prensesim sağol canım benim takımdan ayrıldım ama hiçbirşey yoluna girmedi maalesef herşeyi akışına bıraktım bende nete girme imkanım olsaydı takımdan ayrılmazdım aslında......
blue cugum hoşgeldin sende bizim aklımızdan çıkmıyorsuntakımın neşe kaynagıydın inşallah eski neşene huzuruna bir an önce kavuşursun
prensesim sağol canım benim takımdan ayrıldım ama hiçbirşey yoluna girmedi maalesef herşeyi akışına bıraktım bende nete girme imkanım olsaydı takımdan ayrılmazdım aslında......
canım evet en son 63 le veda ettim ve baya bi süre korudum da .. bakalım bu sefer 63 değil 65 le sınırlayayım diyorum ... hakikaten tam yapıldığında hızlı ve direk yağdan veriyorsun dukanla tavsiye ederim
ooooo blucum sende hoş geldinnnnprensesim sağol canım benim takımdan ayrıldım ama hiçbirşey yoluna girmedi maalesef herşeyi akışına bıraktım bende nete girme imkanım olsaydı takımdan ayrılmazdım aslında......
ben geldim...
davetin için teşekkür ederim.
daha öncveden 2. takımda olduğum için o takımın disiplin ve düzenine alışkınım inşallah burdada aynı olur .
kurallarınız varsa açıklarsanız iyi olur .
ben 30 yaşındayım bu ayın 28 inde 31ime giricem ,12 yaşında bir oğlum var.
74kiloyum küsüratıda var sabah tartılır yazarım
bilmek istediğiniz bişey varsa hatırlatın yazarım
ayrıca sizleride tanımadığım için kendinizi tanıtırsanız memnun olurum kaynaşmamız içinde iyi olur.
şunuda söyleyim sonra söylemedi demeyin haftaya kardeşimin düğünü var. perşembe kına, cumartesi düğün, annemler karşıda oturduğu için git gel yapıcam yani yoğun olacağımdan önümüzdeki hafta bir kaç gün az girebilirim.
Lolo hoşgeldin..ben geldim...
davetin için teşekkür ederim.
daha öncveden 2. takımda olduğum için o takımın disiplin ve düzenine alışkınım inşallah burdada aynı olur .
kurallarınız varsa açıklarsanız iyi olur .
ben 30 yaşındayım bu ayın 28 inde 31ime giricem ,12 yaşında bir oğlum var.
74kiloyum küsüratıda var sabah tartılır yazarım
bilmek istediğiniz bişey varsa hatırlatın yazarım
ayrıca sizleride tanımadığım için kendinizi tanıtırsanız memnun olurum kaynaşmamız içinde iyi olur.
şunuda söyleyim sonra söylemedi demeyin haftaya kardeşimin düğünü var. perşembe kına, cumartesi düğün, annemler karşıda oturduğu için git gel yapıcam yani yoğun olacağımdan önümüzdeki hafta bir kaç gün az girebilirim.
Blue blue, iyi misin? Yolunda mi herşey? Yemene dikkat et e mi, moralini bozup da mutfakta alma soluğu, inadına diyet ,inadına güzellik:)takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......
Canım iyiyim beni düşünme, vuruşarak çekiliyorum ben, kilo almak yok:)alda ablacıgım geçmiş olsun tekrarsen muafsın hasta oldugun için.sıkı beslen bol meyve ye değilse toparlanamıyor vücut
lolo canım hoşgeldin öncelikle takımımızaben takım kaptanıyım.ismim reyhan.konyada yaşıyorum.26 yaşındayım.takım kurallarımızı yazarım bir ara daha önce takımda oldugun için yabancılık çekmezsin zaten
Ya cok degil en azindan, Bugun dikkat.
8 de cok olmus, kacamak yarisi olmus bugun bizim menuler.
Gecmis olsun. Ankarada da felaket bir soguk var. Hastanedeyim sicacik burasi.
Ay o corba omurluk olur. Yerim Ben o guzel kizini.massallah
hosgeldin Ben sule ogretmenim ankaradayim ayni gun dogmusuz Aslinda Ben gece 3 de dogdum ama hep 28 ocakta kutlarim.
ooooo blucum sende hoş geldinnnn
lolo cum hoşgeldin yeni takımın hayırlı olsun canım,
Lolo hoşgeldin..
Ben 40 yaşımdayım, haziran'da 41 olacağım:) Bir yaşında bir oğlum var, memurum.
Bir haftadır soğuk algınlığı orjinli bir hastalığım var:)Giderek toparlıyorum ama. Umarım güzel geçer zaman ve kilolarından kalıcı olarak kurtulursun:)
hoş buldum.
oğluna maşşallah allah sağlıklı analı babalı büyütmeni nasib etsin inşallah.
