Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

zeynepcim,öğlen dışında herşey çok güzel ,ama yazmıştın gün var diye elinden geldiğince hafif atlatmaya çalışmışsın belliki,akşam meyveyle dengelenmiştir sanırım dün benimde çok kötü oldu ama bu hafta çok dikkatli olalım yine dereceye girmemiz lazım hepimize moral olur .tuğba ne yaptı birbirinizi frenleseydiniz ikinizin bir arada olmanız bencede büyük şans bunu iyi değerlendirin:))))

Sana da iyi haftalar. Tarçın sayesinde süper spor yapıyosun hem de farkında olmadan ve zevkle! :) Yürüyüşlerle ve sporla her şeyi yeteri kadar telafi ediyorsun zaten, bu yüzden çok başarılı olacağına eminim.. :)

Kızlar kızlar merhaba,
soğuk algınlığı değil de kriptit tonsilit denen bir acayip durummuş benimkisi, soğuk algınlığının doktora yapan hali diyelim:) 10 adet penisilin iğnesi ile döndük cumartesi eve, 10 gün de istirahat verdi, evdeyim ,şimdi hemşire gelecek iğne için, annemlere söylememiştim önemli değil diye ama Umut'un eve gelmesi gerekti haftasonu zira kayınvalideciğimin gitmesi gereken kına ve düğünler olunca bebiş eve döndü, bugün benim annemler geliyor, eşim almaya gitti..
Neyse netice itibariyle hissetmediğim ayaklarım, tutulan belim ve boynumla nurtopu gibi yatıyorum evde, yemekler kocamdan olduğu için doğal yoldan zayıfladım yine 2-3 gündür, bi tarhana çorbası yapmıştı ki koyu yoğurt kıvamında,boğazım da şiş olduğu için yutamıyordum zaten:)
Birkaç gün sonra toparlarsın dedi doktor,inşallah diyorum...
Görüşürüz...

P merak etmeye baslamistim. Annecin sana da ogluna da bakar. Allah guc kuvvet versin ona da sana da.

günaydın kızlar güzel bir hafta sizlerle olsun..

bugun az moralim bozuk.bir ara gelip geçmişi okurum.öpüyorum hepinizi.bugunluk mazur görün beni lütfen
Kaptanim neyin var?

şulecim pazar olduğu için öğle yemeğin yok sanırım ,yediklerin gayet güzel sporun harika sen yakında mezun olursun bu gidişle

Ogle yapamadim.
Ins sirayla aliriz mezuniyet belgemizi. Ama sonrasinda da buralarda olurum.
Koruma donemi da cok onemli. Ve pek fikrim yok suan.
Haftaya guzel. baslamana sevindim.

prensesperi de iyileşemedi.
üzülüyorum artık ama elimizden bişi gelmiyor. çok iyi akım kendinize canlarım.

sağol canım benim.bugun daha iyiyim gerçi ama yinede dikkat etmeliyim tabi hepimiz dikkat edelim.salgın varmıs

Selam kızlar, menüşümm
S: 3 kaşar , 3yeşil biber , 1 dilim ekmek

ara : yok

Ö: 1 simit

ara : 1 muz

A: 1 kase çorba , 2kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
3 mil leslie

sanki çok az olmus :44:

canım bazen kg verme durabiliyor.sen azimle devam et elbet tekrar vermeye başlarsın moralini bozma.akşamda ekmek yok.böreğide eritmişsindir

hoşgeldin canım.sağsalim gidip gelmişsin problemlerin hallolmus sevindim

akşama kadar gayet güzel akşam uçmus sporun güzel ne kadar su içtin?

zeynep süpersin tugbanın peşini hiç bırakma :16:

cuma yine sebze meyve var ama cumartesi pek olmamıs :44:

inşallah kavusursunuz

bugun gelince yaz olurmu yeni iş yerin nasıl ne yedin ne içtin ortam nasıl?

kaybın harika harika eşin buzları eritmeye çalışmıs boşver olur o kadar aman siz iyi olunda

akşam hariç olmamıs sanki

sana neden söylemiyorki sanada söylese de motive olsan olmaz mı sanki :44:

