annenlerin gelmesine çok sevindim.
annemler geldiler yanıma.hatun yapıyor akşam yemeğine de beni bekliyor.artık akşamları yemek yiyorum.börek vs yapma diye sıkı sıkı tembihledimsu 1 lt az olmus canım.bugun en az 1,5 hedefle
geçmiş olsun. düşünüyorum 60km yol 6:45 de evden çık. akşam gel spor yap.umuta yetiş. nazar deymesin ablama.Kızlar merhaba,
2 gündür yoktum, geçmişi okudum, çok şükür Blue dışında yolunda herşey...Ben dikkatsizliğim yüzünden biraz üşüttüm..Öksürük vs yok ama beni 10 kişi birleşip dövmüş gibi tüm etlerim ağrıyor, saç telleri bile ağrır mı ,insanın öyle yani..Dukan'ı yine de hiç bozmadım,et ve tavuğumu, bol yoğurt, süt ve peynirle destekledim, suyumu başucumda tuttum hep, 2 litreyi tamamladım, ilaçlarımı alırken bol bol içtim böbreklerimden atmak kolay olsun diye.
Spor yapamadım 2 gündür ama bu akşam daha iyiyim, Cumaya eksideyim Allah'ın izniyle..
evet kuru kayısıdan daha etkili, içinde sinameki vb. şeyler de var.Günaydınnnnn zeynep, mersa ,
erkencisiniz ...
mersacım, bu hafta okadar dikkat ettim diyetime ama, tartıda kilo vermiş görünmüyorum
sebebi kabızlık ,şişlik hergün ,incir lkayısı yememe ve sebze tüketmeme rağmen anlamş değilim.
doğadan form kayısılı aldım onu denemek istiyorum , kullanıyormusunuz işe yararmı:? kızlar
hiç sorma kurda kuzu emanet ettim böyle oldu. koca meyve poşeti meyve götürmüştüm hastanede bi çocuğa akşam ye dedim. hepsini yemişş.öğlen diyet bisküvi yerine kepek ekmeği tahıllı ekmek tercih etsen daha iyi olurmus ama begendim menünü
harikasınnn keşke bende az çıktım diyebilsemmmm:)))
KUTLARIM, ARDI ARKASI KESİLMESİNyaşasınn sonundaaaaaaaa
GÜZEL BENCEmenümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,
SPOR ARASI YEMEK OLMUŞ, SÜPERSİNGünlük menü bildirimi vaktii :)
Sabah (09.15);
1 kase nesfit
10.30;
1.5 saat yürüyüş
Öğle (12.30);
1 kase salata
1 dilim kepek ekmeği
Akşam (16.00);
1 kepçe mercimek çorbası
4 kaşık kepekli makarna
Çok çok ufak tavuk göğüs (3 lokma kadar)
1 kaşık yoğurt
17.00;
1 saat pilates
Ara (21.00);
1 adet mandalina yemeyi düşünüyorum.
galyana, hain aldatmacalara dikkatkızlar bende bu günki menümü yazimmm
sabah:beyaz peynir açık ekmek
ara:2 tane kestane şekeri(kocamın işi akşam getirmiş tabi bende hazırım atlamaya)
öğlen:2 kaşık kıymalı yumurta kızım makarna yapmış benden habersiz 3-4 çatal kadar da ondan
arakomşum çay içmeye geldi böreğin yokmu dedi bende mecburen milföy böreği yaptım )1 tane börek 2 tane diyet bisküi
akşam:1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurtlu ıspanak.
allahım sen beni başka bir ara yapmaktan koruuuuuu:)))
üniversite biter muakkkah kalmaz nasılsa.herkese merhaba
S: 1 haş yumurta 1 kk peynir 3 siyah zeytin
A: yok
Ö :1 dardanel tonun hazır light sandwichi 190cal. artı yarım iceatea o da 60caldı yarısını içtim
AkŞAM : 3 kepekli grisini
su : 1lt.
