en güüzel akşammlar sizin olsun kızlar:
ben artık dukanla kendi diyetimi karıştırma kararı aldım:)))
dukan amcadanda faydalanacam kendi mantığımdanda amacım yaza kadar 60 kilo olmak.ondan sonra da sizlerle hiç kilo almadan hayatıma devam etmek istiyorum.kendime eziyet edip duruyorum.
sabah:2 yumurta,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek.
öğle:1 dilim dukan muffin,biraz dukan salata,4 sarma,1 küçücük kıymalı börek,bi küçücük peynirli börek,biraz dukan kek,incecik bi dilim tiramusu,2 kaşık kısır,bikaç tanede anasonlu galeta
akşam bi dilm portakal,yarım ince dilim elma
spor olarak mekiklerim ve kalça hareketlerim var kızlar.
herkese günaydınnnnnniyi haftalarrrrr
ben güne çok iyi başladım bütün gece yağmur yağmasına ve hava kapalı olmasına rağmen tarçının sayesinde 5o dakika yürüyüş yaptım.eve bir geldik bende tarçında leş gibiyiz yollar su çamur bizde berbat olduk dedim en iyisi banyo bu kadar yürüyüşün ardına bide tarçına banyo yaptırdım heralde yürüyüş kadar banyoda kalori yakmışım sonrada kendim mis gibi banyomu yaptım ve hemen sizin yanınıza geldimmmm.kızlar eğer tarçın olmasaydı beni hiç bir kuvvet bu havada yürüyüşe çıkaramazdı
akşam biraz kaçırdım sporda yapamadım inşallah bu gün telafi edecem.
merak etmeye baslamistim. Annecin sana da ogluna da bakar. Allah guc kuvvet versin ona da sana da.Kızlar kızlar merhaba,
soğuk algınlığı değil de kriptit tonsilit denen bir acayip durummuş benimkisi, soğuk algınlığının doktora yapan hali diyelim:) 10 adet penisilin iğnesi ile döndük cumartesi eve, 10 gün de istirahat verdi, evdeyim ,şimdi hemşire gelecek iğne için, annemlere söylememiştim önemli değil diye ama Umut'un eve gelmesi gerekti haftasonu zira kayınvalideciğimin gitmesi gereken kına ve düğünler olunca bebiş eve döndü, bugün benim annemler geliyor, eşim almaya gitti..
Neyse netice itibariyle hissetmediğim ayaklarım, tutulan belim ve boynumla nurtopu gibi yatıyorum evde, yemekler kocamdan olduğu için doğal yoldan zayıfladım yine 2-3 gündür, bi tarhana çorbası yapmıştı ki koyu yoğurt kıvamında,boğazım da şiş olduğu için yutamıyordum zaten:)
Birkaç gün sonra toparlarsın dedi doktor,inşallah diyorum...
Görüşürüz...
Kaptanim neyin var?günaydın kızlargüzel bir hafta sizlerle olsun..
bugun az moralim bozuk.bir ara gelip geçmişi okurum.öpüyorum hepinizi.bugunluk mazur görün beni lütfen
şulecim pazar olduğu için öğle yemeğin yok sanırım ,yediklerin gayet güzel sporun harika sen yakında mezun olursun bu gidişle
prensesperi de iyileşemedi.
üzülüyorum artık ama elimizden bişi gelmiyor. çok iyi akım kendinize canlarım.
Selam kızlar, menüşümm
S: 3 kaşar , 3yeşil biber , 1 dilim ekmek
ara : yok
Ö: 1 simit
ara : 1 muz
A: 1 kase çorba , 2kaşık sebze yemeği 1 dilim ekmek
3 mil leslie
bugünki menüm:
sabah bi krep,1 dilim kaşar,3 ince dilim jambon,biraz hardal sürdüm.1 bardak süt ve bi haşlanmış yumurta
öğle:bi ayran
ara:biraz patlamış mısır
akşam:1 kase corba,bi yumurtalı menemen,1 dilim peynir,bi dilim börek.
bugün öğrencilerimle sinemaya gittim.çizmeli kediye.ondan öğlenim şaştı geldiğimde 4:30 du hemen akşam yemeği olarak yedim.deli gbi acıkmıştım ondan börekte kaydı arada(sabah 8 de kahvaltı yapmıştım.okul kursu ardına sinema çok yoruldum.
elimden geldiğimce engel olmaya calışıyorum kzılar kendime ama dukanım pek kalmadı.yinede tam olarak bırakmıyorum.çünkü hamur işlerine tam olarak dadanabilirm.Allah güç kuvvet verirse şimdi de sporumu yapacam..çok uykum var.hemen kaçıyorum spora:))
Kızlar hepinize merhaba..
