiloymuş ben mezun olmak için kaç tane 9 kilo verdim halaa bitmiyorrrrrrrr
kızlar bu saate kadar 1,5 litre suyu bitirdim kaptanım duyurulurrrrr...
alda sen nerdesin yaaaaaa,kızlar bütün gün burayı bekledim şansıma bu günde kimse yok ,sabah kalabalıktık ama şimdi boşaldı takım.neyse 3 günlük konuştum heralde bu gün açığı kapatmışımdır.
normalde herkese açık olması lazım ama bilemedim ben onu=) kabul ettmmmmfotonu göremedim.arkadaşınmı olmam gerekiyor?davet gönderdim sana
Çok güzel bi menü tam benim tarzım olmuş :) Afiyet olsun..
www.dukandiet.com du aklımda yanlış kalmadıysa bakıp hemen söylerim canımın içi.zeyneple çok güzel oturtunuz dukanı. bravo. şu sitenin adını bana da gönderir misin ablacım. haberim olsun istiyorum.ilerde lazım olur, isteyen arkadaşlarım falan olur belki.
Çok güzel bir menü olmuş...bu da benim menü ,
sabah: müsli süt
öğle: 1 tabak ıspanak , 3 kaşık makarna, yoğurt
ara 2 kayısı
akşam: 3 kaşık ıspanak, salata , yoğurt
3 mil leslie
yeşil çay
sonra da biraz meyve yerim ...
Zeynebim, sadece dondurma gözüme çarptı diğerlerinde hiç kaçamak yok..Senin kaçamak yaptım dediğin menü bursaysa ohoooo bizim kaçamak yaptığımız menüler cinnet geçirme anı demek ki:))))))kızlar bugün ben kaçamaklıyım umarım bu cuma günü tartıma yansımaz
sabah:1 yumurta,1 dilim beyaz peynir.1 dilim kaşar,1 çatal krem peynir
öğlen:1 dilim hindi füme,1 dilim kaşar
ara:1 külah dondurma
akşam:1 tabak sarımsaklı tavuk corbası.biraz dukan usulü amerikan salata
kızlar bugün avm ye gittik orda baya yoruldum.spor günüde erkeklerin.spor yapamadım ama mekiklerimi hallettim:))
haftaya güpgüsel başlamak dileğiyle.sizleri seviyorum.
Burada olman bizi sevindiriyor mersacığım, takımdam birinde bir süre haber alamayınca merak ediliyor hemen, sorunlarının en iyi ilaç olan zamanla eriyip gideceğini yada gitmeyip yolunu belirleyeceğini düşünüyorum, her sorun gibi..Prenseslerin senin ne kadar moralli görürlerse hayatın normal devam ettiği hissini yaşayacaklardır , senin stresin, üzüntün onları da daha çok üzecek, bunu benden iyi biliyorsun ki yediklerini yeniden toparlamış spora da başlamışsın:) Hadi son bi gayret kalanlardan da kurtul, ipin ucunu bi koyversen kendini yine eski kilonda bulabileceğin bir eşiktesin, gözünü seveyim dikkat, çok üzülürsün sonraiyi geceler arkadaşlar,
cumadan beri giremedim ve artık sizlere sorunum var demekten utanıyorum.ama çokk kötü günler geçiriyorum psikolojim tamamen çöktü.bir gün bişeylerin düzelmeye başladığını düşünüyorum ertesi gün yine aynı hatta daha kötü artık dayanma gücüm azalmış ne yapacağımı bilemiyorum.moralim bozuk olunca burayada girip bişey yazamıyorum inşallah geçiçi bir durumdur diyorum ama geçmiyorrrrr!!!! onurum gururum incindi ve ben bunu hazmedemiyorum her geçen gün kötüye gidiyorum.sizlerden kopmak istemiyorum etrafımda güçsüzlüğümü acizliğimi görmek isteyen o kadar çok insan varki sıkıntımı sadece sizlerle paylaşıyorum,beni anladığınızı umuyorum gerçi bu günlerde ben bile kendimi anlamıyorum....
aklımdan ne geçtiyse yazdım kızlar ama toparlanacam onun istediğini elde etmesine izin vermiycem,diyceksinizki tek dert sendemi var biliyorum hepimizde var ve benim sizlere destek olmam gerekirken bide ablanızım sizlerden yardım bekliyorum.ama kendimi toparlıycam gerekirse ilaç kullanmaya başlıycam öncelikle sorumlu olduğum iki kızım var onlar için dimdik ayakta duracam sizlere karşı olan sorumluluğumuda yerine getirmeye çalışacam.tabiki haklı olarak diskalifiye edilmezsem.hepinizi çok seviyorum ve söz veriyorum yarın kendime yeni bir başlangıç yapacam ve beni burda çok daha fazla göreceksiniz:))))
Güzel kızım cancağızım vurdun mu öldürenlerdensin sen de:)))akşam sanki bayağı bir guruldama olmuş gibi geliyor kulağıma:) bu kadar hafif geçirdiğin her öğünün ertesi günü bilemedin bir sonraki günü deli gibi yemekle sonuçlanabilir,abla olarak ricam nesquikle geçiştirmek istediğin bir öğün varsa yanında light bisküvilerden 2-3 tane de tüket, çikolatalısı bile var artık onların biliyorsun..suyu ve azmini kutluyorum ama:)menümü yazdımmı naptım hatırlamıyorm bida yazim
öğle : 1 kase nesfit
ara : 1 tabak kış çorbası 2 dilim eti form ekmek dilimiyle beraber
yarım bardak zero
akşam : 1 bardak nesquik
ara : 1 bardak çay
bu kadar
kızlar şimdi 3 mil leslie mi yaptım.bu günde bütün yediklerimi sevabıyla günahıyla yazıyorum.
