Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

blue cugum hoşgeldin sende bizim aklımızdan çıkmıyorsun takımın neşe kaynagıydın inşallah eski neşene huzuruna bir an önce kavuşursun
prensesim sağol canım benim takımdan ayrıldım ama hiçbirşey yoluna girmedi maalesef herşeyi akışına bıraktım bende nete girme imkanım olsaydı takımdan ayrılmazdım aslında......

canım evet en son 63 le veda ettim ve baya bi süre korudum da .. bakalım bu sefer 63 değil 65 le sınırlayayım diyorum ... hakikaten tam yapıldığında hızlı ve direk yağdan veriyorsun dukanla tavsiye ederim

prensesim sağol canım benim takımdan ayrıldım ama hiçbirşey yoluna girmedi maalesef herşeyi akışına bıraktım bende nete girme imkanım olsaydı takımdan ayrılmazdım aslında......

seni öylede idare ediyorduk ama işin işine eşin girdiği için birşey diyemedim canım ya.hep dua et.inşallah aşarsın :16:

canım evet en son 63 le veda ettim ve baya bi süre korudum da .. bakalım bu sefer 63 değil 65 le sınırlayayım diyorum ... hakikaten tam yapıldığında hızlı ve direk yağdan veriyorsun dukanla tavsiye ederim

ben bir günde denedim.listemi buraya yazdım.meyve vardı o zaman bi kontrol ettim.tüm öğünler fiyaskoydu resmen bi daha da denemedim.dukan krebi falan yapıyor zeynep arkadaşımız oo ugraştıcı diyet ben ugraşamıyorum böyle şeylerle

Son düzenleme:
ooooo blucum sende hoş geldinnnn

lolo cum hoşgeldin yeni takımın hayırlı olsun canım,

Lolo hoşgeldin..
Ben 40 yaşımdayım, haziran'da 41 olacağım:) Bir yaşında bir oğlum var, memurum.
Bir haftadır soğuk algınlığı orjinli bir hastalığım var:)Giderek toparlıyorum ama. Umarım güzel geçer zaman ve kilolarından kalıcı olarak kurtulursun:)

takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......
Blue blue, iyi misin? Yolunda mi herşey? Yemene dikkat et e mi, moralini bozup da mutfakta alma soluğu, inadına diyet ,inadına güzellik:)

alda ablacıgım geçmiş olsun tekrar sen muafsın hasta oldugun için.sıkı beslen bol meyve ye değilse toparlanamıyor vücut
Canım iyiyim beni düşünme, vuruşarak çekiliyorum ben, kilo almak yok:)
Taze sıkılmış meyve suyu, bol baharatlı çorba, tarçınlı süt gibi kolay yutabileceğim şeyler tüketiyorum ama enerjim giderek artıyor, boğazım nedeniyle yutabileceğim şeylere hala uzağım ama zaten sıvıyı çok seven biri olarak sıkıntım da yok:) Uzayan hastalıklar insanın psikolojik olarak da kötü etkiliyor,seni şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Pazartesi normale dönmüş olursam yeniden halleşeceğiz Dukan Amcayla, bana çok iyi geldi o diyet.

Yeni arkadaşlar davet etmişsin inşallah takıma renk katarlar onlar da, hayırlı olsun.
Ben kilo çizelgemi nasıl değiştireceğim periciğim baştan yeniden yapar gibi mi yapmalıyım,orada hala 9 kg vermiş görünüyorum :)Şaka maka benim mezuniyetime az kaldı valla, ne olacak ki 5 kilocuk:)6 iğnem kaldı yapılacak ,günde 2 taneden 3 gün sonra, sahalara dönüyorum ,leslie öslemişdir beni:)

memnun oldum reyhan. evet yabancılık çekmem kurallarınızı öğrenmem yeterli olucak.

memnun oldum şule bende gece 3 te doğmuşum ne tesadüf!
sende 30 yaşındamısın

ben istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum.
1.5 ay önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle herşeyi rahat yiyemiyorum çok sık hasta oluyorum.
şu an bile çok fazla midem bulanıyor.

