CANIMCIM:bugün yanıma bişeyler hazırlayıpta gidecem ve senle paylaşacam.tabağımızı onlarla doldurursak diğerlerinden almaya fazla yerimiz kalmaz.bölece ucuz atlatmış olurus.rahat bırakmam ben seni kanka vicdan azabınım ben senin.ve akşamada menümüzü yazacaz kaçmak yok.yazmayınca kaçamakta çok olur.günaydın kızlar dün evde yoktum giremedim bu gün de uyku tutmadı sabahdan gireyim dedim ben bu hafta toparlanmma lazım bana yardımcı olun ne olur bu günde günümüz var bakalım zeynepde bende ne yapacağız korkuyorum kendimden iştahım çok açıldı yine böyle durumlarda ne yapılır ya acil yorum istiyorum
canm cok sevndm adına.bizde eşimle nişanlıyken ayrıydık.birbirimizi yerdik.yanyana gelince bişey yokmuş gibi devam ederdik:))nasıl zayıfladığını baya farketmişlerdir demi?Kızlar hepinize merhaba..
Ben eve geleli 1 saat oluyor.. Kazasız belasız ve güzel haberlerle geldim çok şükür
gittiğimde karşılaştıımızda soğuk rüzgarlar esecek sanıyodum ama öyle olmadı kaldığımız yerden devam ettik resmen ve sanırım abarttığını anladı ki ilk cümleleri sorunlarımız olabilir herkesin oluo kimse dört dörtlük değil, çözebildiğimizi çözeriz çözemediklerimiz de durur yani napalım dedi
annesi de çook şekerdi sarıldık bi özlemişiz :) yazın onlarda 1 hafta kalmıştım da öyle alışmıştık annesiyle birbirimize
bu arada o kadar sıkıcı biryerde yaşıyorki annesi tayin isteyene kdr orda ve çalışamıyor da iş olanağı yok , öyle sıkıcı ki hayatı depresyona gircek die korkuorum valla
neyse kızlar orda tabiki düzenli beslenemedim her ne kdr yakın insalar olsa da gene de yabancıydım orda misafirdim o yuzden yarın sabahtan itibaren güzelce yazmaya devam ediyorum
herkese verdiği kilolar için kendimi de dahilll tebrikk ediyorummm
en büyükkk takım 4. takım!! amaaaaaa
artık sayfada en üsttee olsak ya diorum bu kadar az paylaşım olmasa ya diyoorummm
selam kızlar az önce eve geldik ve hemen bu gün yediklerimi ve sporumu yazimki başka kaçamak yapmıyim.
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 4 tane zeytin ve domates.
ara:1 mandalin yarım elma
öğlen:1 kase domatesli şehriye çorbası
arayok çünki çorbayı geç içtim)
akşam:2 tane yağsız ıspanaklı börek,2 tane kibrit kutusu kadar değişik ama kızartılarak yapılan tatlı biraz da çerez.
spor:sabah 45 dakika yürüyüş ve 3 mil leslie
inşallah yaptığım sporla akşam yediklerimi dengeleyebilmişimdir ,gezmede olduğum için anca bu kadar kurtarabildim.ama şimdi bir suç daha yapmayı planlıyorum şarap içecem kalorisi çokmudur kızlar,çok gerginim belki iyi gelir:44:
günaydın kızlar dün evde yoktum giremedim bu gün de uyku tutmadı sabahdan gireyim dedim ben bu hafta toparlanmma lazım bana yardımcı olun ne olur bu günde günümüz var bakalım zeynepde bende ne yapacağız korkuyorum kendimden iştahım çok açıldı yine böyle durumlarda ne yapılır ya acil yorum istiyorum
Selam kızlar, menüşümm
S: 3 kaşar , 3yeşil biber , 1 dilim ekmek
ara : yok
Ö: 1 simit
ara : 1 muz
A: 1 kase çorba , 2kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
3 mil leslie
dukana uymasa da menü iyi. bu hafta okulda işler de bitmiş olur. odaklanırsın dukanına. ben de oğlumu götürmek isterim bu filme.canlarım ben cvb yazacğım iletileri setim ama pc başından kalkmak zorunda kaldığım bi an biri gelip sayfamı kapatmış(
alda ablam:valla penicilin yapılınca insan gününde ayağa kalkıo.ne ilaçtır o anlamadım gitti.gerçi en son yediğimde eşimin elini ısırmıştım:))ama mecbur kalınca yaptırıyo işte insan.Allah en acilinden şifalar versin.
