günaydın kızlarben tekrar hastalandım dökülüyorum işlerde yogun ilk fırsatta gelip bakacagım geçmişe
teşekkür ederim inşallah bütünlemelerim 23 ocakta başlıyor, bir cılgınlk yapıp cuma günü ucakla erkek arkadasımın yanına gidip ctsi dönücem biraz sorunlarımız var sanırım o da etkiledi beni, ordan gelince inş her sey daha düzene giricek :2::2: sınavları da böylece geçicem inş
babamın dün olduğu ameliyatı iyi geçti bugün çıkardık.
Kızlar merhaba,
2 gündür yoktum, geçmişi okudum, çok şükür Blue dışında yolunda herşey...Ben dikkatsizliğim yüzünden biraz üşüttüm..Öksürük vs yok ama beni 10 kişi birleşip dövmüş gibi tüm etlerim ağrıyor, saç telleri bile ağrır mı ,insanın öyle yani..Dukan'ı yine de hiç bozmadım,et ve tavuğumu, bol yoğurt, süt ve peynirle destekledim, suyumu başucumda tuttum hep, 2 litreyi tamamladım, ilaçlarımı alırken bol bol içtim böbreklerimden atmak kolay olsun diye.
Spor yapamadım 2 gündür ama bu akşam daha iyiyim, Cumaya eksideyim Allah'ın izniyle..
menümü yazıyorum 12 de uyandım
13:00 yarım kupa hazır çorba (bitiremedim)
18:00 1 tabak sebzeli tavuklu makarna yarım bardak şekersiz limonata
suya devam daha bişi yemem
sporuda bugun salona gidicem orda yapıcam 30dk.. öpüldünüz
annenlerin gelmesine çok sevindim.
menülere bakıyorum bakıyorum hep eksik olan bir şey var.
sebze sebze sebze.
tabiki alda abla ve zeynep'i ayrı tutuyorum.
uğraştırıcı ama beslenme düzenimizin merkezinde bir yer almalı. çocuklarımız da öyle alışmalı.
hep beraber biraz buna dikkat edelim.
özellikle bunu menüler de arayalım.
kızlar canlarım gururla bugünki menümü yazabiilirim:
sabah:1 dilim jambon,yarım bardak süt
kahvaltı:2 kaşık kadar labne ve peynir,domates,maydonoz,4 dilim jambon,cay,1 haş yumurta,1 dilim kaşar saat12 de
öğle:1 bardak ayran,1 dilim kaşar
akşam:yarım tabak ıspanak ve yoğurt
spor yok bugün kızlar.mekik ve kalca hareketleri yaparım
bu arada bu yediğim herşey light
Yarın kayınvalidemler geliyorlar. Evlendik evleneli ilk defa gelecekler bu yüzden evin her yerini her köşesini temizledim. Sabah 10dan akşamın 6sına kadar temizlik yaptım. Durmadan hem de. Bi öğlen yemeği için durayım dedim sonra kendimi kaybetmişimYorgunluktan ölüyorum orası ayrı tabi ama menü bildirimi olmadan olmazdı. Bugün dans kursum vardı ama gidemedim doğal olarak. Evin içinde koşturarak sporumu yapmış oldum...
Sabah (09.00);
Yarım dilim ekmek
1 adet yeşil zeytin
3 kiraz domates
1 kk çerkez peyniri
1 çatal acuka
Ara (11.00);
1 bardak süt
Öğle (13.00);
1 kase salata
Akşam (18.00);
3 tahta kaşığı yumurtasız menemen :)
Yarım dilim ekmek
sabah: az yağda 1 yumurta,2 kk peynir, 5 zeytin, çatalucu helva
ara:1 br. süt
öğlen:1 kase çorba, 4 kaşık pırasa, biraz ekmek,salata,2-3 kaşık muhallebi
ara:4 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 şerbetli tatlı(allahtan küçüktü)
akşam:yok
ara:2 mandalina
verdiklerimi almam inş.
