Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

menümü yazıyorum 12 de uyandım
13:00 yarım kupa hazır çorba (bitiremedim)
18:00 1 tabak sebzeli tavuklu makarna yarım bardak şekersiz limonata

suya devam daha bişi yemem
sporuda bugun salona gidicem orda yapıcam 30dk.. öpüldünüz

annemler geldiler yanıma.hatun yapıyor akşam yemeğine de beni bekliyor.artık akşamları yemek yiyorum.börek vs yapma diye sıkı sıkı tembihledim su 1 lt az olmus canım.bugun en az 1,5 hedefle
annenlerin gelmesine çok sevindim.

geçmiş olsun. düşünüyorum 60km yol 6:45 de evden çık. akşam gel spor yap.umuta yetiş. nazar deymesin ablama.
evet kuru kayısıdan daha etkili, içinde sinameki vb. şeyler de var.

öğlen diyet bisküvi yerine kepek ekmeği tahıllı ekmek tercih etsen daha iyi olurmus ama begendim menünü
hiç sorma kurda kuzu emanet ettim böyle oldu. koca meyve poşeti meyve götürmüştüm hastanede bi çocuğa akşam ye dedim. hepsini yemişş.
bisküviye kaldım. helal hoş olsun.

harikasınnn keşke bende az çıktım diyebilsemmmm:)))

yaşasınn sonundaaaaaaaa
KUTLARIM, ARDI ARKASI KESİLMESİN
menümmmmm,
s: müsli incir kayısı süt karışımı
ara: 1 elma
ö: 1 tabak,fırında köfte, patates yoğurt 2 kaşık pırasa
ara : 1 büsküvi
A: 3 köfte, 2 patates.1 yemek kaşıgı mantı,
GÜZEL BENCE
SPOR ARASI YEMEK OLMUŞ, SÜPERSİN
galyana, hain aldatmacalara dikkat

üniversite biter muakkkah kalmaz nasılsa.
git kafını, ilişkini düzelt rahatla. gelince güzel menüler hazırla canımcım.

yediklerin az ama sebzeli tavuk güzel bir yemek olmuş
fotoya bakmayı yiniden denicem
harikasınnn keşke bende az çıktım diyebilsemmmm:)))
inş cumaya hepberaber güzel sonuçlar alcaz. bu hafta iyi gidiyoruz.

menülere bakıyorum bakıyorum hep eksik olan bir şey var.

sebze sebze sebze.

tabiki alda abla ve zeynep'i ayrı tutuyorum.

uğraştırıcı ama beslenme düzenimizin merkezinde bir yer almalı. çocuklarımız da öyle alışmalı.

hep beraber biraz buna dikkat edelim.

özellikle bunu menüler de arayalım.

süpersin abla ya bi börekle yırtmışsan.
zeynepcim diğer öğünleri kurtardıysan bence çok büyük sorun değil bence seb akşam dengelemişsindir
ablacım akşam eşime hazırladığım kahvaltı tabağından:biraz dukan krebi 1 dilim jambon bidilim peynir tırtıkladım:))onun dışında 50 dakika yürüyüş 260 ip,10 dakika bisiklet,ağırlık calışarak sporla telafi ettim:)))
az olmuş tatlım baya ama dediğin gibi sıkıntıdan benm gibi saldırmaktansa.hiç yememek daha ii:)katılıyorum sana
akşam menüsüne anne eli değdiği nasılda belli oluyor.Allah onları başımızdan eksik etmesin:)sabah ve öğle biraz nişasta karbonhidrat ağırlıklı olmuş.
ya seni görünce yöneticilikten sonra köpeğede özeniyorum:)))ne özentiyim bende ama ya:)maşallah sana
dünkü menüm

sabah:süt
ara: 2 diyet bisbüvi
öğle: 3 diyet bisküvi
ara: yarım bardak çorba
akşam: 1 kase çorba, çeyrek pide, salata, yarım porsiyon muhallebi
ara: 3 dilim meyve
hastane menüsü heralde canm baya belli:)ama öle olmasına rağmen abartmamışsın:))
ben 6 da geldiğim için komsu günlerine yetişemiyorum Allahtan.iradem zayıf görsem dayanamam ben:)

geçmiş olsun ablacım maşallah sana.hastalık şu bu dinlemiyor.son gaz yola devam.cumaya ekside olacam bende inşalahh.bi günlük yemekle bi günlük ufak kaçamakla hemen + olacak halim yok demi ya???????????

bari akşam meyve yede toparla azcık kkendini tatlım:))

kızlar canlarım gururla bugünki menümü yazabiilirim:
sabah:1 dilim jambon,yarım bardak süt

kahvaltı:2 kaşık kadar labne ve peynir,domates,maydonoz,4 dilim jambon,cay,1 haş yumurta,1 dilim kaşar saat12 de

öğle:1 bardak ayran,1 dilim kaşar

akşam:yarım tabak ıspanak ve yoğurt

spor yok bugün kızlar.mekik ve kalca hareketleri yaparım
bu arada bu yediğim herşey light

Çok teşekkür ediyorum nadir zamanlarda yakalıyorum böyle güzel menüler. Hep bir şey giriyor araya çünkü. Keşke imkan olsa da biz de bir tane tarçın alabilsek :) Maalesef kaldığım lojmanda yasak. Yoksa çok arzuladığım bir şey ama bundan sonra belki, kısmet artık..

