alda abla geçmiş olsun geçen cumartesinden beri bende hastaydım ondan bu hafta fazla uğrayamadım bu hastalık bu aralar salgın ve ateş yapıyor beninde ateşim 39 çıkmıştı dudaklarım hiç uçuklamazdı uçukladı böyle çok ağır geçen bi hastalık inş çabuk toparlamışsın çok güzel kilo vermişsin bide
Tuğbacığım aynen öyle ağzım yüzüm uçuk, ağzımın içinde aft eksikti o da oldu, salgınmış doktor da öyle söyledi, aman sağlamlar dikkat etsin kendine, çok zor geçiyor gerçekten hele de yalnızken..alda abla geçmiş olsun geçen cumartesinden beri bende hastaydım ondan bu hafta fazla uğrayamadım bu hastalık bu aralar salgın ve ateş yapıyor beninde ateşim 39 çıkmıştı dudaklarım hiç uçuklamazdı uçukladı böyle çok ağır geçen bi hastalık inş çabuk toparlamışsın çok güzel kilo vermişsin bide
sağol canım. ben de turşuyu haftasonları belki yiyorum artık kalorisi az ama ciddi fark attırıyor.
zeynepin satırına tekrar bir bak istersen
sağol. sen de iyi başladın. özenli olduğunu görüyorum her hafta kilo kaybedecine eminim.
günaydın kızlar ,sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu son kiloma göre sevindirici bir sonuç ama takıma göre kötü hemde çok kötü.biliyosunuz yazmıştım çok kötü günler geçirdiğimi o günlerde ne yediğimi hatırlamıyorum bile ve sonuç geçen cumadan sonra 82 di şimdi 81.200 yani 800 gram vermişim ama takıma göre kilo almış görünüyorum bu hafta çokk çabaladım ama ancak bu kadar yapabildim.hepinizden çok özür diliyorum takıma verdiğim zararlardan dolayı çıkmamı uygun görürseniz de anlayışla karşılarım yaşadığım sorunlarla ancak bu kadarını yapabildim ama karar sizlerin önceliklede kaptanımızın.....hepinizi çok seviyorum vereceğiniz kararada en ufak tepkim olamaz kendi sorunlarımdan dolayı sizlere zarar verdim.
Çok geç kaldım mı kızlar
Ateşim çok yüksek, dün akşam doktora gittik şimdi iyiyim ama kafamı kaldıramıyorum
Umut'u babaanneye gönderdim ona da bulaşmasın diye 2,80 yatıyorum.
Hemen kilo bildirimi yapayım; 73,1 kiloyum, yanlış hesaplamıyorsam 900 gr vermişim bu hafta.
Aklım burda olacak arada bir girip bakacağım mutlaka.Merak ediyorum bu hafta sonuçlarını:)
süper vermişsin canım maşallah hiç kilo vermen durmadım bende bu hafta iyi vercem anneme biraz daha zayıf gözükmem lazım
olsun ablacım herkesin öyle zamanları oluyor malesefki biz gönlümüzce yeyince hemen kilo alan tipleriz
evet sana katılıyorum alda abla nerdesin seni merak ediyoruz
süper daha ne olsun
Çok geç kaldım mı kızlar
Ateşim çok yüksek, dün akşam doktora gittik şimdi iyiyim ama kafamı kaldıramıyorum
Umut'u babaanneye gönderdim ona da bulaşmasın diye 2,80 yatıyorum.
Hemen kilo bildirimi yapayım; 73,1 kiloyum, yanlış hesaplamıyorsam 900 gr vermişim bu hafta.