sabah : 1 yumurta, maydanoz 1 dilim ekmek, 3 zeytin ,peynir
ara :1 elma
öğle : yarım dilim ekmek, menemen 3 kaşık 1çb yabanmersini suyu
ara: 1 incir
akşam: 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı, börülce salatası 2 çk ,salata
gunaydn larr.. evde netm yok telden girdim okula gidiorm.. kilo bildirimimi yapim yrn sbh giremicem. gecen hafta 79!6 bu hafta 77.6... optm sizi canlarim
günaydın takımcımmm,
herkes iyidir inşallah,ben nasılım ehhh işte orta idaere etmeye çalışıyorum.akşam menümü yazmak için girdim fakat inanılmaz başağrısı yüzünden yazamadan çıktım.sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yarın fazla çıkacağım kesin .
yalnız değilsin mersacığım, bende bu hafta kendimi anlayamadım .80.9 gördüm,bi r gün sonra 82 yi bile gördüm. yarın
ne görüceğimi hiç kestiremiyorum Dikkat ettiğm halde .Haftaya spora ağırlık vereceğim bilemiyorum.
moralim bozuk yani......
dilara çok sevindim canım.darısı bana :26:
çok geçmiş olsun canımmm, hasta ,hasta iş de çekilmez, Allah yardımcın olsun
herkese tekrardan merhabaa
tüm gn cok yogundum eve anca girdim
zaten keyfim sıfır hiçbir sey yolunda gitmiyorr bu 2012 bana cok kötü başladı
gün içinde de hiçbişi yiyemedim abuk subuk ayakta kalmak için sadece okula giderken bir açma eve geldiimdede ymurtalı ekmek yedim ufak bir parça bir de grisini..
valla olmuor inşallahh yrın oraya gittiğimde her şey düzelir yoksa benim işim çok zor..
Şu sıkıntılarını Çözersen düzelirsin canım,bu durumda insanın iştahı olmuyor bilirim.
kendine iyi bak, iyi haberlerle gel
insanın yakasını bırakmıyor bi yapıştımı. uzun uzun dinlenme istiyo. o da lükse giriyor bizim için tabi.bugun spor yapacagım diye sabah 06,00 ya kurmustum saatimi ama kalkmak ne mümkün.daha elimde iğnem vardı gittim hemen yine iğnemi yaptırdım ilaçlarımı içtim.ne illet bir hastalık bu ya tam kurtuldum derken tekrar nüksetti.diyetimide güzel yapıyordum ama bugun birşeyler yedim.kaçamak olarak değil.toparlanayım diye.yarın ne çıkarım bilmiyorum :44:
çok güzel vermişsin.Kiloyu tekrar yazayım da yanlıslık olmasın
geçen hafta 79.6
bu hafta 77.6
az ama güzel menü tatlım yarıon kilonada yansıyaak:)Yarın kayınvalidemler geliyorlar. Evlendik evleneli ilk defa gelecekler bu yüzden evin her yerini her köşesini temizledim. Sabah 10dan akşamın 6sına kadar temizlik yaptım. Durmadan hem de. Bi öğlen yemeği için durayım dedim sonra kendimi kaybetmişimYorgunluktan ölüyorum orası ayrı tabi ama menü bildirimi olmadan olmazdı. Bugün dans kursum vardı ama gidemedim doğal olarak. Evin içinde koşturarak sporumu yapmış oldum...