sabahkızlar bu neeeee demeyin) 2 kaşık pirinç pilavı
tarçını tuvalete götürdüm ,banyo yapıp yattım ve 12 de geri kalktım
öğlenhiç üşenmeden yağmur çamur demeden arabaya bindim doğru markete ve sarelle aldım) biraz sarelle peynir ,zeytin ve domates ve ekmek yedim.
akşambu sefer güzel oldu marketten iyi bişeylerde aldım yaniii) tavuk göğüs soya soslu azcık yağla tavada pişirdim yanındada bütün sebzelerden karışık sebze sote yaptım ve ekmek yemedimmm.
ne kadar dengeli olduğumu yediklerimden anlamışsınızdır .ama söz veriyorum yarın süper menü yazacam:)))))
Çok iyiyim canım,işe gidip geliyorum, Umut'la uğraşıyorum akşamları da, sanırım özlüyor beni:)prensesim benide takibe al bende su içme özürlüsüyüm....
aldacım bende sizleri çokk özledim hemen hergün takıma geldim yazdıklarınızı okudum ama o kadar kötüydümki cevap bile yazamadım.aslında hala çok kötüyüm çocuklarım olaylara dahil olmaya başladı bu beni çok üzüyor bu gün günlerdir konuşmazken çocukların önünde kavga ettik.ve her zamanki gibi çekti gitti.herhalde geri dönmez dedim ama kuyruğunu kıstırıp geri geldi biz yine kavga ettik belkide bu iyi bişeydir kavga etmekde bir iletişim yolu diye düşünüyorum tabi bir sonuca bağlanırsa bakalım zaman gösterecek neler olacağını.sen nasılsın canım sağlığına dikkat ediyormusun bebişi benim yerime öp..
Amin canımın içi, tez zamanda inşallah, ben bastırıp mutfağa asacağım, yerken aklıma çektiklerim gelsin diyearkadaşlar hiç mezuniyet karnesine denk gelmişmiydiniz? bir bakın istersenizallah hepimize nasip etsin
bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş şimdi benim hakkımda bu sürekli hasta falan diye düşünbmeyin aslında ben çok aktif bir üyüyeyim ama işte sınıftaki bütün çocuklar hasta olunca bende oldum bide bu sefer çok baş ağrısı oldu nedense ondan hiç bişeyi gözüm görmüyor yatmakdan başka artık ben tatil istiyorum tatil aş eriyor gelsin sömestr
bu gün ki menüm hasta olduğumdan dolayı meyve yemem gerekiyor çünkü ilaç da alamıyorumo yüzden bir kaç günlüğüne dukana ara verdim
sabah
az peynir az menemen ve 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğle
5 sarma ve bir portakal
ara
yok
akşam
çok az et ve 1 dilim ekmek yeşillik
menümü paylaşayım cunku pc yi kapıcam glaiba yarın cok önemli 2 sınavım var ve cook kötü bir gün geçirdim yorgnlktan ölüyorum
sabah yok
ara yok
öğle yok
ara 1 danone puding 197 cal.
aksam 17:00 4 ufak dilim acılı ( annemn yaptıı bir pizzamsı yiyecek) bi bardak şekersiz limonata
baş ağrısından yiyip hemen yattım bayılmak üzereydim bugün 3 farklı ilçede verem savaş dispanseri arayarak geçti günüm yollarda sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse
uyumuşum 5 buckta simdi uyandım çay ve 2-3 tane tuzlu bisküvi yicem kalorileri az marketten bakarak aldım..
su 1.5 lt
spor yok
öpüldünüz.
kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye
selam kızlarrr,
bu gün uzun zamandır yazamadığım menümü gururla yazıyorummmmmm
sabah:1 dilim ekmek 6 zeytin 1 dilim beyaz peynir domates.
ara:1 tane mandalina 1 tane burçak bisküi.
öğlen:1 kase yarım yağlı sütle nesfit.
ara:1 burçak bisküi 1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri.
akşam:2 parça göğüs tavuk ızgara,2 kaşık yoğurtlu ıspanak ,3 kaşık salata çok az ekmek.
spor:akşam 20 dakika tarçınla yürüyüş belki leslie yapabilirim ama şimdi misafir geldiiiiiiiii
kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye
selam kızlarrr,
bu gün uzun zamandır yazamadığım menümü gururla yazıyorummmmmm
sabah:1 dilim ekmek 6 zeytin 1 dilim beyaz peynir domates.
ara:1 tane mandalina 1 tane burçak bisküi.
öğlen:1 kase yarım yağlı sütle nesfit.
ara:1 burçak bisküi 1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri.
akşam:2 parça göğüs tavuk ızgara,2 kaşık yoğurtlu ıspanak ,3 kaşık salata çok az ekmek.
spor:akşam 20 dakika tarçınla yürüyüş belki leslie yapabilirim ama şimdi misafir geldiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?