Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydın kızlar dün evde yoktum giremedim bu gün de uyku tutmadı sabahdan gireyim dedim ben bu hafta toparlanmma lazım bana yardımcı olun ne olur bu günde günümüz var bakalım zeynepde bende ne yapacağız korkuyorum kendimden iştahım çok açıldı yine böyle durumlarda ne yapılır ya acil yorum istiyorum

CANIMCIM:bugün yanıma bişeyler hazırlayıpta gidecem ve senle paylaşacam.tabağımızı onlarla doldurursak diğerlerinden almaya fazla yerimiz kalmaz.bölece ucuz atlatmış olurus.rahat bırakmam ben seni kanka vicdan azabınım ben senin.ve akşamada menümüzü yazacaz kaçmak yok.yazmayınca kaçamakta çok olur.
canm cok sevndm adına.bizde eşimle nişanlıyken ayrıydık.birbirimizi yerdik.yanyana gelince bişey yokmuş gibi devam ederdik:))nasıl zayıfladığını baya farketmişlerdir demi?

valla abla ben artık misafirlikte okaadarcık kacamağa normal olarak bakıyorum.adına sevndm çünkü gündüz pek bi boşmuş menün akşam telafi gibi olmuş.bide üstüne spor erimiş gitmiştir.bugünde dikkat etttinmi hiç bi sorun kalmaz:)))dukan amcanın dediiği gibi iki kaçamak öğün ardarda olmamalı,haftadada iki öğünü geçmemeli:))

Son düzenleme:
cuma
s:yulaf ezmesi,1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1,5 kadar ceviziçi
a:5 kaşık muz,bebe bis, süt karışımı
ö:1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak, 2 kaşık yoğurt,1 kaşık patates püresi,1 dilim kepek ekmeğ,yarım kase muhallebi,2 kaşık muz,süt,bebe bis karışımı
a:-
a:1 kepçe çorba, 2 kaşık kabak, 1 mandalina
a: 1 porsiyon meyve, patlamış mısır
3 mil leslie yaptım

cumartesi
s:1 haşlama yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
a:1 dilim kek
a:tavuklu bol salata, 2 dilim ekmek kadar pide
a: 1 dilim kek-bu aram da geç oldu-
spor yapmadım. bugün telafi etcem.

canım zeynep formül geliştirmiş, birbirinizin gözünün içine bakın sonra tabaklarınıza. beraber olmak büyük şanş

Selam kızlar, menüşümm
S: 3 kaşar , 3yeşil biber , 1 dilim ekmek

ara : yok

Ö: 1 simit

ara : 1 muz

A: 1 kase çorba , 2kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
3 mil leslie

az olmuş canım, dışardaydın heralde.

dukana uymasa da menü iyi. bu hafta okulda işler de bitmiş olur. odaklanırsın dukanına. ben de oğlumu götürmek isterim bu filme.

hoş geldin. keyfin yerinde bakıyorum. kiloda güzel verdin geçen hafta. tebriklerin için de sağol.
haftasonu ben de cozuttum. bugünde 1 dilim kek yedim. ama cumaya kadar dikkat kesilelim dilara.

menü iyi bence, zaten sporunda da tavan yapmışsın yine. bişecik kalmamış.bravo sana ablacım.

bu arada regli oldum cumaya kadar biter şişlik falanda kalmaz inş.bye çıkıyom

canm cok sevndm adına.bizde eşimle nişanlıyken ayrıydık.birbirimizi yerdik.yanyana gelince bişey yokmuş gibi devam ederdik:))nasıl zayıfladığını baya farketmişlerdir demi?

biz başladığımızdan beri ayrıyız ya 1.5 senedir annesi tayin isticek haziranda ama nereye isticek daha belli değil o zmn istnbula gelirlerse birlikte olabilcez anca annesini bırakmak istemiyor çünküü haklı olarak tek annesi.. neyse zayıfladııımı öküz svgilim azcık farketti üstün zayıflamış alt taraf aynı duruyo dedi sağolsuuuun

hoş geldin. keyfin yerinde bakıyorum. kiloda güzel verdin geçen hafta. tebriklerin için de sağol.
haftasonu ben de cozuttum. bugünde 1 dilim kek yedim. ama cumaya kadar dikkat kesilelim dilara.

hoşbuldukk, evet ablacım cumaya kadar dikkat! gerçi benim yarın ilk iş günüm nolcak bilmiyorum yemek olayları bakıcam bir artık:18:

selam kızlar herkese iyi pazarlarrrr,
sabah ne oldu biliyomusunuz ben ilk önce inanamadım ama 2 kere basküle çıkınca inandım 79.500 geldimmm
amaaaa dün demiştim ya benimki bir çaba içinde dün kızlara sizi yarın kara sucuk ekmek yemeye götürecem demiş bende sorun çıkmasın diye gittim gerçi iyide oldu biraz buzlar eridi gibi,fakat sucuk ekmek ve üzerine yediğim 1 tane halka tatlı ne olacak bilmiyorum .gerçi kahvaltı olarak yedik tatlıyıda dönüşte yedik bütün gün yediğimin hepsi bu kadar ama akşam kesin acıkırım ve biraz atıştırırım.

ah tuğba benimde dönem dönem yaşadığım sorun öyle bir iştahım açılıyorki taş olsa önümde onuda yiycek durumda oluyorum.bence en iyi çözüm sürekli su iç.bir yerde okumuştum beyin açlık ve susuzluk sinyallaerini ayırd edemiyormuş vücut su isteyince bile açlık sinyalı gibi algılıyomuş.ben bu hafta işi suyla kurtardım.