Ben eve geleli 1 saat oluyor.. Kazasız belasız ve güzel haberlerle geldim çok şükür
gittiğimde karşılaştıımızda soğuk rüzgarlar esecek sanıyodum ama öyle olmadı kaldığımız yerden devam ettik resmen ve sanırım abarttığını anladı ki ilk cümleleri sorunlarımız olabilir herkesin oluo kimse dört dörtlük değil, çözebildiğimizi çözeriz çözemediklerimiz de durur yani napalım dedi
annesi de çook şekerdi sarıldık bi özlemişiz :) yazın onlarda 1 hafta kalmıştım da öyle alışmıştık annesiyle birbirimize
bu arada o kadar sıkıcı biryerde yaşıyorki annesi tayin isteyene kdr orda ve çalışamıyor da iş olanağı yok , öyle sıkıcı ki hayatı depresyona gircek die korkuorum valla
neyse kızlar orda tabiki düzenli beslenemedim her ne kdr yakın insalar olsa da gene de yabancıydım orda misafirdim o yuzden yarın sabahtan itibaren güzelce yazmaya devam ediyorum
herkese verdiği kilolar için kendimi de dahilll tebrikk ediyorummm
en büyükkk takım 4. takım!! amaaaaaa
artık sayfada en üsttee olsak ya diorum bu kadar az paylaşım olmasa ya diyoorummm
selam kızlar az önce eve geldik ve hemen bu gün yediklerimi ve sporumu yazimki başka kaçamak yapmıyim.
sabah:1 dilim ekmek 1 dilim beyaz peynir 4 tane zeytin ve domates.
ara:1 mandalin yarım elma
öğlen:1 kase domatesli şehriye çorbası
arayok çünki çorbayı geç içtim)
akşam:2 tane yağsız ıspanaklı börek,2 tane kibrit kutusu kadar değişik ama kızartılarak yapılan tatlı biraz da çerez.
spor:sabah 45 dakika yürüyüş ve 3 mil leslie
inşallah yaptığım sporla akşam yediklerimi dengeleyebilmişimdir ,gezmede olduğum için anca bu kadar kurtarabildim.ama şimdi bir suç daha yapmayı planlıyorum şarap içecem kalorisi çokmudur kızlar,çok gerginim belki iyi gelir:44:
CANIMCIM:bugün yanıma bişeyler hazırlayıpta gidecem ve senle paylaşacam.tabağımızı onlarla doldurursak diğerlerinden almaya fazla yerimiz kalmaz.bölece ucuz atlatmış olurus.rahat bırakmam ben seni kanka vicdan azabınım ben senin.ve akşamada menümüzü yazacaz kaçmak yok.yazmayınca kaçamakta çok olur.
cuma
s:yulaf ezmesi,1 kuru kayısı, 1 kuru incir, 1,5 kadar ceviziçi
a:5 kaşık muz,bebe bis, süt karışımı
ö:1 kepçe çorba, 4 kaşık kabak, 2 kaşık yoğurt,1 kaşık patates püresi,1 dilim kepek ekmeğ,yarım kase muhallebi,2 kaşık muz,süt,bebe bis karışımı
a:-
a:1 kepçe çorba, 2 kaşık kabak, 1 mandalina
a: 1 porsiyon meyve, patlamış mısır
3 mil leslie yaptım
cumartesi
s:1 haşlama yumurta, peynir, 5-6 zeytin, 2 dilim kepek ekmeği
a:1 dilim kek
a:tavuklu bol salata, 2 dilim ekmek kadar pide
a: 1 dilim kek-bu aram da geç oldu-
spor yapmadım. bugün telafi etcem.
