Canım hemen toparlamışsın bravo:) İnşallah hep böyle devam edersin,tarçın'la marş marş:)selam kızlarrr,
bu gün uzun zamandır yazamadığım menümü gururla yazıyorummmmmm
sabah:1 dilim ekmek 6 zeytin 1 dilim beyaz peynir domates.
ara:1 tane mandalina 1 tane burçak bisküi.
öğlen:1 kase yarım yağlı sütle nesfit.
ara:1 burçak bisküi 1 kibrit kutusu kadar kaşar peyniri.
akşam:2 parça göğüs tavuk ızgara,2 kaşık yoğurtlu ıspanak ,3 kaşık salata çok az ekmek.
spor:akşam 20 dakika tarçınla yürüyüş belki leslie yapabilirim ama şimdi misafir geldiiiiiiiii
Zeynepcim harfiyen dikkat edilmiş bir menü, iki sarma da göz hakkı olmuş:) Sporsa tek kelimeylebugünki menüm:
sabah:1 haş yumurta:1 kaşık light peynir,maydonuz,bi dilim dukan krep
öğlen:1 kaseye didiklediğim tavuklu yoğurt
akşam:200 gr tavada kıyma,2 tane yaprak sarma,2 kaşık yoğurt
kızlar ya dukan kaamak istemiyor ama okulda kaçtım sarmalardan.nöbetçiydim öğretmenler odasına uğradığımdada almadım.ama eve bi geldimki kendimi okadar zorladığım sarma önümde.apartmana kadar yayılmıştı kokusu.dayanamadım ve iki tane yedim.
spor:40 dakika yürüyüş,10 dakika bisiklet,200ip.ağırlık calıştım,50 de mekik,50 tanede bacak ve kalça hareketleri
Canım hemen toparlamışsın bravo:) İnşallah hep böyle devam edersin,tarçın'la marş marş:)
Zeynepcim harfiyen dikkat edilmiş bir menü, iki sarma da göz hakkı olmuş:) Sporsa tek kelimeyle
liliputana :tatlım sınavın umarım ii geçmiştir.bugün apa geçmiş yarına yorgunluğunu atarsın inşallah.
kankam:yarın sabah kahvaltıda ben seni toparlarım.
prensesim: daha iimişsin sevndm.çok şükür.
bugünki menüm:
kızlar ya dukan kaamak istemiyor ama okulda kaçtım sarmalardan.nöbetçiydim öğretmenler odasına uğradığımdada almadım.ama eve bi geldimki kendimi okadar zorladığım sarma önümde.apartmana kadar yayılmıştı kokusu.dayanamadım ve iki tane yedim.
spor:40 dakika yürüyüş,10 dakika bisiklet,200ip.ağırlık calıştım,50 de mekik,50 tanede bacak ve kalça hareketleri
günaydın kızlarrrr,
dün burası günlük güneşlikken bu gün güne yağmurla başladık,uzun bir yürüyüş planım vardı yattı tabiki.sadece tarçını tuvalete indirip gelecem eskimolar gibi giyinecem şimdi .
dünü çokk iyi geçirdim fakat buradan uzak kaldığım günlerin diyetini ödüyorum ,dünde tartılmıştım bu sabahta tartıldım korkunç 82 kilo geldim.ama buraya gelmediğim günlrde yediklerime göre çokk normal aslında ,benim en büyük hatam hep kendime yapıyorum sinirlendikçe soluğu mutfakta aldım ve tabii sonuç bu.inşallah cumaya 80.500 e inerimde en azından takıma zararım olmaz .kesinlikle toparladım kendimi ama 1-2 kilo fazlalıkla beraberrrrrr
zeynepcim günaydın canımmmm,
bence menün gayet güzel olmuş sporda harika bende dün çok iyiydim ama tartı yediğim günlerin acısını çıkarıyorrrr...
sinrlendikce ona değil kendine zarar vermişsin ablamhalbuki biz fıstık olalimki onlar ellerinden ne kaçırdıklarına hayıflanıp dursunlar:)))
liliputana :tatlım sınavın umarım ii geçmiştir.bugün apa geçmiş yarına yorgunluğunu atarsın inşallah.
kankam:yarın sabah kahvaltıda ben seni toparlarım.
bugünki menüm:
günaydın kızlarrrr,
dün burası günlük güneşlikken bu gün güne yağmurla başladık,uzun bir yürüyüş planım vardı yattı tabiki.sadece tarçını tuvalete indirip gelecem eskimolar gibi giyinecem şimdi .