kilomu çok zor veriyomuşum gibi bi hisse kapılıyorum arada bi.ondandır doktora gitmek isteme sebebim.
yarında gün var bakalım nasıl atlatacam.
bugünki menüm:
sabah bi krep,1 dilim kaşar,3 ince dilim jambon,biraz hardal sürdüm.1 bardak süt ve bi haşlanmış yumurta
öğle:bi ayran
ara:biraz patlamış mısır
akşam:1 kase corba,bi yumurtalı menemen,1 dilim peynir,bi dilim börek.
bugün öğrencilerimle sinemaya gittim.çizmeli kediye.ondan öğlenim şaştı geldiğimde 4:30 du hemen akşam yemeği olarak yedim.deli gbi acıkmıştım ondan börekte kaydı arada(sabah 8 de kahvaltı yapmıştım.okul kursu ardına sinema çok yoruldum.
elimden geldiğimce engel olmaya calışıyorum kzılar kendime ama dukanım pek kalmadı.yinede tam olarak bırakmıyorum.çünkü hamur işlerine tam olarak dadanabilirm.Allah güç kuvvet verirse şimdi de sporumu yapacam..çok uykum var.hemen kaçıyorum spora:))
hoş geldin. keyfin yerinde bakıyorum. kiloda güzel verdin geçen hafta. tebriklerin için de sağol.Kızlar hepinize merhaba..
Ben eve geleli 1 saat oluyor.. Kazasız belasız ve güzel haberlerle geldim çok şükür
gittiğimde karşılaştıımızda soğuk rüzgarlar esecek sanıyodum ama öyle olmadı kaldığımız yerden devam ettik resmen ve sanırım abarttığını anladı ki ilk cümleleri sorunlarımız olabilir herkesin oluo kimse dört dörtlük değil, çözebildiğimizi çözeriz çözemediklerimiz de durur yani napalım dedi
annesi de çook şekerdi sarıldık bi özlemişiz :) yazın onlarda 1 hafta kalmıştım da öyle alışmıştık annesiyle birbirimize
bu arada o kadar sıkıcı biryerde yaşıyorki annesi tayin isteyene kdr orda ve çalışamıyor da iş olanağı yok , öyle sıkıcı ki hayatı depresyona gircek die korkuorum valla
neyse kızlar orda tabiki düzenli beslenemedim her ne kdr yakın insalar olsa da gene de yabancıydım orda misafirdim o yuzden yarın sabahtan itibaren güzelce yazmaya devam ediyorum
herkese verdiği kilolar için kendimi de dahilll tebrikk ediyorummm
en büyükkk takım 4. takım!! amaaaaaa
artık sayfada en üsttee olsak ya diorum bu kadar az paylaşım olmasa ya diyoorummm
selam kızlar az önce eve geldik ve hemen bu gün yediklerimi ve sporumu yazimki başka kaçamak yapmıyim.
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 4 tane zeytin ve domates.
ara:1 mandalin yarım elma
öğlen:1 kase domatesli şehriye çorbasıyerinde bakıyorum.
arayok çünki çorbayı geç içtim)
akşam:2 tane yağsız ıspanaklı börek,2 tane kibrit kutusu kadar değişik ama kızartılarak yapılan tatlı biraz da çerez.
spor:sabah 45 dakika yürüyüş ve 3 mil leslie
inşallah yaptığım sporla akşam yediklerimi dengeleyebilmişimdir ,gezmede olduğum için anca bu kadar kurtarabildim.ama şimdi bir suç daha yapmayı planlıyorum şarap içecem kalorisi çokmudur kızlar,çok gerginim belki iyi gelir:44:
şulecim canım sende bana moral verdin yazdıklarınla ama bu akşam biraz kaçırmak çorunda kaldım ,neyseki yanlış anlamışım yemek değilmiş sadece börek ve değişik bir tatlıymış bende akşam yemeği yemeden gittim bütün günde çok dikkat ettim inşallah dengelemişimdir.
canm cok sevndm adına.bizde eşimle nişanlıyken ayrıydık.birbirimizi yerdik.yanyana gelince bişey yokmuş gibi devam ederdik:))nasıl zayıfladığını baya farketmişlerdir demi?
hoş geldin. keyfin yerinde bakıyorum. kiloda güzel verdin geçen hafta. tebriklerin için de sağol.
haftasonu ben de cozuttum. bugünde 1 dilim kek yedim. ama cumaya kadar dikkat kesilelim dilara.
