hoooşgeldin canm sende:))diyett listenide bekliyoruz.şahsen denemediğim liste kalmamalı.şu an dukandayım.Ben geldimmm :)))
Davet icin cok tesekkurler.. Kisaca tanitiyim kendimi.. Norvecte yasiyorum.. 23 yasindayim ve cilt uzmaniyim.. dogrusu bir kac ay once mezun oldum... benimde herkes gibi biraz fazlam var.. suanda 65 kiloyum ama 10-15 kilo verdigim gun kurban kesicem hihiama asil hedefim mart ayina kadar mumkun oldugunca kilo vermek.. saglikli bi sekilde.. Bide diete basladim.. ozel bir dietisyenin yazdigi bir diet.. teyzem bu dietle 6 ayda 25 kilo verdi.. bakalim bana faydasi ne kadar olucak.. Merak eden arkadaslar olursa o diet listesinide paylasabilirim.. Ve son 3 gundurde hergun 1,5 saat yuruyus yapiyorum... bakalim ne kadar ise yaricak.. simdi burda neler yapiliyo, neleri paylasiyorsunuz arkadaslar.. bi anlatirsaniz cok memnun olurum..
iyi akşamlar kızlar yatıyorum çok kötüyüm telefondan giriyorum.en azından durumumu bildirim dedim.spor felan yok hep yattım.menümü yazim aslında menü de kötü ama olsun ne yediysem yazim.
Sabah:beyaz peynir galeta
öğlen:biraz ekmek ve peynir
akşam:1 kase şehriye çorbası,1 dilim patatesli omlet.çorbayı kızım omletide kocam yaptı bende yedimmmm
mesajını anlayamadığım için bişey yazamıyorum malesef,
hoooşgeldin canm sende:))diyett listenide bekliyoruz.şahsen denemediğim liste kalmamalı.şu an dukandayım.
ablacım geçmiş olsun.hastaysan meyveyede yervermeye çalış bence.bu arada o omlet ve çorba ne tatlı gelmiştir maşallah:))herşeyin yolunda olması cok güzel.
Ben geldimmm :)))
Davet icin cok tesekkurler.. Kisaca tanitiyim kendimi.. Norvecte yasiyorum.. 23 yasindayim ve cilt uzmaniyim.. dogrusu bir kac ay once mezun oldum... benimde herkes gibi biraz fazlam var.. suanda 65 kiloyum ama 10-15 kilo verdigim gun kurban kesicem hihiama asil hedefim mart ayina kadar mumkun oldugunca kilo vermek.. saglikli bi sekilde.. Bide diete basladim.. ozel bir dietisyenin yazdigi bir diet.. teyzem bu dietle 6 ayda 25 kilo verdi.. bakalim bana faydasi ne kadar olucak.. Merak eden arkadaslar olursa o diet listesinide paylasabilirim.. Ve son 3 gundurde hergun 1,5 saat yuruyus yapiyorum... bakalim ne kadar ise yaricak.. simdi burda neler yapiliyo, neleri paylasiyorsunuz arkadaslar.. bi anlatirsaniz cok memnun olurum..
Canım hoşgeldin takımımıza , ben özlem ankaradanBen geldimmm :)))
iyi akşamlar kızlar yatıyorum çok kötüyüm telefondan giriyorum.en azından durumumu bildirim dedim.spor felan yok hep yattım.menümü yazim aslında menü de kötü ama olsun ne yediysem yazim.
akşam:1 kase şehriye çorbası,1 dilim patatesli omlet.çorbayı kızım omletide kocam yaptı bende yedimmmm
hoşgeldin beste.
bu sporla ve diyetle, bizim de desteğimizle kısa sürede kilolarından kurtulursun inş.
meslek tiyolarını da bizimle paylaş arasıra lur mu?
diyet listesini merak ettim. bugünlerde bana iyi gelebilir aslında.
Canım hoşgeldin takımımıza , ben özlem ankaradan
canm ya biz seni ayrıldı kabul etmiyoruz.hala kalbimizdesin.
ablacım diyetlerden dolayıda biraz geç toparlanıyorz.ne kadar olsa vücuda eksik giren bişeyler var.abla ben dukanı sürdürmeye calışıyorum ama pek bir pes oldum hemne.tekrar dönmeye çalışıyorum şimdi.ekmek yemiyorum.ama bu akşam 3 kaşık makarnada yedim(
hoşgeldin nihalcim.bende zeynep 26 yaşındayım.3 yaşında kızım var ve bağcılarda öğretmenim.aynı şehirdeyiz:))inşallah en yakın zamanda istediğimiz kiloya ulaşıp fıstık oluruz:)
ya ben güzel başlıyorum ama devamı gelmiyor.cok cabuk sıkılıyorum.kilo almadan az az verevere ilerliyorum.inşallah olur.50 kiloda baya ii bu arada ben heralde ortaokulda felan sadece 50 olmuşumdur.diyetlerle bile en zayıf 59 oldm bu yaşıma kadar..Hosbuldum canim
yarin ben uzmanin bana yazdigi diet listesini turkceye cevirip burda sizlerle paylasicam.. sayfalarca cok derin bi diet.. :) ama belki faydasini goren olur.. benim cok tanidiklarim uyguladi ve faydasini gordu.. iste benim tembeligim yuzunden hic cesaret edip basliyamadim.. ama bu defa kararliyim.. Insallah olur..
şulem nolmuş bu menünün akşam kısmına tek coşan benm sanıyordumsabah: 1 yumurta
ara:1 portakal
öğle: 1 br süt , 3 çizi bis, 3 diyet bis.
akşam: makarna, tavuk, yoğurt
ara: kuruyemiş,cips,gofret,diyet kola.
cezamı kendim kesiyorum 5 mil leslie.
bana kolay gele.
prenses benim diyet pek iç açıcı geçmiyor korkudan tartılamıyorum da ben 15 tetile çıkınca ara vermek zorunda kalacağım döndüğüm zaman yine kaldığım yerden devam edebilirmiyim söz gelince böyle olmayacak zaten annem beni toparlar tatilde ona güveniyorum
tatlım menü az ve öz ama sen bağırsak problemi yaşamıyomusun bunlarla??menüm,
sabah: 2 çatal peynir , 5 zeytin,3 lokma ekmek
ara: 3 diyet bisküvi
ara: yarım muz
öğle : 1 yumurtalı menemen, 2 galeta, 2 kaşık mantı
ara: yarım muz
Akşam yok
şimdi 2 galeta , bitki çay
2 mil leslie
amin canım inşallah tanıştığıma memnun oldum zeynepcim. kız çocuklarını çok severim tam sevilmelik yaşında zaten.
inşallah canım hepimiz çıtır kızlar oluruz
mesajın ilk açıldığında okunmuyordu sadece hoş yazısı vardı başka bişey okuyamadım kusura bakma bu yüzden geç cevap verdim.
inşalllah tatlım.darısı seninde başına inşallah.senin de 12 yaşında bi oğlun vardı yanlış hatırlamıyosam.Allah bağışlasın.
tatlım menü az ve öz ama sen bağırsak problemi yaşamıyomusun bunlarla??
yaşamazmıyım , sürekli müslinin içine incir kayısı ,
koyuyorum canım , bitki çayı içiyorum sanırım bağırsak problemimden dolayı veremiyorum
bu hafta bu yediklerime göre hala artı görünüyorum , bugünde akşamı çıkardım . erken yatıcam acıkmayım diye
100 gr gitse mutlu olcam yaaa
evet 12 yaşında oğlum var. kız çocuklarını bi başka seviyorum ben allah herkezin yavrusunu bağışlasın inşallah amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?