dünü çokk iyi geçirdim fakat buradan uzak kaldığım günlerin diyetini ödüyorum ,dünde tartılmıştım bu sabahta tartıldım korkunç 82 kilo geldim.ama buraya gelmediğim günlrde yediklerime göre çokk normal aslında ,benim en büyük hatam hep kendime yapıyorum sinirlendikçe soluğu mutfakta aldım ve tabii sonuç bu.inşallah cumaya 80.500 e inerimde en azından takıma zararım olmaz .kesinlikle toparladım kendimi ama 1-2 kilo fazlalıkla beraberrrrrr
günaydınnn kızlar
mutlu kalorisiz bir gün dilerim hepinize
3 gün yoklugumda işler dağ gibi birikmiş.onları toparlamaya çalışıyorum.bugun çok gelemeyebilirim..
iyiyiz canim atlamisim . Babam ameliorate wondered one birazdan dua EdinburghSu problemim yok Cok dilution goturuyorum bolbol
Cok iyi fikir Ben de ascamSağol canım, ben eti özellikle de tavuğu çok sevdiğim için hiç diyette hissetmiyorum kendimi:)
www.dukandiet.com du aklımda yanlış kalmadıysa bakıp hemen söylerim canımın içi.
Çok güzel bir menü olmuş...
Zeynebim, sadece dondurma gözüme çarptı diğerlerinde hiç kaçamak yok..Senin kaçamak yaptım dediğin menü bursaysa ohoooo bizim kaçamak yaptığımız menüler cinnet geçirme anı demek ki:))))))
Burada olman bizi sevindiriyor mersacığım, takımdam birinde bir süre haber alamayınca merak ediliyor hemen, sorunlarının en iyi ilaç olan zamanla eriyip gideceğini yada gitmeyip yolunu belirleyeceğini düşünüyorum, her sorun gibi..Prenseslerin senin ne kadar moralli görürlerse hayatın normal devam ettiği hissini yaşayacaklardır , senin stresin, üzüntün onları da daha çok üzecek, bunu benden iyi biliyorsun ki yediklerini yeniden toparlamış spora da başlamışsın:) Hadi son bi gayret kalanlardan da kurtul, ipin ucunu bi koyversen kendini yine eski kilonda bulabileceğin bir eşiktesin, gözünü seveyim dikkat, çok üzülürsün sonra
Amin canımın içi, tez zamanda inşallah, ben bastırıp mutfağa asacağım, yerken aklıma çektiklerim gelsin diye
Gelsin tatiller gidelim memleketeebu arada yeni gelen arkadaşlar hoş gelmiş şimdi benim hakkımda bu sürekli hasta falan diye düşünbmeyin aslında ben çok aktif bir üyüyeyim ama işte sınıftaki bütün çocuklar hasta olunca bende oldum bide bu sefer çok baş ağrısı oldu nedense ondan hiç bişeyi gözüm görmüyor yatmakdan başka artık ben tatil istiyorum tatil aş eriyor gelsin sömestr
kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye
kid karar yemisinizmenümü paylaşayım cunku pc yi kapıcam glaiba yarın cok önemli 2 sınavım var ve cook kötü bir gün geçirdim yorgnlktan ölüyorum
sabah yok
ara yok
öğle yok
ara 1 danone puding 197 cal.
aksam 17:00 4 ufak dilim acılı ( annemn yaptıı bir pizzamsı yiyecek) bi bardak şekersiz limonata
baş ağrısından yiyip hemen yattım bayılmak üzereydim bugün 3 farklı ilçede verem savaş dispanseri arayarak geçti günüm yollarda sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse
uyumuşum 5 buckta simdi uyandım çay ve 2-3 tane tuzlu bisküvi yicem kalorileri az marketten bakarak aldım..
su 1.5 lt
spor yok
öpüldünüz.
Guzel olmusselam kızlarrr,
akşam:2 parça göğüs tavuk ızgara,2 kaşık yoğurtlu ıspanak ,3 kaşık salata çok az ekmek.
spor:akşam 20 dakika tarçınla yürüyüş belki leslie yapabilirim ama şimdi misafir geldiiiiiiiii
biraz boş bir menü olmuş tatlım.akşam da 3 kurabiye..çok daha güzel menüler gördk senden.
vuvvv mersa ablam süper toparlanmışsın valla:)çok sevndim senn adına yapacam diyince yapan bi kadın milleti olarak süperiz yaP
bu arada ablaım ben yardım almaya karar verdim.geçne hafta bu carşamba için randevu almıştım.eşim kabul etmedi.benm bi sorunum yok dio.evlilik danışmanına gidemyrm o yüzden.şimdilik psikiyatrla başlıycam işe.Allah hepimizin yardımcısı olsun.
selam kızlarrr,
sanırım yalnış hatırladın, kızımı çalıştırdım onun sınavı vardı.
