Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

liliputana :tatlım sınavın umarım ii geçmiştir.bugün apa geçmiş yarına yorgunluğunu atarsın inşallah.

kankam:yarın sabah kahvaltıda ben seni toparlarım.

prensesim: daha iimişsin sevndm.çok şükür.

bugünki menüm:

sabah:1 haş yumurta:1 kaşık light peynir,maydonuz,bi dilim dukan krep

öğlen:1 kaseye didiklediğim tavuklu yoğurt

akşam:200 gr tavada kıyma,2 tane yaprak sarma,2 kaşık yoğurt

kızlar ya dukan kaamak istemiyor ama okulda kaçtım sarmalardan.nöbetçiydim öğretmenler odasına uğradığımdada almadım.ama eve bi geldimki kendimi okadar zorladığım sarma önümde.apartmana kadar yayılmıştı kokusu.dayanamadım ve iki tane yedim.

spor:40 dakika yürüyüş,10 dakika bisiklet,200ip.ağırlık calıştım,50 de mekik,50 tanede bacak ve kalça hareketleri

Canım hemen toparlamışsın bravo:) İnşallah hep böyle devam edersin,tarçın'la marş marş:)

Zeynepcim harfiyen dikkat edilmiş bir menü, iki sarma da göz hakkı olmuş:) Sporsa tek kelimeyle

Canım hemen toparlamışsın bravo:) İnşallah hep böyle devam edersin,tarçın'la marş marş:)

Zeynepcim harfiyen dikkat edilmiş bir menü, iki sarma da göz hakkı olmuş:) Sporsa tek kelimeyle

alda ablam uyuyorum herşeyi light alıyorum.ama iki gün oldu üst üste bu göz hakkı oldu(korkmaya başladım bozmak ve kilomun durmasını istemiyorum.çünkü dukan cidden masraflı ve zahmetli bi diyet.

günaydın kızlarrrr,
dün burası günlük güneşlikken bu gün güne yağmurla başladık,uzun bir yürüyüş planım vardı yattı tabiki.sadece tarçını tuvalete indirip gelecem eskimolar gibi giyinecem şimdi .
dünü çokk iyi geçirdim fakat buradan uzak kaldığım günlerin diyetini ödüyorum ,dünde tartılmıştım bu sabahta tartıldım korkunç 82 kilo geldim.ama buraya gelmediğim günlrde yediklerime göre çokk normal aslında ,benim en büyük hatam hep kendime yapıyorum sinirlendikçe soluğu mutfakta aldım ve tabii sonuç bu.inşallah cumaya 80.500 e inerimde en azından takıma zararım olmaz .kesinlikle toparladım kendimi ama 1-2 kilo fazlalıkla beraberrrrrr

mersa ablacım günaydın erkencisin!!!sabah yataktan bi frıladımki saat 9,35 meğerse 7:45 miş uyku sersemi yanlış gördm.kahvaltıyı hazırladım felan misafirim var die.geç kaldım die acele acele.döndm saate bi baktım8:15.:))evimin önüne pazar kuruluyor.kendi kendime konuşuyourm.bu pazarcılarda ne tembel saat kaç oldu hala bi iki tanesi kurmuş die:))uykummmm varrrrr

zeynepcim günaydın canımmmm,
bence menün gayet güzel olmuş sporda harika bende dün çok iyiydim ama tartı yediğim günlerin acısını çıkarıyorrrr...

sinrlendikce ona değil kendine zarar vermişsin ablamhalbuki biz fıstık olalimki onlar ellerinden ne kaçırdıklarına hayıflanıp dursunlar:)))

zeynepcim günaydın canımmmm,
bence menün gayet güzel olmuş sporda harika bende dün çok iyiydim ama tartı yediğim günlerin acısını çıkarıyorrrr...

ablacım bazen iki üç gün üstüste aynı kalabiliyor.sonra bi bakıyosun birden eksiliveriyor.bu hafta boyuna dikkat et bak emeklerinin karşılığını alacağına eminim:))mutlu huzurlu karayağsız sabahlar olsun.:)

sinrlendikce ona değil kendine zarar vermişsin ablamhalbuki biz fıstık olalimki onlar ellerinden ne kaçırdıklarına hayıflanıp dursunlar:)))

zeynepcim ben yıllarca böyle yaşadım sinirlendim hırsımı mutfaktan çıkardım tabi bu arada çok iyi bir aşçı oldum ama mutfağa sığmayan bir aşçı tam 102 kiloyu gördüm.3 sene önce yeter artık dedim ve o kadar kilodan kurtuldum ama dün aldanın yazdığı gibi tam sınırdayım heran yine yiyceklerin esiri olabilirim kendimle çok mücadele ediyorum şu anda olsun bir kaç kilo aldım ama verecem hepsini.zaten adam ben iyi oldukça deliriyor.dün küçük kızım okuldan geldi anne ne bu halin sen kendini iyce bıraktın dedi getirdi makyaj çantamı elime hadi makyaj yap dedi bebeğim benim yaaa,tabi bebişimi kırarmıyım hafif makyajımı yaptım hiç içimden gelmede çocuğumun gönlü olsun beni iyi görsün diye ama bir baktım bende kendimi iyi görmeye başladım .kendimi bırakmıycam tabi hiç birimiz yola devammmm ben tarçını indirim yoksa birazdan eve yapacakkkkk

