bende takıma girmek istiyorum daha önce 2. takımdaydım ayrıldım şimdi yeniden katılmak istiyorum akrepcim boş yeriniz varsa mesajını bekliyorum
yoksa eğer boş yeri olan bi takıma girmek istiyorum.
1.67 boy 74 kiloyum 3 ay önce 93 kiloydum 1.5 ayda 10 kilo verdim rahatsızdım çünkü sonra mide ameliyatı oldum ameliyat olalı 1.5 ay oldu bu arada yaklaşık 10 kilo daha verdim.
şimdi 74 üm bu kiloya düşmüşken kilo almak istemiyorum ve daha baya verilicek kilom var
şunuda söylemeliyim mide ameliyatı olduğum için hala tam iyileşmedim çok az yemek yiyorum katı şeyleri fazla yiyemiyorum
selam arkadaslar.. Gecirdigim rahatsizlik yuzunden 2 yilda 15 kilo aldim.. Simdi 65 kiloyum, ve 3 ay icerisinde mumkun oldugunca saglikli ve cok kilo vermek istiyorum.. hedefim 55 kilo... Spora ve diete basladim bu hafta.. Umarim aranizda banada yer var..
eğer gelirlerse 2 yeni arkadaş davet ettim
ben geldim...
davetin için teşekkür ederim.
daha öncveden 2. takımda olduğum için o takımın disiplin ve düzenine alışkınım inşallah burdada aynı olur .
kurallarınız varsa açıklarsanız iyi olur .
ben 30 yaşındayım bu ayın 28 inde 31ime giricem ,12 yaşında bir oğlum var.
74kiloyum küsüratıda var sabah tartılır yazarım
bilmek istediğiniz bişey varsa hatırlatın yazarım
ayrıca sizleride tanımadığım için kendinizi tanıtırsanız memnun olurum kaynaşmamız içinde iyi olur.
şunuda söyleyim sonra söylemedi demeyin haftaya kardeşimin düğünü var. perşembe kına, cumartesi düğün, annemler karşıda oturduğu için git gel yapıcam yani yoğun olacağımdan önümüzdeki hafta bir kaç gün az girebilirim.
Günaydın takımım nasılsınız ,
Allahım 2 gün çok stresliyim cumaya eksi olmam lazım ,
bende zeynep gibi memlekete gidicem .hamur işi bol oarda
şimdiden sıkıntılar bastı bemni yaaaa
kızlar dün giremedim.sporumu yaptım yemke bi öğlen kaçırdım.prensesim dukan felan kalmadı bende.cumaya ekside girebilmek için azimle çalışıyorum.ekmek yok bugün.şimdi öğlen yemeğimi hazırlıyorum.
sabah:2 dukan krep bi dilim light kaşar maydonoz hardal ve domates bide tarçınlı yeşilçay.
öğlende haş tavuk ve brokoli götrcem bi de ayran.cumaya mutlaka ekside olmalıyım.dün yediğimin etkisiyl ebugün300 gr artı cıktım.
haftayada 15 tatli için hataya gidiyoryum.memeleketime.en az zararla geri gelmem lazım oralardan(
sizleri seviyorum akşama görüşürüz
Ya cok degil en azindan, Bugun dikkat.suleoz canım , bide beim menü ye bak
sana teselli olsun:)
S : müsli
Ara :1 bardak çorba
ara : 1 portakal , 3 biküvi
Öğle 1 enginar, salata,biraz rus salatası
Kaçamaklar: 1 avuç fındık, 4 antepfıstığı,3 ısırık çikolata,6 tane etiform çubuk,1 portakal
güya : akşam yemeği yemedim....
8 de cok olmus, kacamak yarisi olmus bugun bizim menuler.ablacım dikkat et kendine zorlama sakın diyet yapcam diye. ama bu durum geçince yediğin dikkat etmediin için de ayrıca pişman olcaksın unutma benim bugün yaşadığıım gibi.