iyi akşamlar kızlar,
Biraz önce kızımla kartopu oynadık, karın keyfi de bi başka
Umarım yarın okullar tatil olur.....
zeynepciğim , tubaa seni çok merak ettim Gün de neler yediniz ...

dilaracım : İyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canımm, hakkında hayırlısı olsun.

bu günkü menüşşşş

S 1 yumarta , 1 çatal nutella , 2 çatal reçel, 1 dilim ekmek, biraz peynir

ara: kuruyemiş yeterli miktarda :)))

öğle yok

ara :elma

akşam: yoğurtlu karnıbahar,1 dilim ekmek

güzel canm menüler.cuma öğlen fazla gibi görünsede fazla kalorili değiller ve az az olmuş:))alkışşşş sana:)
:))buda güzelmiş ben eşime kızıyom hiç mi belli olmuyo die.benm ökz dio kilur mu ben iş yerindeki kızlara hep söölüyom zeynep çok zayıfladı fıstık gibi oldu die.....adam bana övmeyi deil elaleme övüyomuş beni(bende bu bişeyden anlamıyo diodum(anlıyomuşta yanlış yere anlatıyomuş adam
ablacım süpersin ya öğleden sonra boş geçmişsen ve akşamda hafif atlamışsan bişeycik olmaz.adına sevndm.

valla abla rahat bırakmadım onu da kendimide kek felan yapmıştım kepekle ama hoş olmöadı.artık en azından yırtmaya calıştık:))su gerçekten çok işe yarıyo.katılıyorum sana.bende onu okumuştum.

en güüzel akşammlar sizin olsun kızlar:
ben artık dukanla kendi diyetimi karıştırma kararı aldım:)))
dukan amcadanda faydalanacam kendi mantığımdanda amacım yaza kadar 60 kilo olmak.ondan sonra da sizlerle hiç kilo almadan hayatıma devam etmek istiyorum.kendime eziyet edip duruyorum.

sabah:2 yumurta,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek.

öğle:1 dilim dukan muffin,biraz dukan salata,4 sarma,1 küçücük kıymalı börek,bi küçücük peynirli börek,biraz dukan kek,incecik bi dilim tiramusu,2 kaşık kısır,bikaç tanede anasonlu galeta

akşam bi dilm portakal,yarım ince dilim elma

spor olarak mekiklerim ve kalça hareketlerim var kızlar.

canımcım azcık boş olmuş ama yeterli yediğin kuruyemiş telafi etmiştir gününü.akşam güzel:))
burayada yağacakmışda bakalım bekliyorum.benm kısım da çok sever karla oynamayı:)

akşamla menüyü kurtarmışsın canım.
burada olduğun sürece bi şekilde yaza incecik olcaksın zeynepcim.

canım yine anlamış bişiler. ben en sonunda fırça kaydım bi gör diye.

oh oh tadını çıkart ablacım.
gitsin kilolar. süpersin.

az yemişsin.
ankara da kar altında, çok güzel oldu.
öff işkence bugünden söyleseler tatil diye. önce bi okula götürürler bizi kesin.
ve okulda elektrikler kesikdi, inş yapılmıştır.

sağol canım. gözüm korkuyor yine bu hafta.800 den fazla kilo verince geriliyorum :))
hepsi bi başka türlü bu adamların ya.

anam su içmesem dünyayı yiyecem demek ki. ben de yeşil çayı öne sürmeye çalışıyom.

menümü yazayım yatmadan ve unutmadan
sabah: 1 haşlama yumurta, peynir,5-6 zeytin,ekmek(1-2 mi hatırlamıyorum)
ara: 1 porsiyon meyve,1 kaşık muhallebi
ara: 1 kase patlamış mısır
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ıspanak, bol bol yoğurtlu havuç-kabak salatası
ara: 1 yudum nescafe
dünden kalma leslimi de yaptım.6 mil leslie

Günaydın...

PrensesPeri takımdan çıkarsan haklısın valla, kaç gündür giremedim. Deneme sürecindeyim farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor. Fazla haşır neşir olamıyorum bilgisayarla. Yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve çalışacağım da. Daha cumaya 5 gün var. Bol paylaşımlı bir hafta olur benim için inşallah..

günaydın kızlar güzel bir hafta sizlerle olsun..

bugun az moralim bozuk.bir ara gelip geçmişi okurum.öpüyorum hepinizi.bugunluk mazur görün beni lütfen

herkese günaydınnnnnn iyi haftalarrrrr
ben güne çok iyi başladım bütün gece yağmur yağmasına ve hava kapalı olmasına rağmen tarçının sayesinde 5o dakika yürüyüş yaptım.eve bir geldik bende tarçında leş gibiyiz yollar su çamur bizde berbat olduk dedim en iyisi banyo bu kadar yürüyüşün ardına bide tarçına banyo yaptırdım heralde yürüyüş kadar banyoda kalori yakmışım sonrada kendim mis gibi banyomu yaptım ve hemen sizin yanınıza geldimmmm.kızlar eğer tarçın olmasaydı beni hiç bir kuvvet bu havada yürüyüşe çıkaramazdı
akşam biraz kaçırdım sporda yapamadım inşallah bu gün telafi edecem.

şulecim pazar olduğu için öğle yemeğin yok sanırım ,yediklerin gayet güzel sporun harika sen yakında mezun olursun bu gidişle

şulecim pazar olduğu için öğle yemeğin yok sanırım ,yediklerin gayet güzel sporun harika sen yakında mezun olursun bu gidişle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…