spor:yok
girdiğim sınavlardan kalmısım canım cok sıkkındı içimden hiçbişi gelmedi bu arada cuma gnü 1 günlüğüne kuşadasına gidiorum moral olsun die kilo bildirimimi perş akşamından yaparım
yediklerin az ama sebzeli tavuk güzel bir yemek olmuşmenümü yazıyorum 12 de uyandım
13:00 yarım kupa hazır çorba (bitiremedim)
18:00 1 tabak sebzeli tavuklu makarna yarım bardak şekersiz limonata
suya devam daha bişi yemem
sporuda bugun salona gidicem orda yapıcam 30dk.. öpüldünüz
inş cumaya hepberaber güzel sonuçlar alcaz. bu hafta iyi gidiyoruz.harikasınnn keşke bende az çıktım diyebilsemmmm:)))
süpersin abla ya bi börekle yırtmışsan.kızlar bende bu günki menümü yazimmm
sabah:beyaz peynir açık ekmek
ara:2 tane kestane şekeri(kocamın işi akşam getirmiş tabi bende hazırım atlamaya)
öğlen:2 kaşık kıymalı yumurta kızım makarna yapmış benden habersiz 3-4 çatal kadar da ondan
arakomşum çay içmeye geldi böreğin yokmu dedi bende mecburen milföy böreği yaptım )1 tane börek 2 tane diyet bisküi
akşam:1 kase mercimek çorba 2 kaşık yoğurtlu ıspanak.
allahım sen beni başka bir ara yapmaktan koruuuuuu:)))
ablacım akşam eşime hazırladığım kahvaltı tabağından:biraz dukan krebi 1 dilim jambon bidilim peynir tırtıkladım:))onun dışında 50 dakika yürüyüş 260 ip,10 dakika bisiklet,ağırlık calışarak sporla telafi ettim:)))zeynepcim diğer öğünleri kurtardıysan bence çok büyük sorun değil bence seb akşam dengelemişsindir
az olmuş tatlım baya ama dediğin gibi sıkıntıdan benm gibi saldırmaktansa.hiç yememek daha ii:)katılıyorum sanaherkese merhaba
S: 1 haş yumurta 1 kk peynir 3 siyah zeytin
Ö :1 dardanel tonun hazır light sandwichi 190cal. artı yarım iceatea o da 60caldı yarısını içtim
AkŞAM : 3 kepekli grisini
su : 1lt.
spor:yok
girdiğim sınavlardan kalmısım canım cok sıkkındı içimden hiçbişi gelmedi bu arada cuma gnü 1 günlüğüne kuşadasına gidiorum moral olsun die kilo bildirimimi perş akşamından yaparım
akşam menüsüne anne eli değdiği nasılda belli oluyor.Allah onları başımızdan eksik etmesin:)sabah ve öğle biraz nişasta karbonhidrat ağırlıklı olmuş.benim dünkü menüm:
sabah 2 dilim arasına lor peyniri maydonoz çörek otlu tost
ara 1 tane galeta
öğlen 2 kaşık patates salatası
ara 1 elma
akşam fırında hamsi salata
ara 1 portakal 1 mandalina
2lt su
dünkü sporum 3 mil leslie 10 dk hızlı cardio 100 mekik 10 dk bel çevirme bugunde aynı sayılarda sporumu yaptım
mersa sen dün ne kadar su içtin:44:
ya seni görünce yöneticilikten sonra köpeğede özeniyorum:)))ne özentiyim bende ama ya:)maşallah sanacanım menün çokk güzel olmuş,sporun muhteşem ama öğünlerin arasına küçük ara öğünler koysaydın bence metabolizmana daha fazla yardımcı olrdun.tabi benim koyduğum aralardan bahsetmiyorummmm
evet canım mecburum zaten hastada olsam yağmurda olsa ,her şey bekler ama tarçın beklemez iki seçenek var yağmur çamur soğuk demeden tarçını yemekten sonra dışarı çıkarmak yada bırakıp tarçın nerde isterse orda ihtiyacını yapıp çıldırararak onu temizlemek tabiki ben doğal olarak 1.ciyi seçiyorummmmm.ama ben bu tempodan çok memnunum eğer tarçın hayatımızda olmasaydı ben şu an dibe vurmuş evden hatta yataktan çıkmayan biri olurdum tarçınımı çokkk seviyorummm:))))
hastane menüsü heralde canm baya belli:)ama öle olmasına rağmen abartmamışsın:))dünkü menüm
sabah:süt
ara: 2 diyet bisbüvi
öğle: 3 diyet bisküvi
ara: yarım bardak çorba
akşam: 1 kase çorba, çeyrek pide, salata, yarım porsiyon muhallebi
ara: 3 dilim meyve
ben 6 da geldiğim için komsu günlerine yetişemiyorum Allahtan.iradem zayıf görsem dayanamam ben:)babamın dün olduğu ameliyatı iyi geçti bugün çıkardık.
komşu gününe gidicem 1 saatliğine, işin kötüsü unutup öğle yemeğimi yemiştim.
akşam gelirim. geçmişe de bakarım.
öptüm.
Önemli olan evindeki huzur..Biz nasıl olsa buralardayız hep, arada bir sesini duyurursun mutlaka. Sen iyi ve huzurlu ol da, gönüller nasıl olsa hep bir...