günaydın kızlar dün evde yoktum giremedim bu gün de uyku tutmadı sabahdan gireyim dedim ben bu hafta toparlanmma lazım bana yardımcı olun ne olur bu günde günümüz var bakalım zeynepde bende ne yapacağız korkuyorum kendimden iştahım çok açıldı yine böyle durumlarda ne yapılır ya acil yorum istiyorum
güzel canm menüler.cuma öğlen fazla gibi görünsede fazla kalorili değiller ve az az olmuş:))alkışşşş sana:)cuma
s:yulaf ezmesi,1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1,5 kadar ceviziçi
a:5 kaşık muz,bebe bis, süt karışımı
ö:1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak, 2 kaşık yoğurt,1 kaşık patates püresi,1 dilim kepek ekmeğ,yarım kase muhallebi,2 kaşık muz,süt,bebe bis karışımı
a:-
a:1 kepçe çorba, 2 kaşık kabak, 1 mandalina
a: 1 porsiyon meyve, patlamış mısır
3 mil leslie yaptım
cumartesi
s:1 haşlama yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
a:1 dilim kek
a:tavuklu bol salata, 2 dilim ekmek kadar pide
a: 1 dilim kek-bu aram da geç oldu-
spor yapmadım. bugün telafi etcem.
:))buda güzelmiş ben eşime kızıyom hiç mi belli olmuyo die.benm ökz dio kibiz başladığımızdan beri ayrıyız ya 1.5 senedirannesi tayin isticek haziranda ama nereye isticek daha belli değil o zmn istnbula gelirlerse birlikte olabilcez anca annesini bırakmak istemiyor çünküü haklı olarak tek annesi.. neyse zayıfladııımı öküz svgilim azcık farketti üstün zayıflamış alt taraf aynı duruyo dedi sağolsuuuun
hoşbuldukk, evet ablacım cumaya kadar dikkat! gerçi benim yarın ilk iş günüm nolcak bilmiyorum yemek olayları bakıcam bir artık:18:
ablacım süpersin ya öğleden sonra boş geçmişsen ve akşamda hafif atlamışsan bişeycik olmaz.adına sevndm.selam kızlar herkese iyi pazarlarrrr,
sabah ne oldu biliyomusunuz ben ilk önce inanamadım ama 2 kere basküle çıkınca inandım 79.500 geldimmm
amaaaa dün demiştim ya benimki bir çaba içinde dün kızlara sizi yarın kara sucuk ekmek yemeye götürecem demiş bende sorun çıkmasın diye gittim gerçi iyide oldu biraz buzlar eridi gibi,fakat sucuk ekmek ve üzerine yediğim 1 tane halka tatlı ne olacak bilmiyorum .gerçi kahvaltı olarak yedik tatlıyıda dönüşte yedik bütün gün yediğimin hepsi bu kadar ama akşam kesin acıkırım ve biraz atıştırırım.
ah tuğba benimde dönem dönem yaşadığım sorun öyle bir iştahım açılıyorki taş olsa önümde onuda yiycek durumda oluyorum.bence en iyi çözüm sürekli su iç.bir yerde okumuştum beyin açlık ve susuzluk sinyallaerini ayırd edemiyormuş vücut su isteyince bile açlık sinyalı gibi algılıyomuş.ben bu hafta işi suyla kurtardım.
iyi akşamlar kızlar,
Biraz önce kızımla kartopu oynadık, karın keyfi de bi başka
Umarım yarın okullar tatil olur.....
zeynepciğim , tubaa seni çok merak ettim Gün de neler yediniz ...
dilaracım : İyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canımm, hakkında hayırlısı olsun.
bu günkü menüşşşş
S 1 yumarta , 1 çatal nutella , 2 çatal reçel, 1 dilim ekmek, biraz peynir
ara: kuruyemiş yeterli miktarda :)))
öğle yok
ara :elma
akşam: yoğurtlu karnıbahar,1 dilim ekmek
akşamla menüyü kurtarmışsın canım.en güüzel akşammlar sizin olsun kızlar:
ben artık dukanla kendi diyetimi karıştırma kararı aldım:)))
dukan amcadanda faydalanacam kendi mantığımdanda amacım yaza kadar 60 kilo olmak.ondan sonra da sizlerle hiç kilo almadan hayatıma devam etmek istiyorum.kendime eziyet edip duruyorum.
sabah:2 yumurta,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek.
