Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

günaydinlar dun giremedim k.bakmayin hem isin ilk gunu yorgunluu vardi hem de rejim ne kelime ne buldytsam yedim :)) bu sbh 8:30 da kepekli beyaz peynirli tost yedm. simdide 1 tahta kasik pilav kofteli patates. yanina salata kisirli gobekli yogurtlu bi kase. 3 de minicik tulumba tatlisi. tum gun bu ayakta tutcak beni :) arada en fazlaa kahve icebilirim.. opuldunuzzz

Daha cok meraklandim acikcasi
Kisa surede islerin yoluna girer ins
Yogun bir kis mevsimi atlatiyosun gercekten, bahara az kaldi canim
Allah yardimcin olsun
Ilaveleri olsa da menun iyi, keza sporun da oyle
Guzel menu sporun da super

tatlilar fazlasi olmus. Kolay gelsin aksam spor bekliyom senden.

Dun aksam sporumu yapamamistim Sabah 2 mil Leslie yaptim dun icin
Ancak cocuklarin partisi vardi kahvaltim dolu dolu oldu. Babam yeniden hastanede,
Sekerini kontrol altinda tutup dikislerinin cabuk iyilesmesini saglicaklar.
Ve yemeklerim arabada kaldi. Biskuviye Devam benim icin .

selam kızlar bu gün sabah giremedim yönetimde işlerim vardı önce tarçınımla tam 1 saatlik harika bir yürüyüş yaptık.şu anda tarçın baygın yatıyor ben zayıflıycam diye hayvan telef olacak
yürüyüşten sonra sitenin işleri vardı onlarla ilgilendim eve geldim ev işleri ve öğlen yemeğimi yiyip buraya oturdum.
dünki menümü yazmıycam akşam çok abur cubur atıştırdım suçumuda biliyorum az su içtimmmmm
biraz ütü yapacam ondan sonrada çıkacam sitenin işleri var bankaya gitmem lazım offff
ama olsun keyfim yerinde sayılır moralim iyiyken dünyanın işini yapsam yorulmam.

ohh ne güzel sporumuzu nerdeyse aksatmıyoruz hiç birimiz ya yürüyüş ya leslie mutlaka bişeyler yapıyoruz.ayyy geçmiş olsun şeker hastalığı çok özen gerektiren bir hastalık bende şeker hastasıyım ve kendime hiççç dikkat etmiyorum .şekeri yüksek olursa dikişleride geç kapanır bende de bir yara olsa herkeste 1 haftada geçiyorsa benimki 1 ay sürer aman dikkat edin:))

kızlar 5 mil leslie yaptım şimdi terliyim bi duşa gireyim akşam görüşürüzz..

süper süperrrrrr

evet artık her şey benden yana tarçın bile kendini feda etiiiii:)))

evetttt tarçın bu gün daha çok alkışı haketti tam 1 saat yürüdük en uzun skorunu yaptı bu gün benimle tabi bende ödüllendirdim:))))

Prensesim hoşeldin, canım bozma moralini sen bize lazımsın,

kızlar 5 mil leslie yaptım şimdi terliyim bi duşa gireyim akşam görüşürüzz..

süper

güzel menü süper spor

makarna ağırlıklı bir gün olmus

akşam hem kek hem ekmek hemde bulgur olmamıs

pilav patates kısır bir arada olmamıs.umarım işinde huzurlu olursun

Daha cok meraklandim acikcasi
Kisa surede islerin yoluna girer ins
Yogun bir kis mevsimi atlatiyosun gercekten, bahara az kaldi canim
Allah yardimcin olsun

sağolasın şuleciğim inşallah güzel günler gelecektir

benim durumuma gelince.depresyona mı girdim anlamadım ama sürekli uyuma modundayım.annem akşam yemeğine bekliyor mutlaka.ekmeksiz yiyorum ne yapmıssa.spor yapamıyorum.bu hafta çok umutlu değilim.yine diyete sarayım kafam dağılır diyorum ama nerde toparlanmam zaman alacak sanırım :44:

