Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

3 gün hastalandım gelemedim bir geldim ana ortada takım falan kalmamıs.1 haftadır kafam yerinde yok bugun bir bakıyorum yine kimsede diyet falan yok

yok yok ben karar verdim yine size saracagım olmayacak böyle

alda ablacıgım geçmiş olsun tekrar sen muafsın hasta oldugun için.sıkı beslen bol meyve ye değilse toparlanamıyor vücut

mersa ablam bu hafta güzel gidiyorsun.havalardan yürüyüşe çıkamaman normal leslie ve su haberlerini bekliyorum senden

şule canım seninde menüler çok düzenli gitmiyor sanki.bugun ver yarın biraz toparla leslie de yapınca sonuç güzel olur

vıdıvıdı kaçamaksız menüler bekliyorum

dilara ahh dilara 8 ekler ha..sen cumaya bir fazla çık bak napıyorum ben seni.bugun ve yarın 5 er mil leslie cezası veriyorum sana ve 2 lt de su.spor salonuna gidiyordun vazmıgeçtin?mutlaka sporunu ve suyunu bekliyorum.

tugba canım takıma pek ugrayamıyorsun.diyetten uzaklaştıgını düşünmeye başladım umarım öyle değildir.

zeynep sende az gelir oldun ama dukan dolayı sende az içim rahat.umarım kaçamaların yoktur

lili deneme sürecindesin ortada yoksun senin takibini yapamıyorum :44:

bugun herkes gelecek takımda öğretmenlerde var ama yoklama alacagım bilginiz olsun

kızlar ya toparlanacagız ya toparlanacagız yolu yok.toparlanamam diyen de haber versin bana.azimli yaza çıtır olmak isteyen üyeler bulurum yerine

eğer gelirlerse 2 yeni arkadaş davet ettim

kızlar dün giremedim.sporumu yaptım yemke bi öğlen kaçırdım.prensesim dukan felan kalmadı bende.cumaya ekside girebilmek için azimle çalışıyorum.ekmek yok bugün.şimdi öğlen yemeğimi hazırlıyorum.
sabah:2 dukan krep bi dilim light kaşar maydonoz hardal ve domates bide tarçınlı yeşilçay.
öğlende haş tavuk ve brokoli götrcem bi de ayran.cumaya mutlaka ekside olmalıyım.dün yediğimin etkisiyl ebugün300 gr artı cıktım.
haftayada 15 tatli için hataya gidiyoryum.memeleketime.en az zararla geri gelmem lazım oralardan(
sizleri seviyorum akşama görüşürüz

Günaydın takımım nasılsınız ,

Allahım 2 gün çok stresliyim cumaya eksi olmam lazım ,

bende zeynep gibi memlekete gidicem .hamur işi bol oarda

şimdiden sıkıntılar bastı bemni yaaaa

eğer gelirlerse 2 yeni arkadaş davet ettim

ben geldim...

davetin için teşekkür ederim.
daha öncveden 2. takımda olduğum için o takımın disiplin ve düzenine alışkınım inşallah burdada aynı olur .
kurallarınız varsa açıklarsanız iyi olur .
ben 30 yaşındayım bu ayın 28 inde 31ime giricem ,12 yaşında bir oğlum var.
74kiloyum küsüratıda var sabah tartılır yazarım
bilmek istediğiniz bişey varsa hatırlatın yazarım
ayrıca sizleride tanımadığım için kendinizi tanıtırsanız memnun olurum kaynaşmamız içinde iyi olur.

şunuda söyleyim sonra söylemedi demeyin haftaya kardeşimin düğünü var. perşembe kına, cumartesi düğün, annemler karşıda oturduğu için git gel yapıcam yani yoğun olacağımdan önümüzdeki hafta bir kaç gün az girebilirim.

lolo canım hoşgeldin öncelikle takımımıza ben takım kaptanıyım.ismim reyhan.konyada yaşıyorum.26 yaşındayım.takım kurallarımızı yazarım bir ara daha önce takımda oldugun için yabancılık çekmezsin zaten

bencede cumaya ekside çıkmalısın

kahvaltı güzel öğlen brokoli güzel annenlerden girebilecekmisin takıma

Ya cok degil en azindan, Bugun dikkat.
8 de cok olmus, kacamak yarisi olmus bugun bizim menuler.
Gecmis olsun. Ankarada da felaket bir soguk var. Hastanedeyim sicacik burasi.

Ay o corba omurluk olur. Yerim Ben o guzel kizini.massallah

hosgeldin Ben sule ogretmenim ankaradayim ayni gun dogmusuz Aslinda Ben gece 3 de dogdum ama hep 28 ocakta kutlarim.

Aynen Kizlar memleket isi benim de oyle aklimi kurcaliyor.
Annemle dikkat etsem de girdigim akraba ortamlarinda yok diyemem burda arkadaslarima soyluyodum acik acik.

Merhabalar.... 4. Takımın yeni müdavimleri...

Ben eski takım kaptanı meltem...

Ne var ne yok bi bakim dedim eski günleri özlemişim

Merhabalar.... 4. Takımın yeni müdavimleri...

Ben eski takım kaptanı meltem...

Ne var ne yok bi bakim dedim eski günleri özlemişim

juju canım hoşgeldin kaç zaman oldu bak ben hala buralardayım.al ver al ver bu zamanlara geldim sen nasılsın?oğlun nasıl?daha da büyümüştür

hoşbulduk canımcım... aynen alver alver bende de devam etti..inş bu son olucak die ümit ediyorum bakalım....

oğlan evet büyüdü yaşlanıyoruz malesef...

eee sen neler yaptın bakalım kaç kilosun şimdi

hoşbulduk canımcım... aynen alver alver bende de devam etti..inş bu son olucak die ümit ediyorum bakalım....

oğlan evet büyüdü yaşlanıyoruz malesef...

eee sen neler yaptın bakalım kaç kilosun şimdi

Allah sana da oğluna da uzun ömürler versin hem daha gençsin deme öyle

ben 79 kiloyum şu an grlar oynuyor daha altına inemedim.sıkıntılı günler geçiriyorum.toparlanma aşamasındayım ama.değilse takım beni kalpten güp diye götürecek

sen kaç kg sun şu an.son durumun nedir?

Son düzenleme:
sağol canımcım .. iyi dileklerin hepimiz için geçerli...

canım ben doktorun da verdiği hormon ilaçları artı stres sıkıntı yemeyle 87,5 gördüm malesef... 3 ay önce dukan diyetine başladım ve şuan 74 kiloyum çok hızlı sonuç aldım bu diyetle allahtan ... şimdi bir ayım kaldı 65-68 arası bi noktada sonlandırıcam ve güçlendirme evresinde kilo koruma progğramı uygulayacağım ...

takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......

geçmiş olsun umarım şimdi daha iyisindir

benim seni en son gördüğüm halin 63 kg civarıydı sanırım.hedefine birkaç kg kalmıstı.takımda zeynep ve alda ablamız var dukan yapan.başarabilenler çok güzel sonuç alıyorlar.inşallah sende istediğin kg tekrar gelirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…