Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

selam kızlar, hava çok kapalı ben de bugün yatatan yeni çıktım
soluğu burada aldım . bakiiimmm neler yaılmış geçmiş yapıp geleyim

ay tahmin ettiğim fttoğrafsa diyet günlüğündekii onu hiç sevmiiyorumm albümüme koyim de sen gör beni
hehehe
evet kaptanım vercez başka yoluuu yokkkk=))))) simdi 2 fotoluk bi albüm yapıoorummm

fotonu göremedim.arkadaşınmı olmam gerekiyor?davet gönderdim sana

selam kızlar, hava çok kapalı ben de bugün yatatan yeni çıktım
soluğu burada aldım . bakiiimmm neler yaılmış geçmiş yapıp geleyim

canım sınavın bugun değilmiydi senin yanlışmı hatırlıyorum :44:

kızlar işlerimi şimdi bitirdim banyoya girmeden önce yine bir uğrayım dedim.giremediğim günlerin acısını çıkarıyorum.evi köşe kıyı temizledim sobam çırpıldı temizlendi bütün ev mis gibi oldu evim temiz olunca bende çok huzurlu oluyorum .allahtan yönetimdede işim çıkmadı bu gün evime vakit ayırdım.bu gün harika bir menü yazacam size kesinlikle bu gün adayım günün menüsüneeeeee

arkadaşlar hiç mezuniyet karnesine denk gelmişmiydiniz? bir bakın isterseniz allah hepimize nasip etsin

prensesim baktım çok güzel inşallah bizde görürüz ama toplam vermesi gereken 9 kiloymuş ben mezun olmak için kaç tane 9 kilo verdim halaa bitmiyorrrrrrrr
kızlar bu saate kadar 1,5 litre suyu bitirdim kaptanım duyurulurrrrr...

alda sen nerdesin yaaaaaa,kızlar bütün gün burayı bekledim şansıma bu günde kimse yok ,sabah kalabalıktık ama şimdi boşaldı takım.neyse 3 günlük konuştum heralde bu gün açığı kapatmışımdır.

ohh heryerin tertemiz olmus misler gibi duşuda alınca güzel bir dinlen.menünü bekliyorum

canım bizde göreceğiz ister 9 kilo olsun ister 30

suyun süper aynen böyle devam

Çok güzel bi menü tam benim tarzım olmuş :) Afiyet olsun..

Sağol canım, ben eti özellikle de tavuğu çok sevdiğim için hiç diyette hissetmiyorum kendimi:)

zeyneple çok güzel oturtunuz dukanı. bravo. şu sitenin adını bana da gönderir misin ablacım. haberim olsun istiyorum.ilerde lazım olur, isteyen arkadaşlarım falan olur belki.
www.dukandiet.com du aklımda yanlış kalmadıysa bakıp hemen söylerim canımın içi.

bu da benim menü ,
sabah: müsli süt
öğle: 1 tabak ıspanak , 3 kaşık makarna, yoğurt
ara 2 kayısı
akşam: 3 kaşık ıspanak, salata , yoğurt
3 mil leslie
yeşil çay
sonra da biraz meyve yerim ...
Çok güzel bir menü olmuş...
Zeynebim, sadece dondurma gözüme çarptı diğerlerinde hiç kaçamak yok..Senin kaçamak yaptım dediğin menü bursaysa ohoooo bizim kaçamak yaptığımız menüler cinnet geçirme anı demek ki:))))))

Burada olman bizi sevindiriyor mersacığım, takımdam birinde bir süre haber alamayınca merak ediliyor hemen, sorunlarının en iyi ilaç olan zamanla eriyip gideceğini yada gitmeyip yolunu belirleyeceğini düşünüyorum, her sorun gibi..Prenseslerin senin ne kadar moralli görürlerse hayatın normal devam ettiği hissini yaşayacaklardır , senin stresin, üzüntün onları da daha çok üzecek, bunu benden iyi biliyorsun ki yediklerini yeniden toparlamış spora da başlamışsın:) Hadi son bi gayret kalanlardan da kurtul, ipin ucunu bi koyversen kendini yine eski kilonda bulabileceğin bir eşiktesin, gözünü seveyim dikkat, çok üzülürsün sonra Kopma bizden....
Güzel kızım cancağızım vurdun mu öldürenlerdensin sen de:)))akşam sanki bayağı bir guruldama olmuş gibi geliyor kulağıma:) bu kadar hafif geçirdiğin her öğünün ertesi günü bilemedin bir sonraki günü deli gibi yemekle sonuçlanabilir,abla olarak ricam nesquikle geçiştirmek istediğin bir öğün varsa yanında light bisküvilerden 2-3 tane de tüket, çikolatalısı bile var artık onların biliyorsun..suyu ve azmini kutluyorum ama:)

Çok iyiyim canım,işe gidip geliyorum, Umut'la uğraşıyorum akşamları da, sanırım özlüyor beni:)
arkadaşlar hiç mezuniyet karnesine denk gelmişmiydiniz? bir bakın isterseniz allah hepimize nasip etsin
Amin canımın içi, tez zamanda inşallah, ben bastırıp mutfağa asacağım, yerken aklıma çektiklerim gelsin diye

canım sınavın bugun değilmiydi senin yanlışmı hatırlıyorum :44:[/QUOTE]

sanırım yalnış hatırladın, kızımı çalıştırdım onun sınavı vardı.

