benimde uzun zamandır ilan etmek istediğim birşeydi bu.tebrikler ablam.günün öğünü değil günün en güzel menüsü olmussun dün tediklerinle
64 ciktim Prensesperim
aslında aklımdan lili yi geçirmiştim ama sana yazmısım
canım sınav sonucun umarım yüzünü güldürür.menün olmamıs zaten ortada menüde yok.bugun daha güzel bir menü bekliyorum senden[/COLOR]
canım yeni hastalık böyle yapıyor insanı.geldin mi gitmek bilmiyor.benimde dün öksürüğüm yine arttı gittim iğnemi yaptırdım akşam çıkışta.sende kendine dikkat et.umarım dün akşam biraz dinlenebilmişsindir.
az olmus menün ama en azından meyve et yeşillik var
su güzel ama sende de bir menü göremedim
öğlen pırasayla yogurt güzel ama günün geri kalanı boş geçmiş sanki
menün güzel canım begendim.sebze meyveye geçiş yapmamışmıydın sen?yine et ağırlıklı bir gün olmus :44:
haydi ablam bu cuma göreyim seni önce fazlalıklarından kurtul sonra eksiye geç.yaza ne kaldı
canımcım menününü çok kısmıssın.bu kadar kısınca kilo vermek zorlaşıyor sanırım
arkadaşlar içiyor memnunlar kayısı çayı ama markasını bilmiyorum
Arkadaşlar bi süredir eşimle bazı sorunlarım olduğundan bahsetmiştim ...
bu sorunların inatlaşarak çözüleceği yok bu sepepten artık nete ve kk ya girmiyorum....
bu sebepten takımdan ayrılmak zorundayım......
çok zor günler geçiriyorum beni anlayışla karşılayın lütfen.....
PRENSESİM...
hayatta en sevmediğim şeydir sözünde duramamak ve insanlara karşı mahçup olmak ama sevmediğim şey başıma geldi...
anlatmak istediğim çok şey var ama zaman yok maalesef....
beni affedin hepinizi seviyorum allaha emanet olun canım takım arkadaşlarım.....
bu sorunların inatlaşarak çözüleceği yok bu sepepten artık nete ve kk ya girmiyorum....
PRENSESİM...
hayatta en sevmediğim şeydir sözünde duramamak ve insanlara karşı mahçup olmak ama sevmediğim şey başıma geldi...
beni affedin hepinizi seviyorum allaha emanet olun canım takım arkadaşlarım.....
64 ciktim Prensesperim
yaşasınn sonundaaaaaaaa
PRENSESİM...
Günaydınnnnn zeynep, mersa ,
erkencisiniz ...
mersacım, bu hafta okadar dikkat ettim diyetime ama, tartıda kilo vermiş görünmüyorum
sebebi kabızlık ,şişlik hergün ,incir lkayısı yememe ve sebze tüketmeme rağmen anlamş değilim.
doğadan form kayısılı aldım onu denemek istiyorum , kullanıyormusunuz işe yararmı:? kızlar
64 ciktim Prensesperim
aslında aklımdan lili yi geçirmiştim ama sana yazmısım
canım sınav sonucun umarım yüzünü güldürür.menün olmamıs zaten ortada menüde yok.bugun daha güzel bir menü bekliyorum senden[/COLOR]
canım yeni hastalık böyle yapıyor insanı.geldin mi gitmek bilmiyor.benimde dün öksürüğüm yine arttı gittim iğnemi yaptırdım akşam çıkışta.sende kendine dikkat et.umarım dün akşam biraz dinlenebilmişsindir.
az olmus menün ama en azından meyve et yeşillik var
su güzel ama sende de bir menü göremedim
öğlen pırasayla yogurt güzel ama günün geri kalanı boş geçmiş sanki
menün güzel canım begendim.sebze meyveye geçiş yapmamışmıydın sen?yine et ağırlıklı bir gün olmus :44:
haydi ablam bu cuma göreyim seni önce fazlalıklarından kurtul sonra eksiye geç.yaza ne kaldı
canımcım menününü çok kısmıssın.bu kadar kısınca kilo vermek zorlaşıyor sanırım
arkadaşlar içiyor memnunlar kayısı çayı ama markasını bilmiyorum
menümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,
Günlük menü bildirimi vaktii :)
Sabah (09.15);
1 kase nesfit
10.30;
1.5 saat yürüyüş
Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
Çok çok ufak tavuk göğüs (3 lokma kadar)
1 kaşık yoğurt
17.00;
1 saat pilates
Ara (21.00);
1 adet mandalina yemeyi düşünüyorum.