Aklım burda olacak arada bir girip bakacağım mutlaka.Merak ediyorum bu hafta sonuçlarını:)
mersa ablacığım kaçmak yok sıkılmak yok bırakmak yok.aynen devam edeceğiz.bu hafta toparlamaya başladın helede bundan sonra hiç bırakmak yok aynı azimle devam ettiğini görmek istiyorumbundan sonra seni artıda hiç görmek istemiyorum kendi adıma böyle düşünüyorum.takım siz ne düşünüyorsunuz
ablacım kendini toparladın bile.bu haftayı atlat bak haftaya eksiye bile düşeceksin.çünkü menüülerin düzene girdi.daha cok paylaşımdada bulunuyorsun.bence sorun yok?tabi kaptanıma kalmış yinede?
bu menü bile gösteriyor.eski kararlı ve azimli mersanın geri geldiğini:))çok güzel maşallah
Canımın içi, sağol, inşallah hep böyle devam ederiz hepimiz.
Hastayım diye yemek yapamadım iki gündür, eşime tavuk ızgara aldırdım, yanında da salata yedim. Bir de tarhana çorbası yapıyor arada, sağolsun, beni çorba toparladı bol naneli,karabiberli ve sarımsaklı:)Geceleri de ılık,tarçınlı süt içtim uyumadan.Öyle çektim ki kilolardan hiçbir şeyin beni bu yoldan vazgeçirmesine izin vermek istemiyorum.Aç kalmadan, direncimi düşürmeden atlatıyorum şu günleri yine de. Çok şükür tartıda eksi görmek benim için ne mutlu, hayata yeniden bağlanmak duygusu gibi...En büyük kötülüğü insan kendine yaparmış ya, aç olmadığı halde gereksiz yemek de bu kategoride bence.
Siz olmasaydınız çok zordu inanın, takıma bağlılık tıparladı beni.
Mersa lütfen bu sayfadan hiç ayrılma bundan böyle, bak hemen tıparladın bir haftada, böyle devam et, bitirelim beraberce bu işi güzel yaşdaşım benim:)
**4.takım 239. ETAP **
mersa(80,5/81,2/-0,7/-%0,87)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,2/%0,27)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00/73,1/0,9/1,22)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:0,76
PRENSESİM SENDE YAPIYOSUN SANIRIM Bİ KARŞILAŞTIRIRIZ DİE BENDE YAPTIM
239. etabın değerlendirmesi
mersa abla toparlandığını görüyorum.hep böyle devam et.haftaya güzel bir kayıp bekliyorum senden
tuğbanete giremediğin takımdan uzak kaldığın kilo kaybın var.ama özlettin kendini
zeynep bu hafta dukana göre kaçamakların olmasına rağmen kilo kaybın var süper
sule tebrik ederimgüzel ilerliyorsun
alda ablam hastalığına rağmen kaybın çok güzel senide tebrik ederim
dilara en büyük tebrik sana geliyor bu haftadevamını dilerim canım
vıdıvıdı 2. haftan olmasına rağmen kaybın az sanki senden de daha güzel sonuçlar bekliyorum
ve beenn kendimden de güzel sonuçlar bekliyorum.spora devam etmeliyim
herkes harika hepinizi çokk tebrik ediyorummmm
alda abla geçmiş olsun geçen cumartesinden beri bende hastaydım ondan bu hafta fazla uğrayamadım bu hastalık bu aralar salgın ve ateş yapıyor beninde ateşim 39 çıkmıştı dudaklarım hiç uçuklamazdı uçukladı böyle çok ağır geçen bi hastalık inş çabuk toparlamışsın çok güzel kilo vermişsin bide
tuğbacım çok geçmiş olsun kendine iyi bakk
İnş canım sağol.
Üzülme canım öyle düşünme her şey güzel gidiyor, olur öyle arada. Üzme kendini..
Geçmiş olsun. Dikkat et beslenmene..
saol canım çokk teşekkür edrim .hepinizin desteğini hissetmek bana çok iyi geldi iyiki varsınızzz
Kızlar dün giremedim kayınvalidemler akşam üstü geldiler tabi ben bütün gün koşturdum kusura bakmayın. 1 hafta kalacaklar sanırım ara ara girmeye çalışacağım ama.. Dün menü bildirimi yapamadım sizleri de takip edemedim, özür dilerim bunun için.. Dün yediklerimi yazayım ben..