Selam kızlar. Yorgunluktan öldüm bittim bugün resmen. Prensesim sınavı olan bendim :) Valla sınava girdim onca yol çektim sırtım tutulmuş of of. Sabah apar topar çıktım gelir gelmez de eşime yemek hazırladım yeni oturdum. Zaten 5de geldim of çok yorgunum. Yorgunluktan hiçbir şey yemek istemiyor canım. Bu yorgunlukla bir de poğaça yapacağım daha eşimin nöbeti var yarın artık mecbur hazırlayacağım... Ondan sonra iyice okurum geçmişi kusura bakmayın nolur..

Menü bildirimi yapmasam da olur aslında hiçbir şey yok ki menümde Yiyemedim bütün gün şimdi de canım istemiyor.

Sabah (9.30);
1 adet beyaz peynirli domatesli dardanel sandviç+çay (okula varınca aldım hemen sınav öncesi iyi oldu. Kalorisi 193dü yanlış olmasın öyle kalmış aklımda)

Öğle yok ara yok akşam yok..

Şimdi de poğaçasını yapayım eşimin, sonra rahatım tabi sızmazsam bu yorgunlukla.:)

merhaba kızlar ben geldim öncelikle bu gün de hastalığım iyi olur diye bekledim ama sanki daha arttı çocukların gürültüsü iyice başımı zonklattı kusua bakmazsanız menümü yazıp yatacağım

bu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş şimdi benim hakkımda bu sürekli hasta falan diye düşünbmeyin aslında ben çok aktif bir üyüyeyim ama işte sınıftaki bütün çocuklar hasta olunca bende oldum bide bu sefer çok baş ağrısı oldu nedense ondan hiç bişeyi gözüm görmüyor yatmakdan başka artık ben tatil istiyorum tatil aş eriyor gelsin sömestr

bu gün ki menüm hasta olduğumdan dolayı meyve yemem gerekiyor çünkü ilaç da alamıyorumo yüzden bir kaç günlüğüne dukana ara verdim

sabah

az peynir az menemen ve 2 dilim kepek ekmeği

ara yok

öğle

5 sarma ve bir portakal

ara

yok

akşam

çok az et ve 1 dilim ekmek yeşillik

menümü paylaşayım cunku pc yi kapıcam glaiba yarın cok önemli 2 sınavım var ve cook kötü bir gün geçirdim yorgnlktan ölüyorum
sabah yok
ara yok
öğle yok
ara 1 danone puding 197 cal.
aksam 17:00 4 ufak dilim acılı ( annemn yaptıı bir pizzamsı yiyecek) bi bardak şekersiz limonata

baş ağrısından yiyip hemen yattım bayılmak üzereydim bugün 3 farklı ilçede verem savaş dispanseri arayarak geçti günüm yollarda sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse
uyumuşum 5 buckta simdi uyandım çay ve 2-3 tane tuzlu bisküvi yicem kalorileri az marketten bakarak aldım..

su 1.5 lt
spor yok

öpüldünüz.

kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye

selam kızlarrr,
bu gün uzun zamandır yazamadığım menümü gururla yazıyorummmmmm
sabah:1 dilim ekmek 6 zeytin 1 dilim beyaz peynir domates.
ara:1 tane mandalina 1 tane burçak bisküi.
öğlen:1 kase yarım yağlı sütle nesfit.
ara:1 burçak bisküi 1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri.
akşam:2 parça göğüs tavuk ızgara,2 kaşık yoğurtlu ıspanak ,3 kaşık salata çok az ekmek.
spor:akşam 20 dakika tarçınla yürüyüş belki leslie yapabilirim ama şimdi misafir geldiiiiiiiii

Hoş bulduk canım. Geçmiş olsun ortalıkta feci salgın var iyileşen bir daha hasta oluyor. Neden öyle düşünelim ki. Sen iyileş yeter ki.. :)

Canım hastasın biraz meyveye ağırlık ver çok az yemişsin direncini toplaman lazım.

Sınav dönemi yeme düzeni de bozuluyor seni çok iyi anlıyorum canım. Tatlı ve hamur işi yemişsin ama o kadar az yemişsin ki günü dengelemişsin. Gerçi aldığın kalori miktarı az.. İnş sınavların harika geçer. Yemene dikkat et ama kahvaltıyı özellikle atlama canım. Başarılar.

Pazartesi diye herkes değişikliğe gitmiş menülerde. Özellikle akşam yemekleri resmen yok :) Yalnız değilmişim. Menün sağlıklı değil ama canım. Kahvaltıyı yap hiç olmadı süt iç.

Alkış alkış Harikasın canım dikkat ediyorum sana gerçekten. Çok sağlıklı ve doğru ilerliyosun örnek almam lazım.

Kızlar ben de artık yatıyorum. Yarına kadar kendime gelmem lazım. İyi geceler..

biraz boş bir menü olmuş tatlım.akşam da 3 kurabiye..çok daha güzel menüler gördk senden.

vuvvv mersa ablam süper toparlanmışsın valla:)çok sevndim senn adına yapacam diyince yapan bi kadın milleti olarak süperiz yaP
bu arada ablaım ben yardım almaya karar verdim.geçne hafta bu carşamba için randevu almıştım.eşim kabul etmedi.benm bi sorunum yok dio.evlilik danışmanına gidemyrm o yüzden.şimdilik psikiyatrla başlıycam işe.Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…