Sabah (09.15);
1 kase nesfit
10.30;
1.5 saat yürüyüş
Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
1 kaşık yoğurt
17.00;
1 saat pilates
Ara (21.00);
menünü çok beğendim,ben öğle yemeğine ağırlık verip akşamı az yemeğe çalışıyorum
ama bu hafta durdu gibi kilo vermem bakalım şu iki gün iyice sıkayım kendimi .
bence günün menüsü
canm benm kankamda içiyo ondan yani tuğba da.oda cok memnun.faydasını gördüGünaydınnnnn zeynep, mersa ,
erkencisiniz ...
mersacım, bu hafta okadar dikkat ettim diyetime ama, tartıda kilo vermiş görünmüyorum
sebebi kabızlık ,şişlik hergün ,incir lkayısı yememe ve sebze tüketmeme rağmen anlamş değilim.
doğadan form kayısılı aldım onu denemek istiyorum , kullanıyormusunuz işe yararmı:? kızlar
Allah kolaylık versin canm.sen iileşte bizde yetişirsin eminimgünaydınnn kızlar
mutlu kalorisiz bir gün dilerim hepinize
3 gün yoklugumda işler dağ gibi birikmiş.onları toparlamaya çalışıyorum.bugun çok gelemeyebilirim..
güzel olmuş menüün canm maşallah hemen toparlandın.alkışşşşşşDunku menum
S: yulaf ezmesi 1kurt kayusi 1 kuru incir sut
A: sut 2 diyet bis.
O: biraz corba 4 diyetisyen bis.
A: 1 mandalina 2 dilim elma 2 dilim portakal
A: yaklasik 1 kase corba 1 kasik makarna 4 kasik pirasa 1 kasik yogurt salata
A: oglumun muhallebi kasigini yaladim
64 ciktim Prensesperim
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmersa aplam.toparladın günün menüsünü bile oldun.çok güsellllllbenimde uzun zamandır ilan etmek istediğim birşeydi bu.tebrikler ablam.günün öğünü değil günün en güzel menüsü olmussun dün tediklerinle
canm benm ya bişeylerden fedakarlık etmek zorundasın ya huzurundan ya zevkinden.bi süre sonra oda seni anlıyacaktır inşallah.herşy gönlünce olsun.senn esprilerini seslenişlerini özlycğm.Arkadaşlar bi süredir eşimle bazı sorunlarım olduğundan bahsetmiştim ...
PRENSESİM...
patates iki öğn olmuş ama azsa sorun deil:)menümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,
Sabah (09.15);
1 kase nesfit
10.30;
1.5 saat yürüyüş
Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
1 kaşık yoğurt
17.00;
1 saat pilates
Ara (21.00);
Günaydınnnnn zeynep, mersa ,
erkencisiniz ...
canlarım bugün öğlen menüm berbattı.arkadaşın doğum günydü ve sonunda patladım.
2 dilim börek 15 tane sarma ve 2 tane mercimek köfte yedim.bide 1 tane tavuk göğsü.dukanın dışlşındaki kaçamaklarım bunlar.
yarın sabah bunların zerresini göremiyeksiniz bende.yarın saf protein.ertesi gün sebzeye dönecem prensesim.
akşam bişey yemedim.spor yapacam birazdanda canımı cıkarana kadar.bu kadar emek verdim.boşlayamam.keşke yanımda olsanızda beni dövseniz......
2 dilim börek 15 tane sarma ve 2 tane mercimek köfte yedim.bide 1 tane tavuk göğsü.dukanın dışlşındaki kaçamaklarım bunlar.
yarın sabah bunların zerresini göremiyeksiniz bende.yarın saf protein.ertesi gün sebzeye dönecem prensesim.
akşam bişey yemedim.spor yapacam birazdanda canımı cıkarana kadar.bu kadar emek verdim.boşlayamam.keşke yanımda olsanızda beni dövseniz......
kızlar bende bu günki menümü yazimmm
sabah:beyaz peynir açık ekmek
ara:2 tane kestane şekeri(kocamın işi akşam getirmiş tabi bende hazırım atlamaya)
öğlen:2 kaşık kıymalı yumurta kızım makarna yapmış benden habersiz 3-4 çatal kadar da ondan
arakomşum çay içmeye geldi böreğin yokmu dedi bende mecburen milföy böreği yaptım )1 tane börek 2 tane diyet bisküi
akşam:1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurtlu ıspanak.
allahım sen beni başka bir ara yapmaktan koruuuuuu:)))
kızlar bende bu günki menümü yazimmm
sabah:beyaz peynir açık ekmek
ara:2 tane kestane şekeri(kocamın işi akşam getirmiş tabi bende hazırım atlamaya)
öğlen:2 kaşık kıymalı yumurta kızım makarna yapmış benden habersiz 3-4 çatal kadar da ondan
arakomşum çay içmeye geldi böreğin yokmu dedi bende mecburen milföy böreği yaptım )1 tane börek 2 tane diyet bisküi
akşam:1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurtlu ıspanak.
allahım sen beni başka bir ara yapmaktan koruuuuuu:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?