çok geçmiş olsun. toparladığına sevindim inşallah bir an önce tamamen iyileşirsin
umarım iyi geçer dediğin gibi inşallah kilolar kalıcı olarak hepimizden uzaklaşır.
eğer gelirlerse 2 yeni arkadaş davet ettim
32 bitiyorr canım. ben 28ini 29una bağlayan gecedenim.memnun oldum şule bende gece 3 te doğmuşum ne tesadüf!
sende 30 yaşındamısın
evet. annemle teyzeme doktor diyet vermiş bugün valla. onlara da ben kaptanlık yaparım artık. çakma kaptansende mi memlekete gidiyorsun :44: ee bu tatil işini nasıl yapacagız biz :44:
takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......
Ben geldimmm :)))
Davet icin cok tesekkurler.. Kisaca tanitiyim kendimi.. Norvecte yasiyorum.. 23 yasindayim ve cilt uzmaniyim.. dogrusu bir kac ay once mezun oldum... benimde herkes gibi biraz fazlam var.. suanda 65 kiloyum ama 10-15 kilo verdigim gun kurban kesicem hihiama asil hedefim mart ayina kadar mumkun oldugunca kilo vermek.. saglikli bi sekilde.. Bide diete basladim.. ozel bir dietisyenin yazdigi bir diet.. teyzem bu dietle 6 ayda 25 kilo verdi.. bakalim bana faydasi ne kadar olucak.. Merak eden arkadaslar olursa o diet listesinide paylasabilirim.. Ve son 3 gundurde hergun 1,5 saat yuruyus yapiyorum... bakalim ne kadar ise yaricak.. simdi burda neler yapiliyo, neleri paylasiyorsunuz arkadaslar.. bi anlatirsaniz cok memnun olurum..
bestecim hoş geldin bende yeni geldim
ben nihal tanıştığıma memnun oldum inşallah istediğin kiloya ulaşırsın.
32 bitiyorr canım. ben 28ini 29una bağlayan gecedenim.
benden büyüksün bende ne tesadüf, yoksa aynı günmü doğduk diye düşünmüştüm. neyse doğum saatimiz aynı .
canm ya biz seni ayrıldı kabul etmiyoruz.hala kalbimizdesin.takımdan ayrıldım istemeyerek de olsa ama aklımdan çıkmıyorsunuz...keyifler ve diyetler güzeldir umarım......
ablacım diyetlerden dolayıda biraz geç toparlanıyorz.ne kadar olsa vücuda eksik giren bişeyler var.abla ben dukanı sürdürmeye calışıyorum ama pek bir pes oldum hemne.tekrar dönmeye çalışıyorum şimdi.ekmek yemiyorum.ama bu akşam 3 kaşık makarnada yedimCanım iyiyim beni düşünme, vuruşarak çekiliyorum ben, kilo almak yok:)
Taze sıkılmış meyve suyu, bol baharatlı çorba, tarçınlı süt gibi kolay yutabileceğim şeyler tüketiyorum ama enerjim giderek artıyor, boğazım nedeniyle yutabileceğim şeylere hala uzağım ama zaten sıvıyı çok seven biri olarak sıkıntım da yok:) Uzayan hastalıklar insanın psikolojik olarak da kötü etkiliyor,seni şimdi çok daha iyi anlıyorum.
Pazartesi normale dönmüş olursam yeniden halleşeceğiz Dukan Amcayla, bana çok iyi geldi o diyet.
Yeni arkadaşlar davet etmişsin inşallah takıma renk katarlar onlar da, hayırlı olsun.
Ben kilo çizelgemi nasıl değiştireceğim periciğim baştan yeniden yapar gibi mi yapmalıyım,orada hala 9 kg vermiş görünüyorum :)Şaka maka benim mezuniyetime az kaldı valla, ne olacak ki 5 kilocuk:)6 iğnem kaldı yapılacak ,günde 2 taneden 3 gün sonra, sahalara dönüyorum ,leslie öslemişdir beni:)
ben istanbulda avrupa yakasında yaşıyorum.
1.5 ay önce geçirdiğim ameliyat nedeniyle herşeyi rahat yiyemiyorum çok sık hasta oluyorum.
şu an bile çok fazla midem bulanıyor.
haşimato hastasıyım zor kilo veriyorum buna rağmen gerçi hastalığımın sebebiyle 3 ayda 20 kilo verdim
tam gaza gelmiş durumdayım eski kıyafetlerim olmaya başladı ve bir daha kilo almak istemiyorum
göbekte bişey yokda basen kısmım geniş gerçi 3 ay öncesine oranla çok çok iyiyim de bu bana yetmiyor. en azından 60 kiloya düşmek istiyorum
60 a bi düşimde gerisine o zaman bakarım
ayrıca bebek istiyorum. hamile kalamıyorum bir tane 12 yaşında oğlum var inşallah hayırlı vakitte hayırlı bir evlat daha nasib eder allahım.
ismim Nihal bana ismimle hitab ederseniz daha memnun olurum.
hepinizle tanıştığıma çok memnun oldum
inşallah burda hep beraber güzel vakitler geçiririz.
cok tesekkur ederim canim.. Bende Lara.. memnun oldum.. sende hosgeldin ozaman diyelim.. hepimize bol sans... Allah yardimcimiz olsun.. :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?