Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

iyiakşamlar kızlar:
sabah:2 krep bi dilim hindi füme,1 dilim kaşar,1 dilim peynir maydonoz
öğle:1 tabak bi yumurtayla yapılmış ıspanak ve 2 kaşık yoğurt
akşam:250 gr tavuk,yarım kase çorba.
ara:1 kaşık zencefilli bal.biraz bağışıklığım düşük bu aralar.1bardak kola

kızlar spor yok ama yerde mekik ve kalca hareketlerini yaptm.
bu hafta kaçamaksız atlatmaya calışacam.haftaya en az 72 lere düşmem lazım.

harika işte görmek istediğim mersa menünü ve suyunuda bekliyorum

menü geliyorrrr ,
sabah:1 dilim ekmek beyaz peynir 4 zeytin labne ve 1 çay kaşığı marmelat
ara:1 tane mandalin
öğlen:canım hiç bişey istemedi yarım dilim ekmek ve labne
akşam:4 tane ızgara sardalya balık ,2 dilim fırın makarna (ekmek yerine geçtiğini düşünüyorum)
ara:yokkk

spor :tam 1 saat yürüyüş .leslie yapamadım misafir vardı az önce gitti şimdide kendimi çok yorgun hissediyorum.

su:1,5 litre su ve diyet form çay.

zeynepcim menün çokk güzel olmuşşşşş

İyi haftasonları takımcım, umarım hepiniz iyisinizdir....
Ben sabahı sabah ettim ağrıdan,şimdi hazırlandık doktora gidiyoruz yine, geçmezse iğne verelim demişti, bugün versin artık ben yatmayı da pek sevmem daraldım iyice bu hastalıktan
Ne lanet bişeymiş Allah'ım ya, kolumu kaldıracak gücüm yok resmen,oğluşumu da çok özledim
Neyse doktor amca 9 da geliyormuş yerine, şimdi çıkıyorum,inşallah iğnelerden sonra nur topu gibi olup gelirim buraya,diyeti bozmak yok 4.takım, hedef Cuma sabahı:)Bu 6.lık üzerimize yapışmadan tırmanalım yukarılara yine
Sizi seviyorum.
Toparlandığımda yine girerim...

YA BU HAFTA SONUCUMDAN BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.Bİ SAĞLIK PROBLEMİM OLDUĞUNA İNANMAYA BAŞLADIM.EN YAKIN ZAMANDA DOKTORA GİTMEM GEREKİYOR SANIRIM.

canım ne için doktora gideceksin? diyetisyene mi başka rahatsızlığın var onun için mi?

güzel menü bu hafta daha güzel sonuçlar alırsın inşallah sporun etkisi çok bende de onun yüzünden gitmedi kilolar

menün güzel canım

labne yerine lor hatta beyaz peynir bile olabilirdi.ama yinede kötü değil güzel menü yürüyüş güzel su güzel bu hafta hep böyle devam et kır şu şeytanın bacagını

ablacıgım çok geçmişler olsun.umarım iğneler sende bir işe yarar.ben hala iğne yaptırıyorum.dün akşam hemşire "bu kadar iğneye iyileşmeniz lazımdı tekrar doktora gidin" dedi .şöyle bir hesapladım 1 ayı geçti hastayım.yıl başından beri daha da arttı.hala da hastayım :44: bilemedim nasıl bir hastalıktır bu :44:

günaydın kızlar

hepinize mutlu hafta sonları dilerim

benim dünkü menüm

sabah 2 dilim arasında maydonozlu tost
ara 2 tane burçak bisküvi
öğlen 1 kase tarhana çorbası 1 dilim kepek ekmeği
ara 1 elma
akşam 1 kase süt çorbası, 1 dolma ekmek yok
ara 1 portakal 1 mandalina

