Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

**4.takım 239. ETAP **

mersa(80,5/81,2 /-0,7/%-0,87)
PrensesPeri(79,8/79,6/ 0,2/%0,25)
tugba8424(99,8/99,3/0,5/% 0,50)
zeynepece2009 (73,8/73,6/0,2/%0,27)
suleoz(64,8/63,6 /1,2/%1,85)
BLUEmoon2009(kendi isteği ile ayrıldı)
alda(74,00/73,1/ 0,9/%1,22)
Drosofila (79,6/77,6/2,0/%2,51)
Vıdıvıdı (81,4/81,1/0,3 /%0,37)geçen hafta listeye girdi.hedef kilosu belirtilmemiş.hedef kilo:65

4.Takim ortalaması:0.67

son hali budur sanırım

tuğbacıgım çok geçmiş olsun.umarım en kısa sürede toparlarsın

Tuğbacığım aynen öyle ağzım yüzüm uçuk, ağzımın içinde aft eksikti o da oldu, salgınmış doktor da öyle söyledi, aman sağlamlar dikkat etsin kendine, çok zor geçiyor gerçekten hele de yalnızken..

İnş canım sağol.

Üzülme canım öyle düşünme her şey güzel gidiyor, olur öyle arada. Üzme kendini..

Geçmiş olsun. Dikkat et beslenmene..

Kızlar dün giremedim kayınvalidemler akşam üstü geldiler tabi ben bütün gün koşturdum kusura bakmayın. 1 hafta kalacaklar sanırım ara ara girmeye çalışacağım ama.. Dün menü bildirimi yapamadım sizleri de takip edemedim, özür dilerim bunun için.. Dün yediklerimi yazayım ben..

Sabah (09.30);
Yarım yumurta
1 dilim çavdar ekmeği
Zeytin(3-4 dü sanırım hatırlamıyorum)
1 dilim beyaz peynir
3-4 kiraz domates

Araları ve öğle yemeğini maalesef kaçırdım koşuşturmaktan

Akşam (18.30);
1 tahta kaşığı bulgur pilavı
1 kepçe yayla çorbası
Bir parça tavuk şnitzel
Salata

Ara (21.30);
1 portakal
1 mandalina

tuğbacım moral veren sözlerin için çok teşekkür ederim.biliyosunuz hepinizin başını şişirdim zor günler geçiriyorum burda anlatamadığım çoğunu içimde yaşadığım beni çok yıpratan günler ,ve doğal olarak spordanda diyetten koptum bir dönem ve hemen tartıda bu artı olarak bana geri döndü.bu hafta gerçekten çok dikkat ettim ona rağmen 800 gram verebilmişim zaten ben artık öyle haftada 2- 2.5 kilo rakamları göremiyorum haftada 500 garam verdiğim zaman süper diyorum demekki bu hafta ciddi dikkat etmişim ama yinede artıdayım .

aldacım geçmiş olsun canım.umutu göndermekle çok iyi yapmışsın bide ona bulaşırsa sende hastasın ikiniz içinde çok zor olurdu.kendine çok dikkat et bence bol bol c vitamini al taze meyve suyu iç mandalin greyfurt olabilir.çok da güzel kilo vermişsin süpersinnnn:))))

prensesim ben zaten hayatım boyunca hiç bir şeyin kolayını seçip kaçmadım hep olayların üstüne giden zoru başarmayı seven bir karakterim vardır.ben sizlere zarar verdiğimi düşündüm seninde özelden haklı yazdıklarından sonra hiç kimseyi kendi sorunlarımla sıkmaya ve zora sokmaya hakkım olmadığını düşündüm o yüzden isterseniz çıkmayı düşündüm.hala sorunlarımı aşabilmiş değilim hala zor günler geçiriyorum ama aşacam aşmak zorundayım bu günlerimde bana destek olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.ne kadar söz versemde bu sorunlu günlerimde bazen kuralları tam olarak yerine getiremeyebilirim .ergenlik çağında iki kızım,sorunlar yaşadığım bir eşim ve bunların arasında bazı sebeplerden dolayı yaşadığım maddi sorun.bunların hepsi beni çok yoruyor.tabi sorumlu olduğum bir işim.yanii prensesim arada sırada vereceğim arızalara rağmen kal derseniz ben burdayımmmmm ve sizleri gerçekten seviyorum hepinizin sohbetinden azminden ayrı ayrı çok zevk alıyorum.siz beni idare ettiğiniz sürece ben burdayımmmmm:)))