Selam kızlar. Yorgunluktan öldüm bittim bugün resmen. Prensesim sınavı olan bendim :) Valla sınava girdim onca yol çektim sırtım tutulmuş of of. Sabah apar topar çıktım gelir gelmez de eşime yemek hazırladım yeni oturdum. Zaten 5de geldim of çok yorgunum. Yorgunluktan hiçbir şey yemek istemiyor canım. Bu yorgunlukla bir de poğaça yapacağım daha eşimin nöbeti var yarın artık mecbur hazırlayacağım... Ondan sonra iyice okurum geçmişi kusura bakmayın nolur..
Menü bildirimi yapmasam da olur aslında hiçbir şey yok ki menümdeYiyemedim bütün gün şimdi de canım istemiyor.
Sabah (9.30);
1 adet beyaz peynirli domatesli dardanel sandviç+çay (okula varınca aldım hemen sınav öncesi iyi oldu. Kalorisi 193dü yanlış olmasın öyle kalmış aklımda)
Öğle yok ara yok akşam yok..
Şimdi de poğaçasını yapayım eşimin, sonra rahatım tabi sızmazsam bu yorgunlukla.:)
merhaba kızlar ben geldim öncelikle bu gün de hastalığım iyi olur diye bekledim ama sanki daha arttı çocukların gürültüsü iyice başımı zonklattı kusua bakmazsanız menümü yazıp yatacağım
bu gün ki menüm hasta olduğumdan dolayı meyve yemem gerekiyor çünkü ilaç da alamıyorumo yüzden bir kaç günlüğüne dukana ara verdim
sabah
az peynir az menemen ve 2 dilim kepek ekmeği
ara yok
öğle
5 sarma ve bir portakal
ara
yok
akşam
çok az et ve 1 dilim ekmek yeşillik
menümü paylaşayım cunku pc yi kapıcam glaiba yarın cok önemli 2 sınavım var ve cook kötü bir gün geçirdim yorgnlktan ölüyorum
sabah yok
ara yok
öğle yok
ara 1 danone puding 197 cal.
aksam 17:00 4 ufak dilim acılı ( annemn yaptıı bir pizzamsı yiyecek) bi bardak şekersiz limonata
baş ağrısından yiyip hemen yattım bayılmak üzereydim bugün 3 farklı ilçede verem savaş dispanseri arayarak geçti günüm yollarda sinirim bozuldu ağlıcaktım nerdeyse
uyumuşum 5 buckta simdi uyandım çay ve 2-3 tane tuzlu bisküvi yicem kalorileri az marketten bakarak aldım..
su 1.5 lt
spor yok
öpüldünüz.
kızlar menümü yazayım , gecenin ilerleyen saatlerinde burada olurum,
sabah : kahvaltı yok
ara 1 incir, 2 kurukayısı ( kabızlık sorunum var bu hafta )
öğle : 1 tabak pırasa, yogurt
akşam : 3 tane kurabiye
bugünki menüm:
günaydın kızlarrrr,
evimin önüne pazar kuruluyor.kendi kendime konuşuyourm.bu pazarcılarda ne tembel saat kaç oldu hala bi iki tanesi kurmuş die:))uykummmm varrrrr
Günaydınnnnn zeynep, mersa ,
erkencisiniz ...
mersacım, bu hafta okadar dikkat ettim diyetime ama, tartıda kilo vermiş görünmüyorum
sebebi kabızlık ,şişlik hergün ,incir lkayısı yememe ve sebze tüketmeme rağmen anlamş değilim.
doğadan form kayısılı aldım onu denemek istiyorum , kullanıyormusunuz işe yararmı:? kızlar
Dunku menum
S: yulaf ezmesi 1kurt kayusi 1 kuru incir sut
A: sut 2 diyet bis.
O: biraz corba 4 diyetisyen bis.
A: 1 mandalina 2 dilim elma 2 dilim portakal
A: yaklasik 1 kase corba 1 kasik makarna 4 kasik pirasa 1 kasik yogurt salata
A: oglumun muhallebi kasigini yaladim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?