100 mekik sadece.leslie yapamadım

günaydın kızlarrr sabah 45 dakikalık yürüyüşümü yaptım.şimdide kahvaltımı yapacam.ama sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu süprizzzz 80.800

aldacım geçmiş olsun yaa ne illet bişey bir geldimi günlerce gitmez zaten .kendine çok dikkat et,diyeti bozmak yokkk ama akşam amerikalı bir arkadaşa yemeğe davetliyiz inanılmaz yemekler yapıyor dünya mutfağı nasıl kendimi kontrol edecem bilmiyorummmm
ayyy olşunuda çok özlemişsin ama olsun sabret onun hasta olmasındansa özlemen daha iyidir.bak en azından bakacak kimsen varmış benim hiç öyle şansım olmadı ben hastalanınca iki kızımda beraber hastalanırdı.çok bilirim üçümüze birden serum takılıp hastanede aynı odada yattğımızı...
hadi toparlan aldacım özledim seniiiii:))))

günaydın kaptancımmm,
inşallah en az kaçamakla geçireceğimiz bir hafta sonu olur.akşam yemeğe davetliyim,yarın içinde benimki kızlara söylemiş sucuk ekmek yemeğe kara gidelim diye kendince çabalamaya başladı bakalım eğer gidersek 2 gün benim için biraz tehlikeli ama en az zararla geçirmeye çalışacam:)))

YA BU HAFTA SONUCUMDAN BEN HİÇ MEMNUN DEĞİLİM.Bİ SAĞLIK PROBLEMİM OLDUĞUNA İNANMAYA BAŞLADIM.EN YAKIN ZAMANDA DOKTORA GİTMEM GEREKİYOR SANIRIM.
zeynepcim dukanı tam uyguladığımda güzel sonuç almıştın. bu haftanın kaçamakları kilo kaybını düşürmüştür, zira dukan kaçak kaldırmaz diyordun. ben buna bağlıyorum, bi sağlık problemin yoktur diye düşünüyorum.. ama içini rahatlatacaksa kontrol ettir tabi canım. her insan dönem dönem kendinden o mu var bu mu var diye şüpheleniyordur heralde.

bu menüler çok güzel olmuş. gaza getirdi beni bu menüler. dün şımarıp biraz kaçırdım. bugün bu gazla dikkat ederim artık.

günaydın kızlarrr sabah 45 dakikalık yürüyüşümü yaptım.şimdide kahvaltımı yapacam.ama sabah ilk işim tartıya çıkmak oldu süprizzzz 80.800

bune güzel spordur ha mersa. 70lileri göreceksin valla bu hafta süpersinnn.

ayarlamanı yaparsın canım. sporlada erir gider.

iyileşirsin inş. meyvede yemiyosun sen. vitanim hapı alıyosundur gerçi.
prensesperi de iyileşemedi.
üzülüyorum artık ama elimizden bişi gelmiyor. çok iyi akım kendinize canlarım.

dünkü menümü şuan tam hatırlamıyorum. evde notu var. akşam bugünle beraber yazarım artık.

Selam kızlar, menüşümm
S: 3 kaşar , 3yeşil biber , 1 dilim ekmek

ara : yok

Ö: 1 simit

ara : 1 muz

A: 1 kase çorba , 2kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
3 mil leslie

canlarım ben cvb yazacğım iletileri setim ama pc başından kalkmak zorunda kaldığım bi an biri gelip sayfamı kapatmış(

alda ablam:valla penicilin yapılınca insan gününde ayağa kalkıo.ne ilaçtır o anlamadım gitti.gerçi en son yediğimde eşimin elini ısırmıştım:))ama mecbur kalınca yaptırıyo işte insan.Allah en acilinden şifalar versin.

kilomu çok zor veriyomuşum gibi bi hisse kapılıyorum arada bi.ondandır doktora gitmek isteme sebebim.
yarında gün var bakalım nasıl atlatacam.

bugünki menüm:

sabah bi krep,1 dilim kaşar,3 ince dilim jambon,biraz hardal sürdüm.1 bardak süt ve bi haşlanmış yumurta

