Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

dünki menümü yazimm,
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir 1 avuç kabuklu badem .
ara:1 tane kepekli bisküi
öğlen:1 kase yarma,pazı ve yoğurtla yapılan tamamen yağsız diyet çorba
ara:1 tane kurabiye
akşam:canım yemek istemedi 2 dilim beyaz peynir ve biraz ekmek.
spor:
sabah 40 dakika yürüyüş
akşam:2 km yürüyüş
gece:3 mil leslie

olsun canım vermiş olabilmek çok güzel artı da çıkmaktansa

kanka iyi yaptın bence sen bu hafta ama hiç vermesen o sporlar yeterdi
günaydın arkadaslarım..
yola cıkıcam birazdan cıkmadan önce geeleyim dedim..
nasılsınız?
hakkınızı helal edin ucaktan cok korkuyorum
ctesi aksamı görüşmek üzere....

77.6
süper vermişsin canım çok azimlisin
olsun prensesim en azından 200 gr gitmiş bende hastaydım çok azlında fazlada yapamadım 500 gr gitmiş bende şaşırdım

63.6 çıktım bu sabah.

64.8/63.6/1.2/%1.85
süper vermişsin canım maşallah hiç kilo vermen durmadım bende bu hafta iyi vercem anneme biraz daha zayıf gözükmem lazım
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
çok güzel vermişsin canım inş haftaya da güzel verirsin
Kızlar kayınvalidemler burada işlerimi halledip bugün biraz buralarda olmaya çalışacağım inşallah.

olsun ablacım herkesin öyle zamanları oluyor malesefki biz gönlümüzce yeyince hemen kilo alan tipleriz
ablacıklar çabuk gelsin merakta kaldım resmen.
evet sana katılıyorum alda abla nerdesin seni merak ediyoruz

süper daha ne olsun

Çok geç kaldım mı kızlar
Ateşim çok yüksek, dün akşam doktora gittik şimdi iyiyim ama kafamı kaldıramıyorum
Umut'u babaanneye gönderdim ona da bulaşmasın diye 2,80 yatıyorum.
Hemen kilo bildirimi yapayım; 73,1 kiloyum, yanlış hesaplamıyorsam 900 gr vermişim bu hafta.
Aklım burda olacak arada bir girip bakacağım mutlaka.Merak ediyorum bu hafta sonuçlarını:)

mersa ablacığım kaçmak yok sıkılmak yok bırakmak yok.aynen devam edeceğiz.bu hafta toparlamaya başladın helede bundan sonra hiç bırakmak yok aynı azimle devam ettiğini görmek istiyorum bundan sonra seni artıda hiç görmek istemiyorum kendi adıma böyle düşünüyorum.takım siz ne düşünüyorsunuz

ablacım kendini toparladın bile.bu haftayı atlat bak haftaya eksiye bile düşeceksin.çünkü menüülerin düzene girdi.daha cok paylaşımdada bulunuyorsun.bence sorun yok?tabi kaptanıma kalmış yinede?

bu menü bile gösteriyor.eski kararlı ve azimli mersanın geri geldiğini:))çok güzel maşallah

ALDA ABLAM ASIL İDOL OLAN SENSİN MAŞALLAH.HASTA HALİNLE BİLE TOZU DUMANA KATIYORSUN.COK GEÇMİŞ OLSUN.aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.

aynen öyle kaptanım:)

**4.takım 239. ETAP **

mersa(80,5/81,2 /-0,7/%-0,87)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,3/0,5/%0,67)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00/73,1/ 0,9/%1,22)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)geçen hafta listeye girdi.hedef kilosu belirtilmemiş.hedef kilo:65

4.Takim ortalaması:0.72

ALDA ABLAM ASIL İDOL OLAN SENSİN MAŞALLAH.HASTA HALİNLE BİLE TOZU DUMANA KATIYORSUN.COK GEÇMİŞ OLSUN.aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
Canımın içi, sağol, inşallah hep böyle devam ederiz hepimiz.
Hastayım diye yemek yapamadım iki gündür, eşime tavuk ızgara aldırdım, yanında da salata yedim. Bir de tarhana çorbası yapıyor arada, sağolsun, beni çorba toparladı bol naneli,karabiberli ve sarımsaklı:)Geceleri de ılık,tarçınlı süt içtim uyumadan.Öyle çektim ki kilolardan hiçbir şeyin beni bu yoldan vazgeçirmesine izin vermek istemiyorum.Aç kalmadan, direncimi düşürmeden atlatıyorum şu günleri yine de. Çok şükür tartıda eksi görmek benim için ne mutlu, hayata yeniden bağlanmak duygusu gibi...En büyük kötülüğü insan kendine yaparmış ya, aç olmadığı halde gereksiz yemek de bu kategoride bence.
Siz olmasaydınız çok zordu inanın, takıma bağlılık tıparladı beni.
Mersa lütfen bu sayfadan hiç ayrılma bundan böyle, bak hemen tıparladın bir haftada, böyle devam et, bitirelim beraberce bu işi güzel yaşdaşım benim:)

alda ablacığım çok geçmiş olsun.umarım kısa zamanda toparlarsın

zeynep alda abla benimde idolüm.maşallahı var patır patır veriyor kiloları kurtuluyor

menün, sporun süper. böylece prensesin gönlünü kazanıyosun. sen burda olunca biz de mutlu oluyoruz.
ileri geri bazen hepimiz oynuyoruz ister istemez.
kısa sürede 7li rakamları göreceksin ablacım.

ya ablasıı 1 kilodan az verdin diye hastaya mı bağlandın hemencik.
şaka bi yana geçmiş olsun.

Son düzenleme:
Prensesim kontrol ettim tekrar benmki doğru sanırım çünkü sen hesaplarken benm kilo kaybımı 0,5 yapmışsın 0,2 doğrusu ortalamada şaşmış.tekrar bi kontrol et istersen?

239. etabın değerlendirmesi

mersa abla toparlandığını görüyorum.hep böyle devam et.haftaya güzel bir kayıp bekliyorum senden

tuğbanete giremediğin takımdan uzak kaldığın kilo kaybın var.ama özlettin kendini

zeynep bu hafta dukana göre kaçamakların olmasına rağmen kilo kaybın var süper

sule tebrik ederim güzel ilerliyorsun

alda ablam hastalığına rağmen kaybın çok güzel senide tebrik ederim

dilara en büyük tebrik sana geliyor bu hafta devamını dilerim canım

vıdıvıdı 2. haftan olmasına rağmen kaybın az sanki senden de daha güzel sonuçlar bekliyorum

ve beenn kendimden de güzel sonuçlar bekliyorum.spora devam etmeliyim

Son düzenleme:

alda abla geçmiş olsun geçen cumartesinden beri bende hastaydım ondan bu hafta fazla uğrayamadım bu hastalık bu aralar salgın ve ateş yapıyor beninde ateşim 39 çıkmıştı dudaklarım hiç uçuklamazdı uçukladı böyle çok ağır geçen bi hastalık inş çabuk toparlamışsın çok güzel kilo vermişsin bide

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…