Günaydıııııınnnnnn, Kızlar,
geçen hafta : 81.4
bu gün: 81.1
sevinçliyim, ben bu hafta diyetimi yaptım kaçamağım da yok denecek kadar azdı
ama tartıda hep fazla çıktım , eskide kendimi görmek sevindirdi beni, hepinizi öpüyorum.
bu hafta herşey güzel olacakkkkkkk
menüm
sabah: yulaf ezmesi, 1 kuru kayısı,1 kuru incir, süt, 1,5 ceviz
ara:süt, 1 küçük elma
öğlen: biraz çorba, 3 kaşık pırasa, 2 kaşık mantı, 1 lokma ekmek
ara: 1 mandalina
akşam: 1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak, 3 kaşık patates püresi, 1 lokma ekmek
menün gayet güzel canım
tam bir haftadır spor yapmadım.
bugün spora başlıyorum.
kanka iyi yaptın bence sen bu hafta ama hiç vermesen o sporlar yeterdiiyiakşamlar kızlar:
40 dakka yürüdüm geldim.
sabah:2 dukan krep,1 dilim hindi füme,2 zeytin,biraz yoğurtlu biber,1 dilim kaşar,bi parca labne
öğlekomşu çağrmıştı)2 kaşık makarna,1 küçük dilim kek
ara:1 dilim hindi füme ve 2 kornişonlu yoğurt
akşam:4 kaşık menemen ve yoğurt.
ya bu hafta benm dukanım hiç olmadı bi hafta boyu kaçamağım devam etti.dukan hakikaten tavizi kabul etmiyo.devamı geldi.ve sabah tartıldığımda gram oynamamıştım.bakalım yarın sabah nolacam?
süper vermişsin canım çok azimlisingünaydın arkadaslarım..
yola cıkıcam birazdan cıkmadan önce geeleyim dedim..
nasılsınız?
hakkınızı helal edin ucaktan cok korkuyorum
ctesi aksamı görüşmek üzere....
77.6
olsun prensesim en azından 200 gr gitmiş bende hastaydım çok azlında fazlada yapamadım 500 gr gitmiş bende şaşırdımgünaydın kızlar
hastalık ve yılbaşı derken artıda çıkıyordum.onları vermişim ve üstüne de 200 gr vermişim.artılar gittiği için sevindim ama hala yerimde sayıyorum.zaman akıp geçiyor.ilerlemem lazımilerlememiz lazım
zeynepçiğim listeyi paylaşmıssın ellerine kollarına sağlıkblue yi kendi isteği ile ayıracagız.vıdı vıdı nın geçen hafta hedef kilosunu bildirmeyi unutmusuz.onu bildireceğiz.liliyi haftaya oylayalım.ama lilinin bu haftaki kilosunu da merak ediyorum
süper vermişsin canım maşallah hiç kilo vermen durmadım bende bu hafta iyi vercem anneme biraz daha zayıf gözükmem lazım63.6 çıktım bu sabah.
64.8/63.6/1.2/%1.85
Geçen hafta 70
Bu hafta 68.8
çok güzel vermişsin canım inş haftaya da güzel verirsin
Kızlar kayınvalidemler burada işlerimi halledip bugün biraz buralarda olmaya çalışacağım inşallah.
olsun ablacım herkesin öyle zamanları oluyor malesefki biz gönlümüzce yeyince hemen kilo alan tiplerizgünaydın kızlar ,sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu son kiloma göre sevindirici bir sonuç ama takıma göre kötü hemde çok kötü.biliyosunuz yazmıştım çok kötü günler geçirdiğimi o günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum bile ve sonuç geçen cumadan sonra 82 di şimdi 81.200 yani 800 gram vermişim ama takıma göre kilo almış görünüyorum bu hafta çokk çabaladım ama ancak bu kadar yapabildim.hepinizden çok özür diliyorum takıma verdiğim zararlardan dolayı çıkmamı uygun görürseniz de anlayışla karşılarım yaşadığım sorunlarla ancak bu kadarını yapabildim ama karar sizlerin önceliklede kaptanımızın.....hepinizi çok seviyorum vereceğiniz kararada en ufak tepkim olamaz kendi sorunlarımdan dolayı sizlere zarar verdim.
evet sana katılıyorum alda abla nerdesin seni merak ediyoruzablacıklar çabuk gelsin merakta kaldım resmen.
dünki menümü yazimm,
sabah:1 dilim ekmek,1 dilim peynir 1 avuç kabuklu badem .
ara:1 tane kepekli bisküi
öğlen:1 kase yarma,pazı ve yoğurtla yapılan tamamen yağsız diyet çorba
ara:1 tane kurabiye
akşam:canım yemek istemedi 2 dilim beyaz peynir ve biraz ekmek.
spor:
sabah 40 dakika yürüyüş
akşam:2 km yürüyüş
gece:3 mil leslie
günaydın kızlar ,sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu son kiloma göre sevindirici bir sonuç ama takıma göre kötü hemde çok kötü.biliyosunuz yazmıştım çok kötü günler geçirdiğimi o günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum bile ve sonuç geçen cumadan sonra 82 di şimdi 81.200 yani 800 gram vermişim ama takıma göre kilo almış görünüyorum bu hafta çokk çabaladım ama ancak bu kadar yapabildim.hepinizden çok özür diliyorum takıma verdiğim zararlardan dolayı çıkmamı uygun görürseniz de anlayışla karşılarım yaşadığım sorunlarla ancak bu kadarını yapabildim ama karar sizlerin önceliklede kaptanımızın.....hepinizi çok seviyorum vereceğiniz kararada en ufak tepkim olamaz kendi sorunlarımdan dolayı sizlere zarar verdim.