biz başladığımızdan beri ayrıyız ya 1.5 senedirannesi tayin isticek haziranda ama nereye isticek daha belli değil o zmn istnbula gelirlerse birlikte olabilcez anca annesini bırakmak istemiyor çünküü haklı olarak tek annesi.. neyse zayıfladııımı öküz svgilim azcık farketti üstün zayıflamış alt taraf aynı duruyo dedi sağolsuuuun
hoşbuldukk, evet ablacım cumaya kadar dikkat! gerçi benim yarın ilk iş günüm nolcak bilmiyorum yemek olayları bakıcam bir artık:18:
selam kızlar herkese iyi pazarlarrrr,
sabah ne oldu biliyomusunuz ben ilk önce inanamadım ama 2 kere basküle çıkınca inandım 79.500 geldimmm
amaaaa dün demiştim ya benimki bir çaba içinde dün kızlara sizi yarın kara sucuk ekmek yemeye götürecem demiş bende sorun çıkmasın diye gittim gerçi iyide oldu biraz buzlar eridi gibi,fakat sucuk ekmek ve üzerine yediğim 1 tane halka tatlı ne olacak bilmiyorum .gerçi kahvaltı olarak yedik tatlıyıda dönüşte yedik bütün gün yediğimin hepsi bu kadar ama akşam kesin acıkırım ve biraz atıştırırım.
iyi akşamlar kızlar,
Biraz önce kızımla kartopu oynadık, karın keyfi de bi başka
Umarım yarın okullar tatil olur.....
zeynepciğim , tubaa seni çok merak ettim Gün de neler yediniz ...
dilaracım : İyi haberlerle gelmişsin çok sevindim canımm, hakkında hayırlısı olsun.
bu günkü menüşşşş
S 1 yumarta , 1 çatal nutella , 2 çatal reçel, 1 dilim ekmek, biraz peynir
ara: kuruyemiş yeterli miktarda :)))
öğle yok
ara :elma
akşam: yoğurtlu karnıbahar,1 dilim ekmek
:))buda güzelmiş ben eşime kızıyom hiç mi belli olmuyo die.benm ökz dio kilur mu ben iş yerindeki kızlara hep söölüyom zeynep çok zayıfladı fıstık gibi oldu die.....adam bana övmeyi deil elaleme övüyomuş beni (bende bu bişeyden anlamıyo diodum (anlıyomuşta yanlış yere anlatıyomuş adam
en güüzel akşammlar sizin olsun kızlar:
ben artık dukanla kendi diyetimi karıştırma kararı aldım:)))
dukan amcadanda faydalanacam kendi mantığımdanda amacım yaza kadar 60 kilo olmak.ondan sonra da sizlerle hiç kilo almadan hayatıma devam etmek istiyorum.kendime eziyet edip duruyorum.
sabah:2 yumurta,1 dilim peynir,yarım dilim ekmek.
öğle:1 dilim dukan muffin,biraz dukan salata,4 sarma,1 küçücük kıymalı börek,bi küçücük peynirli börek,biraz dukan kek,incecik bi dilim tiramusu,2 kaşık kısır,bikaç tanede anasonlu galeta
akşam bi dilm portakal,yarım ince dilim elma
spor olarak mekiklerim ve kalça hareketlerim var kızlar.
menümü yazayım yatmadan ve unutmadan
sabah: 1 haşlama yumurta, peynir,5-6 zeytin,ekmek(1-2 mi hatırlamıyorum)
ara: 1 porsiyon meyve,1 kaşık muhallebi
ara: 1 kase patlamış mısır
akşam: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek, 2 kaşık bulgur pilavı, 4 kaşık ıspanak, bol bol yoğurtlu havuç-kabak salatası
ara: 1 yudum nescafe
dünden kalma leslimi de yaptım.6 mil leslie
Günaydın...