Günaydınnnnn zeynep, mersa ,
erkencisiniz ...
mersacım, bu hafta okadar dikkat ettim diyetime ama, tartıda kilo vermiş görünmüyorum
sebebi kabızlık ,şişlik hergün ,incir lkayısı yememe ve sebze tüketmeme rağmen anlamş değilim.
doğadan form kayısılı aldım onu denemek istiyorum , kullanıyormusunuz işe yararmı:? kızlar

günaydınnn kızlar

mutlu kalorisiz bir gün dilerim hepinize

3 gün yoklugumda işler dağ gibi birikmiş.onları toparlamaya çalışıyorum.bugun çok gelemeyebilirim..

Fena değildi canım sağolasın. Güzel bence menün, sarma da abartı değil, her şey yolunda :)

Günaydın. Burası da çok rüzgarlı bugün. Hava her an yağabilir. Bu kararlılıkla gider bu kilolar inş :)
günaydınnn kızlar

mutlu kalorisiz bir gün dilerim hepinize

3 gün yoklugumda işler dağ gibi birikmiş.onları toparlamaya çalışıyorum.bugun çok gelemeyebilirim..

Günaydınn

Su problemim yok Cok dilution goturuyorum bolbol
iyiyiz canim atlamisim . Babam ameliorate wondered one birazdan dua Edinburgh
Cok iyi fikir Ben de ascam
Gelsin tatiller gidelim memleketee
kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye

kid karar yemisiniz
Guzel olmus

Allah yuzumuzu guldursun.

Dunku menum
S: yulaf ezmesi 1kurt kayusi 1 kuru incir sut
A: sut 2 diyet bis.
O: biraz corba 4 diyetisyen bis.
A: 1 mandalina 2 dilim elma 2 dilim portakal
A: yaklasik 1 kase corba 1 kasik makarna 4 kasik pirasa 1 kasik yogurt salata
A: oglumun muhallebi kasigini yaladim

benimde uzun zamandır ilan etmek istediğim birşeydi bu.tebrikler ablam.günün öğünü değil günün en güzel menüsü olmussun dün tediklerinle

sanırım yalnış hatırladın, kızımı çalıştırdım onun sınavı vardı.

aslında aklımdan lili yi geçirmiştim ama sana yazmısım

canım sınav sonucun umarım yüzünü güldürür.menün olmamıs zaten ortada menüde yok.bugun daha güzel bir menü bekliyorum senden

canım yeni hastalık böyle yapıyor insanı.geldin mi gitmek bilmiyor.benimde dün öksürüğüm yine arttı gittim iğnemi yaptırdım akşam çıkışta.sende kendine dikkat et.umarım dün akşam biraz dinlenebilmişsindir.

az olmus menün ama en azından meyve et yeşillik var

su güzel ama sende de bir menü göremedim

kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye

öğlen pırasayla yogurt güzel ama günün geri kalanı boş geçmiş sanki

menün güzel canım begendim.sebze meyveye geçiş yapmamışmıydın sen?yine et ağırlıklı bir gün olmus :44:

haydi ablam bu cuma göreyim seni önce fazlalıklarından kurtul sonra eksiye geç.yaza ne kaldı

evimin önüne pazar kuruluyor.kendi kendime konuşuyourm.bu pazarcılarda ne tembel saat kaç oldu hala bi iki tanesi kurmuş die:))uykummmm varrrrr

canımcım menününü çok kısmıssın.bu kadar kısınca kilo vermek zorlaşıyor sanırım
arkadaşlar içiyor memnunlar kayısı çayı ama markasını bilmiyorum

öğlen diyet bisküvi yerine kepek ekmeği tahıllı ekmek tercih etsen daha iyi olurmus ama begendim menünü

Arkadaşlar bi süredir eşimle bazı sorunlarım olduğundan bahsetmiştim ...
bu sorunların inatlaşarak çözüleceği yok bu sepepten artık nete ve kk ya girmiyorum....
bu sebepten takımdan ayrılmak zorundayım......
çok zor günler geçiriyorum beni anlayışla karşılayın lütfen.....
PRENSESİM...
hayatta en sevmediğim şeydir sözünde duramamak ve insanlara karşı mahçup olmak ama sevmediğim şey başıma geldi...
anlatmak istediğim çok şey var ama zaman yok maalesef....

beni affedin hepinizi seviyorum allaha emanet olun canım takım arkadaşlarım.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…