Sabah (09.30);
Yarım yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Zeytin(3-4 dü sanırım hatırlamıyorum)
1 dilim beyaz peynir
3-4 kiraz domates
Araları ve öğle yemeğini maalesef kaçırdım koşuşturmaktan
Akşam (18.30);
1 tahta kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe yayla çorbası
Bir parça tavuk şnitzel
Salata
Ara (21.30);
1 portakal
1 mandalina
menün çok güzel olmuş sadece öğlen hariç bazen bende koşuşturmaktan unutuyorum.kolay gelsin misafirlerin varmış
seni tebrik ediyorum ablacım.Canımın içi, sağol, inşallah hep böyle devam ederiz hepimiz.
Hastayım diye yemek yapamadım iki gündür, eşime tavuk ızgara aldırdım, yanında da salata yedim. Bir de tarhana çorbası yapıyor arada, sağolsun, beni çorba toparladı bol naneli,karabiberli ve sarımsaklı:)Geceleri de ılık,tarçınlı süt içtim uyumadan.Öyle çektim ki kilolardan hiçbir şeyin beni bu yoldan vazgeçirmesine izin vermek istemiyorum.Aç kalmadan, direncimi düşürmeden atlatıyorum şu günleri yine de. Çok şükür tartıda eksi görmek benim için ne mutlu, hayata yeniden bağlanmak duygusu gibi...En büyük kötülüğü insan kendine yaparmış ya, aç olmadığı halde gereksiz yemek de bu kategoride bence.
Siz olmasaydınız çok zordu inanın, takıma bağlılık tıparladı beni.
Mersa lütfen bu sayfadan hiç ayrılma bundan böyle, bak hemen tıparladın bir haftada, böyle devam et, bitirelim beraberce bu işi güzel yaşdaşım benim:)
süper vermişsin canım maşallah hiç kilo vermen durmadım bende bu hafta iyi vercem anneme biraz daha zayıf gözükmem lazım
olsun ablacım herkesin öyle zamanları oluyor malesefki biz gönlümüzce yeyince hemen kilo alan tipleriz
evet sana katılıyorum alda abla nerdesin seni merak ediyoruz
süper daha ne olsun
***7. TAKIM 239 . ETAP***
kırmızıgül06(71.9/70.6/1.3/1.82%)
nev81 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
aysen34 (68/67.7/0.3/%0.44)
SAPHIRA (88.1/86.2/1.9/%2.16)
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
kayramin (71.4/71/0.4/%0.56)
Shopaholic (82.7/82.2/0.5/%0.60)
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/66.1/0.1/%0.16)
Saliss(106/103/3/2.83%) yeni uye hedef 70
7. TAKIM ORTALAMASI: % 1.10
prensesim bi bakarmısın
prensesim ben zaten hayatım boyunca hiç bir şeyin kolayını seçip kaçmadım hep olayların üstüne giden zoru başarmayı seven bir karakterim vardır.ben sizlere zarar verdiğimi düşündüm seninde özelden haklı yazdıklarından sonra hiç kimseyi kendi sorunlarımla sıkmaya ve zora sokmaya hakkım olmadığını düşündüm o yüzden isterseniz çıkmayı düşündüm.hala sorunlarımı aşabilmiş değilim hala zor günler geçiriyorum ama aşacam aşmak zorundayım bu günlerimde bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.ne kadar söz versemde bu sorunlu günlerimde bazen kuralları tam olarak yerine getiremeyebilirim .ergenlik çağında iki kızım,sorunlar yaşadığım bir eşim ve bunların arasında bazı sebeplerden dolayı yaşadığım maddi sorun.bunların hepsi beni çok yoruyor.tabi sorumlu olduğum bir işim.yanii prensesim arada sırada vereceğim arızalara rağmen kal derseniz ben burdayımmmmm ve sizleri gerçekten seviyorum hepinizin sohbetinden azminden ayrı ayrı çok zevk alıyorum.siz beni idare ettiğiniz sürece ben burdayımmmmm:)))
doğru canımtebrik ederim herkes güzel sonuçlar almıs
Kızlar dün giremedim kayınvalidemler akşam üstü geldiler tabi ben bütün gün koşturdum kusura bakmayın. 1 hafta kalacaklar sanırım ara ara girmeye çalışacağım ama.. Dün menü bildirimi yapamadım sizleri de takip edemedim, özür dilerim bunun için.. Dün yediklerimi yazayım ben..