PrensesPeri takımdan çıkarsan haklısın valla, kaç gündür giremedim. Deneme sürecindeyim farkındayım ama elimden bir şey gelmiyor. Fazla haşır neşir olamıyorum bilgisayarla. Yine de elimden geleni yapmaya çalışıyorum ve çalışacağım da. Daha cumaya 5 gün var. Bol paylaşımlı bir hafta olur benim için inşallah..
herkese günaydınnnnnniyi haftalarrrrr
ben güne çok iyi başladım bütün gece yağmur yağmasına ve hava kapalı olmasına rağmen tarçının sayesinde 5o dakika yürüyüş yaptım.eve bir geldik bende tarçında leş gibiyiz yollar su çamur bizde berbat olduk dedim en iyisi banyo bu kadar yürüyüşün ardına bide tarçına banyo yaptırdım heralde yürüyüş kadar banyoda kalori yakmışım sonrada kendim mis gibi banyomu yaptım ve hemen sizin yanınıza geldimmmm.kızlar eğer tarçın olmasaydı beni hiç bir kuvvet bu havada yürüyüşe çıkaramazdı
akşam biraz kaçırdım sporda yapamadım inşallah bu gün telafi edecem.
günaydın kaptannn,toparla kendini bak yeni bir haftaya başlıyoruz artık ben size moral verecem sıra bende
Kızlar kızlar merhaba,
soğuk algınlığı değil de kriptit tonsilit denen bir acayip durummuş benimkisi, soğuk algınlığının doktora yapan hali diyelim:) 10 adet penisilin iğnesi ile döndük cumartesi eve, 10 gün de istirahat verdi, evdeyim ,şimdi hemşire gelecek iğne için, annemlere söylememiştim önemli değil diye ama Umut'un eve gelmesi gerekti haftasonu zira kayınvalideciğimin gitmesi gereken kına ve düğünler olunca bebiş eve döndü, bugün benim annemler geliyor, eşim almaya gitti..
Neyse netice itibariyle hissetmediğim ayaklarım, tutulan belim ve boynumla nurtopu gibi yatıyorum evde, yemekler kocamdan olduğu için doğal yoldan zayıfladım yine 2-3 gündür, bi tarhana çorbası yapmıştı ki koyu yoğurt kıvamında,boğazım da şiş olduğu için yutamıyordum zaten:)
Görüşürüz...
Kaptanim neyin var?
Kızlar kızlar merhaba,
Görüşürüz...
kızlarrrr en acilinden menümü yazıyım eşim geliyo:))
sabah:2 dilim peynir,1 yumurta,bi kaşık menemen yumurtasız,haş yoğurtlu brokoli,3 zeytin,bir brokolili mücver:)
öğlen:4 köfte,haş brokoli ve yoğurt.
akaşm:1 elma bi kaşık pilav,bi kaşık köfteli patates,2 kaşık yoğurt.
spor:40 dakika yürüyüş,250 ip,60 mekik ve ağırlık,10 dakikada bisiklet.:))öpyrm hepinizi:))
güzelmiş tatlımmm.çeşitli ve az azsabah:süt,6 diyet bis.
ara:4 dilim mandalina
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
ara:yarım dilim kek,2 dilim elme,3 kaşık yoğurtlu kabak salatası
akşam:1 kase çorba, 3 kaşık ıspanak,3 kaşık bulgur, yarım dilim kek,1 dilim ekmek,birkaç fındık
ara:3/4 muz
:))saol tatlım.akşama sebze kalmadı.artık annemle kızımın yemeklerinden yedimbol brokolili güzel menü olmuş canım, spor azmine hayranım ....
kızlarrrr en acilinden menümü yazıyım eşim geliyo:))
sabah:2 dilim peynir,1 yumurta,bi kaşık menemen yumurtasız,haş yoğurtlu brokoli,3 zeytin,bir brokolili mücver:)
öğlen:4 köfte,haş brokoli ve yoğurt.
akaşm:1 elma bi kaşık pilav,bi kaşık köfteli patates,2 kaşık yoğurt.
spor:40 dakika yürüyüş,250 ip,60 mekik ve ağırlık,10 dakikada bisiklet.:))öpyrm hepinizi:))
bu menüde güzel olmuş.muz yerine portakal yada elma olabilirmiş ama.ben muz yemeye çok korkuyorum patatesedemenüm,
S: müsli,1 incir 2 kayısı süt 1 kase
ara :1 activya yoğur içine keten tohumu kattım.
Ö: makarna salatası .1kase
ara : 1 muz
A: 1ekmek , ıspanaklıyumurta, 3 kaşık peynirli makarna
şimdide 2 kayısı yedim
5 mil lesliee yaptım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?