işe başladıımdan beri iştahım bir açıldı anlatamam bu hafta kesin verdiğim kilolarık geri aldımaksam hırsımdan SON KEZ diyerek 8 tane ufak ekler yedim.. pişman değilim böle bi atak olmadan rahatlayamıcaktım yarın tekrardan eski tempoma başlıorum
öğlen sadecfec kısırlı yogurtlu salatadan pilav makarna ve çorba almıcam. barbunyafasulye ya da ızgara tarzı bişi varsa bi de ondan alcam o kdr. ekmek de yemicem tatlıyı da yemicem sözz sonra sıcak cikolata da içmicem cay da içmicem sürekli su içicemhadi bakalm bu da ilk sözüm olsn
ay bu arada KISIRRII harika yapıolar kim yapıosa
Gecmis olsun. Ankarada da felaket bir soguk var. Hastanedeyim sicacik burasi.kızlar günaydınnn,
bu sabah hiç iyi kalkmadım boğazım inmiş yutkunamıyorum burnum akıyor her yerim ağrıyor allahım yaa galiba hasta oluyorum hava çok soğuk ben mersinde yıllardır böyle soğuk görmedim.allahım evsizlere ısınamayanlara yardım etsin.yanii kızlar bu sabah yürüyüş yok galiba soğuk demeden sabahları yürümem sebep oldu hastalanmama,aldaaaa nerdesin yoksa senin hastalığınmı bulaştı bana daha adını bile öğrenememiştim gribin evrim geçirmiş haliydi dimi aman kızlar dikkat edin takımda grip salgını varrrrr
aldacımmm canım sana geçmiş olsun ,takımda salgın var diyorum ben bak sen iyleştin ben hastalandım yutkunamıyorum çokk kötü hissediyorum kendimi ama daha yeni kalktım birazdan toparlarım diye düşünüyorum.
geçmişi bir okuyayım gelirim dedin ama ne gelen varr ne gidennn ben burda tek başıma sıkılıyorum kızlar yaaa nerdesinizzz??
bende bana çorba yapacak birini istiyorummm diye düşünürken benim minik kızım dediki anne ben sana bu gün çorba yapacam artık benimde çorba yapacak miniklerim varrrrr:)))
ben geldim...
davetin için teşekkür ederim.
daha öncveden 2. takımda olduğum için o takımın disiplin ve düzenine alışkınım inşallah burdada aynı olur .
kurallarınız varsa açıklarsanız iyi olur .
ben 30 yaşındayım bu ayın 28 inde 31ime giricem ,12 yaşında bir oğlum var.
74kiloyum küsüratıda var sabah tartılır yazarım
bilmek istediğiniz bişey varsa hatırlatın yazarım
ayrıca sizleride tanımadığım için kendinizi tanıtırsanız memnun olurum kaynaşmamız içinde iyi olur.
şunuda söyleyim sonra söylemedi demeyin haftaya kardeşimin düğünü var. perşembe kına, cumartesi düğün, annemler karşıda oturduğu için git gel yapıcam yani yoğun olacağımdan önümüzdeki hafta bir kaç gün az girebilirim.
kızlar dün giremedim.sporumu yaptım yemke bi öğlen kaçırdım.prensesim dukan felan kalmadı bende.cumaya ekside girebilmek için azimle çalışıyorum.ekmek yok bugün.şimdi öğlen yemeğimi hazırlıyorum.
sabah:2 dukan krep bi dilim light kaşar maydonoz hardal ve domates bide tarçınlı yeşilçay.
öğlende haş tavuk ve brokoli götrcem bi de ayran.cumaya mutlaka ekside olmalıyım.dün yediğimin etkisiyl ebugün300 gr artı cıktım.
haftayada 15 tatli için hataya gidiyoryum.memeleketime.en az zararla geri gelmem lazım oralardan(
sizleri seviyorum akşama görüşürüz
Aynen Kizlar memleket isi benim de oyle aklimi kurcaliyor.Günaydın takımım nasılsınız ,
Allahım 2 gün çok stresliyim cumaya eksi olmam lazım ,
bende zeynep gibi memlekete gidicem .hamur işi bol oarda
şimdiden sıkıntılar bastı bemni yaaaa
Aynen Kizlar memleket isi benim de oyle aklimi kurcaliyor.
Annemle dikkat etsem de girdigim akraba ortamlarinda yok diyemem burda arkadaslarima soyluyodum acik acik.
Merhabalar.... 4. Takımın yeni müdavimleri...
Ben eski takım kaptanı meltem...
Ne var ne yok bi bakim dedim eski günleri özlemişim
hoşbulduk canımcım... aynen alver alver bende de devam etti..inş bu son olucak die ümit ediyorum bakalım....
oğlan evet büyüdü yaşlanıyoruz malesef...
eee sen neler yaptın bakalım kaç kilosun şimdi
sağol canımcım .. iyi dileklerin hepimiz için geçerli...
canım ben doktorun da verdiği hormon ilaçları artı stres sıkıntı yemeyle 87,5 gördüm malesef... 3 ay önce dukan diyetine başladım ve şuan 74 kiloyum çok hızlı sonuç aldım bu diyetle allahtan ... şimdi bir ayım kaldı 65-68 arası bi noktada sonlandırıcam ve güçlendirme evresinde kilo koruma progğramı uygulayacağım ...
takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?