İnşallah erkek arkadaşınla problemin hallolur. Yüz yüze görüşmek her zaman iyidir. Uzaktayken sorun mutlaka olur, tadını çıkar.. Bütünlemelerin olması harikaymış, telafi edeceğine eminim. Bol çalışmayla elbette

dünkü menüm

sabah:süt
ara: 2 diyet bisbüvi
öğle: 3 diyet bisküvi
ara: yarım bardak çorba
akşam: 1 kase çorba, çeyrek pide, salata, yarım porsiyon muhallebi
ara: 3 dilim meyve

Çook az yemişsin. Havalardan mıdır yoğunluktan mıdır nedir ben de öyleyim bi dengesizlik var bu aralar bizde :)

Geçmiş olsun. Bu haldeyken bile dikkat etmişsin diyetine, ama yine de vitamin alsan daha çabuk toparlarsın. Dukanda pek izin yok ama meyve çayları tüketebilirsin. Ihlamur özellikle çok iyi geliyor kırgınlığa.

Makarna olmamış

Teşekkürler...

Yarın kayınvalidemler geliyorlar. Evlendik evleneli ilk defa gelecekler bu yüzden evin her yerini her köşesini temizledim. Sabah 10dan akşamın 6sına kadar temizlik yaptım. Durmadan hem de. Bi öğlen yemeği için durayım dedim sonra kendimi kaybetmişim Yorgunluktan ölüyorum orası ayrı tabi ama menü bildirimi olmadan olmazdı. Bugün dans kursum vardı ama gidemedim doğal olarak. Evin içinde koşturarak sporumu yapmış oldum...

Sabah (09.00);
Yarım dilim ekmek
1 adet yeşil zeytin
3 kiraz domates
1 kk çerkez peyniri
1 çatal acuka

Ara (11.00);
1 bardak süt

Öğle (13.00);
1 kase salata

Akşam (18.00);
3 tahta kaşığı yumurtasız menemen :)
Yarım dilim ekmek

sabah: az yağda 1 yumurta,2 kk peynir, 5 zeytin, çatalucu helva
ara:1 br. süt
öğlen:1 kase çorba, 4 kaşık pırasa, biraz ekmek,salata,2-3 kaşık muhallebi
ara:4 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 şerbetli tatlı(allahtan küçüktü)
akşam:yok
ara:2 mandalina

verdiklerimi almam inş.

sabah : 1 yumurta, maydanoz 1 dilim ekmek, 3 zeytin ,peynir

ara :1 elma

öğle : yarım dilim ekmek, menemen 3 kaşık 1çb yabanmersini suyu

ara: 1 incir

akşam: 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı, börülce salatası 2 çk ,salata

güzel ama öğlen boş geçmiş , biraz sebze yemeği olabilirdi. Akşam da az olmuş ilerleyen saatlerde acıkabilirsin canımm

küçükmüş tatlın almassın canım inşallah

akşamı çok beğendim ama güniçi az mı? önceki günün acısını cıkarttın sanırım.

bu menü de az geldi bana yav. yarının iyi geçer umarım.

sabah 1 dilim kepek ekmeğim var tabii ya

Geçmiş olsun ,hastayken bile dikkatlisin maşallah

çok güzel menü omuş canım

gunaydn larr.. evde netm yok telden girdim okula gidiorm.. kilo bildirimimi yapim yrn sbh giremicem. gecen hafta 79!6 bu hafta 77.6... optm sizi canlarim

günaydın takımcımmm,
herkes iyidir inşallah,ben nasılım ehhh işte orta idaere etmeye çalışıyorum.akşam menümü yazmak için girdim fakat inanılmaz başağrısı yüzünden yazamadan çıktım.sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yarın fazla çıkacağım kesin .

yalnız değilsin mersacığım, bende bu hafta kendimi anlayamadım .80.9 gördüm,bi r gün sonra 82 yi bile gördüm. yarın
ne görüceğimi hiç kestiremiyorum Dikkat ettiğm halde .Haftaya spora ağırlık vereceğim bilemiyorum.
moralim bozuk yani......

gunaydn larr.. evde netm yok telden girdim okula gidiorm.. kilo bildirimimi yapim yrn sbh giremicem. gecen hafta 79!6 bu hafta 77.6... optm sizi canlarim

dilara çok sevindim canım. darısı bana :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…