Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

64 ciktim Prensesperim

harikasınnn keşke bende az çıktım diyebilsemmmm:)))

prensesim inanki utanarak yazdım kilomu ama yapacak bişey yok en hızlı kilo alma yarışması olsa kesin birinci gelirim .cumaya belliki geçen haftaki yazdığımdan fazla çıkacam ama hepsini geri verecem söz veriyorummmm....

canım yaaa çok üzüldüm .senin espirilerine pozitif enerjine o kadar alışmıştıkki ama tabiki senin evindeki huzurun çokk daha önemli.bu sözünde duramamak değil zorunluluktan olan bişey sen tabiki seçimini eşinin isteği doğrultusunda yapmak zorundasın eğer burası yüzünden sorun yaşıyorsan.inşallah her şey çok güzel olur bizde seni seviyoruzz kendine iyi bakkk

Canım, gidiyor olmana üzüldüm umarım en kısa
sürede problemini hallldersin. kendine iyi bak ....

blue canım benim zaten sıkıntıların var bir de bize söz verdiğine üzülme birde hayat bu insanın karşısına ne çıkartacagı belli değil.kendin isteyerek gitmiyorsun sonuçta.evdeki huzurun bozulmasın en önemlisi o tatlım inşallah en kısa zamanda yuvanız yine mutlu huzurlu olur

menümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,

evet işe yarıyor gerçekten

64 ciktim Prensesperim

Nee güzel aramızda zayıflayan arkadaşlar olduğunu görünce mutlu oluyorum. Kendim vermiş kadar seviniyorum inanın

İnşallah çok şükür sınavı atlattım şimdi de sonucu bekleyeceğiz bakalım kısmet. Berbattı dünkü halim cidden daha dikkatli olmaya çalışacağım.

menümmmmm,

Bugün patatesi çok kaçırmışsın sanki.. Onun dışında güzel.

Günlük menü bildirimi vaktii :)

Sabah (09.15);
1 kase nesfit

10.30;
1.5 saat yürüyüş

Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği

Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
Çok çok ufak tavuk göğüs (3 lokma kadar)
1 kaşık yoğurt

17.00;
1 saat pilates

Ara (21.00);
1 adet mandalina yemeyi düşünüyorum.

menünü çok beğendim, ben öğle yemeğine ağırlık verip akşamı az yemeğe çalışıyorum
ama bu hafta durdu gibi kilo vermem bakalım şu iki gün iyice sıkayım kendimi .

bence günün menüsü

menünü çok beğendim, ben öğle yemeğine ağırlık verip akşamı az yemeğe çalışıyorum
ama bu hafta durdu gibi kilo vermem bakalım şu iki gün iyice sıkayım kendimi .

Valla ben bugün hiç yemek yemeyecektim, eşim yok çünkü 3 gün evde, ama sırf takıma karşı mahçup olmamak için yedim. Pek bi dikkatliyim sormayın :) Akşam az yemek bence de en güzeli ama ilginci öyle olunca da kilo veremiyoruz. Sanırım 1 gün yemeyip ertesi gün yemekten kaynaklanıyor bu durum. Dengesizliği vücut bile kabul etmiyor.

bence günün menüsü

Teşekkür ederim pek mutlu oldum şimdi

canm benm kankamda içiyo ondan yani tuğba da.oda cok memnun.faydasını gördü
günaydınnn kızlar

mutlu kalorisiz bir gün dilerim hepinize

3 gün yoklugumda işler dağ gibi birikmiş.onları toparlamaya çalışıyorum.bugun çok gelemeyebilirim..
Allah kolaylık versin canm.sen iileşte bizde yetişirsin eminim
güzel olmuş menüün canm maşallah hemen toparlandın.alkışşşşşş
64 ciktim Prensesperim

benimde uzun zamandır ilan etmek istediğim birşeydi bu.tebrikler ablam.günün öğünü değil günün en güzel menüsü olmussun dün tediklerinle
süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrmersa aplam.toparladın günün menüsünü bile oldun.çok güsellllll
canm benm ya bişeylerden fedakarlık etmek zorundasın ya huzurundan ya zevkinden.bi süre sonra oda seni anlıyacaktır inşallah.herşy gönlünce olsun.senn esprilerini seslenişlerini özlycğm.
menümmmmm,
patates iki öğn olmuş ama azsa sorun deil:)

güzel menü canm beğendim

canlarım bugün öğlen menüm berbattı.arkadaşın doğum günydü ve sonunda patladım.
2 dilim börek 15 tane sarma ve 2 tane mercimek köfte yedim.bide 1 tane tavuk göğsü.dukanın dışlşındaki kaçamaklarım bunlar.
yarın sabah bunların zerresini göremiyeksiniz bende.yarın saf protein.ertesi gün sebzeye dönecem prensesim.
akşam bişey yemedim.spor yapacam birazdanda canımı cıkarana kadar.bu kadar emek verdim.boşlayamam.keşke yanımda olsanızda beni dövseniz......

canım olabilir vücut bazen su tutar ama benimkinin su olmadığı kesin 3-4 gün kendimi besiye çektim sinirlendikçe yedim tabi tartı da inkar etmediiii,bende kayısının kendisini yiyorum çayını hiç içmedim ama arkadaşlardan duyuyorum.

kızlar bende bu günki menümü yazimmm
sabah:beyaz peynir açık ekmek
ara:2 tane kestane şekeri(kocamın işi akşam getirmiş tabi bende hazırım atlamaya)
öğlen:2 kaşık kıymalı yumurta kızım makarna yapmış benden habersiz 3-4 çatal kadar da ondan
arakomşum çay içmeye geldi böreğin yokmu dedi bende mecburen milföy böreği yaptım )1 tane börek 2 tane diyet bisküi
akşam:1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurtlu ıspanak.

allahım sen beni başka bir ara yapmaktan koruuuuuu:)))

zeynepcim diğer öğünleri kurtardıysan bence çok büyük sorun değil bence seb akşam dengelemişsindir

Uzun dönemli diyetler elbet bir yerden sonra patlatıyor adamı. Birkaç gün çok dikkatli olacaksın eminim.

mersa'cım dikkat et ama

Canım afiyet olsun, sen spor la eritmişsindir hepsini, dukanı pek bilgim olmadığı için menülerine
pek yorum yapamıyorum. dövme lafına çok güldüm, bu gidişle prenses bizi cuma günü toptan dövecek:18::18:

ara larının dışında gayet güzel, onlarda istem dışı olmuş mersacım baksana.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…