herkese merhaba
S: 1 haş yumurta 1 kk peynir 3 siyah zeytin
A: yok
Ö :1 dardanel tonun hazır light sandwichi 190cal. artı yarım iceatea o da 60caldı yarısını içtim
AkŞAM : 3 kepekli grisini
su : 1lt.
spor:yok
girdiğim sınavlardan kalmısım canım cok sıkkındı içimden hiçbişi gelmedi bu arada cuma gnü 1 günlüğüne kuşadasına gidiorum moral olsun die kilo bildirimimi perş akşamından yaparım
Günlük menü bildirimi vaktii :)
Sabah (09.15);
1 kase nesfit
10.30;
1.5 saat yürüyüş
Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
Çok çok ufak tavuk göğüs (3 lokma kadar)
1 kaşık yoğurt
17.00;
1 saat pilates
Ara (21.00);
1 adet mandalina yemeyi düşünüyorum.
menümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,
canlarım bugün öğlen menüm berbattı.arkadaşın doğum günydü ve sonunda patladım.
2 dilim börek 15 tane sarma ve 2 tane mercimek köfte yedim.bide 1 tane tavuk göğsü.dukanın dışlşındaki kaçamaklarım bunlar.
yarın sabah bunların zerresini göremiyeksiniz bende.yarın saf protein.ertesi gün sebzeye dönecem prensesim.
akşam bişey yemedim.spor yapacam birazdanda canımı cıkarana kadar.bu kadar emek verdim.boşlayamam.keşke yanımda olsanızda beni dövseniz......
kızlar bende bu günki menümü yazimmm
sabah:beyaz peynir açık ekmek
ara:2 tane kestane şekeri(kocamın işi akşam getirmiş tabi bende hazırım atlamaya)
öğlen:2 kaşık kıymalı yumurta kızım makarna yapmış benden habersiz 3-4 çatal kadar da ondan
arakomşum çay içmeye geldi böreğin yokmu dedi bende mecburen milföy böreği yaptım )1 tane börek 2 tane diyet bisküi
akşam:1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurtlu ıspanak.
allahım sen beni başka bir ara yapmaktan koruuuuuu:)))
herkese merhaba
Ö :1 dardanel tonun hazır light sandwichi 190cal. artı yarım iceatea o da 60caldı yarısını içtim
girdiğim sınavlardan kalmısım canım cok sıkkındı içimden hiçbişi gelmedi bu arada cuma gnü 1 günlüğüne kuşadasına gidiorum moral olsun die kilo bildirimimi perş akşamından yaparım
bi türlü karar kılamıyorum zayıflama konusundaimzanızdaki o zayıflama şeysini nasıl yapıyosunuz?
benim dünkü menüm:
sabah 2 dilim arasına lor peyniri maydonoz çörek otlu tost
ara 1 tane galeta
öğlen 2 kaşık patates salatası
ara 1 elma
akşam fırında hamsi salata
ara 1 portakal 1 mandalina
2lt su
dünkü sporum 3 mil leslie 10 dk hızlı cardio 100 mekik 10 dk bel çevirme bugunde aynı sayılarda sporumu yaptım
mersa sen dün ne kadar su içtin:44:
günün menüsü ve sporu
benim dünkü menüm:
ara 1 tane galeta
ara 1 elma
2lt su
dünkü sporum 3 mil leslie 10 dk hızlı cardio 100 mekik 10 dk bel çevirme bugunde aynı sayılarda sporumu yaptım
günaydın kızlarr,
20 dakikalık yürüyüşümü yaptım geldim .dün istemeden bazı kaçamaklar oldu ama yinede elimden geldiği kadar dikkat ettim .bu gün daha dikkatli olacam.
herkese merhaba
Günlük menü bildirimi vaktii :)
Sabah (09.15);
1 kase nesfit
10.30;
1.5 saat yürüyüş
Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
Çok çok ufak tavuk göğüs (3 lokma kadar)
1 kaşık yoğurt
17.00;
1 saat pilates
Ara (21.00);
1 adet mandalina yemeyi düşünüyorum.
Teşekkür ederim..