saol canım çok teşekkür ederim çok mücadele ediyorum ,psikolojik savaş veriyorum elimden geldiğince devam edecem ben neler aşmış kadınım bunlar nedirki çerez gibi tabiki sizlerin desteğiyle

canımm elimden geldiğince burda olmaya çalışacam.sizlerin desteğiolmasa toparlanmam çok daha zor olur zaten.aynen senin dediğin gibi kendime zarar verip yiyebildiğim kadar yedim bide hava hep yağmurluydu yürüyüşte yapamadım tabi bu bahane değil leslie yapabilirdim ama hiç bir şey yapacak gücüm yoktu .şimdi değişen bişeyler varmı hayır ama ben toparlanmaya başladım kendimi daha iyi hissediyorum bu hafta verdiğim 800 gram sanki bana 8 kilo vermişim gibi moral verdi.demekki benim bu günlerde kilo vermem lazım moralimin düzelmesi için o zaman napıyoruzz burdan hiç bir yere gitmiyoruzzzzzz,artık yaza kadar bu işi bitirmek istiyorum gerçekten 3 yıldır sabırla iğneyle kuyu kazıyorum artık biraz hızlanmanın vakti geldiiiii

seni tebrik ediyorum ablacım.

çok şükür tuğbacım geçen haftayı unutmadım gerçi.
ben de tatilde farkedilsin istiyorum ama gittiği kadar görmüyor insanlar. çok iyi saklamışım kilolarımı.

***7. TAKIM 239 . ETAP***

kırmızıgül06(71.9/70.6/1.3/1.82%)
nev81 (72.7/72.2/0.5/%0.69)
aysen34 (68/67.7/0.3/%0.44)
SAPHIRA (88.1/86.2/1.9/%2.16)
saferan (119.5/119/0.5/%0.42)
kayramin (71.4/71/0.4/%0.56)
Shopaholic (82.7/82.2/0.5/%0.60)
ekimm (89.2/88.0/1.2/%1.35)
hasretim34( 66.2/66.1/0.1/%0.16)
Saliss(106/103/3/2.83%) yeni uye hedef 70

7. TAKIM ORTALAMASI: % 1.10
prensesim bi bakarmısın

doğru canım tebrik ederim herkes güzel sonuçlar almıs

ablam biz bir takımız.zaman gelecek sıkıntımızıda derdimizi de paylaşacağız zaman gelecek artıda çıkacagız.birbirmizin desteğiyle hepsini aşacagız inşallah.özelden yazdıklarıma gelince tamamen senin iyiliğin için ve yazı dili olarak kırıcı mı oldu bilmiyorum ama kızgınlıkla yazmadım yazdıklarımıda

güzel bir menü olmus canım

teşekkür ederim canım

Selam,

Canlarım geçen hafta spor yapamadım.
Bu hafta spor yapacağım bakalım ne olcak,

menümü şimdi yazıyorum çünkü akşam yeğenime gideceğim, orada
kalırım.
Sabah: 3 çatal peynir, 2 lokma ekmek,1 tatlıkaşığı reçel
ara: 1 armut
ara: 1activya yoğurtiçne 1 kaşık ketentohumu
Öğle: 1 tabak kuru panlıcan yemeği, 3 kaşık yumurtalı yeşilfasulye kurusu 1yk yoğurt
Akşam salata ve 3 galeta yemeği planladım

birazdan 3 mil leslie
Hepinizi öpüyorum,

herkes bu hafta kilolarını vermiş herkesi kutluyorum
perensesim azıcık sitemlisin bana da az geldi 300 gr kilo vermem ama
sanırım sporum eksikti bu hafta söz daha iyi sonuç olucak

selam kızlar şimdi 1 saatlik harika bir yürüyüş yaptım hava çok güzeldi bahar gelmiş gibiydi bende hemen değerlendirdim inşallah akşamda 3 mil leslie mi yaptımmı süper olacak kaçamak sıfırrrrr :))

2 haftadır 6. gidiyoruz haydi kızlar yine birinciliğe oynamalıyız artık

harika işte görmek istediğim mersa menünü ve suyunuda bekliyorum

teşekkür ederim canım

YA BU HAFTA SONUCUMDAN BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.Bİ SAĞLIK PROBLEMİM OLDUĞUNA İNANMAYA BAŞLADIM.EN YAKIN ZAMANDA DOKTORA GİTMEM GEREKİYOR SANIRIM.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…