öğlen oku oku bitmedi ama misafirlikte olunca iyi kotarmıssın akşam meyve yemen iyi olmus

güzel ama mısır var aralarda az yaglı ve tuzlu ise problem değil

canım sen haber ver burayı habersiz bırakma geldiğinde geçmişi oku kaçamak yapma yeter

alkışlar tarçna geliyor bugun

günaydın kaptannn,toparla kendini bak yeni bir haftaya başlıyoruz artık ben size moral verecem sıra bende

sağol canım sen hep böyle göreyim ben de iyi olurum

ablacıgım çok geçmiş olsun tekrar.penisilin ağır iğne aman yemene içmene dikkat et.güzelce toparla

Kaptanim neyin var?

suleciğim sordugun için teşekkürler.bir çok şey üst üste geliyor.Allah yardımcım olsun sadece dua ediyorum herşeyi oluruna bıraktım artık

aldacım,nasıl oldun bu hastalıkta yenimi çıkmış hiç duymamıştım.grip kendini geliştirmiş yaniiioluşunda gelmiş yanına anneciğinde geliyormuş bence sen hemen toparlanırsın .kendine dikkat et özledik seniiiii:)))))

canlarım iyi akşamlar
hepinizi çoookkk seviyorum ,
Prensesim hoşeldin, canım bozma moralini sen bize lazımsın,

zeynepcim , bu kocalar böyle canım,hafta sonu antalyada idi benim ki

ordan soruyo kaç kilo oldun diye...eve gelincede süzülmüşsün dedi çok sükürr arkasından ekledi daha istediğim kiloya gelmene çok var diye

aldacığım çok geçmiş olsun bitanem acil şifalar

mersacım okudum yazılarını enerjin direk bana geçti, tarçın bile senin için çabalıyoo bak:21

kızlarrrr en acilinden menümü yazıyım eşim geliyo:))
sabah:2 dilim peynir,1 yumurta,bi kaşık menemen yumurtasız,haş yoğurtlu brokoli,3 zeytin,bir brokolili mücver:)

öğlen:4 köfte,haş brokoli ve yoğurt.

akaşm:1 elma bi kaşık pilav,bi kaşık köfteli patates,2 kaşık yoğurt.

spor:40 dakika yürüyüş,250 ip,60 mekik ve ağırlık,10 dakikada bisiklet.:))öpyrm hepinizi:))

menüm,

S: müsli,1 incir 2 kayısı süt 1 kase

ara :1 activya yoğur içine keten tohumu kattım.

Ö: makarna salatası .1kase

ara : 1 muz

A: 1ekmek , ıspanaklıyumurta, 3 kaşık peynirli makarna

şimdide 2 kayısı yedim

5 mil lesliee yaptım.

bol brokolili güzel menü olmuş canım, spor azmine hayranım ....

sabah:süt,6 diyet bis.
ara:4 dilim mandalina
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:yarım dilim kek,2 dilim elme,3 kaşık yoğurtlu kabak salatası
akşam:1 kase çorba, 3 kaşık ıspanak,3 kaşık bulgur, yarım dilim kek,1 dilim ekmek,birkaç fındık
ara:3/4 muz

sabah:süt,6 diyet bis.
ara:4 dilim mandalina
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:yarım dilim kek,2 dilim elma,3 kaşık yoğurtlu kabak salatası
akşam:1 kase çorba, 3 kaşık ıspanak,3 kaşık bulgur, yarım dilim kek,1 dilim ekmek,birkaç fındık
ara:3/4 muz

güzelmiş tatlımmm.çeşitli ve az az
bol brokolili güzel menü olmuş canım, spor azmine hayranım ....
:))saol tatlım.akşama sebze kalmadı.artık annemle kızımın yemeklerinden yedim

canlarım ben günümü böle kapatamadım.acıktım ve kızımın yarım böreğiyle.bi ısırık cikolatasından yedim1 de ceviz
akşam yemeğim çok azdı heralde ondan

bu menüde güzel olmuş.muz yerine portakal yada elma olabilirmiş ama.ben muz yemeye çok korkuyorum patatesede(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…