Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

herkese merhaba

S: 1 haş yumurta 1 kk peynir 3 siyah zeytin
A: yok
Ö :1 dardanel tonun hazır light sandwichi 190cal. artı yarım iceatea o da 60caldı yarısını içtim
A: yok
AkŞAM : 3 kepekli grisini
su : 1lt.
spor:yok

girdiğim sınavlardan kalmısım canım cok sıkkındı içimden hiçbişi gelmedi bu arada cuma gnü 1 günlüğüne kuşadasına gidiorum moral olsun die kilo bildirimimi perş akşamından yaparım

Hadi ya tüh, çok takma kafana diyeceğim ama boş olacak biliyorum. Ondan menün de çok az olmuş demek ki. İnş güzel şeyler olur hayatında ve moralin yerine gelir.

günün menüsü ve sporu

Son düzenleme:
menümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,

ekmek yememişsin patatesler olunca sanırım.fazlası yok ama bu menüde birşeyler eksik sanki çözemedim :44:

caım sarma çok olmus ama yinede toparlarsın inşallah

cıks olmamıs bu menü hemde hiç

kahvaltında yumurta peynir görmek güzel akşam yok ara yok.sınavlarına üzüldüm ama sen üzülme sakın canını sıkma verirsin inşallah.Allah yardımcın olsun

benim dünkü menüm:

sabah 2 dilim arasına lor peyniri maydonoz çörek otlu tost
ara 1 tane galeta
öğlen 2 kaşık patates salatası
ara 1 elma
akşam fırında hamsi salata
ara 1 portakal 1 mandalina

2lt su

dünkü sporum 3 mil leslie 10 dk hızlı cardio 100 mekik 10 dk bel çevirme bugunde aynı sayılarda sporumu yaptım

mersa sen dün ne kadar su içtin:44:

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum

şuleciğim baban nasıl oldu?ameliyatı nasıl geçti?

tugba sen nasıl oldun canım?

alda abla seni burda görmeyi özledim

günaydın kızlarr,
20 dakikalık yürüyüşümü yaptım geldim .dün istemeden bazı kaçamaklar oldu ama yinede elimden geldiği kadar dikkat ettim .bu gün daha dikkatli olacam.

prensesim menün süper olmuş ,sen de artık daha dengeli yemeye başlamışsın bir sen birde ben çok düzensiz hatta normalden az yiyoduk sen toparlamışsın.bende en azından artık 3 öğün yemeye başladım bu seferde kaçamaklar oldu ama o dünde kaldı bu gün elimden geldiğince dikkat etmeye çalışacam.canım yaa dün suyumuda az içti sanırım 1lt civarı ama bu gün 2 bardak suyu içtim bile.bu gün süper olacak sözzzzz:))))

günün menüsü ve sporu

Teşekkür ederim..

Gayet güzel bir menü olmuş. Darısı bugünün başına :)

günaydın kızlarr,
20 dakikalık yürüyüşümü yaptım geldim .dün istemeden bazı kaçamaklar oldu ama yinede elimden geldiği kadar dikkat ettim .bu gün daha dikkatli olacam.

Günaydın mersa. Güne gayet dinç başladın desene ne güzel hadi bakalım devamını bekliyoruz.

dilaracaım sen çok az yemeye başladın bak aynı hataları bende yaptım az yiyince önce hızla kilo veriyosun gibi olur ama ondan sonra tıkanır kalırsın aman dikkat et.fazla yok eksik var menünde.sınavınada moralini bozma muhakkak telafisi vardir,halledersin sen.

canım menün çokk güzel olmuş,sporun muhteşem ama öğünlerin arasına küçük ara öğünler koysaydın bence metabolizmana daha fazla yardımcı olrdun.tabi benim koyduğum aralardan bahsetmiyorummmm
Teşekkür ederim..

