Cuma Zayıflama Yarışması 4. Takım

hoooşgeldin canm sende:))diyett listenide bekliyoruz.şahsen denemediğim liste kalmamalı.şu an dukandayım.

ablacım geçmiş olsun.hastaysan meyveyede yervermeye çalış bence.bu arada o omlet ve çorba ne tatlı gelmiştir maşallah:))herşeyin yolunda olması cok güzel.

Hosbuldum canim

yarin ben uzmanin bana yazdigi diet listesini turkceye cevirip burda sizlerle paylasicam.. sayfalarca cok derin bi diet.. :) ama belki faydasini goren olur.. benim cok tanidiklarim uyguladi ve faydasini gordu.. iste benim tembeligim yuzunden hic cesaret edip basliyamadim.. ama bu defa kararliyim.. Insallah olur..

hoşgeldin beste.
bu sporla ve diyetle, bizim de desteğimizle kısa sürede kilolarından kurtulursun inş.
meslek tiyolarını da bizimle paylaş arasıra lur mu?
diyet listesini merak ettim. bugünlerde bana iyi gelebilir aslında.

Canım hoşgeldin takımımıza , ben özlem ankaradan

canımmmmm kıyamam sana çok geçmiş olsunnn kocanla kızın iyi bakmışlar sana

cabucak iyileş inşallah

Cok tesekkur ederim canim.. insallah hepimiz kurtuluruz.. ayrica Tabiki meslegimin bana verdigi nimetleri sizlerle seve seve paylasirim ne demek.. merak etikleriniz olursa sormaniz yeterli... Diet listesini soyledigim gibi yarin turkceye cevirip sizlerle paylasicam.. cok uzun bi liste ama cok rahat.. eminim ki tamamen uygularsak cok faydasini goruruz.. sadece ilk 3 gun biraz bas agrisi yapiyor ama sonra vicut baya alisiyor bu duruma.. asiri sporda gerekmiyor... benim teyzem 45 dk-1,5 saat yavas tempo yuruyusu ve bu dietle dedigim gibi 25 kilo verdi.. ve geride almadi.. en cokta onun basarisi beni boyle harekete gecirdi.. :))

ama bu vericegim diet kesinlikle.. seker hastaligi ve tansiyonu olan arkadaslar uygulamamasi lazim...

geçmiş olsun menün az olmuş.

sabah: 1 yumurta
ara:1 portakal
öğle: 1 br süt , 3 çizi bis, 3 diyet bis.
akşam: makarna, tavuk, yoğurt
ara: kuruyemiş,cips,gofret,diyet kola.

cezamı kendim kesiyorum 5 mil leslie.
bana kolay gele.

prenses günün menüsüne bak canım. motivasyonumuz artsın.
yarın adayım dicem ama arkadaşıma bebiş görmeye gitcem ya.
yarın kardeşim de geliyor. 11. sınıfa gidiyor. yani 16 yaşında.
iyi akşamlar. çıkım da leslieme başlım.öptüm

prenses benim diyet pek iç açıcı geçmiyor korkudan tartılamıyorum da ben 15 tetile çıkınca ara vermek zorunda kalacağım döndüğüm zaman yine kaldığım yerden devam edebilirmiyim söz gelince böyle olmayacak zaten annem beni toparlar tatilde ona güveniyorum

menüm,
sabah: 2 çatal peynir , 5 zeytin,3 lokma ekmek
ara: 3 diyet bisküvi
ara: yarım muz
öğle : 1 yumurtalı menemen, 2 galeta, 2 kaşık mantı
ara: yarım muz
Akşam yok
şimdi 2 galeta , bitki çay
2 mil leslie

amin canım inşallah tanıştığıma memnun oldum zeynepcim. kız çocuklarını çok severim tam sevilmelik yaşında zaten.
inşallah canım hepimiz çıtır kızlar oluruz

mesajın ilk açıldığında okunmuyordu sadece hoş yazısı vardı başka bişey okuyamadım kusura bakma bu yüzden geç cevap verdim.

ya ben güzel başlıyorum ama devamı gelmiyor.cok cabuk sıkılıyorum.kilo almadan az az verevere ilerliyorum.inşallah olur.50 kiloda baya ii bu arada ben heralde ortaokulda felan sadece 50 olmuşumdur.diyetlerle bile en zayıf 59 oldm bu yaşıma kadar..
sabah: 1 yumurta
ara:1 portakal
öğle: 1 br süt , 3 çizi bis, 3 diyet bis.
akşam: makarna, tavuk, yoğurt
ara: kuruyemiş,cips,gofret,diyet kola.

cezamı kendim kesiyorum 5 mil leslie.
bana kolay gele.
şulem nolmuş bu menünün akşam kısmına tek coşan benm sanıyordum(havalardanmı neden böle ya iştah bende fena:))

kankam tatile bile çıksan tartılda git en azından eksini artını bilirsin.teyzemde zaten seni rahat bırakmaz - de mutlaka geri yollar:))

tatlım menü az ve öz ama sen bağırsak problemi yaşamıyomusun bunlarla??

inşalllah tatlım.darısı seninde başına inşallah.senin de 12 yaşında bi oğlun vardı yanlış hatırlamıyosam.Allah bağışlasın.

canlarım:

sabah 2 dilim dukan krep,1 dilim light kaşar,1 haş yumurta,biraz hardal,biraz domates

öğlen:biraz haş tavuk,domates,2 küçücük kuru dolma,1 ayran

ara:acı badem pastası,yarım elma

akşam:3 kaşık makarna,1 tabak brokoli yemeği yağsız,2 kaşık yoğurt

ara:1 küçük portakal

kızlar bugün spor yok mekik kalça ve bacak hareketleri yapıcam sadece.ii geceler olsun hepinizeeee

inşalllah tatlım.darısı seninde başına inşallah.senin de 12 yaşında bi oğlun vardı yanlış hatırlamıyosam.Allah bağışlasın.

evet 12 yaşında oğlum var. kız çocuklarını bi başka seviyorum ben allah herkezin yavrusunu bağışlasın inşallah amin..

evet 12 yaşında oğlum var. kız çocuklarını bi başka seviyorum ben allah herkezin yavrusunu bağışlasın inşallah amin..

Benimde 11 yaşında kızım var. eşim bebek istiyor ama ben düşünmüyorum

zor bir durum bu kadar aradan sonra sanırım sen bebiş istiyorsun değil mi yanlış okumadıysam

herkez yediklerini yazmış ben yeni geldim ama başlamak lazım dimi

sabah:küçük bi pizzanın çeyrek dilimini yedim .çeyrektende azdı hatta
öğle:yarım kase balkabağı çorbası 2 tane küçük gofret
ara:2 mandalina
akşam saat 4 de yiyorum akşam yemeğini) 1 yemek kaşığı et sote ,4 dilim kızarmış sucuk,serçe parmağım kalınlığında bir dilim pasta ,yarım dilim ekmek

ve şu an midem bulanıyo çok fazla yedim akşam yemeğini

yarım saat yürüdüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…