Merhaba kızlar,
Çok şükür bugün ayaklanabilecek kadar iyiyim, suratsız (ve dilini yutmuş olduğunu düşündüğüm) hemşireye borçluyum ayaklanmamı çünkü o geleceği vakit kaçacak yer arıyorum, don don yüzüme bakıp sadece "yatınız lütfen" diyor kadın ya, insan hasta psikolojisinden anlar ama di mi azıcık:)
İğneler yaradı işe çok şükür, evde gezip dolaşabiliyorum şimdi,5-6 gündür kafamı bi yere dayamadan televizyona bile bakamamamıştım,çok şükür bugüne:)
Umut paşaya yaklaşmıyorum yine de, uzaktan seviyorum ama o gelmek için ne numaralar yapıyor sormayın:)
Annişimin çorbaları resmen damarlarıma kan oldu valla, kendime geldim, Allah bir daha eşimin çorbalarına mahkum bırakmasın innnnşalllaaah, amiiin:)

Geçmişi hızlı bir okuyayım bu arada bakalım neler olup bitmiş, merak ettiklerim de var tabii:) Umarım herşey yolundadır.
Şimdi salondaki koltuğa bana yer yaptı annem,ara ara uzanıyorum ama artık gün içinde girme şansım da olur takıma.

Kendimi toparlayayım diye yediğimden kısmadım ama az önce tartıldım kilo da almamışım çok şükür, ben 1-2 gün daha hasta menüsüyle gideyim, sonra size yetişirim yine:)

canım yaşadıkların basit şeyler değil. uzun zamandır hastasın da bu uyuma isteği ikisinden de kaynaklanabilir. bir doktora git bence psikolojik anlamda durumunu ortaya koymana yardımcı olur en azından. iyiki annecin yanında bugünlerde. diyet ikinci planda ama o da senin için önemli
menülerini yazmayı aksatma buraya.
aklıma bunlar geliyor şu an.
seni seviyorum canım.

senden iyi haberler almak güzel oldu. daha da iyi olursun inş.

ay menü yazma zamanıııı
s: 1 kurabiye, 1 dilim börek, 4 zeytinyağlı dolma, 1 top havuç tatlısı.
ö:1 br. süt, 6 diyet bis.
a:2 kaşık ıspanak, 1 tatlı tabağı peynirli makarna, tavuk, 1 dilim ekmek, yarım muz, pişmaniye
a:çikolatalı ekmek. 2 aydır yememiştim. çok güzel ama beni mahvetti.pişmaniyenin de pişmanlığı eklenince akşam 5 mil leslie yaptım.50 mekik çektim. öldüm. yetmemiştir ya.
midem isyanda bu arada.
regli döneminde oğluma uydum yav. bi de halsiz hissedice çok yiyorum güya kendime gelicem.

Son düzenleme:
suleoz canım , bide beim menü ye bak
sana teselli olsun:)
S : müsli

Ara :1 bardak çorba
ara : 1 portakal , 3 biküvi

Öğle 1 enginar, salata,biraz rus salatası

Kaçamaklar: 1 avuç fındık, 4 antepfıstığı,3 ısırık çikolata,6 tane etiform çubuk,1 portakal

güya : akşam yemeği yemedim....

ablacım dikkat et kendine zorlama sakın diyet yapcam diye. ama bu durum geçince yediğin dikkat etmediin için de ayrıca pişman olcaksın unutma benim bugün yaşadığıım gibi.
işe başladıımdan beri iştahım bir açıldı anlatamam bu hafta kesin verdiğim kilolarık geri aldım aksam hırsımdan SON KEZ diyerek 8 tane ufak ekler yedim.. pişman değilim böle bi atak olmadan rahatlayamıcaktım yarın tekrardan eski tempoma başlıorum
öğlen sadecfec kısırlı yogurtlu salatadan pilav makarna ve çorba almıcam. barbunyafasulye ya da ızgara tarzı bişi varsa bi de ondan alcam o kdr. ekmek de yemicem tatlıyı da yemicem sözz sonra sıcak cikolata da içmicem cay da içmicem sürekli su içicem hadi bakalm bu da ilk sözüm olsn
ay bu arada KISIRRII harika yapıolar kim yapıosa