Günaydın mersa. Güne gayet dinç başladın desene ne güzel hadi bakalım devamını bekliyoruz.

evet canım mecburum zaten hastada olsam yağmurda olsa ,her şey bekler ama tarçın beklemez iki seçenek var yağmur çamur soğuk demeden tarçını yemekten sonra dışarı çıkarmak yada bırakıp tarçın nerde isterse orda ihtiyacını yapıp çıldırararak onu temizlemek tabiki ben doğal olarak 1.ciyi seçiyorummmmm.ama ben bu tempodan çok memnunum eğer tarçın hayatımızda olmasaydı ben şu an dibe vurmuş evden hatta yataktan çıkmayan biri olurdum tarçınımı çokkk seviyorummm:))))

günaydın kızlarr,

annemler geldiler yanıma.hatun yapıyor akşam yemeğine de beni bekliyor.artık akşamları yemek yiyorum.börek vs yapma diye sıkı sıkı tembihledim su 1 lt az olmus canım.bugun en az 1,5 hedefle

günaydın canım

teşekkürler.artık bende dengelemeye çalışacagım elimden geldiğince

Hadi ya tüh, çok takma kafana diyeceğim ama boş olacak biliyorum. Ondan menün de çok az olmuş demek ki. İnş güzel şeyler olur hayatında ve moralin yerine gelir.

teşekkür ederim inşallah bütünlemelerim 23 ocakta başlıyor, bir cılgınlk yapıp cuma günü ucakla erkek arkadasımın yanına gidip ctsi dönücem biraz sorunlarımız var sanırım o da etkiledi beni, ordan gelince inş her sey daha düzene giricek :2::2: sınavları da böylece geçicem inş

kahvaltında yumurta peynir görmek güzel akşam yok ara yok.sınavlarına üzüldüm ama sen üzülme sakın canını sıkma verirsin inşallah.Allah yardımcın olsun

kahvaltım ve öğlen güzeldi gayet doyduumu hissettim ama öyle moralim bozulduki akşam boğazımmdan bişi geçmedi gene de aç kalmiim die 3 tane büük grisini yedim bi de yazdıktan sonraburaya banyo yapmıstım sıcak bi çay bardağı sıcak cikolata içtim o ii geldi..

harika olmuş kaptanım menün

günaydın kızlar hepinize mutlu bir gün diliyorum

şuleciğim baban nasıl oldu?ameliyatı nasıl geçti?

tugba sen nasıl oldun canım?

alda abla seni burda görmeyi özledim

günaydınnnnnnnnnnn

günaydın kızlarr,
günaydın ablacım.. fotoğraf yorumları için tşk ederim mutlu oldumm

günaydınnnnnn

evet dikkat edicem ablacım da işte su moralim bi düzelse inş pzt hersey yoluna girmiş olcak gene de yemeği abartmaktansa az yemeği tercih ediorum bu dönem cunku ben normald canı sıkılınca yemeğe saldıran biriyim en azından bunu önleyebildim :18::18:

dünkü menüm

sabah:süt
ara: 2 diyet bisbüvi
öğle: 3 diyet bisküvi
ara: yarım bardak çorba
akşam: 1 kase çorba, çeyrek pide, salata, yarım porsiyon muhallebi
ara: 3 dilim meyve

babamın dün olduğu ameliyatı iyi geçti bugün çıkardık.

komşu gününe gidicem 1 saatliğine, işin kötüsü unutup öğle yemeğimi yemiştim.

akşam gelirim. geçmişe de bakarım.

öptüm.

Önemli olan evindeki huzur..Biz nasıl olsa buralardayız hep, arada bir sesini duyurursun mutlaka. Sen iyi ve huzurlu ol da, gönüller nasıl olsa hep bir...

Sen benim idolümsün Zeynepcim aman ha:) Sen gidersen ben de arkandan tepetaklak gelirim valla:)
Yalnız şu 15 sarma var ya hakkaten abartmışsın canım benim, 15 sarma dediğin sıksan bi küçük tencere yapar,kız ben seni terlikle döverim bi daha 15 sarma görürsem

Geömişler olsun tekrar, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...

Kızlar merhaba,
2 gündür yoktum, geçmişi okudum, çok şükür Blue dışında yolunda herşey...Ben dikkatsizliğim yüzünden biraz üşüttüm..Öksürük vs yok ama beni 10 kişi birleşip dövmüş gibi tüm etlerim ağrıyor, saç telleri bile ağrır mı ,insanın öyle yani..Dukan'ı yine de hiç bozmadım,et ve tavuğumu, bol yoğurt, süt ve peynirle destekledim, suyumu başucumda tuttum hep, 2 litreyi tamamladım, ilaçlarımı alırken bol bol içtim böbreklerimden atmak kolay olsun diye.
Spor yapamadım 2 gündür ama bu akşam daha iyiyim, Cumaya eksideyim Allah'ın izniyle..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…