Sabah (09.30);
Yarım yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Zeytin(3-4 dü sanırım hatırlamıyorum)
1 dilim beyaz peynir
3-4 kiraz domates
Araları ve öğle yemeğini maalesef kaçırdım koşuşturmaktan
Akşam (18.30);
1 tahta kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe yayla çorbası
Bir parça tavuk şnitzel
Salata
Ara (21.30);
1 portakal
1 mandalina
239. Etabın değerlendirmesi
mersa abla toparlandığını görüyorum.hep böyle devam et.haftaya güzel bir kayıp bekliyorum senden
tuğbanete giremediğin takımdan uzak kaldığın kilo kaybın var.ama özlettin kendini
sule tebrik ederimGüzel ilerliyorsun
dilara en büyük tebrik sana geliyor bu haftaDevamını dilerim canım
vıdıvıdı 2. Haftan olmasına rağmen kaybın az sanki senden de daha güzel sonuçlar bekliyorum
**4.takım 239. ETAP ** ALTINCISI
mersa(80,5/81,2 /-0,7/%-0,87)
alda(74,00/73,1/ 0,9/%1,22)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)geçen hafta listeye girdi.hedef kilosu belirtilmemiş.hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:0.68
selam kızlar şimdi 1 saatlik harika bir yürüyüş yaptım hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi bende hemen değerlendirdim inşallah akşamda 3 mil leslie mi yaptımmı süper olacak kaçamak sıfırrrrr :))
teşekkür ederim canım
selam kızlar şimdi 1 saatlik harika bir yürüyüş yaptım hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi bende hemen değerlendirdim inşallah akşamda 3 mil leslie mi yaptımmı süper olacak kaçamak sıfırrrrr :))
YA BU HAFTA SONUCUMDAN BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.Bİ SAĞLIK PROBLEMİM OLDUĞUNA İNANMAYA BAŞLADIM.EN YAKIN ZAMANDA DOKTORA GİTMEM GEREKİYOR SANIRIM.239. etabın değerlendirmesi
sule tebrik ederimgüzel ilerliyorsun
dilara en büyük tebrik sana geliyor bu haftadevamını dilerim canım
vıdıvıdı 2. haftan olmasına rağmen kaybın az sanki senden de daha güzel sonuçlar bekliyorum
zeynepçiğim birtek senin kg da sorun var.sen 73,8 din bu hafta 73,6 mısın?.eğer öyle isen ortalamamız 0,67 oluyor.
**4.takım 239. ETAP **
mersa(80,5/81,2 /-0,7/%-0,87)
alda(74,00/73,1/ 0,9/%1,22)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)geçen hafta listeye girdi.hedef kilosu belirtilmemiş.hedef kilo:65
4.Takim ortalaması:0.67
son hali budur sanırım
TATLIM FARKLI CIKMASININ SEBEBİ BENM KİLOM DIŞINDA BEN BLUE TAKIMDAN ÇIKTIĞI İÇİN 8 E BÖLÜYODUM.SEN 9 A BÖLMÜŞSÜN.ONUDA SAYACAĞIMZI BİLMİYODUM.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?