Sen benim idolümsün Zeynepcim aman ha:) Sen gidersen ben de arkandan tepetaklak gelirim valla:)
Yalnız şu 15 sarma var ya hakkaten abartmışsın canım benim, 15 sarma dediğin sıksan bi küçük tencere yapar,kız ben seni terlikle döverim bi daha 15 sarma görürsem
döv ablam döv yaaaaa:)))sonra baya bi toparladım ama hatta bak birazdan bugünki menümüde yazacam.süperdim sölemesi ayıp:))))
Geömişler olsun tekrar, tez zamanda sağlığına kavuşur inşallah...
geçmiş olsun ablacım maşallah sana.hastalık şu bu dinlemiyor.son gaz yola devam.cumaya ekside olacam bende inşalahh.bi günlük yemekle bi günlük ufak kaçamakla hemen + olacak halim yok demi ya???????????Kızlar merhaba,
2 gündür yoktum, geçmişi okudum, çok şükür Blue dışında yolunda herşey...Ben dikkatsizliğim yüzünden biraz üşüttüm..Öksürük vs yok ama beni 10 kişi birleşip dövmüş gibi tüm etlerim ağrıyor, saç telleri bile ağrır mı ,insanın öyle yani..Dukan'ı yine de hiç bozmadım,et ve tavuğumu, bol yoğurt, süt ve peynirle destekledim, suyumu başucumda tuttum hep, 2 litreyi tamamladım, ilaçlarımı alırken bol bol içtim böbreklerimden atmak kolay olsun diye.
Spor yapamadım 2 gündür ama bu akşam daha iyiyim, Cumaya eksideyim Allah'ın izniyle..
menümü yazıyorum 12 de uyandım
canım menün çokk güzel olmuş,sporun muhteşem ama öğünlerin arasına küçük ara öğünler koysaydın bence metabolizmana daha fazla yardımcı olrdun.tabi benim koyduğum aralardan bahsetmiyorummmm
evet canım mecburum zaten hastada olsam yağmurda olsa ,her şey bekler ama tarçın beklemez iki seçenek var yağmur çamur soğuk demeden tarçını yemekten sonra dışarı çıkarmak yada bırakıp tarçın nerde isterse orda ihtiyacını yapıp çıldırararak onu temizlemek tabiki ben doğal olarak 1.ciyi seçiyorummmmm.ama ben bu tempodan çok memnunum eğer tarçın hayatımızda olmasaydı ben şu an dibe vurmuş evden hatta yataktan çıkmayan biri olurdum tarçınımı çokkk seviyorummm:))))
teşekkür ederim inşallah bütünlemelerim 23 ocakta başlıyor, bir cılgınlk yapıp cuma günü ucakla erkek arkadasımın yanına gidip ctsi dönücem biraz sorunlarımız var sanırım o da etkiledi beni, ordan gelince inş her sey daha düzene giricek :2::2: sınavları da böylece geçicem inş
kahvaltım ve öğlen güzeldi gayet doyduumu hissettim ama öyle moralim bozulduki akşam boğazımmdan bişi geçmedi gene de aç kalmiim die 3 tane büük grisini yedim bi de yazdıktan sonraburaya banyo yapmıstım sıcak bi çay bardağı sıcak cikolata içtim o ii geldi..
harika olmuş kaptanım menün
günaydınnnnnnnnnnn
günaydın ablacım.. fotoğraf yorumları için tşk ederim mutlu oldumm
günaydınnnnnn
evet dikkat edicem ablacım da işte su moralim bi düzelse inş pzt hersey yoluna girmiş olcak gene de yemeği abartmaktansa az yemeği tercih ediorum bu dönem cunku ben normald canı sıkılınca yemeğe saldıran biriyim en azından bunu önleyebildim :18::18:
dünkü menüm
sabah:süt
ara: 2 diyet bisbüvi
öğle: 3 diyet bisküvi
ara: yarım bardak çorba
akşam: 1 kase çorba, çeyrek pide, salata, yarım porsiyon muhallebi
ara: 3 dilim meyve
Kızlar merhaba,
menümü yazıyorum 12 de uyandım
annenlerin gelmesine çok sevindim.
geçmiş olsun. düşünüyorum 60km yol 6:45 de evden çık. akşam gel spor yap.umuta yetiş. nazar deymesin ablama.
evet kuru kayısıdan daha etkili, içinde sinameki vb. şeyler de var.
hiç sorma kurda kuzu emanet ettim böyle oldu. koca meyve poşeti meyve götürmüştüm hastanede bi çocuğa akşam ye dedim. hepsini yemişş.
bisküviye kaldım. helal hoş olsun.