Gayet güzel bir menü olmuş. Darısı bugünün başına :)
Günaydın mersa. Güne gayet dinç başladın desene ne güzel hadi bakalım devamını bekliyoruz.
günaydın kızlarr,
20 dakikalık yürüyüşümü yaptım geldim .dün istemeden bazı kaçamaklar oldu ama yinede elimden geldiği kadar dikkat ettim .bu gün daha dikkatli olacam.
prensesim menün süper olmuş ,sen de artık daha dengeli yemeye başlamışsın bir sen birde ben çok düzensiz hatta normalden az yiyoduk sen toparlamışsın.bende en azından artık 3 öğün yemeye başladım bu seferde kaçamaklar oldu ama o dünde kaldı bu gün elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacam.canım yaa dün suyumuda az içti sanırım 1lt civarı ama bu gün 2 bardak suyu içtim bile.bu gün süper olacak sözzzzz:))))
Günaydın..
Gayet güzel bir menü olmuş. Darısı bugünün başına :)
Hadi ya tüh, çok takma kafana diyeceğim ama boş olacak biliyorum. Ondan menün de çok az olmuş demek ki. İnş güzel şeyler olur hayatında ve moralin yerine gelir.
kahvaltında yumurta peynir görmek güzel akşam yok ara yok.sınavlarına üzüldüm ama sen üzülme sakın canını sıkma verirsin inşallah.Allah yardımcın olsun
benim dünkü menüm:
ara 1 tane galeta
ara 1 elma
2lt su
günaydın kızlarhepinize mutlu bir gün diliyorum
şuleciğim baban nasıl oldu?ameliyatı nasıl geçti?
tugba sen nasıl oldun canım?
alda abla seni burda görmeyi özledim
günaydın ablacım.. fotoğraf yorumları için tşk ederim mutlu oldummgünaydın kızlarr,
günaydınnnnnnGünaydın..
dilaracaım sen çok az yemeye başladın bak aynı hataları bende yaptım az yiyince önce hızla kilo veriyosun gibi olur ama ondan sonra tıkanır kalırsın aman dikkat et.fazla yok eksik var menünde.sınavınada moralini bozma muhakkak telafisi vardir,halledersin sen.
Önemli olan evindeki huzur..Biz nasıl olsa buralardayız hep, arada bir sesini duyurursun mutlaka. Sen iyi ve huzurlu ol da, gönüller nasıl olsa hep bir...Arkadaşlar bi süredir eşimle bazı sorunlarım olduğundan bahsetmiştim ...
bu sorunların inatlaşarak çözüleceği yok bu sepepten artık nete ve kk ya girmiyorum....
bu sebepten takımdan ayrılmak zorundayım......
çok zor günler geçiriyorum beni anlayışla karşılayın lütfen.....
PRENSESİM...
hayatta en sevmediğim şeydir sözünde duramamak ve insanlara karşı mahçup olmak ama sevmediğim şey başıma geldi...
anlatmak istediğim çok şey var ama zaman yok maalesef....
beni affedin hepinizi seviyorum allaha emanet olun canım takım arkadaşlarım.....
Sen benim idolümsün Zeynepcim aman ha:) Sen gidersen ben de arkandan tepetaklak gelirim valla:)canlarım bugün öğlen menüm berbattı.arkadaşın doğum günydü ve sonunda patladım.
2 dilim börek 15 tane sarma ve 2 tane mercimek köfte yedim.bide 1 tane tavuk göğsü.dukanın dışlşındaki kaçamaklarım bunlar.
yarın sabah bunların zerresini göremiyeksiniz bende.yarın saf protein.ertesi gün sebzeye dönecem prensesim.
akşam bişey yemedim.spor yapacam birazdanda canımı cıkarana kadar.bu kadar emek verdim.boşlayamam.keşke yanımda olsanızda beni dövseniz......
Geömişler olsun tekrar, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...babamın dün olduğu ameliyatı iyi geçti bugün çıkardık.
komşu gününe gidicem 1 saatliğine, işin kötüsü unutup öğle yemeğimi yemiştim.
akşam gelirim. geçmişe de bakarım.
öptüm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?