öğle:1 dilim dukan muffin,biraz dukan salata,4 sarma,1 küçücük kıymalı börek,bi küçücük peynirli börek,biraz dukan kek,incecik bi dilim tiramusu,2 kaşık kısır,bikaç tanede anasonlu galeta
akşam bi dilm portakal,yarım ince dilim elma
spor olarak mekiklerim ve kalça hareketlerim var kızlar.
biz başladığımızdan beri ayrıyız ya 1.5 senedirannesi tayin isticek haziranda ama nereye isticek daha belli değil o zmn istnbula gelirlerse birlikte olabilcez anca annesini bırakmak istemiyor çünküü haklı olarak tek annesi.. neyse zayıfladııımı öküz sevgilim azcık farketti üstün zayıflamış alt taraf aynı duruyo dedi sağolsuuuun
hoşbuldukk, evet ablacım cumaya kadar dikkat! gerçi benim yarın ilk iş günüm nolcak bilmiyorum yemek olayları bakıcam bir artık:18:
selam kızlar herkese iyi pazarlarrrr,
sabah ne oldu biliyomusunuz ben ilk önce inanamadım ama 2 kere basküle çıkınca inandım 79.500 geldimmm
amaaaa dün demiştim ya benimki bir çaba içinde dün kızlara sizi yarın kara sucuk ekmek yemeye götürecem demiş bende sorun çıkmasın diye gittim gerçi iyide oldu biraz buzlar eridi gibi,fakat sucuk ekmek ve üzerine yediğim 1 tane halka tatlı ne olacak bilmiyorum .gerçi kahvaltı olarak yedik tatlıyıda dönüşte yedik bütün gün yediğimin hepsi bu kadar ama akşam kesin acıkırım ve biraz atıştırırım.
iyi akşamlar kızlar,
Biraz önce kızımla kartopu oynadık, karın keyfi de bi başka
Umarım yarın okullar tatil olur.....
S 1 yumarta , 1 çatal nutella , 2 çatal reçel, 1 dilim ekmek, biraz peynir
ara: kuruyemiş yeterli miktarda :)))
öğle yok
ara :elma
akşam: yoğurtlu karnıbahar,1 dilim ekmek
güzel canm menüler.cuma öğlen fazla gibi görünsede fazla kalorili değiller ve az az olmuş:))alkışşşş sana:)
:))buda güzelmiş ben eşime kızıyom hiç mi belli olmuyo die.benm ökz dio kilur mu ben iş yerindeki kızlara hep söölüyom zeynep çok zayıfladı fıstık gibi oldu die.....adam bana övmeyi deil elaleme övüyomuş beni (bende bu bişeyden anlamıyo diodum (anlıyomuşta yanlış yere anlatıyomuş adam
ablacım süpersin ya öğleden sonra boş geçmişsen ve akşamda hafif atlamışsan bişeycik olmaz.adına sevndm.
valla abla rahat bırakmadım onu da kendimide kek felan yapmıştım kepekle ama hoş olmöadı.artık en azından yırtmaya calıştık:))su gerçekten çok işe yarıyo.katılıyorum sana.bende onu okumuştum.
ah tuğba benimde dönem dönem yaşadığım sorun öyle bir iştahım açılıyorki taş olsa önümde onuda yiycek durumda oluyorum.bence en iyi çözüm sürekli su iç.bir yerde okumuştum beyin açlık ve susuzluk sinyallaerini ayırd edemiyormuş vücut su isteyince bile açlık sinyalı gibi algılıyomuş.ben bu hafta işi suyla kurtardım.
günaydın kızlargüzel bir hafta sizlerle olsun..
bugun az moralim bozuk.bir ara gelip geçmişi okurum.öpüyorum hepinizi.bugunluk mazur görün beni lütfen
menümü yazayım yatmadan ve unutmadan
sabah: 1 haşlama yumurta, peynir,5-6 zeytin,ekmek(1-2 mi hatırlamıyorum)
ara: 1 porsiyon meyve,1 kaşık muhallebi
ara: 1 kase patlamış mısır
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ıspanak, bol bol yoğurtlu havuç-kabak salatası
ara: 1 yudum nescafe
dünden kalma leslimi de yaptım.6 mil leslie
menümü yazayım yatmadan ve unutmadan
sabah: 1 haşlama yumurta, peynir,5-6 zeytin,ekmek(1-2 mi hatırlamıyorum)
ara: 1 porsiyon meyve,1 kaşık muhallebi
ara: 1 kase patlamış mısır
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ıspanak, bol bol yoğurtlu havuç-kabak salatası
ara: 1 yudum nescafe
dünden kalma leslimi de yaptım.6 mil leslie
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?