Sabah (09.00);
Yarım dilim ekmek
1 adet yeşil zeytin
3 kiraz domates
1 kk çerkez peyniri
1 çatal acuka
Ara (11.00);
1 bardak süt
Öğle (13.00);
1 kase salata
Akşam (18.00);
3 tahta kaşığı yumurtasız menemen :)
Yarım dilim ekmek
sabah: az yağda 1 yumurta,2 kk peynir, 5 zeytin, çatalucu helva
ara:1 br. süt
öğlen:1 kase çorba, 4 kaşık pırasa, biraz ekmek,salata,2-3 kaşık muhallebi
ara:4 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 şerbetli tatlı(allahtan küçüktü)
akşam:yok
ara:2 mandalina
menülerine kattığın tatlıları akşam yemeğini yemeyerk ödemişsin güzrel fikir:)
verdiklerimi almam inş.
buda az ama güzel menüsabah : 1 yumurta, maydanoz 1 dilim ekmek, 3 zeytin ,peynir
ara :1 elma
öğle : yarım dilim ekmek, menemen 3 kaşık 1çb yabanmersini suyu
ara: 1 incir
akşam: 4 kaşık mercimekli bulgur pilavı, börülce salatası 2 çk ,salata
süpersin ya maşşallah:)sevgilin görünce baya şaşırack 5 kilo oldugunaydn larr.. evde netm yok telden girdim okula gidiorm.. kilo bildirimimi yapim yrn sbh giremicem. gecen hafta 79!6 bu hafta 77.6... optm sizi canlarim
geçmiş olsun ablam.yarın ekside olmasan bile bu hafta bi adım atmış oldun.haftaya kurtarcağından eminim ablacım.günaydın takımcımmm,
herkes iyidir inşallah,ben nasılım ehhh işte orta idaere etmeye çalışıyorum.akşam menümü yazmak için girdim fakat inanılmaz başağrısı yüzünden yazamadan çıktım.sabah 40 dakika yürüyüşümü yaptım elimden geleni yapmaya çalışıyorum ama yarın fazla çıkacağım kesin .
yalnız değilsin mersacığım, bende bu hafta kendimi anlayamadım .80.9 gördüm,bi r gün sonra 82 yi bile gördüm. yarın
ne görüceğimi hiç kestiremiyorum Dikkat ettiğm halde .Haftaya spora ağırlık vereceğim bilemiyorum.
moralim bozuk yani......
bazen oluyo öle bu hhafta bende de var mesela o.hiç eksilmedim.hafta içi kaç kez tartıldıysam(
dilara çok sevindim canım.darısı bana :26:
geçmiş olsun prensesim.önce iileşte sonra toparlarsın menülerini.bugun spor yapacagım diye sabah 06,00 ya kurmustum saatimi ama kalkmak ne mümkün.daha elimde iğnem vardı gittim hemen yine iğnemi yaptırdım ilaçlarımı içtim.ne illet bir hastalık bu ya tam kurtuldum derken tekrar nüksetti.diyetimide güzel yapıyordum ama bugun birşeyler yedim.kaçamak olarak değil.toparlanayım diye.yarın ne çıkarım bilmiyorum :44:
araya mesafeler girdiğinde böle olması çok doğal canm.yarın yüzyüze geldiğinizde herşey düzelecektir emin ol.herkese tekrardan merhabaa
tüm gn cok yogundum eve anca girdim
zaten keyfim sıfır hiçbir sey yolunda gitmiyorr bu 2012 bana cok kötü başladı
gün içinde de hiçbişi yiyemedim abuk subuk ayakta kalmak için sadece okula giderken bir açma eve geldiimdede ymurtalı ekmek yedim ufak bir parça bir de grisini..
valla olmuor inşallahh yrın oraya gittiğimde her şey düzelir yoksa benim işim çok zor..
selamm, kızlar
S: müsli
ara: 1 muz
öğle: bulgurpilavı,salata ,yoğurt
akşam : 1 top kek , 3 kepekli galeta
menüm
sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, süt, 1,5 ceviz
ara:süt, 1 küçük elma
öğlen: biraz çorba, 3 kaşık pırasa, 2 kaşık mantı, 1 lokma ekmek
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak, 3 kaşık patates püresi, 1 lokma ekmek
tam bir haftadır spor yapmadım.
bugün spora başlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?