Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

Günaydıııııınnnnnn, Kızlar,

geçen hafta : 81.4

bu gün: 81.1
sevinçliyim, ben bu hafta diyetimi yaptım kaçamağım da yok denecek kadar azdı
ama tartıda hep fazla çıktım , eskide kendimi görmek sevindirdi beni, hepinizi öpüyorum.
bu hafta herşey güzel olacakkkkkkk

çok güzel olmuş canm bol sebzeli:)))meyveler güzel olmuş arada.yme düzenini yaşam tarzın haline getirmişsin arada bi yalpalıyosun ama çabuk dengeyi sağlıyosun.cok güzel maşallah:))
umarım kiloları verince de düzenim böyle devam eder.

çok emek istiyor dukan, sen de çok uğraştın. bugünden itibaren dikkat edeceğine inanıyorum ben.

insanın yakasını bırakmıyor bi yapıştımı. uzun uzun dinlenme istiyo. o da lükse giriyor bizim için tabi.
çok geçmişler olsun.

geçmiş olsun prensesim.önce iileşte sonra toparlarsın menülerini.

teşekkürler canlarım bugunku kiloma şükrediyorum.artıdaydım attım rahatladım

güzel bir menü öğlenki mantı ve patates püresi aynı güne denk gelmeseymiş süper olacakmıs.
şuleciğim sporsuz kayıp çok az oluyor.sen mutlaka başla bende başlayacagım.bu hafta 2 gün yaptım ama hastalıktan devamını getiremedim

aslında menülerin güzel ama dukan olunca böyle oluyor sanırım :44:

günaydın arkadaslarım..
yola cıkıcam birazdan cıkmadan önce geeleyim dedim..
nasılsınız?
hakkınızı helal edin ucaktan cok korkuyorum
ctesi aksamı görüşmek üzere....

77.6

canım güle güle git güle güle gel uçaktan rahat birşey varmı.yol çekme derdi yok.hop gideceğin yere gidivermişsin bu haftaki kilo kaybında süper süper

şuleciğim kaybın harika spor yapmadıgın halde güzel gitmiş.hastanelerde ugraştın birsürü.ona rağmen güzel sonuç almıssın

bu arada baban nasıl?biraz toparlamıstır umarım..

çok şükür babam iyi.

kilo kaybımda sevindirdi beni tabi.

oğlumun tercihleri

prensesim drosofila 2 kg verdi.2,1 yazmışsın.yüzdeside yanlış olmuş dolayısıyla
ben dün 74,1 dim.bugün bi tartıldım73,6 yım.sanırım yediğim turşular vücudumda su tutuyor.bugün ilk işim aktardan kiraz sapı almak.
63.6 çıktım bu sabah.

64.8/63.6/1.2/%1.85

süpersin şule ya maşşallah sana.60a şurda ne kaldı.

uçağa biniyorum diye yazdıgı mesajın altına tekrar kilo bildirmiş 100 gr daha gitmiş

**4.takım 239. ETAP **

mersa(80,5//%)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,5/%0,67)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00//)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)hedef kilo:65

4.Takim ortalaması:

Son düzenleme:
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8

Kızlar kayınvalidemler burada işlerimi halledip bugün biraz buralarda olmaya çalışacağım inşallah.

Aaa bu hafta da olsaymış keşke ilk hafta güzel güzel gitti kilolar haftaya durmayayım da yerimde neyse dişimi sıkacağım artık elimden geleni yapacağım :)

Az az gidecek kilolar. Yeter ki almayalım bence güzel vermişsin bravo

63.6 çıktım bu sabah.

64.8/63.6/1.2/%1.85

Harika kilo kaybın canım tebrikler

ilk hafta ilk güzel kayıp devamını dilerim

Teşekkür ediyorumm.

çok güzel canm maşallah sana

Sağol canım inş hep böyle devam eder.. Hepimizin elbette

sağol canım. ben de turşuyu haftasonları belki yiyorum artık kalorisi az ama ciddi fark attırıyor.

zeynepin satırına tekrar bir bak istersen

Aaa bu hafta da olsaymış keşke ilk hafta güzel güzel gitti kilolar haftaya durmayayım da yerimde neyse dişimi sıkacağım artık elimden geleni yapacağım :)

Harika kilo kaybın canım tebrikler

sağol. sen de iyi başladın. özenli olduğunu görüyorum her hafta kilo kaybedecine eminim.

günaydın kızlar ,sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu son kiloma göre sevindirici bir sonuç ama takıma göre kötü hemde çok kötü.biliyosunuz yazmıştım çok kötü günler geçirdiğimi o günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum bile ve sonuç geçen cumadan sonra 82 di şimdi 81.200 yani 800 gram vermişim ama takıma göre kilo almış görünüyorum bu hafta çokk çabaladım ama ancak bu kadar yapabildim.hepinizden çok özür diliyorum takıma verdiğim zararlardan dolayı çıkmamı uygun görürseniz de anlayışla karşılarım yaşadığım sorunlarla ancak bu kadarını yapabildim ama karar sizlerin önceliklede kaptanımızın.....hepinizi çok seviyorum vereceğiniz kararada en ufak tepkim olamaz kendi sorunlarımdan dolayı sizlere zarar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…