ablacım kendini toparladın bile.bu haftayı atlat bak haftaya eksiye bile düşeceksin.çünkü menüülerin düzene girdi.daha cok paylaşımdada bulunuyorsun.bence sorun yok?tabi kaptanıma kalmış yinede?günaydın kızlar ,sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu son kiloma göre sevindirici bir sonuç ama takıma göre kötü hemde çok kötü.biliyosunuz yazmıştım çok kötü günler geçirdiğimi o günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum bile ve sonuç geçen cumadan sonra 82 di şimdi 81.200 yani 800 gram vermişim ama takıma göre kilo almış görünüyorum bu hafta çokk çabaladım ama ancak bu kadar yapabildim.hepinizden çok özür diliyorum takıma verdiğim zararlardan dolayı çıkmamı uygun görürseniz de anlayışla karşılarım yaşadığım sorunlarla ancak bu kadarını yapabildim ama karar sizlerin önceliklede kaptanımızın.....hepinizi çok seviyorum vereceğiniz kararada en ufak tepkim olamaz kendi sorunlarımdan dolayı sizlere zarar verdim.
dünki menümü yazimm,
Ara:1 tane kepekli bisküi
Spor:
Sabah 40 dakika yürüyüş
Çok geç kaldım mı kızlar
Ateşim çok yüksek, dün akşam doktora gittik şimdi iyiyim ama kafamı kaldıramıyorum
Umut'u babaanneye gönderdim ona da bulaşmasın diye 2,80 yatıyorum.
Hemen kilo bildirimi yapayım; 73,1 kiloyum, yanlış hesaplamıyorsam 900 gr vermişim bu hafta.
Aklım burda olacak arada bir girip bakacağım mutlaka.Merak ediyorum bu hafta sonuçlarını:)
mersa ablacığım kaçmak yok sıkılmak yok bırakmak yok.aynen devam edeceğiz.bu hafta toparlamaya başladın helede bundan sonra hiç bırakmak yok aynı azimle devam ettiğini görmek istiyorumBundan sonra seni artıda hiç görmek istemiyorum Kendi adıma böyle düşünüyorum.takım siz ne düşünüyorsunuz
Canımın içi, sağol, inşallah hep böyle devam ederiz hepimiz.ALDA ABLAM ASIL İDOL OLAN SENSİN MAŞALLAH.HASTA HALİNLE BİLE TOZU DUMANA KATIYORSUN.COK GEÇMİŞ OLSUN.aLLAH ACİL ŞİFALAR VERSİN.
dünki menümü yazimm,
ara:1 tane kepekli bisküi
spor:
sabah 40 dakika yürüyüş
günaydın kızlar ,sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu son kiloma göre sevindirici bir sonuç ama takıma göre kötü hemde çok kötü.biliyosunuz yazmıştım çok kötü günler geçirdiğimi o günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum bile ve sonuç geçen cumadan sonra 82 di şimdi 81.200 yani 800 gram vermişim ama takıma göre kilo almış görünüyorum bu hafta çokk çabaladım ama ancak bu kadar yapabildim.hepinizden çok özür diliyorum takıma verdiğim zararlardan dolayı çıkmamı uygun görürseniz de anlayışla karşılarım yaşadığım sorunlarla ancak bu kadarını yapabildim ama karar sizlerin önceliklede kaptanımızın.....hepinizi çok seviyorum vereceğiniz kararada en ufak tepkim olamaz kendi sorunlarımdan dolayı sizlere zarar verdim.
Çok geç kaldım mı kızlar
Ateşim çok yüksek, dün akşam doktora gittik şimdi iyiyim ama kafamı kaldıramıyorum
Hemen kilo bildirimi yapayım; 73,1 kiloyum, yanlış hesaplamıyorsam 900 gr vermişim bu hafta.
Aklım burda olacak arada bir girip bakacağım mutlaka.Merak ediyorum bu hafta sonuçlarını:)
**4.takım 239. ETAP **
mersa(80,5/81,2/-0,7/-%0,87)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,2/%0,27)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00/73,1/0,9/1,22)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:0,76
PRENSESİM SENDE YAPIYOSUN SANIRIM Bİ KARŞILAŞTIRIRIZ DİE BENDE YAPTIM
Çaktırma Şuleciğim
Prensesim kontrol ettim tekrar benmki doğru sanırım çünkü sen hesaplarken benm kilo kaybımı 0,5 yapmışsın 0,2 doğrusu ortalamada şaşmış.tekrar bi kontrol et istersen?
**4.takım 239. ETAP **
mersa(80,5/81,2/-0,7/-%0,87)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,2/%0,27)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00/73,1/0,9/1,22)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:0,76
PRENSESİM SENDE YAPIYOSUN SANIRIM Bİ KARŞILAŞTIRIRIZ DİE BENDE YAPTIM
zeynepçiğim birtek senin kg da sorun var.sen 73,8 din bu hafta 73,6 mısın?.eğer öyle isen ortalamamız 0,67 oluyor.
Çok geç kaldım mı kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?