öğle:bi ayran

ara:biraz patlamış mısır

akşam:1 kase corba,bi yumurtalı menemen,1 dilim peynir,bi dilim börek.

bugün öğrencilerimle sinemaya gittim.çizmeli kediye.ondan öğlenim şaştı geldiğimde 4:30 du hemen akşam yemeği olarak yedim.deli gbi acıkmıştım ondan börekte kaydı arada(sabah 8 de kahvaltı yapmıştım.okul kursu ardına sinema çok yoruldum.
elimden geldiğimce engel olmaya calışıyorum kzılar kendime ama dukanım pek kalmadı.yinede tam olarak bırakmıyorum.çünkü hamur işlerine tam olarak dadanabilirm.Allah güç kuvvet verirse şimdi de sporumu yapacam..çok uykum var.hemen kaçıyorum spora:))

cok tebrik ederim canım ben listeye gireceğim ilk hafta hiç kilo verememiştim

63.6 çıktım bu sabah.

64.8/63.6/1.2/%1.85

tebrik ederimm

cok geçmiş olsn alda ablacım.. bu arada kilo içinde cok tebrik ederim..

HEPİNİZİ ÇOOOOK TEBRİK EDERİMM TAKIMIMMMM

Kızlar hepinize merhaba..
Ben eve geleli 1 saat oluyor.. Kazasız belasız ve güzel haberlerle geldim çok şükür
gittiğimde karşılaştıımızda soğuk rüzgarlar esecek sanıyodum ama öyle olmadı kaldığımız yerden devam ettik resmen ve sanırım abarttığını anladı ki ilk cümleleri sorunlarımız olabilir herkesin oluo kimse dört dörtlük değil, çözebildiğimizi çözeriz çözemediklerimiz de durur yani napalım dedi
annesi de çook şekerdi sarıldık bi özlemişiz :) yazın onlarda 1 hafta kalmıştım da öyle alışmıştık annesiyle birbirimize
bu arada o kadar sıkıcı biryerde yaşıyorki annesi tayin isteyene kdr orda ve çalışamıyor da iş olanağı yok , öyle sıkıcı ki hayatı depresyona gircek die korkuorum valla

neyse kızlar orda tabiki düzenli beslenemedim her ne kdr yakın insalar olsa da gene de yabancıydım orda misafirdim o yuzden yarın sabahtan itibaren güzelce yazmaya devam ediyorum
herkese verdiği kilolar için kendimi de dahilll tebrikk ediyorummm

en büyükkk takım 4. takım!! amaaaaaa
artık sayfada en üsttee olsak ya diorum bu kadar az paylaşım olmasa ya diyoorummm

selam kızlar az önce eve geldik ve hemen bu gün yediklerimi ve sporumu yazimki başka kaçamak yapmıyim.
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 4 tane zeytin ve domates.
ara:1 mandalin yarım elma
öğlen:1 kase domatesli şehriye çorbası
arayok çünki çorbayı geç içtim)
akşam:2 tane yağsız ıspanaklı börek,2 tane kibrit kutusu kadar değişik ama kızartılarak yapılan tatlı biraz da çerez.

spor:sabah 45 dakika yürüyüş ve 3 mil leslie

inşallah yaptığım sporla akşam yediklerimi dengeleyebilmişimdir ,gezmede olduğum için anca bu kadar kurtarabildim.ama şimdi bir suç daha yapmayı planlıyorum şarap içecem kalorisi çokmudur kızlar,çok gerginim belki iyi gelir:44:

şulecim canım sende bana moral verdin yazdıklarınla ama bu akşam biraz kaçırmak çorunda kaldım ,neyseki yanlış anlamışım yemek değilmiş sadece börek ve değişik bir tatlıymış bende akşam yemeği yemeden gittim bütün günde çok dikkat ettim inşallah dengelemişimdir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…