bu hafta ciddi kilo kaybı bekliyorum sendenn
dikkat ettim de harika yiyosun , az yemen güzel bosver üzülme

bu hafta ciddi kilo kaybı bekliyorum sendenn
dikkat ettim de harika yiyosun , az yemen güzel bosver üzülme

yokk canım ya inan ben de az yediğimin farkındayım ama gitmiyo cuma 81. 1 dim bu sabah 81.6 yım anlamıyorum valla

ama akşamları biaraz abartmadan tırtıklarım oluyo bilmiyorum cumayı ben de kestiremiyorum

kızlar günaydınnn,
bu sabah hiç iyi kalkmadım boğazım inmiş yutkunamıyorum burnum akıyor her yerim ağrıyor allahım yaa galiba hasta oluyorum hava çok soğuk ben mersinde yıllardır böyle soğuk görmedim.allahım evsizlere ısınamayanlara yardım etsin.yanii kızlar bu sabah yürüyüş yok galiba soğuk demeden sabahları yürümem sebep oldu hastalanmama,aldaaaa nerdesin yoksa senin hastalığınmı bulaştı bana daha adını bile öğrenememiştim gribin evrim geçirmiş haliydi dimi aman kızlar dikkat edin takımda grip salgını varrrrr

prensesim canım kendine iyi bakmaya çalış depresyona bir girersen sana çok zararı olur bak farkında olman çok iyi en azından kabulleniyorsun iyi olmadığını o zaman hemen çaresine bakıyorsun ilk iş bir doktora gidiyorsun böyle dönemleri kendi başına atlatman çok zordur,sonrada seni sıkan üzen sinirlendiren her kesten elinden geldiğince uzak duruyorsun ve seni az da olsa mutlu edecek insanlarla beraber olmaya çalışıyosun.bu günleri bende zamanında çokk geçirdiğim için naçizane sana bu fikirleri veriyorum.aynen benim gibisin bende öyle durumlarda uyku moduna girerim galiba beyin düşünmeyi reddediyor yaşadıklarını algılamak istemiyor ve uykuyla tepki veriyor.haaa bide sık sık ılık duş al bana su da çok iyi gelir veeeee en önemlisi annene sıkı sıkı sarılllllll

aldacımmm canım sana geçmiş olsun ,takımda salgın var diyorum ben bak sen iyleştin ben hastalandım yutkunamıyorum çokk kötü hissediyorum kendimi ama daha yeni kalktım birazdan toparlarım diye düşünüyorum.
geçmişi bir okuyayım gelirim dedin ama ne gelen varr ne gidennn ben burda tek başıma sıkılıyorum kızlar yaaa nerdesinizzz??

bende bana çorba yapacak birini istiyorummm diye düşünürken benim minik kızım dediki anne ben sana bu gün çorba yapacam artık benimde çorba yapacak miniklerim varrrrr:)))

tatlım çok teşekkür ederim dediğin gibi iyiki annem yanımda değilse daha zor geçecek bu dönem prikologa gitmeyi bende düşünmeye başladım.kişisel gelişim kitapları okumaya çalışıyorum.ders çalışmaya çalışıyorum ama pekte başarılı olamıyorum sanırım

menün olmamıs ama sporun olmus

bu menüyüde pek begenemedim.aburcubur ağırlıklı olmus sanki.bir öğlenki enginarla portakallar kurtarıyor günü

8 tane ufak eklermi o ne içtiğin sularıda yazmaz oldun ekleri duyunca kulaklarımdan alev çıktı burda onu gösterecek ifade yok 1 yedin 2 yedin hadi de 8 ne

geçmiş olsun canım buraların sogugu oraya vuruyordur.buzun içinde yaşıyor gibiyiz.çok soguk..tüm kaldırımlar sitenin içi heryer buz.badi badi paytak paytak yürüyorum düşmeyeyim diye

sağol ablacıgım tavsiyelerini dikkate alacagım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…