haşimato hastasıyım zor kilo veriyorum buna rağmen gerçi hastalığımın sebebiyle 3 ayda 20 kilo verdim

tam gaza gelmiş durumdayım eski kıyafetlerim olmaya başladı ve bir daha kilo almak istemiyorum
göbekte bişey yokda basen kısmım geniş gerçi 3 ay öncesine oranla çok çok iyiyim de bu bana yetmiyor. en azından 60 kiloya düşmek istiyorum
60 a bi düşimde gerisine o zaman bakarım
ayrıca bebek istiyorum. hamile kalamıyorum bir tane 12 yaşında oğlum var inşallah hayırlı vakitte hayırlı bir evlat daha nasib eder allahım.

ismim Nihal bana ismimle hitab ederseniz daha memnun olurum.

hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
inşallah burda hep beraber güzel vakitler geçiririz.

eğer gelirlerse 2 yeni arkadaş davet ettim

Ben geldimmm :)))
Davet icin cok tesekkurler.. Kisaca tanitiyim kendimi.. Norvecte yasiyorum.. 23 yasindayim ve cilt uzmaniyim.. dogrusu bir kac ay once mezun oldum... benimde herkes gibi biraz fazlam var.. suanda 65 kiloyum ama 10-15 kilo verdigim gun kurban kesicem hihi ama asil hedefim mart ayina kadar mumkun oldugunca kilo vermek.. saglikli bi sekilde.. Bide diete basladim.. ozel bir dietisyenin yazdigi bir diet.. teyzem bu dietle 6 ayda 25 kilo verdi.. bakalim bana faydasi ne kadar olucak.. Merak eden arkadaslar olursa o diet listesinide paylasabilirim.. Ve son 3 gundurde hergun 1,5 saat yuruyus yapiyorum... bakalim ne kadar ise yaricak.. simdi burda neler yapiliyo, neleri paylasiyorsunuz arkadaslar.. bi anlatirsaniz cok memnun olurum..

memnun oldum şule bende gece 3 te doğmuşum ne tesadüf!
sende 30 yaşındamısın
32 bitiyorr canım. ben 28ini 29una bağlayan gecedenim.
sende mi memlekete gidiyorsun :44: ee bu tatil işini nasıl yapacagız biz :44:
evet. annemle teyzeme doktor diyet vermiş bugün valla. onlara da ben kaptanlık yaparım artık. çakma kaptan
takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......

fena değiliz işte blue. arasıra da olsa gel mutluluk oldu seni görmek valla.

bestecim hoş geldin bende yeni geldim

ben nihal tanıştığıma memnun oldum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

bestecim hoş geldin bende yeni geldim

ben nihal tanıştığıma memnun oldum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.

cok tesekkur ederim canim.. Bende Lara.. memnun oldum.. sende hosgeldin ozaman diyelim.. hepimize bol sans... Allah yardimcimiz olsun.. :))

iyi akşamlar kızlar yatıyorum çok kötüyüm telefondan giriyorum.en azından durumumu bildirim dedim.spor felan yok hep yattım.menümü yazim aslında menü de kötü ama olsun ne yediysem yazim.
Sabah:beyaz peynir galeta
öğlen:biraz ekmek ve peynir
akşam:1 kase şehriye çorbası,1 dilim patatesli omlet.çorbayı kızım omletide kocam yaptı bende yedimmmm

canm ya biz seni ayrıldı kabul etmiyoruz.hala kalbimizdesin.
ablacım diyetlerden dolayıda biraz geç toparlanıyorz.ne kadar olsa vücuda eksik giren bişeyler var.abla ben dukanı sürdürmeye calışıyorum ama pek bir pes oldum hemne.tekrar dönmeye çalışıyorum şimdi.ekmek yemiyorum.ama bu akşam 3 kaşık makarnada yedim(

hoşgeldin nihalcim.bende zeynep 26 yaşındayım.3 yaşında kızım var ve bağcılarda öğretmenim.aynı şehirdeyiz:))inşallah en yakın zamanda istediğimiz kiloya ulaşıp fıstık oluruz:)

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…