umarım kiloları verince de düzenim böyle devam eder.çok güzel olmuş canm bol sebzeli:)))meyveler güzel olmuş arada.yme düzenini yaşam tarzın haline getirmişsin arada bi yalpalıyosun ama çabuk dengeyi sağlıyosun.cok güzel maşallah:))
iyiakşamlar kızlar:
40 dakka yürüdüm geldim.
sabah:2 dukan krep,1 dilim hindi füme,2 zeytin,biraz yoğurtlu biber,1 dilim kaşar,bi parca labne
öğlekomşu çağrmıştı)2 kaşık makarna,1 küçük dilim kek
ara:1 dilim hindi füme ve 2 kornişonlu yoğurt
akşam:4 kaşık menemen ve yoğurt.
ya bu hafta benm dukanım hiç olmadı bi hafta boyu kaçamağım devam etti.dukan hakikaten tavizi kabul etmiyo.devamı geldi.ve sabah tartıldığımda gram oynamamıştım.bakalım yarın sabah nolacam?
insanın yakasını bırakmıyor bi yapıştımı. uzun uzun dinlenme istiyo. o da lükse giriyor bizim için tabi.
çok geçmişler olsun.
geçmiş olsun prensesim.önce iileşte sonra toparlarsın menülerini.
menüm
sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, süt, 1,5 ceviz
ara:süt, 1 küçük elma
öğlen: biraz çorba, 3 kaşık pırasa, 2 kaşık mantı, 1 lokma ekmek
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak, 3 kaşık patates püresi, 1 lokma ekmek
tam bir haftadır spor yapmadım.
bugün spora başlıyorum.
iyiakşamlar kızlar:
40 dakka yürüdüm geldim.
sabah:2 dukan krep,1 dilim hindi füme,2 zeytin,biraz yoğurtlu biber,1 dilim kaşar,bi parca labne
öğlekomşu çağrmıştı)2 kaşık makarna,1 küçük dilim kek
ara:1 dilim hindi füme ve 2 kornişonlu yoğurt
akşam:4 kaşık menemen ve yoğurt.
ya bu hafta benm dukanım hiç olmadı bi hafta boyu kaçamağım devam etti.dukan hakikaten tavizi kabul etmiyo.devamı geldi.ve sabah tartıldığımda gram oynamamıştım.bakalım yarın sabah nolacam?
günaydın arkadaslarım..
yola cıkıcam birazdan cıkmadan önce geeleyim dedim..
nasılsınız?
hakkınızı helal edin ucaktan cok korkuyorum
ctesi aksamı görüşmek üzere....
77.6
63.6 çıktım bu sabah.
64.8/63.6/1.2/%1.85
şuleciğim kaybın harikaspor yapmadıgın halde güzel gitmiş.hastanelerde ugraştın birsürü.ona rağmen güzel sonuç almıssın
bu arada baban nasıl?biraz toparlamıstır umarım..
prensesim drosofila 2 kg verdi.2,1 yazmışsın.yüzdeside yanlış olmuş dolayısıyla**4.takım 239. Etap **
mersa(80,5//%)
prensesperi(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8//%)
zeynepece2009 (73,8//)
suleoz(64,8//%)
bluemoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00//)
drosofila (79,6/77,6/2,1/%2,63)
vıdıvıdı (81,4//)hedef kilo:?
4.takim ortalaması:
63.6 çıktım bu sabah.
64.8/63.6/1.2/%1.85
prensesim drosofila 2 kg verdi.2,1 yazmışsın.yüzdeside yanlış olmuş dolayısıyla
ben dün 74,1 dim.bugün bi tartıldım73,6 yım.sanırım yediğim turşular vücudumda su tutuyor.bugün ilk işim aktardan kiraz sapı almak.
süpersin şule ya maşşallah sana.60a şurda ne kaldı.
uçağa biniyorum diye yazdıgı mesajın altına tekrar kilo bildirmiş 100 gr daha gitmiş
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
Kızlar kayınvalidemler burada işlerimi halledip bugün biraz buralarda olmaya çalışacağım inşallah.
[ı]geçen hafta 70
bu hafta 68.8
kızlar kayınvalidemler burada işlerimi halledip bugün biraz buralarda olmaya çalışacağım inşallah.[/ı]
canm orayada baktım77,6. Geçen hafta 79,6-77,6=2,0
sen listede şöle yapmışsın:79,6-77,6=2,1
tekrar bi bak canm
zeynepçiğim listeyi paylaşmıssın ellerine kollarına sağlıkblue yi kendi isteği ile ayıracagız.vıdı vıdı nın geçen hafta hedef kilosunu bildirmeyi unutmusuz.onu bildireceğiz.liliyi haftaya oylayalım.ama lilinin bu haftaki kilosunu da merak ediyorum
Günaydıııııınnnnnn, Kızlar,
geçen hafta : 81.4
bu gün: 81.1
sevinçliyim, ben bu hafta diyetimi yaptım kaçamağım da yok denecek kadar azdı
ama tartıda hep fazla çıktım , eskide kendimi görmek sevindirdi beni, hepinizi öpüyorum.
bu hafta herşey güzel olacakkkkkkk
63.6 çıktım bu sabah.
64.8/63.6/1.2/%1.85
ilk hafta ilk güzel kayıp devamını dilerim
çok güzel canm maşallah sana
sağol canım. ben de turşuyu haftasonları belki yiyorum artık kalorisi az ama ciddi fark attırıyor.prensesim drosofila 2 kg verdi.2,1 yazmışsın.yüzdeside yanlış olmuş dolayısıyla
ben dün 74,1 dim.bugün bi tartıldım73,6 yım.sanırım yediğim turşular vücudumda su tutuyor.bugün ilk işim aktardan kiraz sapı almak.
süpersin şule ya maşşallah sana.60a şurda ne kaldı.
zeynepin satırına tekrar bir bak istersen**4.takım 239. ETAP **
mersa(80,5//%)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,5/%0,67)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00//)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:
Aaa bu hafta da olsaymış keşke ilk hafta güzel güzel gitti kilolar haftaya durmayayım da yerimde neyse dişimi sıkacağım artık elimden geleni yapacağım :)
Harika kilo kaybın canım tebrikler
günaydın kızlarrrr,
dün burası günlük güneşlikken bu gün güne yağmurla başladık,uzun bir yürüyüş planım vardı yattı tabiki.sadece tarçını tuvalete indirip gelecem eskimolar gibi giyinecem şimdi .
dünü çokk iyi geçirdim fakat buradan uzak kaldığım günlerin diyetini ödüyorum ,dünde tartılmıştım bu sabahta tartıldım korkunç 82 kilo geldim.ama buraya gelmediğim günlrde yediklerime göre çokk normal aslında ,benim en büyük hatam hep kendime yapıyorum sinirlendikçe soluğu mutfakta aldım ve tabii sonuç bu.inşallah cumaya 80.500 e inerimde en azından takıma zararım olmaz .kesinlikle toparladım kendimi ama 1-2 kilo fazlalıkla beraberrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?