KUTLARIM, ARDI ARKASI KESİLMESİN
GÜZEL BENCE
SPOR ARASI YEMEK OLMUŞ, SÜPERSİN
galyana, hain aldatmacalara dikkat
üniversite biter muakkkah kalmaz nasılsa.
git kafını, ilişkini düzelt rahatla. gelince güzel menüler hazırla canımcım.
yediklerin az ama sebzeli tavuk güzel bir yemek olmuş
fotoya bakmayı yiniden denicem
inş cumaya hepberaber güzel sonuçlar alcaz. bu hafta iyi gidiyoruz.
güzel ama öğlen boş geçmiş , biraz sebze yemeği olabilirdi. Akşam da az olmuş ilerleyen saatlerde acıkabilirsin canımmYarın kayınvalidemler geliyorlar. Evlendik evleneli ilk defa gelecekler bu yüzden evin her yerini her köşesini temizledim. Sabah 10dan akşamın 6sına kadar temizlik yaptım. Durmadan hem de. Bi öğlen yemeği için durayım dedim sonra kendimi kaybetmişimYorgunluktan ölüyorum orası ayrı tabi ama menü bildirimi olmadan olmazdı. Bugün dans kursum vardı ama gidemedim doğal olarak. Evin içinde koşturarak sporumu yapmış oldum...
Sabah (09.00);
Yarım dilim ekmek
1 adet yeşil zeytin
3 kiraz domates
1 kk çerkez peyniri
1 çatal acuka
Ara (11.00);
1 bardak süt
Öğle (13.00);
1 kase salata
Akşam (18.00);
3 tahta kaşığı yumurtasız menemen
Yarım dilim ekmek
sabah: az yağda 1 yumurta,2 kk peynir, 5 zeytin, çatalucu helva
ara:1 br. süt
öğlen:1 kase çorba, 4 kaşık pırasa, biraz ekmek,salata,2-3 kaşık muhallebi
ara:4 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 şerbetli tatlı(allahtan küçüktü)
akşam:yok
ara:2 mandalina
verdiklerimi almam inş.
kızlar canlarım gururla bugünki menümü yazabiilirim:
sabah:1 dilim jambon,yarım bardak süt
kahvaltı:2 kaşık kadar labne ve peynir,domates,maydonoz,4 dilim jambon,cay,1 haş yumurta,1 dilim kaşar saat12 de
öğle:1 bardak ayran,1 dilim kaşar
akşam:yarım tabak ıspanak ve yoğurt
spor yok bugün kızlar.mekik ve kalca hareketleri yaparım
bu arada bu yediğim herşey light
Yarın kayınvalidemler geliyorlar. Evlendik evleneli ilk defa gelecekler bu yüzden evin her yerini her köşesini temizledim. Sabah 10dan akşamın 6sına kadar temizlik yaptım. Durmadan hem de. Bi öğlen yemeği için durayım dedim sonra kendimi kaybetmişimYorgunluktan ölüyorum orası ayrı tabi ama menü bildirimi olmadan olmazdı. Bugün dans kursum vardı ama gidemedim doğal olarak. Evin içinde koşturarak sporumu yapmış oldum...
Sabah (09.00);
Yarım dilim ekmek
1 adet yeşil zeytin
3 kiraz domates
1 kk çerkez peyniri
1 çatal acuka
Ara (11.00);
1 bardak süt
Öğle (13.00);
1 kase salata
Akşam (18.00);
3 tahta kaşığı yumurtasız menemen :)
Yarım dilim ekmek
sabah: az yağda 1 yumurta,2 kk peynir, 5 zeytin, çatalucu helva,
ara:1 br. süt
öğlen:1 kase çorba, 4 kaşık pırasa, biraz ekmek,salata,2-3 kaşık muhallebi
ara:4 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 şerbetli tatlı(allahtan küçüktü)
akşam:yok
ara:2 mandalina
verdiklerimi almam inş.
Kızlar merhaba,
sabah : 1 yumurta, maydanoz 1 dilim ekmek, 3 zeytin ,peynir
ara :1 elma
öğle : yarım dilim ekmek, menemen 3 kaşık 1çb yabanmersini suyu
ara: 1 incir
akşam: 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı, börülce salatası 2 çk ,salata
günaydın takımcımmm,
herkes iyidir inşallah,ben nasılım ehhh işte orta idaere etmeye çalışıyorum.akşam menümü yazmak için girdim fakat inanılmaz başağrısı yüzünden yazamadan çıktım.sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yarın fazla çıkacağım kesin .
gunaydn larr.. evde netm yok telden girdim okula gidiorm.. kilo bildirimimi yapim yrn sbh giremicem. gecen hafta 79!6 bu hafta 77.6... optm sizi canlarim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?